- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.541
Valla bence hızını almışken devam et yorulana kadar en azından yapabildiğin kadar. Ben de bi evde olabilsem yapıcam da işteyim ya halaİlk aparati iki uc defa tamamini itip cikardim ikinci aparat ilkine göre daha uzun ve kalin onu da yarıya kadar aldim simdilik kızlar bugunluk yetermi yoksa denemeye devam mı etmeliyim egzersize nasil devam edeyim çalışıyorum sadece haftasonu iznim var bugün ve yarın vaktim var
Bana da hep dediler itmiyorsun diye demekki neymiş itince oluyormuş gözün aydın hepsi böyle olcak girecek merak etmeAyyy inanmıyorum hepsi girdi sevinçten agliycam suan ve okadar rahat girdiki hiçbir acı hissetmedimmm şuan şoka girdim ilk defa yapabildim bunu yaa
Ben olsam denerdim 2 parmaktan sonra denemiştim benBu arada heveslenip eşli denemeye geçmek dogru mu bana detaylı bilgi verir misiniz şuan çok gaza geldim asiri mutluyum
Sende benim gibi çalışan bir vajinilisin demek calisirken daha zor bence zor bencValla bence hızını almışken devam et yorulana kadar en azından yapabildiğin kadar. Ben de bi evde olabilsem yapıcam da işteyim ya hala
2yi almama 1 cm.kalmisti en son canim arada tutukluk yapiyor bende o yuzden bugun 1.2 3 diye.gidicem.basliyorum simdi :) yemek.kaldi onu da.1.saat.sonra.yaparim.napim.:)))Bende çok sabırsızlanıyorum denemek için ama hala işteyim. Sen ha gayret az kaldı iş biter aparatlar gelirüçüncü boydasın dimi
Canım acı yok acı dediğin kısım zaten giriş kısmı orayı gecince hiç acı yok penisi yanlış ittiğin içinde ilk etapta baskı kaynaklı acı oluyor ama parmak esnetmeye yetmiyor ben sana diyimBu yarıdan sonra acıyor diyenler ben de dahil olmak üzere sanırım sadece parmakla çalışanlar parmağın girdiği yere kadar sıkıntı yok ordan sonrası acı
Gozun aydinn canim :)Ayyy inanmıyorum hepsi girdi sevinçten agliycam suan ve okadar rahat girdiki hiçbir acı hissetmedimmm şuan şoka girdim ilk defa yapabildim bunu yaa
..Ya başlamışken ve esnemişken bırakma enazından 3. Aparata bile geçebilirsin korkma sadece ıkın ve it
Eşime söyledim hemen yapalım diyor zaten agliycakti adam nasil sevindi yaBen olsam denerdim 2 parmaktan sonra denemiştim ben
Sagol canim sizin sayenizde girişi de herşeyi de burda öğrendim dokunamiyordum bakamiyordum suan çok mutluyumGozun aydinn canim :)
Ben bugün çok iyi anladım ikininca sıfır yanma hissi ikinmayinca bı yanma oluyor aci zannediyoruz ve şuan ikinci aparatı da aldim çok şükür size minnettarimCanım acı yok acı dediğin kısım zaten giriş kısmı orayı gecince hiç acı yok penisi yanlış ittiğin içinde ilk etapta baskı kaynaklı acı oluyor ama parmak esnetmeye yetmiyor ben sana diyim
Canım p.. yarısından çoğu girdikten sonra tıkanıyorum ben giriş de zor ama ötede bir sıkıntı varCanım acı yok acı dediğin kısım zaten giriş kısmı orayı gecince hiç acı yok penisi yanlış ittiğin içinde ilk etapta baskı kaynaklı acı oluyor ama parmak esnetmeye yetmiyor ben sana diyim
Evet işte o tm olarak benimBu yarıdan sonra acıyor diyenler ben de dahil olmak üzere sanırım sadece parmakla çalışanlar parmağın girdiği yere kadar sıkıntı yok ordan sonrası acı
Valla aynen öyle canım ama çalışmadığım dönemde de erteleyecek bi sebep buluyordum ben mutlaka önemli olan istemek ki bence şimdiden baya yol katettik bazen umutsuzluğa düşüyorum ben de ama çok şükür ki burası varSende benim gibi çalışan bir vajinilisin demek calisirken daha zor bence zor bencbütün hafta bekledim iznim gelsede baslasam diye bugün yarin bol bol egzersiz yaparim artik ya hala inanamıyorum yaptığıma dile kolay 2 yildir hiç bisey yapamadım hep erteledik doktora gideriz falan diye hele de calisiyosan daha çok ertelemeye bahanen oluyor
Canım ikinciyide aldim tamamını akşama tekrar devam edicem bu arada hala herhangi bir kan bişey gelmedi sizlerde nasıl oldu eşli denemeye nasil gecilmeli bu egzersize ne kadar devam etmeliYa başlamışken ve esnemişken bırakma enazından 3. Aparata bile geçebilirsin korkma sadece ıkın ve it
Aynen canim bende ne zaman umutsuzluga dussem buraya yazıyorum ve bugün anladim artık kendi gözümle gordum orası okadar acikki ve bizde sonunda normal insanlar gibi güzel bir cinsellik yasiycaz çoluk çocuğa karisicaz İnşallahValla aynen öyle canım ama çalışmadığım dönemde de erteleyecek bi sebep buluyordum ben mutlaka önemli olan istemek ki bence şimdiden baya yol katettik bazen umutsuzluğa düşüyorum ben de ama çok şükür ki burası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?