- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.481
Şu aparatta bana çok itici geliyor ya alsam mi bende almasam mi walla düşünüyorum yani bazenCanım parmaktan aparata geçtim 1 hafta sonra yenmiştim :)
Çalıştgım halde dusun gizli bide
Yaa süpermiş keşke aynı hız bende de olsa ama olmaz gibime geliyor. Bi de bizde de aparat sıkıntı. Eşim istemiyor geçen gün tamam alalım ama sen yaparsın dedim tamam al dedi bu akşam elime geçecek ama yapabilir miyim bilmiyorum izin vermezse ne yapıcam bilmiyorum başka yolu yok doktora zaten gitmiyorCanım parmaktan aparata geçtim 1 hafta sonra yenmiştim :)
Çalıştgım halde dusun gizli bide
Ya jellerde bi gariplik var bana iyi gelmedi kuruyor bi etkisi yokmuş gibi bebek yağı daha sıvı daha kaygan bi kere parmakta onu denedim daha iyi oldu, sen ne kadar kullandın aparatlarıEvet canım bebek yağı çokta kolay oluyor kurumuyor her dk sürmen tazemelen gerekmiyor
Biz korktugumuz için ıslaklık hiç yok jelde hemen kuruyor ama yağ veya vazelin öyle olmuyor bende vazelinle yaptım hepYa jellerde bi gariplik var bana iyi gelmedi kuruyor bi etkisi yokmuş gibi bebek yağı daha sıvı daha kaygan bi kere parmakta onu denedim daha iyi oldu, sen ne kadar kullandın aparatları
Almayıp kendinde yapabilirsin mumla vsŞu aparatta bana çok itici geliyor ya alsam mi bende almasam mi walla düşünüyorum yani bazen
haha aynen benımde annem teslım aldıHee benimki de 1 günde geldi okadar güzelde paketlemişti sagolsun düşün pakedi kardeşim teslim aldı
izin vermezlerse gizli gizli yapacaksın canım yada evde kendı aparatını yapacaksın ben sakladım ama bazen bulucak dıye korkuyorumYaa süpermiş keşke aynı hız bende de olsa ama olmaz gibime geliyor. Bi de bizde de aparat sıkıntı. Eşim istemiyor geçen gün tamam alalım ama sen yaparsın dedim tamam al dedi bu akşam elime geçecek ama yapabilir miyim bilmiyorum izin vermezse ne yapıcam bilmiyorum başka yolu yok doktora zaten gitmiyor
Mum daha sert degil mi kiz :))Almayıp kendinde yapabilirsin mumla vs
Arkadaşlar uzun uzun okudum, öncelikle bu sorunun fizyolojik hicbir sebebi olmasigini bilmelisinizMum daha sert degil mi kiz :))
Eğer adet görüyorsanız fizyolojiz hiçbir sorun olamaz. Tanıdık doktor akrabam vardı dopruyu yanlışı her şeyi öğrendim.yardımcı olmak isterim. Vajinismus bikaç senedir çok arttı çünkü bayanları gerçekten anlıyorum. Çünkü teyzeler yengeler etraf o kadar kötü şeyler anlatıyorlarki.. Doğruyu bilmeme rağmen ben bile korkmuştum. Yardımcı olmamı isteyenler olursa mutlaka bana yazabilir saat kaç olursa olsun yardımcı olurum.Arkadaşlar uzun uzun okudum, öncelikle bu sorunun fizyolojik hicbir sebebi olmasigini bilmelisiniz
Canım ben nerdeyse 3 parmagı sokmustum oyuzden aparatta ilk 3 taneyi aynı gün aa girdi bi büyüğünaaa buda girdi diyip hepsini sokmustum sonra yorulup bırakmıstım sonra 2 günmü ne deneme yapamadım işim vardı sonra tekrar tüm boy aparatları sırayla sokarak en son en büyüğü sokmus içimde bi 10 dk bekletmiştim sonra eşim bi girdi be agrı ne sızı ben bile inanamadım aparat uzun ve boy boy oldugu için esnetiyor orayıYa jellerde bi gariplik var bana iyi gelmedi kuruyor bi etkisi yokmuş gibi bebek yağı daha sıvı daha kaygan bi kere parmakta onu denedim daha iyi oldu, sen ne kadar kullandın aparatları
Gerçekten öyle zaten görev gibi yapmaya çalıştığımız için ekstra kayganlık gerekiyor o da jelle olmuyor artık bebek yağını daha çok sevdim ben de. Olsa da bitse yaa çok bunaldım. Zevk almaya odaklanamıyorum ki ıslaklık olsun giticek mi diye düşünmekten hal oluyorumBiz korktugumuz için ıslaklık hiç yok jelde hemen kuruyor ama yağ veya vazelin öyle olmuyor bende vazelinle yaptım hep
Şimdi eşimle ilişki grerken kaygnlaştırıcı kullanıyorum azcık yetiyor
Kızlar aparat basta itici ama malesef kesin çöZümm
Eşinizin izninide beklemeyn gizli flan yapın yav
Hadi ya e o zaman iyiymiş sıfırdan değilmişim bende üç parmak oldu artık çünkü. Senin çok hızlı çözülmüş canım o zaman çok zaman ayırabiliyor muydunCanım ben nerdeyse 3 parmagı sokmustum oyuzden aparatta ilk 3 taneyi aynı gün aa girdi bi büyüğünaaa buda girdi diyip hepsini sokmustum sonra yorulup bırakmıstım sonra 2 günmü ne deneme yapamadım işim vardı sonra tekrar tüm boy aparatları sırayla sokarak en son en büyüğü sokmus içimde bi 10 dk bekletmiştim sonra eşim bi girdi be agrı ne sızı ben bile inanamadım aparat uzun ve boy boy oldugu için esnetiyor orayı
Hayır aksine çalışıyordum ve içerde erkek kardeşimde varken kapı kitleyip yaptım napim zaman darGerçekten öyle zaten görev gibi yapmaya çalıştığımız için ekstra kayganlık gerekiyor o da jelle olmuyor artık bebek yağını daha çok sevdim ben de. Olsa da bitse yaa çok bunaldım. Zevk almaya odaklanamıyorum ki ıslaklık olsun giticek mi diye düşünmekten hal oluyorum
Hadi ya e o zaman iyiymiş sıfırdan değilmişim bende üç parmak oldu artık çünkü. Senin çok hızlı çözülmüş canım o zaman çok zaman ayırabiliyor muydun
O aştı zaten halletti ben sorduğum için anlatıyorArkadaşım ee o zaman sen bu sorunu bitirmissin,icerde kardedin varken dahi alabildigine göre ne psikolojik ne fiziksel bı engelin yok, yaniliyormuyum
Denemelere ara verdikten sonra(10_15)gün odaklanma islanma sorununda iyilesmi olmuyor mu?Gerçekten öyle zaten görev gibi yapmaya çalıştığımız için ekstra kayganlık gerekiyor o da jelle olmuyor artık bebek yağını daha çok sevdim ben de. Olsa da bitse yaa çok bunaldım. Zevk almaya odaklanamıyorum ki ıslaklık olsun giticek mi diye düşünmekten hal oluyorum
Hadi ya e o zaman iyiymiş sıfırdan değilmişim bende üç parmak oldu artık çünkü. Senin çok hızlı çözülmüş canım o zaman çok zaman ayırabiliyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?