Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben dorduncu boyu denemedim esli deneme yaptim.bir senedir bende yapamiyordum bir sene sonra bu sorunu astim

Canım aslında sen bizler için bir umut ışığı olabilirsin arkadan kolay oluyor diyorsan yapamayan arkadaşlar arkadan deneyebilir
Walla deneyebilirsiniz aslında zor değil dediğim gibi zevk almaya bakmali insan yoksa gerçekten zor geliyor.yani korkmasam belki önden de yapabilicem ama korkuyorum ne bileyim arkadan görmüyorum diye belkide bilemiyorum.bizde bu duruma anca gelebildik.

Bende düşündüm gitmeyi ama dediğin gibi çok para yani gerek yok.deneye deneye asicaz allah nasip ederse.

Gözünüz aydın yenen biri daha katildi aramıza ne güzel.bizi aydınlattiğin içinde teşekkür ederim.allah inşaallah nasip eder cnm.bepantol normal kremini mi aldın cnm çeşitleri var ya kremin ondan yani

Gözünaydın canım benim darısı başımıza yalnız merak ettiğim nir şey var 2 saatboyunca eşinin p... nasıl oluyor da gitmiyor benimkininki çok çabuk gidiyor
Canım ben 4 ay önce yendim zaten, dünkü ilişki çok güzeldi uzun süre ayrı kaldığımız için özlem fazlaydı ve tamamı girdiği için ileri geri olduğu için sertlik gitmiyor eğer sende penis giriyorsa hareket etmiyorsa öylece dakikalarca duruyorsa söner sertlik yumuşar. Gebelik için uğraşıyorum dünkü gayet verimli geçti canım ben de başlarda öyleydim çok çabuk sertlik gidiyordu penisin ve canım yanıyordu içinde yumuşak kalınca

Gözünüz aydın yenen biri daha katildi aramıza ne güzel.bizi aydınlattiğin içinde teşekkür ederim.allah inşaallah nasip eder cnm.bepantol normal kremini mi aldın cnm çeşitleri var ya kremin ondan yani
Canım sağol ama ben 4 ay önce yenmiştim zaten o zamandan bu süre zarfında geçen zaman boyunca en güzel ve en uzun ilişki oldu hamile kalmayı da istediğim için dünkü duygularımı sizlerle paylaşmak istedim korkulacak bişey olmadığını söylemek istedim. Inşallah yenersiniz ve inşallah hamile kalırız . Bu arada bepantol üzerinde cilt bakım kremi el ve yüz için yazacak memnunum bu kremden tahriş etmiyor penisin başına sürün

Canım herkes yapabilir mi bilemiyorum ben yaptım ama doktorum 39 haftada muayene etmek istedi izin vermedim zarim hala duruyordu dogumda yirtildi devlet hastanesinde doğum yaptım kimse senin vajinismus olduğunu dinlemiyor yani doktor zorla muayene ediyor bi şekilde sakin ol falan diyerek ben dogumdan once çok dusunuyodum heralde olurum ben normal doğum yaparsam diyodum ama Allah yardım ediyor bi şekilde eşine izin vermediğini o an bebeğin için doktorlara izin verebiliyosun yani bende öyle oldu en azindan

Canım biz 1 kere yapabildik sadece şimdi de eşim psikolojik olarak ereksiyon olamıyor biz denediğinizde eşim tam sertleşemedi canım çok yandı girişimde yırtılma oldu şimdi denemeyi çok istiyorum ama o istemiyor yırtılmayı gördükten sonra morali bozuldu suçlandı

Canım penisin hepsi mi girdi ve ön sevişmeyi uzun tutun ayrıca ne şekilde bir yırtılma oldu doktora gittin mi?

Canım penisin hepsi mi girdi ve ön sevişmeyi uzun tutun ayrıca ne şekilde bir yırtılma oldu doktora gittin mi?
%70 i girdi önsevişme oldu ama işte görev olarak görüyoruz şu ara çok etkilenmedik.. giriş alt kısma doğru çok az yırtıldı ve kanadı yani giriş bolaracak şekilde yırtıldı. Doktoruma msj attım korkulacak bir şey yok dedi

Canım görev olarak görme ön sevişme esnasında eşin penisi vajinaya sokarken bir elinizle de klitorisle oynasın gevşe ve serbest bırak kendini nefes çok önemli nefes al verirken penisi ittirsin eşin itmese bile sen kendi kendine penisi içine çekiyorsun ister istemez. Popoya doğru eğimli sokmaya çalışın dik değil öyle girmiyor canın o zaman yanar diğer türlü penisin kendisi rahatca girecek korkma

Kızlar gizem pekcan diye bir doktor varmış ucreti de cok yüksek değil ona gitmeyi düşünüyorum artık cok bunaldım doktora gitmeden yenemedim 3 yıl olcak biktim artık bu gidisattan kendi basima yenebilecegim inancimi kaybettim artik doktorla yenen arkadaşlar var mi gitmeli miyim nabicam bilmiyorum

Kendine güvenin kalmadıysa git canım ben sürekli vajinusmus tedavilerini takip ediyorum gidip de yenemeyen çok az tabi gittiğin dr. Çok önemli

İnş. Canım yaa benim korkutalım kalmadı yani 2.planda kaldı ama eşim iyi değil bi türlü sertleşmiyor. Klitorisle oynama fikri mantıklı .. ben parmak egzersizi de yapıyorum 2 parmak git gel çok rahatım. Hemen yenip bebek istiyorum yaşım 30 ve artık sabrım kalmadı 4 senedir uğraşıyoruz

Kendine güvenin kalmadıysa git canım ben sürekli vajinusmus tedavilerini takip ediyorum gidip de yenemeyen çok az tabi gittiğin dr. Çok önemli
Çok uzun zaman oldugu için bıktim artık koskoca 3 yil ya bide sartladim galiba kendimi doktora gidicez diye esimin davranislarida etkiliyor bilmiyorum belki doktorla çabucak cozulur gibime geliyor

Canım ben de 32 yaşındayım ben de artık istiyorum bebek inşallah herşey gönlümüzce olur. Dilator seti ile yendim ben bu hastalık için bire-bir ilk 3 boyunu aldığım gün sokabildim bir haftalık egzersizten sonra 4.boyu soktum ve sonra ilişkide oldu penisle demem o ki oraya biseyin girme düşüncesini beynine kabul ettir gerisi kendiliğinden geliyor ayrıca eşine kusura bakmazsan açık konusucam oral seks yaparsansa daha etkili oluyor çünkü onların da penisi vajina içinde geniş geniş hissetmesi lazım erekte olabilmeleri için benim eşimin de deneme egzersizlerin de hep yumusuyordu ve ben de sinir oluyordum yani canım zevke odaklan erotik şeyler düşün orası ıslanıyor ve aynı şekilde eşini de zevkten dört köse yaparsansa sertlik uzun süre devam ediyor

arkadan tam.olarak.nasil oluyor canım.bende bu akşam.denemek istiyorum.esimle.belki.oyle olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…