Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İiinşallah bizde de işe yarar ya işyerimin yanı eczane ama soramıyorum bilinmedik bi yerden almam lazım sanırım fırsat bulup gidebilirsem
Ben hastahanenin yakınlarından aldım yani orda mutlak olur diye sonuçta hastahane var diye buldum.bende ilacın fotosu vardı onu gösterdim aldım.cekinme bende çekiniyodum. :)

Bende çok sevindim cnm rahatlamışındir artik ınşallah hep.guzel deval eder bizede nasip olur inşallah nasıl oldu yani arkadaşın sorduğu gibi biseyler kullandın.mi ? :)

Canım fotoğrafı bana atabilir misin peki internette doğrusunu bulamadım sanırım
Buldumda cnm burdan fotoyu yükleyemiyorum ya
Sen ilacın ismini google yaz sonra görsellere tıkla zaten fotosu çıkıyor.spreyin sadece rengi değişmiş o kadar cnm yoksa aynı ismi cismi falan

Çok sevindim canım inşallah devamı da olur darısı başımıza artık bu arada herhangi bişey kullandın mı sprey ya da kayganlaştırıcı vs
darısı herkese inşallah ben ilk birleşmede emla kullanmıştım girmişti ama sonra emla ile yine yapamadım çünkü korkum devam edıodu ve emla iyileşirken cok kaşınıyordu nefret ettim aparat aldım sırasıyla büyükten küçüğe denedim ve sokmayı başardım en büyüğü de tabi bunları denerken sadece bebe yağı kullanıyorum. son aparatıda başarıyla sokunca o gün eşim yoktu zaten ertesi gün yine sırasıyla aparatları soktum hepsi rahat girince bildiğiniz içeri gittim tv izledim uyumadan once yıne denedik ve oldu şükür valla aparatlar olmasa ben başaramazdım.

Canımmidrar

Canım

girdi canım bir sıkıntı olmadı fazla deneyemedik 2 deneme yapabildim regl oldum
nasıl yani canım 2 parmak aldıktan sonra denedin ve ilişki mi oldu ay ne kadar güzel
Çoğunluk üstte diyor vajina daha çok açılıyor ve kontrol sende oluyor. Ben bir türlü deneyemedim o pozisyonu aklım kabul etmiyor
Seninle benzer durumdayız U Umay0569 bende pe.. yarısını alabılıyorum ve su ustte olan pozısyonu bı turlu yapamıyorum kendım aparatla sımdı oyle calısıyorum ve nasıl desem onceden hıc yerı bulamıyordum kı hala ılk etapta kalbım hızlı atmaya baslıyor o pozısyon bana adrenalın yasatıyor resmen ama dün yenıden denedım ve ben genelde oturur sekılde deneme yapıyorum yerı anlamak ıcın ustte oldugumu farz edıp denedım ve aynı olcude ıcıme alabıldım ama ıste acı degıl artık baskı da degıl ıcerı ıtmeye cesaret edemıyorum nedense ozellıkle dun sankı bırsey olucakmıs gıbı geldı bu aksam yenıden oyle denıcem ınsallah yapabılırız

Tam olarak nasıl oldu canım spreyle deneyenlerin çoğu yapabıldı bende alıp once kendım mı denesem dıyorum olursa esımle denıyım dıye şimdi hazır aramız düzelmişken birde bu sprey için burun buruna gelmek istemiyorum :)

Gözün aydın canım darısı başımıza çok mutlu oldum aramızdan biri daha mutlu oldu çok şükür

Merhaba kızlar bende aparatla denemelerime devam edıyorum dün eşimle barıstık ve ondan uzak olunca gercekten onu cok ozledıgımı farkettım o duyguyla denemek ıstedım ancak o bu anı bozmayalım dedı ve denemedık.. Bende sprey alıp kendim denemek istiyorum bu sekılde tamamen aparatları alıp almayacagımı gormem lazım ancak o zaman esıme bunu soyleme cesaretı bulabılıcem yıne olmazsa onunla bosuna kavga etmıs olmak ıstemıyorum çünkü bu tip şeylere karşı. spreyin adı neydi ve ne kadar sıkıp ne kadar süre bekletmem gerekiyor. ve merak ettiğim ben eşimi bu tip şeyler denemeye nasıl ikna edebılırım hıcbır seye yanasmıyor belkı bızde uyusturup denesek tamamı gırecek cunku uyusturmadan hatta bısey surmeden denedıgımızde esım yarısı gırdı ıste dıyor kendını kasmasan hepsi giricek diyor denemelerimizde. Bu sprey işin içine girince kasılma tamamen ortadan kalkıyor mu yanı nasıl oluyor tam olarak ve hangı pozısyonda daha rahat ılışkı oluyor bunları merak edıyorum acıkcası. eşimi herşeyi denemeye bir ikna etsem işim dahada kolaylasacak ama aramız yeni düzeldi ve bu konuları açıp yenıden kavga etmek ıstemıyorum hem kendımden emın olmalıyım gercekten aparat parmak neyle denersem denıyım sonuna kadar almayı basarmalıyım ancak o zaman ona bu fıkrı onerebılırım kendımden emın sekılde suan onermeye cokta cesaret edemıyorum

Oh be cok sevindimm afferm kız sanaa
Git gel bikaç ilişki snrası düzeliyor
Özellikle hala ilk girişi ve bikaç gt geli ben üstteyken yapıyorm snra alta geçiyorm

inşallah canım bende o spreyin adını öğrenip aldığımda evde önce kendim denemek istiyorum eşim bu tip şeylere kızıyor onu nasıl ıkna edıcem hıc bilmiyorum
Canım anladıgım kadarıyla sen aparatı alabildigin halde ve canın acımadıgı halde ittirmiyosun peki NEDEN?
Ozaman sprey sıkıcaksın uyuşcak ama gene ittirmezsen ne anlamı kalıcak eşindende gizli iş yapcaksın hemde değicekmi
Cesaret lazım sana ilaç flan degil
Ya acısa nolcak ittir azcık ki acımıyor acırsa geri çıkar herşey senın kontrolunde sonçta
İttir ve acımıcak görceksn ve snra diger aparatları denemek isticeksin

Oh be cok sevindimm afferm kız sanaa
Git gel bikaç ilişki snrası düzeliyor
Özellikle hala ilk girişi ve bikaç gt geli ben üstteyken yapıyorm snra alta geçiyorm
Artık acımadığına ve doğru pozisyonda çok kolay girip çıktığına emin olduğum için aşırı rahatladım . Rüyamda bile deneme yapıyordum düşün nasıl mutlu olmuşsam. Ben altta popoyu alta birşey koyarak destekleyince daha rahat oluyorum sanırım üste geçince bulamıyorum yine

Zehra kesinlikle korktuğun için itmiyorsun ben psikolojikmen bu aparat çok büyük çok büyük diyerek itmiyordum hatta burda yazıyordum girmiyor diye ama hayır çokta rahat giriyor hemde sonuna kadar yeterki inan ve bunu iste ben spreyle denesem yapardım ama her ilişki öncesi spreyle kendimi hazırlamak istemedim doğal akışında olsun dedim. Kullandığım şey bebek yağı sadece. Ama sen illa güven gelmesi lazım kullanacağım diyiyorsan al sık spreyi orda parmağını bastırsanda hissiz oluyor hiçbirşey hissetmeyince otomatikmen kasmıyorsun zaten his yok. İstersen onu al enazndan ilk denemelerini spreyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…