- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.501
şükür ben aştım yaa ama kızlara anlatıyorum ki yardımcı oluyor ben de tavsiyelerle aşabildim sağolsunlarArkadaşım ee o zaman sen bu sorunu bitirmissin,icerde kardedin varken dahi alabildigine göre ne psikolojik ne fiziksel bı engelin yok, yaniliyormuyum
Allah mesut etsin,mutlu ömrünuz olsunşükür ben aştım yaa ama kızlara anlatıyorum ki yardımcı oluyor ben de tavsiyelerle aşabildim sağolsunlar
Anladım canım sen de haklısın ama ben inat etmek istemedim bakalım zamanla olmazsa belki de kendisi alalım derAhahhaha benim eşime de ben aparatı gösterip bak kuman dedim senden önce girdi oraya diye takılıyorum aparatı sipariş verirken de denerkende sormadım bile ona neymiş ben burda bunla cebelleşiom bi de yok mu dicek
Çokk teşekkür ediyorum inşallah sizin de olurAllah mesut etsin,mutlu ömrünuz olsun
Zamana bırakma bak 4 yıl gerde kaldı sen hırs yap olacakAnladım canım sen de haklısın ama ben inat etmek istemedim bakalım zamanla olmazsa belki de kendisi alalım der
Zehracım onlarla sürekli denenmiyor haklısın modları düşüyor olmayınca. Dün de dedim ya ben yapamayınca adamı da oyalıyorum olmuyor. Aparatlarım geldi dün akşam elime geçti ama bakalım yapabilicez mi bilmiyorum :/izin vermezlerse gizli gizli yapacaksın canım yada evde kendı aparatını yapacaksın ben sakladım ama bazen bulucak dıye korkuyorumbir an önce yensemde bu streste bıtse ama aparat gercekten ıyı oluyor esler sureklı denemeye yanassa belkı aparata da ıhtıyac duymayız ama onlar yanasmadıgı ıcın aparatın ne nazı var ne kaprısı ne beklemesı o yuzden her an her yerde deneme yapılıyor regl bıtsede denesem ozledım valla
Yapacağız tabiki canım inan aparat çok kolay ve eşlerin çıkardığı arızaları çıkarmaması da işimize gelecek bende eve gidince iş güç yaptıktan sonra bakıcam duruma göre deneme yapıcam başarıcaz kuzumZehracım onlarla sürekli denenmiyor haklısın modları düşüyor olmayınca. Dün de dedim ya ben yapamayınca adamı da oyalıyorum olmuyor. Aparatlarım geldi dün akşam elime geçti ama bakalım yapabilicez mi bilmiyorum :/
Yapacağız tabiki canım inan aparat çok kolay ve eşlerin çıkardığı arızaları çıkarmaması da işimize gelecek bende eve gidince iş güç yaptıktan sonra bakıcam duruma göre deneme yapıcam başarıcaz kuzum
Bu azimle inşallah mutluluğa kavusursun, 4 numara zaten 14 cm yani ortalama p... Ebatinda hadi kolay gelsiGünaydın canlar regl bitti gibi gibi bu durumda öğleden sonra deneme yapsam sorun olur mu sizce leke bile gelmiyor duş vs alcam da yoksa iyice bittiğinden emin mi olsam eşim maç izlicek evde tek kalıcam hazır olmuyorken de deneme yapmak istiyorum acıkcası şu üstte olan pozısyonu ıyıce kavrayıp esımle oyle deneme yapmak ıstıyorum ama nasıl desem daha ortada bısey yokken ben heyecanlanıyorum ay nasıl yapıcam nasıl olcak diyorum bugün eğer denersem 1 2 sonra 3e geçiş yapıcam4 gözüme baya heybetli gelsede onu da içime aldığımı görmek istiyorum bugünkü regl drumuna ve elimin hızına bağlı hersey ama korkmadan ıtıcem cunku baska yere gtme sansı olmadıgını sonunda anladım acı olmadıgını sonunda farkettım
Siz olmasanız ben kesin depresyona bağlamıştım yine. İyi ki varsınız yaYapacağız tabiki canım inan aparat çok kolay ve eşlerin çıkardığı arızaları çıkarmaması da işimize gelecek bende eve gidince iş güç yaptıktan sonra bakıcam duruma göre deneme yapıcam başarıcaz kuzum
süppperZehra ben de o şekildeyken yaptım egzersizleri bir sorun olmaz regl in akıntısı damladı derken bitmesi günler alıyor bizim durumumuz normal değil ki bekleyelim
Canım çok teşekkür ederim saatleri sayıyorum şu işyerinden bir çıksam kavusucam yarime :)Bu azimle inşallah mutluluğa kavusursun, 4 numara zaten 14 cm yani ortalama p... Ebatinda hadi kolay gelsi
bizde de tam tersi bir de üstüne maç eklenmiş oh resmen evden gitsin de deneme yapim diye uğraşıyorumSiz olmasanız ben kesin depresyona bağlamıştım yine. İyi ki varsınız yaben de çok merak ediyorum olacak acaba ya bugün de eşim yarım gün çalışıyor ben tam gün keşke tersi olsaydı bugünlük
Valla ben de kızıyorum normalde bi haftasonumuz var diye ama bu iş ön plana geçti şimdi hatta aradı öğleden sonra da balığa gideceklermiş ama ben iş yerindeyim ne fayda gerçi biz birlikte deneriz aparatı demiştik ama denk gelmicek galiba neyse önemli olan sonuçbizde de tam tersi bir de üstüne maç eklenmiş oh resmen evden gitsin de deneme yapim diye uğraşıyorumbi yere gidicem diyince önceleri aparat yokken kızardım benımle ılgılensın dıye sımdı bi yere gitmiyor musun gitsene hava al diyorum olucak olucak ben ınanıyorum canım ama itebildiğin kadar it hiç korkma acı yok sen parmak egzersizi yapıyordun dimi aklımda öyle kalmış
Kısa olunca kemiğe dayaniyor mu, nasıl yani vajen boyumu kısa, eminmisinValla ben de kızıyorum normalde bi haftasonumuz var diye ama bu iş ön plana geçti şimdi hatta aradı öğleden sonra da balığa gideceklermiş ama ben iş yerindeyim ne fayda gerçi biz birlikte deneriz aparatı demiştik ama denk gelmicek galiba neyse önemli olan sonuçEvet canım üç parmağı alabiliyorum ama kısa olunca kemiğe dayanıyor tabi ilerleyemediği için de açılma yapmıyor vajinada esnemiyor
Aparat senin icin iyi olcak canim esinle de denersin ki eve geldigi zaman ama sen 3 parmak aldigin icin kolay cozecegini dusunuyorum canim senin sorunun bana gore parmagin ulasamadigi yere pe.. ulasmasi orayi sen kesfetmedigin icin his sana aci olarak yansiyor ama aparatla denediginde basta aci duymazsn ama hadi duydun diyelim cikarip yeniden denediginde duymazsin cunku orasida alisiyorValla ben de kızıyorum normalde bi haftasonumuz var diye ama bu iş ön plana geçti şimdi hatta aradı öğleden sonra da balığa gideceklermiş ama ben iş yerindeyim ne fayda gerçi biz birlikte deneriz aparatı demiştik ama denk gelmicek galiba neyse önemli olan sonuçEvet canım üç parmağı alabiliyorum ama kısa olunca kemiğe dayanıyor tabi ilerleyemediği için de açılma yapmıyor vajinada esnemiyor
Kısa derken parmak p... e göre kısa olduğu için el kemiğine geliyor demek istedimKısa olunca kemiğe dayaniyor mu, nasıl yani vajen boyumu kısa, eminmisin
Aynen ya parmak o kavrayan yeri geçip kalıyor biraz ilerisinde ama p.. le deneyince hem daha kalın hem daha uzun acı çok oluyor tabi. Esner inşallah ya sanki parmağı dene dene vajina esnemiyormuş gibiAparat senin icin iyi olcak canim esinle de denersin ki eve geldigi zaman ama sen 3 parmak aldigin icin kolay cozecegini dusunuyorum canim senin sorunun bana gore parmagin ulasamadigi yere pe.. ulasmasi orayi sen kesfetmedigin icin his sana aci olarak yansiyor ama aparatla denediginde basta aci duymazsn ama hadi duydun diyelim cikarip yeniden denediginde duymazsin cunku orasida alisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?