Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşinle iyide olsan kötüde deneme yapmalısın yani egzersiz bunu kendin için aşmalısın öncelikle eşinle tartışmanla yada baska bişeyle alakası yok
canım bende o yüzden hergün aksatmadan denıyorum ama bana gercekten bol zaman lazım nasıl desem 3 4 gün boş olsam sadece bunları çalışsam çözücek mişim gibi geliyor c.tesi günü eşim maça gitti evde tek kaldığımda hem vaktım boldu hem onun gelme ıhtımalı yok dıye rahattım ve küçük aparatın tamamen girmesine çok az kalmıştı 1 cm gibi birşey kalmıştı önceden o kadar bile alamıyordum galıba bıraz da yerını öğrenmeye basladım en büyük boyu dün almayı denedım vajına gerçekten onu ıcıne alacak sekılde bıle gırıste acılıyor ama onunla dırek denemeye cesaret edemedım ılerı gıdemedım o yuzden ekım ayında regl olucam o zamana kadar napsam dıye dusunuyorum yenı ızınden geldım 4 gun daha ızın hakkım var aslında bunu regl den sonra mı kullansam dıyorum evde rahatca calısırım hem regl olma telasımda olmaz sımdıkılerde alıstırma gıbı bısey olur benım ıcın diye geçiriyorum aklımdan

zehra1809 izin alacak bir şey yok zaten sabahtan akşama kadar onu deneyecek halin yok ben biraz deneyince eh tamam işte giriyor gayet te rahat diye sıkılıp bırakıyorum sen akşam eşinden yarın saat önce geliyorsan bile yeter. izne şartlama kendini

Böylede olmuyor ya iste bi care en azından diye dusundum çocuk kısmı boter cevre rtkisinde kurtulurum diye ama oda yanlis biliyorm ne dusuncegimi sasirdim
Cevredekileri boşver gerçekten ben evlendim bir ay sonra sormaya başlamışlardı çocuk çocuk diye
Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin canım
Adet olman gereken tarihi iki gun geçerse test al bi tane canım ben iki gun geçince almıştım çıkmıştı

Bende şuan adet zamanim iki gün gecti bazen oluyordu boyle ama iiki Gün once hafif pembe akıntı geldi daha yok stresten mi acaba ya araa hafof agri basliuor gibi sonra oda kayboluyor olsa bi dert olmasa bi dert

Gözünüz aydın canım inşallah benimki de öyle olur bekliycem adet günüme kadar. O zamana kadar meraktan ölcem yani hamile kaldım mi tuttu mu eşimin boşalması yoksa başka bir belirti ile anlayabilir miyim bu konuda çok tecrübesizim doğal olarak internetten okuyorum sürekli ama çok sayfa cikiyor karşıma bi bakiveriyorum en alakasız şeyleri bile okurken buluyorum kendimi. Aradığımı da bulamıyorum kalakalıyorum öylece sabırla bekliycem inşallah tutmuştur doğurgan dönemdeyim yumurtlama takvimim 26sina kadar yani 22sinde ve 24unde dün ilişki yaşadık tamamen boşaldı eşim vajinaya hepsini inşallah tutmuştur ayaklarımı havaya kaldırdım yerine ulaşsın diye :)
Gideceği yere varmıştır inşallah hayırlısıyla

bu akşam kocama uyuz olsamda gönlünü alayım da deneyelım belkı olur umut dunyasında yasıyoruz denemelerıme devam edıyorum cok sukur elım alısıyor yerını daha rahat buluyorum onceden baya arardım ben en cok ustte olanı denemek ıstıyorum kolay dıye duydugum ıcın ama nasıl oturmam gerekıyor esın orada ne yapması gerekıyor bılmıyorum acıkcası

Vajiyi yendim hamilelik için hazırlanıyordum ama olmadı eşim sperm testi yaptırdı sayısı cok düşük çıktı doktor tüp bebek dedi morelim bozuk ben 28 eşim 30 yaşonda sperm sayısı nasıl düzelirki tüp bebek. Asıl olcak bilmyrm

Canım kaç aydır normal yoldan deniyorsunuz biz de eşimle çalışmalara başladık ama bence bir doktora yine görün aylardır yıllardır bekleyenler var biraz uğraşmak lazım yine doğal yoldan olmuyorsa o zaman tüp bebeğe başvurursunuz naçizane tavsiyem çünkü seni hatırlıyorum daha yeneli ne kadar oldu ki bozma moralini lütfen olumlu şeyler düşün

Canımmidrar
Inşallah canım:)
Kafam karıştı epey adetim 3 gün gecikirse eczaneden gebelik testi alayım yine anlamazsam kanda gebelik testi yaptırayım nasipte varsa olsun inşallah hayırlısı ile
Canım
Peki sonuç ilk denemede nasıl oldu
girdi canım bir sıkıntı olmadı fazla deneyemedik 2 deneme yapabildim regl oldum

Kuzum ben doğurdum 9 aylik kızım yazılarım var burda hatta vajili hamile kalıp yenmeden normal doğum yaptım diye bende doğurgan dönemime denk getirip üstünden boşalmayla hamile kalmıştım hamile olduğumu anlamadan kasık ağrılarım oluyordu batma şeklinde belimdede ağrılar oluyordu adet olmam gereken tarih iki gun geçti test yaptım ve çift çizgi :) Rabbim herkese yaşatsin bu sevinci inşallah tutmuştur seninkide :)

Şimdi durumun ne canım rahat mısın ilişkide

Aparat şart mı diyorsun canım

Şimdi durumun ne canım rahat mısın ilişkide
Hiç olmadı daha ilişki sürekli kasiyorum kendimi diyorum sen normal doğum yaptın bunu da yapacaksın bu ne onun yanında diyorum ama uok doğum yapmakta çözüm değil is beyinde bitiyor aslında o bolgen açıldı bunun farkındayım olsa daha kolay olacak ama psikolojim izin vermiyor alışmak için spreyle denicem birde aradım hiç bir eczanede bulamadım sipariş verdi eczaneden gelecek bakalım inşallah bu sefer yenerim cesaretsizligimi

Peki parmak egzersizini uzun süre mi yapmıştın canım ben de kendime yol çizmeye çalışıyorum da hüsrana uğramadan
Mecburiyetten 1.5 ay yaptım canım yaz tatilinde olduğumuz için ailemin yanındaydım eşim yoktu 2parmakta rahat git gel yapıyordum p.. tamamen girmedi yarısından çoğu girdi zamanla olur diye umut ediyorum

Allah yardımcın olsun ben de çaresiz zamanlarımda çok denedim üstüne boşalmayı tutmamıştı

Bu arada en rahat pozisyon nasıldır acaba deneyenler ne tavsiye ediyorsunuz kızlar yazanların bazılarına denk geldim ama karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…