Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben spreyi şuan deniyorum siktim baya yaktı şuan bekliyorum eşli deneme yapmiycam egzersiz deniycem ne kadar surede uyuşturuyor yanma ne zaman geçer

Kızlar ben spreyi şuan deniyorum siktim baya yaktı şuan bekliyorum eşli deneme yapmiycam egzersiz deniycem ne kadar surede uyuşturuyor yanma ne zaman geçer
Canım yanma bi 5-10 dk ya geçiyor parmak egzersizi baya rahat olmuştu da eşli denemede olmadı yarısı girdi ancak ama şu da var ben bi yarım saat sonra falan eşli denedim etkisi de geçmiş olabilir ondan emin değilim

B
Bide canim icerde bisey gözüküyor ikininca oranin acildigini görüyorum sende oyle bişey gördün mü

Aynen ya parmak o kavrayan yeri geçip kalıyor biraz ilerisinde ama p.. le deneyince hem daha kalın hem daha uzun acı çok oluyor tabi. Esner inşallah ya sanki parmağı dene dene vajina esnemiyormuş gibi
Esneyecegini dusunuyorum ben hala temizlk yapiorm denemeye gecemedm.:)

B

Bide canim icerde bisey gözüküyor ikininca oranin acildigini görüyorum sende oyle bişey gördün mü
Aynayla bakmamıştım canım ben ama burda konuşulmuştu o normal bi durum zar açılıyor bildiğim kadarıyla ıkındığında o zaman da giriş kolaylaşıyor. Bu arada o tuvaletin varmış hissi başlarda yoktu ama son zamanlarda olmaya başladı ben havaların soğumasına bağlıyorum hele de benim gibi kolay üşüyorsan öyle oluyor

Çişim var gibi hissediyorum devam edemiyorum daha yeni egzersize basladim spreyle deniyorum bide vajinanın görüntüsüne daha yeni alıştım en ufagini bile almadım daha

Çişim var gibi hissediyorum devam edemiyorum daha yeni egzersize basladim spreyle deniyorum bide vajinanın görüntüsüne daha yeni alıştım en ufagini bile almadım daha
Parmağa kolay alışılıyor. Ben bi günde ikiyi almıştım yavaş yavaş dene zaten alışıyorsun. Çok için almıyorsa bakmadan yap ben bakmıyorum daha rahat oluyor

Ba
Parmağa kolay alışılıyor. Ben bi günde ikiyi almıştım yavaş yavaş dene zaten alışıyorsun. Çok için almıyorsa bakmadan yap ben bakmıyorum daha rahat oluyor
Bende bakmiyordum ama bu sefer ne aldigimi aanlamiyorum nekadar giriyor gormuygörmbide sen yatarak mı yapıyorsun canım egzersiz

Ba

Bende bakmiyordum ama bu sefer ne aldigimi anlamiyorum nekadar giriyor gormuygörmbide sen yatarak mı yapıyorsun canım egzersiz
Düşündüm düşündüm en rahat nasıl yaparım diye bi sabah kalktım okuduklarımın ve burdakilerin yazdıklarını da okuyarak deniycem ben bunu dedim yatarak denedim popo altına yastık koydum öyle daha iyi oldu yolu bulmak açısından hala da öyle deniyorum. Ama deneyen arkadaşlar da üstte olduğun pozisyon daha iyi diyorlar yatarak aparatları denemeye alışınca üstteymiş gibi de denemek istiyorum aslında

Yastık koydum şuan dediğin gibi aparatin en kucuguyle popoya doğru yatay nefes alip vererek biraz biraz ikinarak yapıyorum ins yönü doğrudur burda okuduguma göre dik değil yatay itmek gerekiyor yarısına kadar itebildim sanirim eğer yön dogruysa

Kızlar ıkındığında açılan yet vajina yolu aparatı tam oraya yetleştir aşağıya doğru yani popoya doğru eğik itin hemencecik girecektir onu içerde çevirin yarıya kadar cıkarın geri sokun tamamını cıkarıp geri sokun bunları rahat yaptığınızı görünce 1 büyük aparata kendiniz zaten geçmek isteyeceksiniz çünkü onu görünce acayip rahatlıyorsunuz inanç geliyor

Canım aynı dedigin gibi yapıyorum yarıya kadar itebildim ama tamamını itemiyorum

Canım aynı dedigin gibi yapıyorum yarıya kadar itebildim ama tamamını itemiyorum
Ben de yarıya kadar itebiliyorum diyordum ama hayır yarım girme diye birşey yok tamamen gözün korktuğu için itmiyorsun ıkın gözünü kapat it ıkın nefes ver gözünü kapat ıkınırken it ger seferinde sonra tamamı giriyor korkmaa yarısı girdiyse hepsi de girer it

Ayyy inanmıyorum hepsi girdi sevinçten agliycam suan ve okadar rahat girdiki hiçbir acı hissetmedimmm şuan şoka girdim ilk defa yapabildim bunu yaa

Yönü doğrudur ya tek yol var bşka türlü gitmiyor zaten. Çok sevindim ilerlemene canım parmak denememiş miydin hiç

Yönü doğrudur ya tek yol var bşka türlü gitmiyor zaten. Çok sevindim ilerlemene canım parmak denememiş miydin hiç
Aparatim vardı ama bir türlü deneyemiyodum erteliyodum bugun spreyle denemeye basladim canım ve ilk defa içeri ittim sizin dediklerinizi yaparak ikindikca iceri girdi şuan ikinci aparati denemeye başladım

Aparatim vardı ama bir türlü deneyemiyodum erteliyodum bugun spreyle denemeye basladim canım ve ilk defa içeri ittim sizin dediklerinizi yaparak ikindikca iceri girdi şuan ikinci aparati denemeye başladım
Hadi bakalım ama arada yine parmakla dene yolu bulmada iyi rehber oluyor

İlk aparati iki uc defa tamamini itip cikardim ikinci aparat ilkine göre daha uzun ve kalin onu da yarıya kadar aldim simdilik kızlar bugunluk yetermi yoksa denemeye devam mı etmeliyim egzersize nasil devam edeyim çalışıyorum sadece haftasonu iznim var bugün ve yarın vaktim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…