- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.881
Aparat şart mı diyorsun canımCanımcım pensdede popoda baskı oluyor sen hala kastıgın için gitmiyor ordan sonrası için 3 cm çapında 12 cm flan boyunda bi aparat hazırla kendine adetinden sonra mumdan olabilir yada allık sapı vs havlu kagıt sar bikaç kat snra jelatin sonra kayganlaştırıcı bununla gir çık alıştırması yap bolcaaa
Parmak belirli yere kadar gidiyor yetersiz geliyor. Aparat ileriye gittigi için genişletiyor orayı
Anüse baskı hissi zamanla geçiyor
Benm hala az var ama cok takılmıyorum üstte oldugun pozisyonda cok daha iyi açılıyor vajna
Peki parmak egzersizini uzun süre mi yapmıştın canım ben de kendime yol çizmeye çalışıyorum da hüsrana uğramadanCanımmidrar
Canım
girdi canım bir sıkıntı olmadı fazla deneyemedik 2 deneme yapabildim regl oldum
Hiç olmadı daha ilişki sürekli kasiyorum kendimi diyorum sen normal doğum yaptın bunu da yapacaksın bu ne onun yanında diyorum ama uok doğum yapmakta çözüm değil is beyinde bitiyor aslında o bolgen açıldı bunun farkındayım olsa daha kolay olacak ama psikolojim izin vermiyor alışmak için spreyle denicem birde aradım hiç bir eczanede bulamadım sipariş verdi eczaneden gelecek bakalım inşallah bu sefer yenerim cesaretsizligimiŞimdi durumun ne canım rahat mısın ilişkide
Mecburiyetten 1.5 ay yaptım canım yaz tatilinde olduğumuz için ailemin yanındaydım eşim yoktu 2parmakta rahat git gel yapıyordum p.. tamamen girmedi yarısından çoğu girdi zamanla olur diye umut ediyorumPeki parmak egzersizini uzun süre mi yapmıştın canım ben de kendime yol çizmeye çalışıyorum da hüsrana uğramadan
Allah yardımcın olsun ben de çaresiz zamanlarımda çok denedim üstüne boşalmayı tutmamıştıHiç olmadı daha ilişki sürekli kasiyorum kendimi diyorum sen normal doğum yaptın bunu da yapacaksın bu ne onun yanında diyorum ama uok doğum yapmakta çözüm değil is beyinde bitiyor aslında o bolgen açıldı bunun farkındayım olsa daha kolay olacak ama psikolojim izin vermiyor alışmak için spreyle denicem birde aradım hiç bir eczanede bulamadım sipariş verdi eczaneden gelecek bakalım inşallah bu sefer yenerim cesaretsizligimi
Çoğunluk üstte diyor vajina daha çok açılıyor ve kontrol sende oluyor. Ben bir türlü deneyemedim o pozisyonu aklım kabul etmiyorBu arada en rahat pozisyon nasıldır acaba deneyenler ne tavsiye ediyorsunuz kızlar yazanların bazılarına denk geldim ama karar veremedim
Allah yardımcın olsun ben de çaresiz zamanlarımda çok denedim üstüne boşalmayı tutmamıştı
Işte benimki öyle oldu canım biraz girmişti ama zara ulaşmamistiustune bosalma derken uc kısmnı bıraz sokupta yapanlar hamıle kalıyormus canm hıc sokmadn tabı olmaz en ıyısı yenebılmek tabıde
ya o pozısyon aslında evet kolay ve acılıyor orası hatta ben ılk yarıya yakın o sekılde almıstım ama bıdahada olmadı sadece uç kısmını alabıldım gerisı gelmedi neyı yanlıs yapıyorm anlamadm artık o pozısyon zor gelıyor hop kayıverıyor bı anda arkada dogru cıkıyor husran oldugu ıcın o sekılde denemek ıstemıyorm ıstemeyıncede hıc olmuyorÇoğunluk üstte diyor vajina daha çok açılıyor ve kontrol sende oluyor. Ben bir türlü deneyemedim o pozisyonu aklım kabul etmiyor
anladım canm senı bende bır kere oyle denedım ama hamıle kalmak ıcın degıl yumurtlama donemı gectıkten bı kac gun sonraydı tabı sımdıde adet olamıyorm sınırım bozuldu bı an once olsam da gecse boyleyken egzersız yapmak zor oluyor hep bı gergınımIşte benimki öyle oldu canım biraz girmişti ama zara ulaşmamisti
sen vaji olarak ne durumdaydın onceden canm cok ılerleme kaydettın okudugum kadarıyla ama insallah bır an oce aşarda çocuk sahıbı olursun eşinin duzelmesine cokkk sevındımCanımmidrar
Canım
girdi canım bir sıkıntı olmadı fazla deneyemedik 2 deneme yapabildim regl oldum
ya bırde su var en azından oylede boylede olsa cocugun olmus cok sukur ve zaman kaybetmedın cevre baskısından kurtuldun psıkolojın oyuzden daha ıyıdır canm daha rahat yenebılırsın bence ınsallahta atlatırsınIşte benimki öyle oldu canım biraz girmişti ama zara ulaşmamisti
Allah analı babalı büyütsün inşallah benimki de tutarKuzum ben doğurdum 9 aylik kızım yazılarım var burda hatta vajili hamile kalıp yenmeden normal doğum yaptım diye bende doğurgan dönemime denk getirip üstünden boşalmayla hamile kalmıştım hamile olduğumu anlamadan kasık ağrılarım oluyordu batma şeklinde belimdede ağrılar oluyordu adet olmam gereken tarih iki gun geçti test yaptım ve çift çizgi :) Rabbim herkese yaşatsin bu sevinci inşallah tutmuştur seninkide :)
Saol canım evet yeni yendik ama doktor direk tüp bebek dedi eşimde diyor deneriz olana kadar diyor en son çare tüp bebek diyorCanım kaç aydır normal yoldan deniyorsunuz biz de eşimle çalışmalara başladık ama bence bir doktora yine görün aylardır yıllardır bekleyenler var biraz uğraşmak lazım yine doğal yoldan olmuyorsa o zaman tüp bebeğe başvurursunuz naçizane tavsiyem çünkü seni hatırlıyorum daha yeneli ne kadar oldu ki bozma moralini lütfen olumlu şeyler düşün
Aynen oyle canım inşallahya bırde su var en azından oylede boylede olsa cocugun olmus cok sukur ve zaman kaybetmedın cevre baskısından kurtuldun psıkolojın oyuzden daha ıyıdır canm daha rahat yenebılırsın bence ınsallahta atlatırsın
Amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah benimki de tutar
Ama sanki üstte de daha zor değil mi ya daha çok kasıyorum sanki ben üstteykenÇoğunluk üstte diyor vajina daha çok açılıyor ve kontrol sende oluyor. Ben bir türlü deneyemedim o pozisyonu aklım kabul etmiyor
Tamamı neden girmiyor ki acaba o kadarı girmişkenMecburiyetten 1.5 ay yaptım canım yaz tatilinde olduğumuz için ailemin yanındaydım eşim yoktu 2parmakta rahat git gel yapıyordum p.. tamamen girmedi yarısından çoğu girdi zamanla olur diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?