- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.901
Vazelin içerde eriyip öyle bi akıntı yapabilir bendede olmustu 1-2 gün vazelin kullanmadm geçtiKızlar yaa böyle vajinanın içine bakınca içerde süt var gibi bir sıvı var akıntı mantar oldu sanırım offff vazelin sebep oldu bence
Yaaa aslında dediğin gibi olabilir çünkü kokusuz ve kaşıntı falan hiçbirşey yok yani netten mantar yazıyorum kaşıntı koku yazıyor onlar yok dediğin gibi vazelini bol bol sürüodum o olabilir bak moralim düzeldi yineVazelin içerde eriyip öyle bi akıntı yapabilir bendede olmustu 1-2 gün vazelin kullanmadm geçti
Canım henüz 2 ay çocuk sahibi olmak için fazla bir süre değil sperm sayisini ve kalitesini artirmak için yiyecekler var bitter çikolata havuç protein olarak et brokoli sarımsak bunlardan yenilmeli özellikle sigara ve alkolden uzak durulmalı bunlar aklıma gelenler ben de çok araştırıyorum herşeye dikkat etmek gerekli. Netice itibariyle herkes merak ediyor ben de sonucu merak ediyorum regl tarihime kadar ama bu demek değildir 2 ay yada 3 ay da olmazsa karaları bağlayalım, ayrıca hergün ilişki yaşamayın 2-3 gün ara verin en az 48 saat sperm sayısı artsın ve hareketlensin ki yumurtayı döllesin. Ve bilhassa yumurtlama dönemlerinde cinsel ilişki yaşa adet dönemlerine bağlı olarak tutturma şansı yüksek tabiki en önemlisi dua etmeyi asla unutma. Inşallah hayırlısı olsun hakkında dediğim gibi bir doktor değil birkaç doktora daha git ve bu arada normal ilişkini yaşa. Doğal yollarla olur inşallah, ilişkide bir eksiklik mi var yada biseyi mi yanlış yapıyorsunuz şöyle söliyim yani tamamen eşin vajinaya boşalıyorsa hemen kalkma yerinden 20dk ayaklarını havaya kaldır ve bekle sonrasında hemen duş alma vajinayı asla yıkama bunları kendin takip et bi yerde yanlış yapmıyorsan birkaç doktora görün en son çare tüp bebek veya aşılama düşün. Sonuçta artık günümüzde hiçbirşey organik değil hepimiz gdolu ürünleri tüketmek durumunda kalıyoruz dolayısıyla öyle olsaydı hepimizin yumurtalık veya eşlerimizin sperm kalitesi düşük olurdu hemen buna bağlamak yanlış olur her doktorun da bilgi ve tecrübesi aynı olmuyor. Ben birkaç doktora daha görün derim canım kendin bilirsin ama üzme kendini acele etme. Herşey zamanını bekler ve nasibinde varsa eninde sonunda gelir bulur seni hayırlısı olsunSaol canım evet yeni yendik ama doktor direk tüp bebek dedi eşimde diyor deneriz olana kadar diyor en son çare tüp bebek diyor2 aydır ama tesadüfem başka bişey için yaptırken eşimin sayısınındüşük oldığuğunu öğrendik ve doktorda bu sayıyla normal tutmaz gibi konşritu
Ben en kötülerdendim canım 3 sene bu sorun yokmuş gibi yaşadık imkansızı başaramayacağımı biliyordum bu sene Şubat ayında çocuk Sahibi olmak için tekrar denemeye başladık defalarca denedik asla başarılı olamadık Temmuz da parmak egzersizine başladım 15 Eylülde ilk ilişki 24ünde de 2. İlişkim oldu ha tamamını henüz almış değilim ama bu kadarı bile mucize benim için eşim git gel yapabildi ve boşaldı devamı gelecek inş. Umutluyumsen vaji olarak ne durumdaydın onceden canm cok ılerleme kaydettın okudugum kadarıyla ama insallah bır an oce aşarda çocuk sahıbı olursun eşinin duzelmesine cokkk sevındım
Aynen herkes o şekil dene dedi ama 1 kere bile cesaret edemedim birde öyle sokup pozisyon değiştirmek gerekecek çocuk için bayanın altta olmadı lazım o yüzden beynimm istemiyorsa yapmayayım dedimAma sanki üstte de daha zor değil mi ya daha çok kasıyorum sanki ben üstteyken
Tamamı neden girmiyor ki acaba o kadarı girmişken
Evet aslında uzun süreli pratik yapılabilecek pozisyona alışmak lazım e çocuk için de dediğin gibi zaten altta olmak lazım. Benim de çok aklıma yatmıyor açıkçası ya daha fazla deneyim isteyen bi pozisyon gibiAynen herkes o şekil dene dedi ama 1 kere bile cesaret edemedim birde öyle sokup pozisyon değiştirmek gerekecek çocuk için bayanın altta olmadı lazım o yüzden beynimm istemiyorsa yapmayayım dedim
Ya iki parmağı yapmıştım eşli de hemen oluverirmiş gibime geliyor ama sen öyle diyince bilemedim püf noktası mı var acabaBen de anlamıyorum canım düşün düşün kafayı yicem arkadaşların çoğu kolay oldu kaydı gitti diyor benimki niye olmuyor anlamıyorum
anladım canm yanı sen hıc vajınayla penıs teması yapamadın cok daha zor bır durummus cok sukur yolun %70ini tamaladın bisey kalmadı bn snın ıcın cok umutluyum ve okudukca sevınıyorm cesaret buluyormBen en kötülerdendim canım 3 sene bu sorun yokmuş gibi yaşadık imkansızı başaramayacağımı biliyordum bu sene Şubat ayında çocuk Sahibi olmak için tekrar denemeye başladık defalarca denedik asla başarılı olamadık Temmuz da parmak egzersizine başladım 15 Eylülde ilk ilişki 24ünde de 2. İlişkim oldu ha tamamını henüz almış değilim ama bu kadarı bile mucize benim için eşim git gel yapabildi ve boşaldı devamı gelecek inş. Umutluyum
Ya iki parmağı yapmıştım eşli de hemen oluverirmiş gibime geliyor ama sen öyle diyince bilemedim püf noktası mı var acaba
Merhaba cnm bende spreyi aldım ama daha kullanmak nasip olmadı uyuşukluk ne kadar süre sürdü ve normale döndü? Ayrıca canım acıdı mı yani hissettin mi kanı yada zarla ilgili bisey? Bide kaç fis sıktın cnm etkili oldu ?Öncelikle merhaba ..
Kızlar şu spreyi buraya ilk kim yazdıysa Allah yedi ceddini güldürsün. :))
İşe yarar mı yaramaz mı umuduyla denedim ve olumlu yanı alabildim....
Birde şöyle bir şey mümkün mü; vajinm böyle lastik gibi kavrıyor p.. bu zamanla açılır mı? Çünkü müthiş bir acı veriyor gitgel yapmaya mani oluyor.
Birde bu spreyi kullananlar arkadaşlar ne kadar sürede normale döndü ? Spreyee alışmak istemiyorum açıkçası ama spreyle de olsa sevindirici ya hû.. :) Allah'ım her birinize yardım etsin. Böyle bir yorum yapacağım aklıma gelmezdi .. çok şükür ki nasip oldu...
Kafama koymuştum egzersize başlarken öyle olunca daha hızlı ilerleniyor sanırım bi günde bi parmaktan ikiye geçmiştim sonraki günler üçü de denedim biraz biraz oldu ama sanki parmaklarım sıkışıyor genişlemiyormuş gibi geliyor orası size de oluyor mu o his? Dolayısıyla eşli denemeden çekiniyorum bi de zaten bi haftadır da çalışamadım reglim yeni bittiiki parmagı ıyıce rahat olana kadr yapmak gerekıyor sanırm gerci bnde cok yaptm esımın ıkı parmagınıda aldım zarı zedeledım bı kac gun damla damla kanamamda oldu ama aparatla daha cok zorlandım ve penıste sadece uc kısmı alabıldım yanı blmıyorm neyı yanlıs eksık yapıyıruz sanırm ben kegelde basarısızım hala nefese odaklanınca bıseyler oluyor gıbı ama odaklanmak zor oluyor kasılma olunca
Canım öyle düşünme oldu benimkisi seninki de olur sadece tamamı girmiyor o kadar o da kendimi çok kastığımdandır dene sen de korkmaYa iki parmağı yapmıştım eşli de hemen oluverirmiş gibime geliyor ama sen öyle diyince bilemedim püf noktası mı var acaba
Bu sprey bu kadar mı etkiliymiş ya okudukça aklıma takıldı benim de eski mesajlarda adını aradım buraya döndüm yine gündeme gelmişMerhaba cnm bende spreyi aldım ama daha kullanmak nasip olmadı uyuşukluk ne kadar süre sürdü ve normale döndü? Ayrıca canım acıdı mı yani hissettin mi kanı yada zarla ilgili bisey? Bide kaç fis sıktın cnm etkili oldu ?
Sağ ol canım hepimiz güzel haberler alalım inş. Ben bile kendime inanamıyorum şu andaanladım canm yanı sen hıc vajınayla penıs teması yapamadın cok daha zor bır durummus cok sukur yolun %70ini tamaladın bisey kalmadı bn snın ıcın cok umutluyum ve okudukca sevınıyorm cesaret buluyorm
Yaa ne güzel imrenerek okuyorum valla maşallah darısı başıma inşallah ama korkuyorum hala bi kez daha yapamamaktanCanım öyle düşünme oldu benimkisi seninki de olur sadece tamamı girmiyor o kadar o da kendimi çok kastığımdandır dene sen de korkma
Korkularının üzerine git ben bunu yaptığımda ilk adımlarımı atmıştım kalan 3 senem ise ertelemekle geçtik . Çok afedersin eşimle sevişirdik herkes hazzı son noktasına kadar yaşardı ama asla onu denemezdik anı mahvetmeyelim derdik bugün yorgunuz iş var misafir geldi vs vs bi baktım 4 sene olmuşYaa ne güzel imrenerek okuyorum valla maşallah darısı başıma inşallah ama korkuyorum hala bi kez daha yapamamaktan
Etkiliymis heralde baya arkadaş spreyle yenmiş.insallah bende deniycem hastalığımin bitmesini bekliyorum.Bu sprey bu kadar mı etkiliymiş ya okudukça aklıma takıldı benim de eski mesajlarda adını aradım buraya döndüm yine gündeme gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?