- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.441
Ya afedersin ama senin eşin biraz acayp sana güvenmiyorsa neden evlenmiş senin ömrün bu adamı ikna etmekle ve onu bakire olduğuna inandırmakl mı geçecek valla Allah sabır versin hani yaş olarak benden büyüksünüz ama eşin kafa yapısınolarak hiç büyümemiş malesef sürekli ithamda bulunmak neyin nesi hayır tamam takıntısı varmış kanamış görmüş daha be istiyorsun kaç gün kaç kere kan gelmesi lazım ikna olması için bence asla kendinizi ezdirmeyin bu işin şakası olmaz her şakanın altında bir gercek payı vardırTabi bazen saka yollu da olsa onu da ima ediyor. Gelen bekaret kani miydi gibisine. Tam boyle bu sefer cesur olucam diyorum. Boyle abuk subuk espriler yapiyor. Aksam cukurova diye bir dizi var ya. Onda adami kekliyorlar. Kiz aslinda bakire diil filan ama adama bi sekilde yutturuyolar. Ordan bile sacma sapan espri yapiyor..belki sen de bana boyle bi oyun yaptin diyor. Sarhostum diyorum nasil kandirabilirim seni. Kendimde bile degildim
Evet ama sunu soylieyeyim. Evlilik teklifi aldigimdn sonrki.surectee sevgimde ciddi azalmalar oldu. O surecte de cok ypti cunku. Kimi zaman hatayi kendime buldugum icin kimi zaman ailelerin ry girmesi ile nikah masasina oturdum sonundaAyyy Allah sana sabır versin canım senin sınavın kesinlikle bu adam. Çok merak ettim severek mi evlendiniz?
üzüldüm kardeşim allah kolayşık versin. bizim sıkıntımız bize yetiyor birde erkek milletinin afrasıyla uğraşEvet ama sunu soylieyeyim. Evlilik teklifi aldigimdn sonrki.surectee sevgimde ciddi azalmalar oldu. O surecte de cok ypti cunku. Kimi zaman hatayi kendime buldugum icin kimi zaman ailelerin ry girmesi ile nikah masasina oturdum sonunda
İşe yarar mı diyorsun. Çok karamsar oldum ya. Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorumaparata geçmelisin bendede parmak işe yaramamıştı nezamankı aparat denedım hersey halloldu
Kesinlikle aparat olmazsa yenemezdim okadar emin ve net söyluyorum çözüm aparatİşe yarar mı diyorsun. Çok karamsar oldum ya. Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Kesinlikle önemli bak ben dilator kullanmıyorum parmak
işte dediğim gibi destek lazım ve ben o desteği göremediğimden gittikçe geriliyorumKesinlikle önemli bak ben dilator kullanmıyorum parmak egzersizi yapıyoruz biz eşimle bide sprey aldım ben.ama eşimle bizde zamanında çok kavga ettik ama bekaret konusuna asla değinmedi yani korktuğumu canımın ne kadar tatlı olduğunu bilir.aglaamama dayanamaz.simdi bile kavga etsek bile bir bakiyoz kavgayı aşmışız yani.bir yıl oldu benim de ama bence zamanla bir çok şey atlattık esin desteği gerçekten önemli bak biz önden yapamayınca arkadan öne doğru giriş yapmaya başladık he hiç mi önden olmadi oldi ama tam olamadı.simdi spreyle bu durumu çözebilecegimize inanıyorum.inancini hiç kaybetme.ben ki çok korkan biriyim kaybetmedim inancimi.
Dilatör set yaz n11 de kapalı özel paket gönderiyorlar dısarıdan anlaşılmazKızlar dilatörü hangi siteden sipariş verdiniz bana özelden yazarmısınız?
Evet doğru söylüyosun bi yerden başlamak lazım ama kendimi anlatamam eğer bi zarar gelirse dinlemez beni ondan kalkışamıyorumCanım benım esımde onlara kızıyor ama ben yapıyorum gizli gizli ve şuan eger onu dinlemiş olsaydım ilerleyemezdim
Bebek yağıyla çalıştın dimiKesinlikle aparat olmazsa yenemezdim okadar emin ve net söyluyorum çözüm aparat
Canım burada deneyenler olarak parmakla zara zarar veren olmadı mesela ben çift parmaktan sonra eşli denemede zarı yırttım eğer eşin Zara değer veriyorsa parmakla dene egzersizleri ,aparatın büyük boyu zarı zedeliyor Zehra aparatla yırttı mesela zarınıEvet doğru söylüyosun bi yerden başlamak lazım ama kendimi anlatamam eğer bi zarar gelirse dinlemez beni ondan kalkışamıyorum
Bu konuyu açayım tekrar bi eşime sağol cnmCanım burada deneyenler olarak parmakla zara zarar veren olmadı mesela ben çift parmaktan sonra eşli denemede zarı yırttım eğer eşin Zara değer veriyorsa parmakla dene egzersizleri ,aparatın büyük boyu zarı zedeliyor Zehra aparatla yırttı mesela zarını
Canım diğer arkadaşlarda demişde kesinlikle parmak yetersiz geliyorYaa ben sefer pes etme raddesine geldim kızlarakşam yine sinirden ağladım yok gitmiyor o acı bitmiyor. Sanırım hiç bi zaman olmayacak. İlerleyen arkadaşlarım siz bari yenin
eşin benim iç sesim gibi ben onu kendı kendıme dıyordum o bıle yapmıs bu kesın yapmıştır dıye benımkı tamamen kendıme olan kızgınlıgımdandı ama esımden hıc duymadım senın esınde bence senı byle tesvık edecegını dusunuyor ondan soyluyor benımkı nasıl karım olarak gormuyorum dedıyse bu da oyle bırsey sen sozlerıne cok takılma ben bıle kızgınken herseyı soyluyorum ama sonra pısman oluyorum suan o da sende hassas donemdesınız ama dedıgım gıbı onun anlaması lazım o suan baska seyler dusunuyor bunun rahatsızlık oldgnn farkında degılDoktora beni goturucrk ama kendi gorunmek istemiyor. Anladigim kadari ile bunu gurur meselesis haline getirdi. Erkekligine yediremiyor. Bu konuda kendini kotu hissetmesini anliyorum. Begenilmedigini,sevilmedigini hatta aklimda baska biri olabilecegini dusunuyor ancak yaklasimi cok yaralayici. Surekli catisma halindeyiz. Anlayisli ol diyorum. Cok insan var boyle. Hatta arkadasimin annesis de yasamis xamaninda. 1 ay olmamis. Doktora gitmisler doktor da gez toz. Kafani bu konuya yorma demis olmus. Ama benimki hicbir ornedgi kabul etmiyor. Ufacik tefecik kadinlar 2 cocuk yapmislar diyor. Yolda gordugumuz bieilerini ornek gosteriyor. Kendimi kotu hissediyorum baliyle
Ayy aynı benim durumum eşim aparatı kesinlikle istemiyor parmakla tamamdı ama aparat çok itici diyor. Bu kadaroldu ya o da zamanla olur dedi bir an önce tamamını alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorumYa acaba boşamı parmakla vakit kaybettik en iyisi dilatör bence yada aparat cnku parmak eni ve boyu yetersiz kalıyor 3 parmak bile olsa 3 boyutlu aparat gibi olmuyor.
Ben 2 parmak aşırı rahattım ama eşimle yarıya kadar olurdu ve öyle bi acırdıki sanki kalbime batıyo derdimyarıya kadar olunca ağrı oluyo kastıgımz için
ama tamamen olup biraz git gel sonrası çok rahat
Snra aparatla çalıştım bikaç gün iyice alıştım eşimle hiç acımadı aparatla denerkende acı yoktu
http://orjinalmedikal.com.tr/iletisim/ ben buradan aldım canım 1 günde geldiDilatör set yaz n11 de kapalı özel paket gönderiyorlar dısarıdan anlaşılmaz
Ben eşimden gizli çalıştım aparatla onada itici geliyordu ve utandm açıkcası saçma amaAyy aynı benim durumum eşim aparatı kesinlikle istemiyor parmakla tamamdı ama aparat çok itici diyor. Bu kadaroldu ya o da zamanla olur dedi bir an önce tamamını alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorum
o zaman anlatmayı deneyeceksın eger anlamazsa kadın doguma gıdın beraber canım durumu netlestır oyle basla bende zarı yırtmaktan korkup deneyemıyordum baslarda ya acıklayamazsam dıye sonra ona bı kere anlattım anlamadı ama ne yapıyorsan yap sen çözeceksın dedı bende ara ara basladım sonra o kızdı bı daha bıraktım basladım derken bırgun aramız cok ıyı oldu hıc kavga etmedıgımız bır gun o ıcerde otururken dedım bı kere denıyım belkı ıcıme alırım aparatı kendı uydurdugum aparatları denemeye basladım esımle hep bı yerde takılırdık oraya geldıgımde korktm basta kan gelırse ya ınanmazsa dıye sonra aklıma kan gelırse onu ıcerı cagırırım dedım ve denedım anestol surmustum uyustursun dıye ve kan geldı esıme gosterdım kızmadı aksıne sorun çözüldü sanmıştıEvet doğru söylüyosun bi yerden başlamak lazım ama kendimi anlatamam eğer bi zarar gelirse dinlemez beni ondan kalkışamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?