Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar uzun uzun okudum, öncelikle bu sorunun fizyolojik hicbir sebebi olmasigini bilmelisiniz
Eğer adet görüyorsanız fizyolojiz hiçbir sorun olamaz. Tanıdık doktor akrabam vardı dopruyu yanlışı her şeyi öğrendim.yardımcı olmak isterim. Vajinismus bikaç senedir çok arttı çünkü bayanları gerçekten anlıyorum. Çünkü teyzeler yengeler etraf o kadar kötü şeyler anlatıyorlarki.. Doğruyu bilmeme rağmen ben bile korkmuştum. Yardımcı olmamı isteyenler olursa mutlaka bana yazabilir saat kaç olursa olsun yardımcı olurum.

Ya jellerde bi gariplik var bana iyi gelmedi kuruyor bi etkisi yokmuş gibi bebek yağı daha sıvı daha kaygan bi kere parmakta onu denedim daha iyi oldu, sen ne kadar kullandın aparatları
Canım ben nerdeyse 3 parmagı sokmustum oyuzden aparatta ilk 3 taneyi aynı gün aa girdi bi büyüğünaaa buda girdi diyip hepsini sokmustum sonra yorulup bırakmıstım sonra 2 günmü ne deneme yapamadım işim vardı sonra tekrar tüm boy aparatları sırayla sokarak en son en büyüğü sokmus içimde bi 10 dk bekletmiştim sonra eşim bi girdi be agrı ne sızı ben bile inanamadım aparat uzun ve boy boy oldugu için esnetiyor orayı

Valla bence en iyisi aparatları almak boy boy olduğu için her boyda bir adım daha rahatladım bide en büyük boyu birebir penis ebatı gibi uzunluk kalınlık oyüzden onu da soktuktan sonra penis ooo şıp die giriyor

Bu sorunu yasayan tüm arkadaşlar öncelikle sunu bilmelisiniz bu forumda yazanlar belkide denizde kum tanesi kadardır, yazamiyan internete girmeyen bu sorunu kendi içinde yasayan binlerce kadın vardır,, şurası yuzde yuz ki tamamen psikolojik, yetişme tarzı bilinçaltina işlemiş onyargilar tum bunlari aşmak eşler arasında mümkündür

Gerçekten öyle zaten görev gibi yapmaya çalıştığımız için ekstra kayganlık gerekiyor o da jelle olmuyor artık bebek yağını daha çok sevdim ben de. Olsa da bitse yaa çok bunaldım. Zevk almaya odaklanamıyorum ki ıslaklık olsun giticek mi diye düşünmekten hal oluyorum
Hadi ya e o zaman iyiymiş sıfırdan değilmişim bende üç parmak oldu artık çünkü. Senin çok hızlı çözülmüş canım o zaman çok zaman ayırabiliyor muydun

Hayır aksine çalışıyordum ve içerde erkek kardeşimde varken kapı kitleyip yaptım napim zaman dar

Arkadaşım ee o zaman sen bu sorunu bitirmissin,icerde kardedin varken dahi alabildigine göre ne psikolojik ne fiziksel bı engelin yok, yaniliyormuyum

Denemelere ara verdikten sonra(10_15)gün odaklanma islanma sorununda iyilesmi olmuyor mu?

Arkadaşım ee o zaman sen bu sorunu bitirmissin,icerde kardedin varken dahi alabildigine göre ne psikolojik ne fiziksel bı engelin yok, yaniliyormuyum
şükür ben aştım yaa ama kızlara anlatıyorum ki yardımcı oluyor ben de tavsiyelerle aşabildim sağolsunlar

Ahahhaha benim eşime de ben aparatı gösterip bak kuman dedim senden önce girdi oraya diye takılıyorum aparatı sipariş verirken de denerkende sormadım bile ona neymiş ben burda bunla cebelleşiom bi de yok mu dicek
Anladım canım sen de haklısın ama ben inat etmek istemedim bakalım zamanla olmazsa belki de kendisi alalım der

Iyi aksamlar arkadaşlar uzun zamandır yazmadım. Ara ara buraya giriyorum. Ben yeneli de 2 ayı geçti. 4 sene de yeni evlilik yıldönümümüzde bu kabus bitti. Çok ağladım ümidimi yitirdigim zamanlar oldu ama hep dua ettim. Hepinizin hissettiklerini hissettim. Ama artık herşey yoluna girdi rüya gibi öyle bana yer etti ki hala bazen ya yine olmazsa diyorum ama olunca rahat bi uyku uyuyorum. Sizde pes etmeyin en kötülerinizden biriydim 4 sene geçmesinden zaten anlaşılıyor ama şuan bunları yazıyorum. Yenince anladım çok geç oldu ama en önemli olan bizim ruh ve beden sagligimizmis biz çok çok üzülerek tabiki elde olmadan kendimizi tüketiyoruz. En kısa zamanda herkesin bundan kurtulması duasıyla..

Günaydın canlar regl bitti gibi gibi bu durumda öğleden sonra deneme yapsam sorun olur mu sizce leke bile gelmiyor duş vs alcam da yoksa iyice bittiğinden emin mi olsam eşim maç izlicek evde tek kalıcam hazır olmuyorken de deneme yapmak istiyorum acıkcası şu üstte olan pozısyonu ıyıce kavrayıp esımle oyle deneme yapmak ıstıyorum ama nasıl desem daha ortada bısey yokken ben heyecanlanıyorum ay nasıl yapıcam nasıl olcak diyorum bugün eğer denersem 1 2 sonra 3e geçiş yapıcam 4 gözüme baya heybetli gelsede onu da içime aldığımı görmek istiyorum bugünkü regl drumuna ve elimin hızına bağlı hersey ama korkmadan ıtıcem cunku baska yere gtme sansı olmadıgını sonunda anladım acı olmadıgını sonunda farkettım

Zehracım onlarla sürekli denenmiyor haklısın modları düşüyor olmayınca. Dün de dedim ya ben yapamayınca adamı da oyalıyorum olmuyor. Aparatlarım geldi dün akşam elime geçti ama bakalım yapabilicez mi bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…