- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.441
Canım sadece parmakla olmaz pe.. ile parmağın kalınlığı aynı değil pe.. yakın bir aparat yap kendıne allık fırcana kagıt havlu sar ve strecle mesela ustune jel sür oyle dene orası hem esnemıs olcak hemde o hısse alısacaksın pe.. ile denerken o hıs senı rahatsız etmeyecek emın ol ben mesela 1.aparatı alamıyordum sımdı o bana ufak gelıyor hemencık gırıyor ugrasmıyorum bıle. ama 2 az da olsa ugrastırıyor 3 şuan buyuk gelıyor gozume ama alısınca o da rahatca gırıcek bılıyorum. ama ben şunu yapsam pe.. ile basarı saglamam bılıyorum 1.aparatı deneyip pe.. denesem olmaz cunku bırını hıssetmıyorum bıle ama dıgerı ebad olarak ondan buyuk o yuzden 2ci aparat nasıl hemen girmiosa o da girmezEgzersiz yapıyorum zaman ayırıyorum spreyi aldım jel kullanıyorum ama yine de o baskı ve acı geçmedi yani benim yapabileceğim bişey değil herhalde diyorum artık. Çünkü girişte problem yok kendim yapabiliyorum parmakla ama p... olmuyor
Ama üç parmağımı alabiliyorum hatta onun üç parmağını da alabildim. Aparatı onunla denemeye karar vermiştik sipariş ettim bugün elime ulaşacak aslında aparatla ilerleyebilir miyim acabaCanım sadece parmakla olmaz pe.. ile parmağın kalınlığı aynı değil pe.. yakın bir aparat yap kendıne allık fırcana kagıt havlu sar ve strecle mesela ustune jel sür oyle dene orası hem esnemıs olcak hemde o hısse alısacaksın pe.. ile denerken o hıs senı rahatsız etmeyecek emın ol ben mesela 1.aparatı alamıyordum sımdı o bana ufak gelıyor hemencık gırıyor ugrasmıyorum bıle. ama 2 az da olsa ugrastırıyor 3 şuan buyuk gelıyor gozume ama alısınca o da rahatca gırıcek bılıyorum. ama ben şunu yapsam pe.. ile basarı saglamam bılıyorum 1.aparatı deneyip pe.. denesem olmaz cunku bırını hıssetmıyorum bıle ama dıgerı ebad olarak ondan buyuk o yuzden 2ci aparat nasıl hemen girmiosa o da girmez
anlamadığım yapacagını zaten yapmış kan gelmıs evet kan bekaret demek degıl bunu bu vajına arastırmamdan ogrendım ama hadı oyle dıyelım kanı görmüş kanı geçtim öyle yada böyle senınle bırsey yasamıs sana bunu tatlı tatlı asılasa ne olur sankı.. senın yapman gereken aparat vs degıl onu alıcaksın doktora gıdıceksın cunku o sabırlı ve anlayıslı bırı degıl ben yazdıklarından bunu anladım sana al aparat dene derım herkesın cesaretı bır degıl benım 1 ayda yaptgımı sen 1 haftada bıle yapabılırsın ama onemlı olan esının yaklasımı o bu kadar daha bekler mı benmkı zamana bırakalım demeseydı belkı bende onu aparatı yasak ettgnde dınlemeseydm coktan yenmıs bıle olabılırdım ama once doktora gıdın beraber konusun ne oldugunu bı anlasın esınH
Hepsini iddi etti malesef ki
olsun sen yinede parmaktan daha uzun bırseyle dene canım belkı senın esınle denerken ulastıgın o acı hıssettgn yere parmagınla ulasamadıgın ıcın boyle dusunuyorsun bır dene ne kaybedersın kı ve ben yıne dıyorum o acı kasınca oluyor kendını serbest bırakınca aparat parmak rahatca ılerlıyor yelkenlerı ındırme hemen vazgecme yapıcaksın uc parmak almayı basaran pe... yapar aynı mantık cunku sadece uzun bırsey dene bı bak bakalım o acı yıne var mı yok muAma üç parmağımı alabiliyorum hatta onun üç parmağını da alabildim. Aparatı onunla denemeye karar vermiştik sipariş ettim bugün elime ulaşacak aslında aparatla ilerleyebilir miyim acaba
aparata geçmelisin bendede parmak işe yaramamıştı nezamankı aparat denedım hersey hallolduYapmıyorum ya beceriksizin tekiyim ben. Her seferinde aynı şey. Doktora da yanaşmıyor zaten. Dün çok umutluydum altüst oldum yine. O acıyı aşamıyorum yok olmuyor o kadar parmak egzersizi yaptım ama p.. olmuyor olmuyor
Doktora beni goturucrk ama kendi gorunmek istemiyor. Anladigim kadari ile bunu gurur meselesis haline getirdi. Erkekligine yediremiyor. Bu konuda kendini kotu hissetmesini anliyorum. Begenilmedigini,sevilmedigini hatta aklimda baska biri olabilecegini dusunuyor ancak yaklasimi cok yaralayici. Surekli catisma halindeyiz. Anlayisli ol diyorum. Cok insan var boyle. Hatta arkadasimin annesis de yasamis xamaninda. 1 ay olmamis. Doktora gitmisler doktor da gez toz. Kafani bu konuya yorma demis olmus. Ama benimki hicbir ornedgi kabul etmiyor. Ufacik tefecik kadinlar 2 cocuk yapmislar diyor. Yolda gordugumuz bieilerini ornek gosteriyor. Kendimi kotu hissediyorum baliyleanlamadığım yapacagını zaten yapmış kan gelmıs evet kan bekaret demek degıl bunu bu vajına arastırmamdan ogrendım ama hadı oyle dıyelım kanı görmüş kanı geçtim öyle yada böyle senınle bırsey yasamıs sana bunu tatlı tatlı asılasa ne olur sankı.. senın yapman gereken aparat vs degıl onu alıcaksın doktora gıdıceksın cunku o sabırlı ve anlayıslı bırı degıl ben yazdıklarından bunu anladım sana al aparat dene derım herkesın cesaretı bır degıl benım 1 ayda yaptgımı sen 1 haftada bıle yapabılırsın ama onemlı olan esının yaklasımı o bu kadar daha bekler mı benmkı zamana bırakalım demeseydı belkı bende onu aparatı yasak ettgnde dınlemeseydm coktan yenmıs bıle olabılırdım ama once doktora gıdın beraber konusun ne oldugunu bı anlasın esın
Tabi bazen saka yollu da olsa onu da ima ediyor. Gelen bekaret kani miydi gibisine. Tam boyle bu sefer cesur olucam diyorum. Boyle abuk subuk espriler yapiyor. Aksam cukurova diye bir dizi var ya. Onda adami kekliyorlar. Kiz aslinda bakire diil filan ama adama bi sekilde yutturuyolar. Ordan bile sacma sapan espri yapiyor..belki sen de bana boyle bi oyun yaptin diyor. Sarhostum diyorum nasil kandirabilirim seni. Kendimde bile degildimanlamadığım yapacagını zaten yapmış kan gelmıs evet kan bekaret demek degıl bunu bu vajına arastırmamdan ogrendım ama hadı oyle dıyelım kanı görmüş kanı geçtim öyle yada böyle senınle bırsey yasamıs sana bunu tatlı tatlı asılasa ne olur sankı.. senın yapman gereken aparat vs degıl onu alıcaksın doktora gıdıceksın cunku o sabırlı ve anlayıslı bırı degıl ben yazdıklarından bunu anladım sana al aparat dene derım herkesın cesaretı bır degıl benım 1 ayda yaptgımı sen 1 haftada bıle yapabılırsın ama onemlı olan esının yaklasımı o bu kadar daha bekler mı benmkı zamana bırakalım demeseydı belkı bende onu aparatı yasak ettgnde dınlemeseydm coktan yenmıs bıle olabılırdım ama once doktora gıdın beraber konusun ne oldugunu bı anlasın esın
Ayyy Allah sana sabır versin canım senin sınavın kesinlikle bu adam. Çok merak ettim severek mi evlendiniz?Tabi bazen saka yollu da olsa onu da ima ediyor. Gelen bekaret kani miydi gibisine. Tam boyle bu sefer cesur olucam diyorum. Boyle abuk subuk espriler yapiyor. Aksam cukurova diye bir dizi var ya. Onda adami kekliyorlar. Kiz aslinda bakire diil filan ama adama bi sekilde yutturuyolar. Ordan bile sacma sapan espri yapiyor..belki sen de bana boyle bi oyun yaptin diyor. Sarhostum diyorum nasil kandirabilirim seni. Kendimde bile degildim
Ya afedersin ama senin eşin biraz acayp sana güvenmiyorsa neden evlenmiş senin ömrün bu adamı ikna etmekle ve onu bakire olduğuna inandırmakl mı geçecek valla Allah sabır versin hani yaş olarak benden büyüksünüz ama eşin kafa yapısınolarak hiç büyümemiş malesef sürekli ithamda bulunmak neyin nesi hayır tamam takıntısı varmış kanamış görmüş daha be istiyorsun kaç gün kaç kere kan gelmesi lazım ikna olması için bence asla kendinizi ezdirmeyin bu işin şakası olmaz her şakanın altında bir gercek payı vardırTabi bazen saka yollu da olsa onu da ima ediyor. Gelen bekaret kani miydi gibisine. Tam boyle bu sefer cesur olucam diyorum. Boyle abuk subuk espriler yapiyor. Aksam cukurova diye bir dizi var ya. Onda adami kekliyorlar. Kiz aslinda bakire diil filan ama adama bi sekilde yutturuyolar. Ordan bile sacma sapan espri yapiyor..belki sen de bana boyle bi oyun yaptin diyor. Sarhostum diyorum nasil kandirabilirim seni. Kendimde bile degildim
Evet ama sunu soylieyeyim. Evlilik teklifi aldigimdn sonrki.surectee sevgimde ciddi azalmalar oldu. O surecte de cok ypti cunku. Kimi zaman hatayi kendime buldugum icin kimi zaman ailelerin ry girmesi ile nikah masasina oturdum sonundaAyyy Allah sana sabır versin canım senin sınavın kesinlikle bu adam. Çok merak ettim severek mi evlendiniz?
üzüldüm kardeşim allah kolayşık versin. bizim sıkıntımız bize yetiyor birde erkek milletinin afrasıyla uğraşEvet ama sunu soylieyeyim. Evlilik teklifi aldigimdn sonrki.surectee sevgimde ciddi azalmalar oldu. O surecte de cok ypti cunku. Kimi zaman hatayi kendime buldugum icin kimi zaman ailelerin ry girmesi ile nikah masasina oturdum sonunda
İşe yarar mı diyorsun. Çok karamsar oldum ya. Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorumaparata geçmelisin bendede parmak işe yaramamıştı nezamankı aparat denedım hersey halloldu
Kesinlikle aparat olmazsa yenemezdim okadar emin ve net söyluyorum çözüm aparatİşe yarar mı diyorsun. Çok karamsar oldum ya. Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Kesinlikle önemli bak ben dilator kullanmıyorum parmak
işte dediğim gibi destek lazım ve ben o desteği göremediğimden gittikçe geriliyorumKesinlikle önemli bak ben dilator kullanmıyorum parmak egzersizi yapıyoruz biz eşimle bide sprey aldım ben.ama eşimle bizde zamanında çok kavga ettik ama bekaret konusuna asla değinmedi yani korktuğumu canımın ne kadar tatlı olduğunu bilir.aglaamama dayanamaz.simdi bile kavga etsek bile bir bakiyoz kavgayı aşmışız yani.bir yıl oldu benim de ama bence zamanla bir çok şey atlattık esin desteği gerçekten önemli bak biz önden yapamayınca arkadan öne doğru giriş yapmaya başladık he hiç mi önden olmadi oldi ama tam olamadı.simdi spreyle bu durumu çözebilecegimize inanıyorum.inancini hiç kaybetme.ben ki çok korkan biriyim kaybetmedim inancimi.
Dilatör set yaz n11 de kapalı özel paket gönderiyorlar dısarıdan anlaşılmazKızlar dilatörü hangi siteden sipariş verdiniz bana özelden yazarmısınız?
Evet doğru söylüyosun bi yerden başlamak lazım ama kendimi anlatamam eğer bi zarar gelirse dinlemez beni ondan kalkışamıyorumCanım benım esımde onlara kızıyor ama ben yapıyorum gizli gizli ve şuan eger onu dinlemiş olsaydım ilerleyemezdim
Bebek yağıyla çalıştın dimiKesinlikle aparat olmazsa yenemezdim okadar emin ve net söyluyorum çözüm aparat
Canım burada deneyenler olarak parmakla zara zarar veren olmadı mesela ben çift parmaktan sonra eşli denemede zarı yırttım eğer eşin Zara değer veriyorsa parmakla dene egzersizleri ,aparatın büyük boyu zarı zedeliyor Zehra aparatla yırttı mesela zarınıEvet doğru söylüyosun bi yerden başlamak lazım ama kendimi anlatamam eğer bi zarar gelirse dinlemez beni ondan kalkışamıyorum
Bu konuyu açayım tekrar bi eşime sağol cnmCanım burada deneyenler olarak parmakla zara zarar veren olmadı mesela ben çift parmaktan sonra eşli denemede zarı yırttım eğer eşin Zara değer veriyorsa parmakla dene egzersizleri ,aparatın büyük boyu zarı zedeliyor Zehra aparatla yırttı mesela zarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?