Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Valla bence hızını almışken devam et yorulana kadar en azından yapabildiğin kadar. Ben de bi evde olabilsem yapıcam da işteyim ya hala

Eşli de deneyebilirsin ama girmezse hayal kırıklığı yaşama çünkü ben ancak 4. Aparatı da soktuktan sonra eşinle sorunsuz ilişki yaşadım. Ama öncekilerde de hep eşli de denedim olmadı sinirlendim ama yılmak yok sonuc mükemmel

Bu yarıdan sonra acıyor diyenler ben de dahil olmak üzere sanırım sadece parmakla çalışanlar parmağın girdiği yere kadar sıkıntı yok ordan sonrası acı

Ya başlamışken ve esnemişken bırakma enazından 3. Aparata bile geçebilirsin korkma sadece ıkın ve it

Valla bence hızını almışken devam et yorulana kadar en azından yapabildiğin kadar. Ben de bi evde olabilsem yapıcam da işteyim ya hala
Sende benim gibi çalışan bir vajinilisin demek calisirken daha zor bence zor benc bütün hafta bekledim iznim gelsede baslasam diye bugün yarin bol bol egzersiz yaparim artik ya hala inanamıyorum yaptığıma dile kolay 2 yildir hiç bisey yapamadım hep erteledik doktora gideriz falan diye hele de calisiyosan daha çok ertelemeye bahanen oluyor

Bende çok sabırsızlanıyorum denemek için ama hala işteyim. Sen ha gayret az kaldı iş biter aparatlar gelir üçüncü boydasın dimi
2yi almama 1 cm.kalmisti en son canim arada tutukluk yapiyor bende o yuzden bugun 1.2 3 diye.gidicem.basliyorum simdi :) yemek.kaldi onu da.1.saat.sonra.yaparim.napim.:)))

Bu yarıdan sonra acıyor diyenler ben de dahil olmak üzere sanırım sadece parmakla çalışanlar parmağın girdiği yere kadar sıkıntı yok ordan sonrası acı
Canım acı yok acı dediğin kısım zaten giriş kısmı orayı gecince hiç acı yok penisi yanlış ittiğin içinde ilk etapta baskı kaynaklı acı oluyor ama parmak esnetmeye yetmiyor ben sana diyim

Canım acı yok acı dediğin kısım zaten giriş kısmı orayı gecince hiç acı yok penisi yanlış ittiğin içinde ilk etapta baskı kaynaklı acı oluyor ama parmak esnetmeye yetmiyor ben sana diyim
Ben bugün çok iyi anladım ikininca sıfır yanma hissi ikinmayinca bı yanma oluyor aci zannediyoruz ve şuan ikinci aparatı da aldim çok şükür size minnettarim

Canım p.. yarısından çoğu girdikten sonra tıkanıyorum ben giriş de zor ama ötede bir sıkıntı var

Valla aynen öyle canım ama çalışmadığım dönemde de erteleyecek bi sebep buluyordum ben mutlaka önemli olan istemek ki bence şimdiden baya yol katettik bazen umutsuzluğa düşüyorum ben de ama çok şükür ki burası var

Ya başlamışken ve esnemişken bırakma enazından 3. Aparata bile geçebilirsin korkma sadece ıkın ve it
Canım ikinciyide aldim tamamını akşama tekrar devam edicem bu arada hala herhangi bir kan bişey gelmedi sizlerde nasıl oldu eşli denemeye nasil gecilmeli bu egzersize ne kadar devam etmeli

Benim parmak egzersizi yaptığımda o gün bikaç saat sonrası azıcık kan olmuştu ama tahrişten mi zardan mı bilemedim siz ne diyosunuz kızlar V volkeppp93 sorunca aklıma geldi

Aynen canim bende ne zaman umutsuzluga dussem buraya yazıyorum ve bugün anladim artık kendi gözümle gordum orası okadar acikki ve bizde sonunda normal insanlar gibi güzel bir cinsellik yasiycaz çoluk çocuğa karisicaz İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…