- 28 Şubat 2018
- 37
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.741
Merhaba normal doğum nasıl yaptınız acaba zorlandınız mı ben muayene olamıyorum çok zorlamıyorum doktorum da bu şekilde normal doğum yapamazsın yenmen lazım demişti yani vajinusmus olan biri norml doğum yapabiliyor muBen vajili hamile kaldım ve normal doğum yaptım canım ama su an hiç birşey değişmedi dokuz ay oldu doğum yapali daha bir sefer bile ilişki olmadı
Yani arkadan girmesi benim için ön için cesaret getiriyor tabiki aslında önden deniycektik ilaç bile aldım regl oldum bugün bir hafta bekliycez yani.ya ben evlenmeden önce bu iş kolay olur gibi geliyodu yani bende çok niyetiydim ama hiç göründüğü gibi değilmiş bide annem hep bana belli etmese de bu durumu yasiycak olmam ona zor geliyordu bir anne olarak.annem düşüncesini dile getirmese de ben hissediyodum yani teyzemden falan biliyodum.o benim ayrı psikolojimi bozdu.ben korkmayan insan korkmaya başladım.evlenmemize bir hafta kala iyice stres oldum.bizim biraz düğün nikah kina dağınık oldu bir hafta nerdeyse sürdü köyde düğün burda kina nikah derken.sonra işte denemelere başladık yerimizi yadırgadık falan kavgalarda ettik ama çok şükür aştık sonra da arkadan denemeye başlayınca eşim de benim zamanla alisicagimi anladı hoşuma gitsin diye şekilden şekile girdi doktora git istersen dedi sonra bende burayı okumaya baslayinca dedim birtek ben değilmişim yalnız değilmişim sonra yazıları okumaya başladım.esime de söyledim.dedi aynı şeyi yaşayanlarla yada bu duruumu yasayip ogrenmis insanlarla konuş dedi.bana da cesaret geldi yazdım.sonrada ilaç aldım korkumu bastırır bana eski cesaretimi verir diye düşündüm.ne biliyim belki yanlış ama flört dönemi nisan dönemi derken insan daha hevesli oluyor galiba kavuşunca midir nedir korkuyo insan.yada altta bastırdığı korkuları ortaya çıkıyor meğer ben cesaretli değilmişim diyor.ama işte bir taraftan da yapan nasıl yapıyor bizde niye cesaret yok diyorsun bu sefer.ne bileyim ben yılmadım yani hep arkadan denemedik ama bana on çalışma gibi oluyor.o an acı yerine zevke odaklanmaya çalışıyorum.yani illa eşim işini görsün istemiyorum artik bende.vajinimus olmayabilirim belki ama korkularım engelliyor işte.Ya ama arkadanda olsa ilişkiye girebiliyorsan bence vajinusmus değilsin şahsen ben el bile süremiyordum. Gerçi vajinusmusunda seviyeleri varmış ama arkadanda olsa giriyor sonuçta oradı esnemiştir bile önden çok rahat yaparsın bence
Canım aslında sen bizler için bir umut ışığı olabilirsin arkadan kolay oluyor diyorsan yapamayan arkadaşlar arkadan deneyebilirYani arkadan girmesi benim için ön için cesaret getiriyor tabiki aslında önden deniycektik ilaç bile aldım regl oldum bugün bir hafta bekliycez yani.ya ben evlenmeden önce bu iş kolay olur gibi geliyodu yani bende çok niyetiydim ama hiç göründüğü gibi değilmiş bide annem hep bana belli etmese de bu durumu yasiycak olmam ona zor geliyordu bir anne olarak.annem düşüncesini dile getirmese de ben hissediyodum yani teyzemden falan biliyodum.o benim ayrı psikolojimi bozdu.ben korkmayan insan korkmaya başladım.evlenmemize bir hafta kala iyice stres oldum.bizim biraz düğün nikah kina dağınık oldu bir hafta nerdeyse sürdü köyde düğün burda kina nikah derken.sonra işte denemelere başladık yerimizi yadırgadık falan kavgalarda ettik ama çok şükür aştık sonra da arkadan denemeye başlayınca eşim de benim zamanla alisicagimi anladı hoşuma gitsin diye şekilden şekile girdi doktora git istersen dedi sonra bende burayı okumaya baslayinca dedim birtek ben değilmişim yalnız değilmişim sonra yazıları okumaya başladım.esime de söyledim.dedi aynı şeyi yaşayanlarla yada bu duruumu yasayip ogrenmis insanlarla konuş dedi.bana da cesaret geldi yazdım.sonrada ilaç aldım korkumu bastırır bana eski cesaretimi verir diye düşündüm.ne biliyim belki yanlış ama flört dönemi nisan dönemi derken insan daha hevesli oluyor galiba kavuşunca midir nedir korkuyo insan.yada altta bastırdığı korkuları ortaya çıkıyor meğer ben cesaretli değilmişim diyor.ama işte bir taraftan da yapan nasıl yapıyor bizde niye cesaret yok diyorsun bu sefer.ne bileyim ben yılmadım yani hep arkadan denemedik ama bana on çalışma gibi oluyor.o an acı yerine zevke odaklanmaya çalışıyorum.yani illa eşim işini görsün istemiyorum artik bende.vajinimus olmayabilirim belki ama korkularım engelliyor işte.
Canım sen hamile misin ?Merhaba normal doğum nasıl yaptınız acaba zorlandınız mı ben muayene olamıyorum çok zorlamıyorum doktorum da bu şekilde normal doğum yapamazsın yenmen lazım demişti yani vajinusmus olan biri norml doğum yapabiliyor mu
Ben asistanıyla görüşmüştüm 7 bin civarı bir fiyat çıkardı. Benim için imkansız bir para değil gidebilirdim ama bence çok fazla ...psikolojik bir durum diye vazgeçtim kendi çabalarımla yendim diyebilirim. Maddi durumu iyi olmayanlar için çok para maalesefMrb kızlar bu konıda instagramda ebru zülfikaroğlu diye bi doktor var . 3 seansta tedVi ediyor bi bakın derim.
Gözünaydın canım benim darısı başımıza yalnız merak ettiğim nir şey var 2 saatboyunca eşinin p... nasıl oluyor da gitmiyor benimkininki çok çabuk gidiyorKızlar dün gece bacaklarım aşırı ağrıdı eşim üstte ben altta deniyoruz rahatca giriyor ve çok zevk aldım sert şekilde git geller oluyor artık alıştım diyebilirim bepantol bir mucize krem gerçekten hiç tahriş olmadı başka şeye gerek yok ve eşim çok mutlu oldu onu böyle mutlu görmek beni çok mutlu etti vajinama tamamen boşaldı bebek istiyorum hemen hamile kalırım inşallah normalde ovulasyon takvimim 21 eylülü gösteriyodu ama eşim şehir dışında oldgu için olması haliyle gelince araya özlem girmiş olmalı ki hiç baskı hissim olmadı aşırı zevk aldım ve daha sert olmasını ben istedim resmen ya kac ay önce korkan ben şimdi tuhaf bi şekild e istiyorum çok garip hakikaten lütfen yenin hiç korkulacak bişey değil,aynı pozisyon olduğu için bacaklarım çok ağrıdı gerçekten vajina esnek bir organmış valla ilişkiden sonra aynadan baktım tekrar eski haline dönmüş penis te kalın sonuçta girdi sonuna kadar 2 saat içerde kaldı hareket ettirdi eşim ileri geri ve sonuna doğru sert yaptı hic açımiyor aksine siz istiyorsunuz garip gelecek ama durum bu kızlar şimdi gün sayicam hamilelik olur mu çünkü boşaldıktan sonra da bacaklarımı yukarı kaldırdım spermler yerine ulaşsın diyeinşallah nasipse gebelik olur inşallah dünku ilişki 4 aydır yaşadıklarimizin en güzeliydi ve en uzunuydu acı kesinlikle yok başlarda baskı vardı ama yapınca ve penisin tamamı girince o his te kayboluyor bi de benim reglim girmişti araya bayağı oldu ama güzel oldu çok şükür çok mutluyum ben de bu illeti 11 ay yaşadım 4 ay önce yendim keşke doktora o kadar para dökmeseydik salak gibi sahiden de bu iş insanin beyninde bitiyor çünkü yarı yendigimde penisin yarısı giriyordu tamamı girmez diye beynimi sartlandirmistim ama tamamının girdiğini görünce bişey olmadığının farkına varınca daha çok istiyor ve daha çok hoşuna gidiyor. Inşallah bebek istiyoruz çalışmalar başladı hayırlısıyla ve sağlıkla gelir inşallah herkese dua ediyorum inşallah herkes yener ve yaşamayan bilemez bunu da biliyorum çok korkaktim ama bu işin sırrı gerçekten nefes ve kegel kim ne derse desin anestezik kremleri ben de kullandım ama 2 ay önce bıraktım hem alışalım diye hem de onu sürdüğümüzde sanki zevk alamıyordum sonra sadece beyaz vazelin ile denedik öncesinde de bebeyagi sürüyordum kolayca giriyordu şimdi ise bepantol çok çok iyi zararı da yok bikac defa da hiçbişey sürmeden soktuk yarim saat filan ön sevişme yaptık sonra vajinanın ıslaklığı yeterli geldi Rabbim öyle yaratmış ki kendimizi korkutmuşuz boşu boşuna her şekilde giriyor sıra hayırlı ve sağlıklı salih evlatlar da inşallah Hayırlı haberleri sizlerle paylaşıcam Allah'ın izniyle
bende onu merak ediyorum :)Gözünaydın canım benim darısı başımıza yalnız merak ettiğim nir şey var 2 saatboyunca eşinin p... nasıl oluyor da gitmiyor benimkininki çok çabuk gidiyor
ben dorduncu boyu denemedim esli deneme yaptim.bir senedir bende yapamiyordum bir sene sonra bu sorunu astimMerhaba arkadaşlar. Bir senedir evliyim ve ben de vajinismusum. Daha önce terapiste gittim ama tedavim bitti tam anlamıyla başarılı olamadım. dilatörlerle çalışıyorum 3. boyu da yapabiliyorum ama 4. boyda başarılı değilim. onu da yaptıktan sonra eşli denemelere başlayalım diye düşündük ama bi türlü yapamıyorum artık çok çaresiz hissediyorum. 4. boy için bana bi yol gösterebilir misiniz
Walla deneyebilirsiniz aslında zor değil dediğim gibi zevk almaya bakmali insan yoksa gerçekten zor geliyor.yani korkmasam belki önden de yapabilicem ama korkuyorum ne bileyim arkadan görmüyorum diye belkide bilemiyorum.bizde bu duruma anca gelebildik.Canım aslında sen bizler için bir umut ışığı olabilirsin arkadan kolay oluyor diyorsan yapamayan arkadaşlar arkadan deneyebilir
Bende düşündüm gitmeyi ama dediğin gibi çok para yani gerek yok.deneye deneye asicaz allah nasip ederse.Ben asistanıyla görüşmüştüm 7 bin civarı bir fiyat çıkardı. Benim için imkansız bir para değil gidebilirdim ama bence çok fazla ...psikolojik bir durum diye vazgeçtim kendi çabalarımla yendim diyebilirim. Maddi durumu iyi olmayanlar için çok para maalesef
Gözünüz aydın yenen biri daha katildi aramıza ne güzel.bizi aydınlattiğin içinde teşekkür ederim.allah inşaallah nasip eder cnm.bepantol normal kremini mi aldın cnm çeşitleri var ya kremin ondan yaniKızlar dün gece bacaklarım aşırı ağrıdı eşim üstte ben altta deniyoruz rahatca giriyor ve çok zevk aldım sert şekilde git geller oluyor artık alıştım diyebilirim bepantol bir mucize krem gerçekten hiç tahriş olmadı başka şeye gerek yok ve eşim çok mutlu oldu onu böyle mutlu görmek beni çok mutlu etti vajinama tamamen boşaldı bebek istiyorum hemen hamile kalırım inşallah normalde ovulasyon takvimim 21 eylülü gösteriyodu ama eşim şehir dışında oldgu için olması haliyle gelince araya özlem girmiş olmalı ki hiç baskı hissim olmadı aşırı zevk aldım ve daha sert olmasını ben istedim resmen ya kac ay önce korkan ben şimdi tuhaf bi şekild e istiyorum çok garip hakikaten lütfen yenin hiç korkulacak bişey değil,aynı pozisyon olduğu için bacaklarım çok ağrıdı gerçekten vajina esnek bir organmış valla ilişkiden sonra aynadan baktım tekrar eski haline dönmüş penis te kalın sonuçta girdi sonuna kadar 2 saat içerde kaldı hareket ettirdi eşim ileri geri ve sonuna doğru sert yaptı hic açımiyor aksine siz istiyorsunuz garip gelecek ama durum bu kızlar şimdi gün sayicam hamilelik olur mu çünkü boşaldıktan sonra da bacaklarımı yukarı kaldırdım spermler yerine ulaşsın diyeinşallah nasipse gebelik olur inşallah dünku ilişki 4 aydır yaşadıklarimizin en güzeliydi ve en uzunuydu acı kesinlikle yok başlarda baskı vardı ama yapınca ve penisin tamamı girince o his te kayboluyor bi de benim reglim girmişti araya bayağı oldu ama güzel oldu çok şükür çok mutluyum ben de bu illeti 11 ay yaşadım 4 ay önce yendim keşke doktora o kadar para dökmeseydik salak gibi sahiden de bu iş insanin beyninde bitiyor çünkü yarı yendigimde penisin yarısı giriyordu tamamı girmez diye beynimi sartlandirmistim ama tamamının girdiğini görünce bişey olmadığının farkına varınca daha çok istiyor ve daha çok hoşuna gidiyor. Inşallah bebek istiyoruz çalışmalar başladı hayırlısıyla ve sağlıkla gelir inşallah herkese dua ediyorum inşallah herkes yener ve yaşamayan bilemez bunu da biliyorum çok korkaktim ama bu işin sırrı gerçekten nefes ve kegel kim ne derse desin anestezik kremleri ben de kullandım ama 2 ay önce bıraktım hem alışalım diye hem de onu sürdüğümüzde sanki zevk alamıyordum sonra sadece beyaz vazelin ile denedik öncesinde de bebeyagi sürüyordum kolayca giriyordu şimdi ise bepantol çok çok iyi zararı da yok bikac defa da hiçbişey sürmeden soktuk yarim saat filan ön sevişme yaptık sonra vajinanın ıslaklığı yeterli geldi Rabbim öyle yaratmış ki kendimizi korkutmuşuz boşu boşuna her şekilde giriyor sıra hayırlı ve sağlıklı salih evlatlar da inşallah Hayırlı haberleri sizlerle paylaşıcam Allah'ın izniyle
Canım zevk alabiliyor musun o şekildeWalla deneyebilirsiniz aslında zor değil dediğim gibi zevk almaya bakmali insan yoksa gerçekten zor geliyor.yani korkmasam belki önden de yapabilicem ama korkuyorum ne bileyim arkadan görmüyorum diye belkide bilemiyorum.bizde bu duruma anca gelebildik.
Canım ben 4 ay önce yendim zaten, dünkü ilişki çok güzeldi uzun süre ayrı kaldığımız için özlem fazlaydı ve tamamı girdiği için ileri geri olduğu için sertlik gitmiyor eğer sende penis giriyorsa hareket etmiyorsa öylece dakikalarca duruyorsa söner sertlik yumuşar. Gebelik için uğraşıyorum dünkü gayet verimli geçti canım ben de başlarda öyleydim çok çabuk sertlik gidiyordu penisin ve canım yanıyordu içinde yumuşak kalıncaGözünaydın canım benim darısı başımıza yalnız merak ettiğim nir şey var 2 saatboyunca eşinin p... nasıl oluyor da gitmiyor benimkininki çok çabuk gidiyor
Canım sağol ama ben 4 ay önce yenmiştim zaten o zamandan bu süre zarfında geçen zaman boyunca en güzel ve en uzun ilişki oldu hamile kalmayı da istediğim için dünkü duygularımı sizlerle paylaşmak istedim korkulacak bişey olmadığını söylemek istedim. Inşallah yenersiniz ve inşallah hamile kalırız . Bu arada bepantol üzerinde cilt bakım kremi el ve yüz için yazacak memnunum bu kremden tahriş etmiyor penisin başına sürünGözünüz aydın yenen biri daha katildi aramıza ne güzel.bizi aydınlattiğin içinde teşekkür ederim.allah inşaallah nasip eder cnm.bepantol normal kremini mi aldın cnm çeşitleri var ya kremin ondan yani
Canım penisin vajina içinde hareket etmesi lazım ve geniş geniş ileri geri yapması lazım aksi halde sertlik kayboluyor biz bu durumu başlarda çok yaşadık ve yaşaya yaşaya tecrübe ettik yenince anlayacaksın ne demek istediğimibende onu merak ediyorum :)
Canım herkes yapabilir mi bilemiyorum ben yaptım ama doktorum 39 haftada muayene etmek istedi izin vermedim zarim hala duruyordu dogumda yirtildi devlet hastanesinde doğum yaptım kimse senin vajinismus olduğunu dinlemiyor yani doktor zorla muayene ediyor bi şekilde sakin ol falan diyerek ben dogumdan once çok dusunuyodum heralde olurum ben normal doğum yaparsam diyodum ama Allah yardım ediyor bi şekilde eşine izin vermediğini o an bebeğin için doktorlara izin verebiliyosun yani bende öyle oldu en azindanMerhaba normal doğum nasıl yaptınız acaba zorlandınız mı ben muayene olamıyorum çok zorlamıyorum doktorum da bu şekilde normal doğum yapamazsın yenmen lazım demişti yani vajinusmus olan biri norml doğum yapabiliyor mu
Canım biz 1 kere yapabildik sadece şimdi de eşim psikolojik olarak ereksiyon olamıyor biz denediğinizde eşim tam sertleşemedi canım çok yandı girişimde yırtılma oldu şimdi denemeyi çok istiyorum ama o istemiyor yırtılmayı gördükten sonra morali bozuldu suçlandıCanım ben 4 ay önce yendim zaten, dünkü ilişki çok güzeldi uzun süre ayrı kaldığımız için özlem fazlaydı ve tamamı girdiği için ileri geri olduğu için sertlik gitmiyor eğer sende penis giriyorsa hareket etmiyorsa öylece dakikalarca duruyorsa söner sertlik yumuşar. Gebelik için uğraşıyorum dünkü gayet verimli geçti canım ben de başlarda öyleydim çok çabuk sertlik gidiyordu penisin ve canım yanıyordu içinde yumuşak kalınca
Canım penisin hepsi mi girdi ve ön sevişmeyi uzun tutun ayrıca ne şekilde bir yırtılma oldu doktora gittin mi?Canım biz 1 kere yapabildik sadece şimdi de eşim psikolojik olarak ereksiyon olamıyor biz denediğinizde eşim tam sertleşemedi canım çok yandı girişimde yırtılma oldu şimdi denemeyi çok istiyorum ama o istemiyor yırtılmayı gördükten sonra morali bozuldu suçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?