Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen herkes o şekil dene dedi ama 1 kere bile cesaret edemedim birde öyle sokup pozisyon değiştirmek gerekecek çocuk için bayanın altta olmadı lazım o yüzden beynimm istemiyorsa yapmayayım dedim
Evet aslında uzun süreli pratik yapılabilecek pozisyona alışmak lazım e çocuk için de dediğin gibi zaten altta olmak lazım. Benim de çok aklıma yatmıyor açıkçası ya daha fazla deneyim isteyen bi pozisyon gibi

anladım canm yanı sen hıc vajınayla penıs teması yapamadın cok daha zor bır durummus cok sukur yolun %70ini tamaladın bisey kalmadı bn snın ıcın cok umutluyum ve okudukca sevınıyorm cesaret buluyorm

Ya iki parmağı yapmıştım eşli de hemen oluverirmiş gibime geliyor ama sen öyle diyince bilemedim püf noktası mı var acaba

iki parmagı ıyıce rahat olana kadr yapmak gerekıyor sanırm gerci bnde cok yaptm esımın ıkı parmagınıda aldım zarı zedeledım bı kac gun damla damla kanamamda oldu ama aparatla daha cok zorlandım ve penıste sadece uc kısmı alabıldım yanı blmıyorm neyı yanlıs eksık yapıyıruz sanırm ben kegelde basarısızım hala nefese odaklanınca bıseyler oluyor gıbı ama odaklanmak zor oluyor kasılma olunca

Merhaba cnm bende spreyi aldım ama daha kullanmak nasip olmadı uyuşukluk ne kadar süre sürdü ve normale döndü? Ayrıca canım acıdı mı yani hissettin mi kanı yada zarla ilgili bisey? Bide kaç fis sıktın cnm etkili oldu ?

Kafama koymuştum egzersize başlarken öyle olunca daha hızlı ilerleniyor sanırım bi günde bi parmaktan ikiye geçmiştim sonraki günler üçü de denedim biraz biraz oldu ama sanki parmaklarım sıkışıyor genişlemiyormuş gibi geliyor orası size de oluyor mu o his? Dolayısıyla eşli denemeden çekiniyorum bi de zaten bi haftadır da çalışamadım reglim yeni bitti

Bu sprey bu kadar mı etkiliymiş ya okudukça aklıma takıldı benim de eski mesajlarda adını aradım buraya döndüm yine gündeme gelmiş

anladım canm yanı sen hıc vajınayla penıs teması yapamadın cok daha zor bır durummus cok sukur yolun %70ini tamaladın bisey kalmadı bn snın ıcın cok umutluyum ve okudukca sevınıyorm cesaret buluyorm
Sağ ol canım hepimiz güzel haberler alalım inş. Ben bile kendime inanamıyorum şu anda

Yaa ne güzel imrenerek okuyorum valla maşallah darısı başıma inşallah ama korkuyorum hala bi kez daha yapamamaktan
Korkularının üzerine git ben bunu yaptığımda ilk adımlarımı atmıştım kalan 3 senem ise ertelemekle geçtik . Çok afedersin eşimle sevişirdik herkes hazzı son noktasına kadar yaşardı ama asla onu denemezdik anı mahvetmeyelim derdik bugün yorgunuz iş var misafir geldi vs vs bi baktım 4 sene olmuş artık yeter dediğim gün herşey daha güzel olmaya başladıerteleme hastalığı bu sakın erteleme sakın

Bu sprey bu kadar mı etkiliymiş ya okudukça aklıma takıldı benim de eski mesajlarda adını aradım buraya döndüm yine gündeme gelmiş
Etkiliymis heralde baya arkadaş spreyle yenmiş.insallah bende deniycem hastalığımin bitmesini bekliyorum.
Benimde aklıma takıldı gittim aldım.spreyi.

Kesinlikle öyle ya bir kez korkuyorsun ve o bi daha cesaretlenene kadar geçmiyor sürekli bahaneler bahaneler bugün öyle oldu yarın başka türlü oldu derken aylar gelip geçiyor bizde de 15 ay oldu artık sen daha da çekmişsin ya 3 koca sene az mı çook yıpratıcı

4. Senede çözdün dimi 3ten de çok hatta ama neresinden kurtarsak kardır ya kurtulalım artık.. Spreyi nerden aldınız bu arada internetten mi

Kızlarr müjdeeee eşimle denedim ve tamamı girdi bu kez çıkardı geri soktu yine girdi ben popomun altına ufak yastık koydum tık die girdi tamamı hemde zerre acımadı sadece baskı hissettim o da ilk zamanlara göre 10 da 1 bile değil aparatla denıyormusum gibi ama bi iki git gel yaptı baska yapamadı o da hala hafif kasıon rahat davranamıorum dedi ama eski denemelere göre bu kez baya rahattın dedi insallah bidahakine git gellerde olur Allahımmm çok mutluyum

Çok sevindim canım inşallah devamı da olur darısı başımıza artık bu arada herhangi bişey kullandın mı sprey ya da kayganlaştırıcı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…