Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparat şart mı diyorsun canım

Şimdi durumun ne canım rahat mısın ilişkide
Hiç olmadı daha ilişki sürekli kasiyorum kendimi diyorum sen normal doğum yaptın bunu da yapacaksın bu ne onun yanında diyorum ama uok doğum yapmakta çözüm değil is beyinde bitiyor aslında o bolgen açıldı bunun farkındayım olsa daha kolay olacak ama psikolojim izin vermiyor alışmak için spreyle denicem birde aradım hiç bir eczanede bulamadım sipariş verdi eczaneden gelecek bakalım inşallah bu sefer yenerim cesaretsizligimi

Peki parmak egzersizini uzun süre mi yapmıştın canım ben de kendime yol çizmeye çalışıyorum da hüsrana uğramadan
Mecburiyetten 1.5 ay yaptım canım yaz tatilinde olduğumuz için ailemin yanındaydım eşim yoktu 2parmakta rahat git gel yapıyordum p.. tamamen girmedi yarısından çoğu girdi zamanla olur diye umut ediyorum

Allah yardımcın olsun ben de çaresiz zamanlarımda çok denedim üstüne boşalmayı tutmamıştı

Bu arada en rahat pozisyon nasıldır acaba deneyenler ne tavsiye ediyorsunuz kızlar yazanların bazılarına denk geldim ama karar veremedim

Çoğunluk üstte diyor vajina daha çok açılıyor ve kontrol sende oluyor. Ben bir türlü deneyemedim o pozisyonu aklım kabul etmiyor
ya o pozısyon aslında evet kolay ve acılıyor orası hatta ben ılk yarıya yakın o sekılde almıstım ama bıdahada olmadı sadece uç kısmını alabıldım gerisı gelmedi neyı yanlıs yapıyorm anlamadm artık o pozısyon zor gelıyor hop kayıverıyor bı anda arkada dogru cıkıyor husran oldugu ıcın o sekılde denemek ıstemıyorm ıstemeyıncede hıc olmuyor

Işte benimki öyle oldu canım biraz girmişti ama zara ulaşmamisti
anladım canm senı bende bır kere oyle denedım ama hamıle kalmak ıcın degıl yumurtlama donemı gectıkten bı kac gun sonraydı tabı sımdıde adet olamıyorm sınırım bozuldu bı an once olsam da gecse boyleyken egzersız yapmak zor oluyor hep bı gergınım

Allah analı babalı büyütsün inşallah benimki de tutar

Saol canım evet yeni yendik ama doktor direk tüp bebek dedi eşimde diyor deneriz olana kadar diyor en son çare tüp bebek diyor 2 aydır ama tesadüfem başka bişey için yaptırken eşimin sayısınındüşük oldığuğunu öğrendik ve doktorda bu sayıyla normal tutmaz gibi konşritu

Kızlar yaa böyle vajinanın içine bakınca içerde süt var gibi bir sıvı var akıntı mantar oldu sanırım offff vazelin sebep oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…