- 28 Şubat 2018
- 37
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.841
Öncelikle geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı hayırlı bir evlat ve hamilelik nasip etsin yenmeden normal doğum yapanlar var tabiki bende öyle yaptım dediğim gibi ama yenmeden yapmak çok zor doğum bir şekilde oluyor ama muayenelerde çok sıkıntı çıkıyor dogumdan sonrasında o bolgen baya açılmış genişlemiş oluyor hatta afedersin gaz çıkarır gibi ses bile geliyor[/QUOTE
Allah razı olsun inşallah cümlemize nasip etsin Rabbim. Doğumdan sonra özel bölgeye dikiş atıp darlaştırmıyorlar mı yani baya açılma oluyor mu ilişki rahat olur fakat eşler için iyi değil tabii o kadar genişlemesi
Yok canım ben ilişkiye girebiliyrum evliliğimin ilk 5 Ayı giremedim 5. Aydan sonra yendim vajinusmusu kendi çabalarımla fakat muayenede sıkıntı çekiyorum bir de kasılmalarm başta oluyor ilk ilişkide ve zevk alamıyorum sorunlarım bunlarÜzerine boşalmayla mı hamile kaldın canım
Bir de şöyle sizlere tavsiye verebilirim kızlar önsevişme uzun olsun ıslaklık oluyor evet ama iş p... e gelince kuruluk oluyor kasılıyor insan bebe yağı ya da kayganlaşırıcı sürüp yavaş yavaş sokmaya çalışsın eşiniz,ben de bekle derdim eşime biraz durarak nefes alıp verip sonunda girişi sağlıyordu eşim sonra beyinen rahat bırakın kendinizi herkes yapıyor normal oraya birşey girebilir diyin içinzden nasıl rahat olursanız tabii o şekilde kendinizi rahatlatın ve inşallah herkes yener kızlar gerçekten çok zor ben de çok çektim ama şimdi zevk alamıyorum muayene olamıyorum sorunum da bu .(Yok canım ben ilişkiye girebiliyrum evliliğimin ilk 5 Ayı giremedim 5. Aydan sonra yendim vajinusmusu kendi çabalarımla fakat muayenede sıkıntı çekiyorum bir de kasılmalarm başta oluyor ilk ilişkide ve zevk alamıyorum sorunlarım bunlar
Canım bide şöyle dene eşin otursun koltuk veya yatak ucuna sen onun kucagına otur bacaklarını sar sırtına öyle tam giriyor ve gene takılırsa biyerde hafif kalçanı oynat böyle sag sola yerleştirmeue calış nefesle (kayganlaştırıcı bol buarada)Kızlar biz az önce tekrar denedik eşim kendine geldi şükür yalnız p... tam girmedi bi yerden sonra aşırı baskı ve acı hissettim ıkındım nefes al ver yaptım ama çare olmadı bu arada eşim git gel de yaptı ve içime boşaldı çok şükür:)ama tamamı neden girmiyor arkadaşlar o acı neden lütfen aydınlatın beni
İşte yıllardır hiç bilmedigimiz bir his insana garip geliyor gerçekten ama dayanmaya çalış eşinin ve senin mutlulugnz içinBiz de denedik bugun spreyle. Hatta spreyin ucunu tamamen neredeyse soktu esim oyle sıktı. Hatta parmağını soktu zarı geçmiş ben hiç farketmedim parmakta. Ama peniste yine de bir noktaya gelince devam edemedim bilemiyorum ya niye böyle oluyor anlamadım. Yani en başta daha girmeden bir korku oluşuyor. Parmağı da alıyorum ama içimde bişeyin olduğunu düşünmek sanırım beni rahatsız ediyor bilemiyorum. Huylanma gibi oluyor.
Dün regl olacaktım zamanla yarıştım resmen sabaha olmuşum bitsin bir de o şekilde deneyeceğim. Yırtılma da var yine ilişki sonrası hafif hafif kan geldi normal mi bu sence canım hala zardan mı geliyorCanım bide şöyle dene eşin otursun koltuk veya yatak ucuna sen onun kucagına otur bacaklarını sar sırtına öyle tam giriyor ve gene takılırsa biyerde hafif kalçanı oynat böyle sag sola yerleştirmeue calış nefesle (kayganlaştırıcı bol buarada)
Çok sevindim buarada aferm sana kız. Eşinin düzelmesinede sevndm
Benim zardan geldi bi süre yani 2-3 ilişkide ve egzersizlerde leke leke sıkıntı yok korkmaDün regl olacaktım zamanla yarıştım resmen sabaha olmuşum bitsin bir de o şekilde deneyeceğim. Yırtılma da var yine ilişki sonrası hafif hafif kan geldi normal mi bu sence canım hala zardan mı geliyor
Benim zardan geldi bi süre yani 2-3 ilişkide ve egzersizlerde leke leke sıkıntı yok korkma
Canm bde regle yaklaştıkca biraz rahim aşagı iniyor sanrm ondanda tamamen girmemiş olablr
Yırtılma gene vajna girişimi?[/
Hepsinin girmesi şart mı canım acaba vajina boyum o kadar olabilir mi yanı anlam veremiyorum önünde bir şey var gibiydi eşim ittikçe acıdan bacaklarımın bağı çözüldü
yaaaa çok şanslısınız ne güzel darısı başımıza o kadar istiyorum ki rüyalarıma giriyor resmen biz de 2. İlişkimizi yaşadık yarıya kadar girdi ve boşaldı eşim ama zaten adet günüm yaklaşmıştı hamile olma ihtimali yokArkadaşlar burayı yakından takip ediyorum, ben de vajinismus hastasıyım. ve bu sabah hamile olduğumu öğrendim. yenme aşamasındaydık çok az kalmıştı. eşim tam girmden içeri boşaldı ve tekte tutmuş. Mucizelere inanın. Rabbim dilerse verir
Evet canım her ilişkide yırtık biraz daha büyüyor doktorum korkulacak nir şey yok dedi keşke bu kadar dar olmasaydıBenim zardan geldi bi süre yani 2-3 ilişkide ve egzersizlerde leke leke sıkıntı yok korkma
Canm bde regle yaklaştıkca biraz rahim aşagı iniyor sanrm ondanda tamamen girmemiş olablr
Yırtılma gene vajna girişimi?
Canım yarısıyla olmaz her sefernde git gelde acı çekersn ozamanEvet canım her ilişkide yırtık biraz daha büyüyor doktorum korkulacak nir şey yok dedi keşke bu kadar dar olmasaydıbir de onun acısıyla uğraşıyorum iyi ki sprey var ya değilse mümkün değil ilişki yaşamam
Yırtık popoya dogru dmiHepsinin
bence moralini bozma cunku esli denemede daha kolay yapabilirsinBugün yazdıktan sonra 4. boyu da yapabildim başardım. ama sonra eşimös denediğimizde yine aynı titremeler heyecanlanmalar başladı. anlamıyorum dilatörlerin en büyüğünü bile yapabilmişken nasıl eşlide böyle oluyorummoralim çok bozuldu bugün kurtulurum sanıyodum
Canımm regl olmuşum sabaha kadar . Setim yok benim neden yarıda kalıyor peki bi fikrin varmı?ben parmakta bi yere takılıyorum sanırım orası anüsün iç kısmı çünkü dokundukça popomda baskı hissediyorum yırtılma girişimin hemen altında 1 cm civarında oldu ama o int.kiler gibi kas yırtılması falan değilCanım yarısıyla olmaz her sefernde git gelde acı çekersn ozaman
Aparat dene bi nereye kadar giriyor adet oldunmu?
Olmadıysan evde yap sende dilatör varmıydı hatırlamıyorum da benmde yarıda kalmıstı yarıdan sonrası için biraz daha aparatla çalıştım (ki ben 3 parmak bile alıyordum genede yarıda kalmıstım)
Bi dene
Emojiye gelincede mesej yazdıgın yerin üstünde yazı tipini degiştirmek için yerler varya orda gülücük işareti var ona bas
Canım adet gününü bekle üzerinden 3 gün geçsin gelmezse hastaneye git gebelik testi yaptır . Gebeliğin üzerine adet çok istisnai bi durum bi yerleşme kanaması muhabbeti var o da adetten çok çok açık bir renkKızlar ya ben 22sinde ilişki yaşamıştık ve buraya da yazmıştım dün yine oldu ve bu eşimin 2.bosalmasi ben zevk alana kadar yarim saat içerde kaldı penis. Bugün aşırı belim ağrıyor ve biraz mide bulantısı var psikolojik sanırım. Ben ne zaman anliyicam gebeliği ya da bunu takip etmenin bir yolu var mıdır burda bir kadının gebelik öyküsünü okumuştum yumurtlama döneminde ilişkiye girmişti ve sonra hamile kalmıştı fakat üstüne bi de adet olmuştu bu ne anlama geliyor yani benim bi sonraki reglim 10 ekimde eğer adet olursam hamile değil miyim ya da neyi beklemem gerekiyor bu şekilde adet olunur mu ki of ya kızlar hiç bilmiyorum araştırıyorum ama başıma ilk defa geliyor sonuçta anlayamiyorum erkenden gebelik testi alırsam zaten sonuç alamam bu bilinmezlik ve merak yiyip bitirecek beni inşallah nasip olsun bebek istiyoruz kafayı çok takmamaya çalışıyorum ama insan merak ediyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi kadın olmak zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım sen ne kadar alabiliyorsun? Yani Zamanla alırsın diyor herkes sıkma canını buna da şükür ne yapalım o yeri de geçeriz inş. Sen hasta değilsin bunu at kafandan ben yıllarca p... dokunduramadım bileBurada yaptığı çalışmaları ve başarılarını yazanları okuyunca çok mutlu oluyorum inşallah bende basardım yazabılıcem hergun yarım saatte olsa deneme yapıyorum ınsallah olucak ben hala tamamen almayı cozmus degılım o bıraz moralımı bozuyor ama olurda esımle aram duzelır denersek bu sefer kendımı canım acısada tutmak ıstıyorum gercekten olsun bıtsın dıyorum artık ne zevkı umrumda ne baska bıseyı yeterkı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?