- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.461
aparata geç canım parmakla bir yere kadar ilerliyor ben parmakla aparat kadar ilerleyemedım kı pe.. alırkende aparat gibi düşünmek daha kolay geldi bnaAyy aynı benim durumum eşim aparatı kesinlikle istemiyor parmakla tamamdı ama aparat çok itici diyor. Bu kadaroldu ya o da zamanla olur dedi bir an önce tamamını alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorum
Kadın doğuma gidelim diyorum ona da gelmiyor gerek yok diyor konuşucam tekrar kabul etmesi lazım bişekilde aparat olayını yoksa bu iş böyle sürüp gideceko zaman anlatmayı deneyeceksın eger anlamazsa kadın doguma gıdın beraber canım durumu netlestır oyle basla bende zarı yırtmaktan korkup deneyemıyordum baslarda ya acıklayamazsam dıye sonra ona bı kere anlattım anlamadı ama ne yapıyorsan yap sen çözeceksın dedı bende ara ara basladım sonra o kızdı bı daha bıraktım basladım derken bırgun aramız cok ıyı oldu hıc kavga etmedıgımız bır gun o ıcerde otururken dedım bı kere denıyım belkı ıcıme alırım aparatı kendı uydurdugum aparatları denemeye basladım esımle hep bı yerde takılırdık oraya geldıgımde korktm basta kan gelırse ya ınanmazsa dıye sonra aklıma kan gelırse onu ıcerı cagırırım dedım ve denedım anestol surmustum uyustursun dıye ve kan geldı esıme gosterdım kızmadı aksıne sorun çözüldü sanmıştı
Canım tatlı dille konuş tatlı tatlı izah et sert yapma ters tepebilir onun ne hissettiğini seninde aynı şeyleri hissettiğinden falan bahset ama sakın rest çeker şekılde davranma o zaman kabul edeceklerı varsa bıle etmıyorlar kendımden bılıyorum ben onu kendı halıne bırakınca yola geldı benım kı ama her fırsatta anlattım yerı geldı sert yaptım o zaman o ıyıce cekıldı aynı hatayı sende yapma canım ama baktın yanasmıyor mu sen kendın gıt ama soylesende o konu ıcın deme agrı vs var de bır gıt muayene ol cunku bazı kısılerde fızyolojık sorunda olabılıyor doktora bır gorun canım o zaten pskılojıkse sana dıyor o zamanda çözüm parmak aparat ve es destegıKadın doğuma gidelim diyorum ona da gelmiyor gerek yok diyor konuşucam tekrar kabul etmesi lazım bişekilde aparat olayını yoksa bu iş böyle sürüp gidecek
Tamm canım biz bu konuyu pek sakin konuşamıyoruz ama bi denicem psikologa gidicez bi de yakında onun için bile zor ikna ettim işlerini ayarlamasını bekliyorumCanım tatlı dille konuş tatlı tatlı izah et sert yapma ters tepebilir onun ne hissettiğini seninde aynı şeyleri hissettiğinden falan bahset ama sakın rest çeker şekılde davranma o zaman kabul edeceklerı varsa bıle etmıyorlar kendımden bılıyorum ben onu kendı halıne bırakınca yola geldı benım kı ama her fırsatta anlattım yerı geldı sert yaptım o zaman o ıyıce cekıldı aynı hatayı sende yapma canım ama baktın yanasmıyor mu sen kendın gıt ama soylesende o konu ıcın deme agrı vs var de bır gıt muayene ol cunku bazı kısılerde fızyolojık sorunda olabılıyor doktora bır gorun canım o zaten pskılojıkse sana dıyor o zamanda çözüm parmak aparat ve es destegı
onu kabul etmesi de güzel bir adım canım sen dedıgım gıbı tatlı tatlı konus surat asmadan kızmadan sesını yukseltmeden ıkna olacaktırTamm canım biz bu konuyu pek sakin konuşamıyoruz ama bi denicem psikologa gidicez bi de yakında onun için bile zor ikna ettim işlerini ayarlamasını bekliyorum
Evet canım bebek yağı çokta kolay oluyor kurumuyor her dk sürmen tazemelen gerekmiyorBebek yağıyla çalıştın dimi
Canım bak parmak belli bir yere kadar girdiği için kesinlikle aparat kadar başarılı olmuyor aparat daha derine girdiği ve esnettiği için penis cok rahat giriyor o yüzden tamamının girmes için aparat dene inat etmeAyy aynı benim durumum eşim aparatı kesinlikle istemiyor parmakla tamamdı ama aparat çok itici diyor. Bu kadaroldu ya o da zamanla olur dedi bir an önce tamamını alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorum
Hee benimki de 1 günde geldi okadar güzelde paketlemişti sagolsun düşün pakedi kardeşim teslim aldıhttp://orjinalmedikal.com.tr/iletisim/ ben buradan aldım canım 1 günde geldi
Ahahhaha benim eşime de ben aparatı gösterip bak kuman dedim senden önce girdi oraya diye takılıyorum aparatı sipariş verirken de denerkende sormadım bile ona neymiş ben burda bunla cebelleşiom bi de yok mu dicekAyy aynı benim durumum eşim aparatı kesinlikle istemiyor parmakla tamamdı ama aparat çok itici diyor. Bu kadaroldu ya o da zamanla olur dedi bir an önce tamamını alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorum
Aynen az da olsa bi adım atabildik bakalım umarım diğerini de kabul ederonu kabul etmesi de güzel bir adım canım sen dedıgım gıbı tatlı tatlı konus surat asmadan kızmadan sesını yukseltmeden ıkna olacaktır
İnşallah ya. Parmak olunca bi sevinmiştim ama nerdee eşle anca yarıda kaldı acısı da cabası. Ne kadar sürdü aparatla yenmen canım ne kadar çalıştınCanım diğer arkadaşlarda demişde kesinlikle parmak yetersiz geliyor
Aparatla güzelce çalış ama artık aparatı rahatca git gel yapana kadar olsun yani
Sonra eşle mutlu son inş
Canım parmaktan aparata geçtim 1 hafta sonra yenmiştim :)İnşallah ya. Parmak olunca bi sevinmiştim ama nerdee eşle anca yarıda kaldı acısı da cabası. Ne kadar sürdü aparatla yenmen canım ne kadar çalıştın
Şu aparatta bana çok itici geliyor ya alsam mi bende almasam mi walla düşünüyorum yani bazenCanım parmaktan aparata geçtim 1 hafta sonra yenmiştim :)
Çalıştgım halde dusun gizli bide
Yaa süpermiş keşke aynı hız bende de olsa ama olmaz gibime geliyor. Bi de bizde de aparat sıkıntı. Eşim istemiyor geçen gün tamam alalım ama sen yaparsın dedim tamam al dedi bu akşam elime geçecek ama yapabilir miyim bilmiyorum izin vermezse ne yapıcam bilmiyorum başka yolu yok doktora zaten gitmiyorCanım parmaktan aparata geçtim 1 hafta sonra yenmiştim :)
Çalıştgım halde dusun gizli bide
Ya jellerde bi gariplik var bana iyi gelmedi kuruyor bi etkisi yokmuş gibi bebek yağı daha sıvı daha kaygan bi kere parmakta onu denedim daha iyi oldu, sen ne kadar kullandın aparatlarıEvet canım bebek yağı çokta kolay oluyor kurumuyor her dk sürmen tazemelen gerekmiyor
Biz korktugumuz için ıslaklık hiç yok jelde hemen kuruyor ama yağ veya vazelin öyle olmuyor bende vazelinle yaptım hepYa jellerde bi gariplik var bana iyi gelmedi kuruyor bi etkisi yokmuş gibi bebek yağı daha sıvı daha kaygan bi kere parmakta onu denedim daha iyi oldu, sen ne kadar kullandın aparatları
Almayıp kendinde yapabilirsin mumla vsŞu aparatta bana çok itici geliyor ya alsam mi bende almasam mi walla düşünüyorum yani bazen
haha aynen benımde annem teslım aldıHee benimki de 1 günde geldi okadar güzelde paketlemişti sagolsun düşün pakedi kardeşim teslim aldı
izin vermezlerse gizli gizli yapacaksın canım yada evde kendı aparatını yapacaksın ben sakladım ama bazen bulucak dıye korkuyorumYaa süpermiş keşke aynı hız bende de olsa ama olmaz gibime geliyor. Bi de bizde de aparat sıkıntı. Eşim istemiyor geçen gün tamam alalım ama sen yaparsın dedim tamam al dedi bu akşam elime geçecek ama yapabilir miyim bilmiyorum izin vermezse ne yapıcam bilmiyorum başka yolu yok doktora zaten gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?