- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.241
Emeklerimizin sonucunu alalım bir an evvel artık herkes yapıyorsa biz de yapabiliriz. Valla ya artık bişeyler istemeye bile çekiniyor insan bu psikolojide. Görev olarak bakıyorum resmen ya bitse de kurtulsakben de spreyle yapıyorum canım. inşallah olur ya. ben de orada dur diyorum o da kızıyor olacak diyor gevşet diyor çabalıyorum gevşetmeye ama maalesef olmuyor istemsiz kasılıyor napalım :/ inşallah tez vakitte olur artık evli oldugumuzu hissederiz. birbirimizle vakit bile geçiremiyoruz. bu iş olsa seni çok mutlu ederim demişti eşim ama olmuyor olamıyor
Aslında görev olarak görmesek daha iyi sonuçlar alabiliriz ama işte kasılmalar falan olunca hiç olmuyor.belkide olağan bırakabilsek olucak ama işte olmuyor.Emeklerimizin sonucunu alalım bir an evvel artık herkes yapıyorsa biz de yapabiliriz. Valla ya artık bişeyler istemeye bile çekiniyor insan bu psikolojide. Görev olarak bakıyorum resmen ya bitse de kurtulsak
sadece ilk aparat denememde anestol kullandım zarı yırtmayı başarınca anestolu bıraktım ben hiçbirşey sürmeden deniyorum girişi bulduktan sonrası el alıştıkça ve olayı kavradıkça kolay oluyor ama bazen inadı tutuyor olmuyor :) ben ilk yaptigimda daha tam itmeden yanma hissettim ama çok aşırı degilki belkide hergun deneme yaptığım için o acıya alıştığım için de olabilir arkadaşların it sözünü aklıma getirip ittim biraz popoya kaldırmak gerekiyor öyle daha rahat giriyor ve baktım içimde acı yanma hiçbirşey yoktu o kısmı geçmek için serbest bırakmak itmek ve popoyu kaldırmak gerekiyor canım yerini o zaman daha rahat buluyor ama itmek çok önemli ben hep ittigimi sanıyordum orada ama itmiyormuşumSayfayı epeydir okuyorum, ben de senin yazdıklarını okurken ne kadar da aynı sorunlar diyordum :) İçeriden çıkmadan minik git gel yapmayı ben de deniyorum kimi zaman. Fena değil, kısmen de olsa işe yarıyor. Peki itince ne hissettin, birden mi ittin o tıkandığın yeri? Herhangi bir şey kullanıyor muydun sen?
Ne kilosu canım yaa ben 50 kiloyum girmedimi girmiyor ha ben kasıyorum ama ondan girmiyorDeneme hayalim yine suya düştü eşim spreyi alıcam seni de dinlicem söz verdim unutmuş değilim dedi ama benim de aklımda birşeyler var senin önce onlara cevap vermen lazım dedi 1cisi kilo vermemi bekliyor çünkü hamile kalamazmışım ki bir yandan haklı hamile kalınır da yürümede vs zorluk yaşarım bunu bende düşünüyorum ama onun bu kadar ısrarlı olması baskı altında olmam beni rahatsız ediyor o askerdeyken 1 senede kendi çabamla 27 kg vermiştim ona göre daha deneyimliyim anlamıyor neyse 2cisi ise pe.. ile değil parmakla deneyecekmiş eğer onun parmağını almayı başarırsam pe.. ile deneyecekmiş çünkü parmağı daha güçlüymüş dün o kasların yoğun olduğu bölgeye kadar geldi parmağıyla öyle zorluyor ki geçmek için bir dursan bir kendimi odaklayıp salsam gecıcek dedım yok anlamadı ıttı ıttı canımı yaktı kastım gecmedı parmagı anlamıyor pe.. ile denerken hadi sabırsızsın bunda ne oluyor bekle ıste yavas yavas yap desem de yok spreyi de pe.. için değil parmak denemesi için kullanacakmışız ve en beni deli eden sözü o kaslar kilodan öyleymişte ondan parmagı gecmıyormuş kılo versem bu kadar zorlanmazmışmışmış yahu aç azcık internete bak bu işi zayıflar da yapamıyor herseyı kıloma baglamayı bırak dedım sınırle bu seferde benı guldurmeye calışıyor butun gece sinirden uyuyamadım yarı agladım yarı sözlerimi yuttum o da belkı kendıne göre haklı dıyorum ama yok onun düşüncelerini ancak istediklerini göstererek değiştiricem galiba işte ben bu düşünceleri yüzünden onu tedavi için değil en azından neyin ne olduğunu anlasın diye de götürmek istiyorum sözleri düşünceleri o kadar tuhaf geliyor ki kendi yaşadığım kendi yaptıklarımı ben biliyorum onun kılodan geçmiyor sözüne gülsem mi napsam bilemedim zaten ama sabah denedım 2de inat ettı gırmedı yıne orası da benım gıbı alıngan galiba hemen trip atıyor :)
bunu anlatamıyorum canım zara birşey olmadığı zamanlarda kılon yuzunden zar kım bılır ne kadar ılerde hala yırtamadım dıye soylenırdı ben ki aparatla deneme yaptım orayı gecıp kanı gösterdim o zaman susar gibi oldu yine başladı. kılo ıle alakası olmadıgını anlatamıyorum hamılelıkte hak versemde ılıskıye gırmede kılonun alakası yok ben nasıl anlatıcam artık bılmıyorum bildiğim şeyleri diyemıyorum ya o da sinirlendiriyor beni akşam biraz daha zorlasaydı şeytana uyup yanında yapacaktım aparatla ama sonra bunun iyi fikir olmadığını bıldıgım için yapmadım. şimdi de aklımdan kadın doğuma onla beraber gıtmek gelıyor ama bazı doktorlar o kadar cins ki onun fikrinde biri karşıma çıkar diye korkuyorumNe kilosu canım yaa ben 50 kiloyum girmedimi girmiyor ha ben kasıyorum ama ondan girmiyor
Ya canım tam da aynı şekilde ttajikomik bir şey anlatayım ben sana. Bu yaz başında ilkbahar gibi bi kadın doğumcuya gittim kendi doktorumla aynı şehirde değilim idareten gittim. Kadın bana kilo aldın mı dedi evet dedim aldım evlendikten sonra biraz hah işte ondan girmiyor dedi ben de saf gibi inandım annem diyordu kızım saçmalama senin kilonda ne var kimler yapıyor diye de dinlemedim anne doktor bu dediğini yapayım diye ki dediklerini yaptım aldığım 3-5 kiloyu da verdim eeee noldu? Kadına tekrar gittim e sen bi psikoloğa git dedi bana e noldu hani kilo almıştım ben ondandı şimdi verdim? Elime bi ilaç gibi bişey olan kağıt tutuşturdu çıktım gittim acayip sinirlendim. En son görüştüğüm vajinismus tedavisi yapan doktorla konuştuğumda bunu sordum hayır ne alakası var öyle bişey yok yanlış yönlendiriyorlar insanları dedi ki çook haklıydı.Deneme hayalim yine suya düştü eşim spreyi alıcam seni de dinlicem söz verdim unutmuş değilim dedi ama benim de aklımda birşeyler var senin önce onlara cevap vermen lazım dedi 1cisi kilo vermemi bekliyor çünkü hamile kalamazmışım ki bir yandan haklı hamile kalınır da yürümede vs zorluk yaşarım bunu bende düşünüyorum ama onun bu kadar ısrarlı olması baskı altında olmam beni rahatsız ediyor o askerdeyken 1 senede kendi çabamla 27 kg vermiştim ona göre daha deneyimliyim anlamıyor neyse 2cisi ise pe.. ile değil parmakla deneyecekmiş eğer onun parmağını almayı başarırsam pe.. ile deneyecekmiş çünkü parmağı daha güçlüymüş dün o kasların yoğun olduğu bölgeye kadar geldi parmağıyla öyle zorluyor ki geçmek için bir dursan bir kendimi odaklayıp salsam gecıcek dedım yok anlamadı ıttı ıttı canımı yaktı kastım gecmedı parmagı anlamıyor pe.. ile denerken hadi sabırsızsın bunda ne oluyor bekle ıste yavas yavas yap desem de yok spreyi de pe.. için değil parmak denemesi için kullanacakmışız ve en beni deli eden sözü o kaslar kilodan öyleymişte ondan parmagı gecmıyormuş kılo versem bu kadar zorlanmazmışmışmış yahu aç azcık internete bak bu işi zayıflar da yapamıyor herseyı kıloma baglamayı bırak dedım sınırle bu seferde benı guldurmeye calışıyor butun gece sinirden uyuyamadım yarı agladım yarı sözlerimi yuttum o da belkı kendıne göre haklı dıyorum ama yok onun düşüncelerini ancak istediklerini göstererek değiştiricem galiba işte ben bu düşünceleri yüzünden onu tedavi için değil en azından neyin ne olduğunu anlasın diye de götürmek istiyorum sözleri düşünceleri o kadar tuhaf geliyor ki kendi yaşadığım kendi yaptıklarımı ben biliyorum onun kılodan geçmiyor sözüne gülsem mi napsam bilemedim zaten ama sabah denedım 2de inat ettı gırmedı yıne orası da benım gıbı alıngan galiba hemen trip atıyor :)
işte bende böyle dengesize denk gelmekten korkuyorum canım burada okumuştum zorla yap vs diyen doktorlar bıle varmış ben istanbuldayım buradan haseki hastanesine randevu aldım ama ne çıkar bilmiyorum eşim yanasırsa bı gıtmek ıstıyorum onun anlaması lazım artık herseyı kıloya baglamasından bıktım usandım zayıf olsam ne dıcektın dıyorum anca bu kadar saçma şeyler yaşadığıma ınanamıyorum bırde sağlık öğrencisi olucak sağlıkla uzaktan yakından alakası yok ben bu halımle ondan daha bılgılıyım :)Ya canım tam da aynı şekilde ttajikomik bir şey anlatayım ben sana. Bu yaz başında ilkbahar gibi bi kadın doğumcuya gittim kendi doktorumla aynı şehirde değilim idareten gittim. Kadın bana kilo aldın mı dedi evet dedim aldım evlendikten sonra biraz hah işte ondan girmiyor dedi ben de saf gibi inandım annem diyordu kızım saçmalama senin kilonda ne var kimler yapıyor diye de dinlemedim anne doktor bu dediğini yapayım diye ki dediklerini yaptım aldığım 3-5 kiloyu da verdim eeee noldu? Kadına tekrar gittim e sen bi psikoloğa git dedi bana e noldu hani kilo almıştım ben ondandı şimdi verdim? Elime bi ilaç gibi bişey olan kağıt tutuşturdu çıktım gittim acayip sinirlendim. En son görüştüğüm vajinismus tedavisi yapan doktorla konuştuğumda bunu sordum hayır ne alakası var öyle bişey yok yanlış yönlendiriyorlar insanları dedi ki çook haklıydı.ve gittiğim kadın doğumcu da özel yani hem para ver hem sinir ol
Hakkaten ya inanılmaz şeylerle karşılaşıyor insan vee asıl bomba bu kadın bide beni o doktor aletiyle muayene etmeye çalışıp canım yandı diyince azarladı ya var mı böyle bişey. Akıl var mantık var ben kocamla olamıyorsam o aleti nasıl alayım dimi yani. Bi de bana diyor ki doğum mu yaptırıyoruz neden tepki veriyorsun Allah Allah acaba nedenişte bende böyle dengesize denk gelmekten korkuyorum canım burada okumuştum zorla yap vs diyen doktorlar bıle varmış ben istanbuldayım buradan haseki hastanesine randevu aldım ama ne çıkar bilmiyorum eşim yanasırsa bı gıtmek ıstıyorum onun anlaması lazım artık herseyı kıloya baglamasından bıktım usandım zayıf olsam ne dıcektın dıyorum anca bu kadar saçma şeyler yaşadığıma ınanamıyorum bırde sağlık öğrencisi olucak sağlıkla uzaktan yakından alakası yok ben bu halımle ondan daha bılgılıyım :)
sadece ilk aparat denememde anestol kullandım zarı yırtmayı başarınca anestolu bıraktım ben hiçbirşey sürmeden deniyorum girişi bulduktan sonrası el alıştıkça ve olayı kavradıkça kolay oluyor ama bazen inadı tutuyor olmuyor :) ben ilk yaptigimda daha tam itmeden yanma hissettim ama çok aşırı degilki belkide hergun deneme yaptığım için o acıya alıştığım için de olabilir arkadaşların it sözünü aklıma getirip ittim biraz popoya kaldırmak gerekiyor öyle daha rahat giriyor ve baktım içimde acı yanma hiçbirşey yoktu o kısmı geçmek için serbest bırakmak itmek ve popoyu kaldırmak gerekiyor canım yerini o zaman daha rahat buluyor ama itmek çok önemli ben hep ittigimi sanıyordum orada ama itmiyormuşum
Deneme hayalim yine suya düştü eşim spreyi alıcam seni de dinlicem söz verdim unutmuş değilim dedi ama benim de aklımda birşeyler var senin önce onlara cevap vermen lazım dedi 1cisi kilo vermemi bekliyor çünkü hamile kalamazmışım ki bir yandan haklı hamile kalınır da yürümede vs zorluk yaşarım bunu bende düşünüyorum ama onun bu kadar ısrarlı olması baskı altında olmam beni rahatsız ediyor o askerdeyken 1 senede kendi çabamla 27 kg vermiştim ona göre daha deneyimliyim anlamıyor neyse 2cisi ise pe.. ile değil parmakla deneyecekmiş eğer onun parmağını almayı başarırsam pe.. ile deneyecekmiş çünkü parmağı daha güçlüymüş dün o kasların yoğun olduğu bölgeye kadar geldi parmağıyla öyle zorluyor ki geçmek için bir dursan bir kendimi odaklayıp salsam gecıcek dedım yok anlamadı ıttı ıttı canımı yaktı kastım gecmedı parmagı anlamıyor pe.. ile denerken hadi sabırsızsın bunda ne oluyor bekle ıste yavas yavas yap desem de yok spreyi de pe.. için değil parmak denemesi için kullanacakmışız ve en beni deli eden sözü o kaslar kilodan öyleymişte ondan parmagı gecmıyormuş kılo versem bu kadar zorlanmazmışmışmış yahu aç azcık internete bak bu işi zayıflar da yapamıyor herseyı kıloma baglamayı bırak dedım sınırle bu seferde benı guldurmeye calışıyor butun gece sinirden uyuyamadım yarı agladım yarı sözlerimi yuttum o da belkı kendıne göre haklı dıyorum ama yok onun düşüncelerini ancak istediklerini göstererek değiştiricem galiba işte ben bu düşünceleri yüzünden onu tedavi için değil en azından neyin ne olduğunu anlasın diye de götürmek istiyorum sözleri düşünceleri o kadar tuhaf geliyor ki kendi yaşadığım kendi yaptıklarımı ben biliyorum onun kılodan geçmiyor sözüne gülsem mi napsam bilemedim zaten ama sabah denedım 2de inat ettı gırmedı yıne orası da benım gıbı alıngan galiba hemen trip atıyor :)
Boşuna okumuşlar bence iyi birine denk geliriz inşallah eşime konuyu açtım da olur da şimdi değil dedi zaten hemen tamam gidelim dese şaşardım :)Hakkaten ya inanılmaz şeylerle karşılaşıyor insan vee asıl bomba bu kadın bide beni o doktor aletiyle muayene etmeye çalışıp canım yandı diyince azarladı ya var mı böyle bişey. Akıl var mantık var ben kocamla olamıyorsam o aleti nasıl alayım dimi yani. Bi de bana diyor ki doğum mu yaptırıyoruz neden tepki veriyorsun Allah Allah acaba nedenBursada olsaydın o son gittiğim doktoru önerirdim sana kesinlikle benim çok içime sinmişti ama eşim doktor istemiyor diye gitmedim bi daha. Ama kilonla uzaktan yakından hiiç bir alakası yok olsa öyle de girer böyle de girer
ben oturur şekılde denıyorum sonra gırısı bulduktan sonra bıraz asagı kayıp popomu kaldırıyorum her zorlandgımda popomu kaldırıyorum canım bazen yasıyorum dun yaptıgım aparatı bugun yapamadım alamadım ıcımeAnladım canım, serbest bırakmaya çalışıyorum ama istemsiz kasılmaya devam ediyor sanırım. Popo kaldırmayı deneyeceğim oraya gelince. Sen yatar pozisyonda mı yaptın peki, yastık kullanıyor musun altında? Bir de ikinci aparata geçtin anladığım kadarıyla, ikinci boyda aynı yerde yine sorun yaşıyor musun?
illa kılo kelımesı gecıyor yani :) evde atıp tutmayıp doktora sorulsun o zamanBen de boyuna göre zayıf yapıda biriyim. Eşim normalde çok anlayışlı ve bu duruma, çabama çok saygılı. Ancak eğitimli bi insan olmasına rağmen o da bi keresinde “Biraz kilo alsan iyi olacak aslında” deyip konuyu kilo almama bağlamıştı. Etlenince kasların kasmayacağını düşündü sanırımCanını sıkma, yıllardır sahip olduğumuz vajinayla ilgili bu sorunu yaşamasak belki bizler de bilgi sahibi olmayacak, ezbere cinsellik yaşayacaktık. Bize ait olduğu halde öğrenmemiz, keşfetmemiz zaman alıyor. Erkeklere izah etmek doğal olarak daha zor.
Zaten şu acele etme dur bakalım muhabbetinden fenalık geldi hepimize daha ne kdar bekleyeceksek nasıl aceleyse bu başımıza beklemekten geliyor ne geliyorsa benimki de aynıBoşuna okumuşlar bence iyi birine denk geliriz inşallah eşime konuyu açtım da olur da şimdi değil dedi zaten hemen tamam gidelim dese şaşardım :)
onlar herseyın bır anda son bulacagını zannedıyor bence benım esım cok nazlısın dıyordu bılerek yapmıyorum sanıyordu dün de bıraz senden ayrı kalayım belkı ozlersınde hemen olur dedı ıstek olur gıbısınden dedım o ıstek bende zaten var bunun onla alakası yok kı ıstememe ragmen bunları yasıyoruz yok yok olur dıyorZaten şu acele etme dur bakalım muhabbetinden fenalık geldi hepimize daha ne kdar bekleyeceksek nasıl aceleyse bu başımıza beklemekten geliyor ne geliyorsa benimki de aynı
Aynen aynen senin canın tatlı biraz sakin olsan olcak biticek amaa olmuyor işte öyle kolayca. İstek olsa da orda bitiyor gidiyor hepsionlar herseyın bır anda son bulacagını zannedıyor bence benım esım cok nazlısın dıyordu bılerek yapmıyorum sanıyordu dün de bıraz senden ayrı kalayım belkı ozlersınde hemen olur dedı ıstek olur gıbısınden dedım o ıstek bende zaten var bunun onla alakası yok kı ıstememe ragmen bunları yasıyoruz yok yok olur dıyor
bende 47 kiloyum ozaman bana çoktaan girmeliydi :)Ne kilosu canım yaa ben 50 kiloyum girmedimi girmiyor ha ben kasıyorum ama ondan girmiyor
Canmm ben 12 ay sonra öncesnde parmak egzersizi yapmadan altta olarak ve belimin altnı yastkla destekleyerek kayganlaştrcı ve vazelinle yendm.Anladım canım, serbest bırakmaya çalışıyorum ama istemsiz kasılmaya devam ediyor sanırım. Popo kaldırmayı deneyeceğim oraya gelince. Sen yatar pozisyonda mı yaptın peki, yastık kullanıyor musun altında? Bir de ikinci aparata geçtin anladığım kadarıyla, ikinci boyda aynı yerde yine sorun yaşıyor musun?
İki parmağın tamamını alabiliyor musun? Alıyorsan hangi pozisyonda peki? O takılınan yeri aşsak bitecekmiş gibi. Bana psikolog vajinanın girişindeki ilk 5 cm’lik yerin kasma işlevi olduğunu söylemişti, sonrasını istesen de kasıp bırakamazsın demişti. “Gırtlak gibi düşün, yutkunurken sadece gırtlağın kasılıp gevşer yiyeceği yemek borusuna iletmek için, yemek borusunun kalanının kasılma işlevi yoktur” demişti. Yani işaret ya da orta parmağının tamamını alanlar sanırım bilir, içerdeyken kegel yapınca sadece giriş gerilip gevşiyormuş, gerisi kasılmıyormuş. Bunu ilişkisinde sorun yaşamayan bi arkadaşım söyledi. Ben de sana benzer bi sorun yaşıyorum ve şunu anlamıyorum, madem öyle biz niye yarısından sonra ilerleyemiyoruz. Bizim kaslarımız istemsiz kasıldığı için mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?