- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.561
Şuan benim orda yanma var bıraktım egzersizi ama bakmadım kan falan yoktu biraz bekliyim bakalım benden de sonra mı gelir gelmez mi bilmiyorumBenim parmak egzersizi yaptığımda o gün bikaç saat sonrası azıcık kan olmuştu ama tahrişten mi zardan mı bilemedim siz ne diyosunuz kızlar V volkeppp93 sorunca aklıma geldi
İiinşallah canım benim ya ne güzel demişsin burdaki destek olduktan sonra valla bence önümüzde kimse duramaz hallederiz biz bunuAynen canim bende ne zaman umutsuzluga dussem buraya yazıyorum ve bugün anladim artık kendi gözümle gordum orası okadar acikki ve bizde sonunda normal insanlar gibi güzel bir cinsellik yasiycaz çoluk çocuğa karisicaz İnşallah
Bana bi doktor senin zarın kalın biraz fazla kanar demişti son gittiğim vajinismus uzmanı olan jinekolog yok dedi yanlış hatırlamıyorsam ki bence de kalın değil yoksa şimdiye baya kanaması lazımdıŞuan benim orda yanma var bıraktım egzersizi ama bakmadım kan falan yoktu biraz bekliyim bakalım benden de sonra mı gelir gelmez mi bilmiyorum
O doktor bence iyi bir doktor değilmiş baksana direk korkutmus seni çok kanar bilmem ne bu arada ben egzersizleri o burda konusulan uyuşturucu spreyi skıp denedim onun bir faydası oldumu hic anlamadim açıkçası ama hiç yanma falan hissetmedim şuan yanma var o neden bilmiyorumBana bi doktor senin zarın kalın biraz fazla kanar demişti son gittiğim vajinismus uzmanı olan jinekolog yok dedi yanlış hatırlamıyorsam ki bence de kalın değil yoksa şimdiye baya kanaması lazımdı
Siz yendiniz miAcik yazabildigim kadar yazdim sanirim , olayın mantığını şeklini gözünüzün onune getirebildiniz mi bilemiyorum , illa o pozsypozis olmalı diye bişey yok, ama girişi sağlayıp ilerleme olmuyor diyenler icin en uyi yol odur
EvetSiz yendiniz mi
Herkes kendine uygun şekli uontemi seçmeli ama bu sorunu yaşayan bir cift için en azindan ilk başlarda ise yarayacaktirGördüğüm,duyduğum, bildigim deneyimlere göre vajiyi aşmada en iyi pozisyon, dogy style diye adlandırılandir, .sebebide girisin popoya dogru olmasi gerektiğinden, dogy style pozisyonu direk giriş popya dogru olur, zaten birleşmeye hazir p... Duruşu seklide o girişe uygundur
O yine idare eder ben başk birine gittim gitmez olaydım yazdım geçenlerde kadın azarladı beni o aleti sokmaya çalıştı ben tepki verdim acıyo dedim diye fırça attrı bildiğin. Spreyin faydası oluyor canım yanması geçtikten sonra hafifliyorsun ilerliyor pek hissetmiyorsun. Ben de geçen akşam yarısını aldığımda ertesi gün hep yandı öyle çok değil ama hissettirdi hala da tam geçmedi ama daha normal şimdiO doktor bence iyi bir doktor değilmiş baksana direk korkutmus seni çok kanar bilmem ne bu arada ben egzersizleri o burda konusulan uyuşturucu spreyi skıp denedim onun bir faydası oldumu hic anlamadim açıkçası ama hiç yanma falan hissetmedim şuan yanma var o neden bilmiyorum
Canım peki tamamını nasıl alabildin daha en başta senCanım ben iki parmaktan sonra emla krem sürmüştüm eşim tamamını sokmuştu zar o zaman yırtıldı düşün 3 parmak soktum nerdeyse bişi olmadı eşim tamamen girince kanadı o da hemen değil biz toparlandık ben tv izlerken baktm bişiler akıo benden sonra daml daml 2 gün oldu leke gibi normalmiş ama herkeste farklı olurmuş. Sonrasında emla sürmek istemedim ve baktım yine birleşme sağlayamıyoruz işte ozman aparat denemeye karar verdim ve başardım.
Bu mutlulukla insallah esinle denerken basari saglarsin canim tamm gaz devam durma ara ara yap yine bende basladim 1.yi artik cozmusum de 2de nedense zorlandim biraz ara verip devam edim bari :)Sagol canim sizin sayenizde girişi de herşeyi de burda öğrendim dokunamiyordum bakamiyordum suan çok mutluyum
Emla krem sürdüğümde parmağı falan soktum baktım hiç acımıo o anlık gaza geldim eşim tamamını soktu ben inanamadım hatta hepsi içerde mi dedim evet dedi ama baskı hissettim tabi e o da sabit içerde duramayacağı için çıkardı orda bitti anlık bişiydi yani sonrasında emla krem sürdüm gene olmadı oyuzden aparata gectimCanım peki tamamını nasıl alabildin daha en başta sen
Demek ki bi kere olsa gerisi gelir olayı doğru değil ya bana öyle geliyordu meselaEmla krem sürdüğümde parmağı falan soktum baktım hiç acımıo o anlık gaza geldim eşim tamamını soktu ben inanamadım hatta hepsi içerde mi dedim evet dedi ama baskı hissettim tabi e o da sabit içerde duramayacağı için çıkardı orda bitti anlık bişiydi yani sonrasında emla krem sürdüm gene olmadı oyuzden aparata gectim
Canım sen de bayağı uzmanlaşmıssın bizim yarıya kadar alabilmemize ne yorum getiriyorsunSenin adına çok sevindim inşallah sonuda guzel olur, vajina yasiyan hiçbir kadının hemcinsleeindenh fizyolojik bi farkliliklafa yoktur, tüm sorun psikoljiktir, vajina boyuda seklide v.s milyarlarca kadinla hemen hemen aynidir
Ben şuan esimle denemek isteyince çncesbde yine aparatla bi esnetyorum sonra eşimi çagırıyorum odaya bir kere olunca rahatlıosun tabiki baskı hissi bitiyor ama ben ilk girşte kasmamak için önce aparat sokuyorum sonra eşimle deniyorum ama şuan regl oldum tam yendim regl oldum bi tadını çıkaramadım velhasılDemek ki bi kere olsa gerisi gelir olayı doğru değil ya bana öyle geliyordu mesela
Peki aparatla deniyorsun sonra eşinle deneyene kadar geçen süre oluyor mesela yine de sıkıntı yaşamıyor musunBen şuan esimle denemek isteyince çncesbde yine aparatla bi esnetyorum sonra eşimi çagırıyorum odaya bir kere olunca rahatlıosun tabiki baskı hissi bitiyor ama ben ilk girşte kasmamak için önce aparat sokuyorum sonra eşimle deniyorum ama şuan regl oldum tam yendim regl oldum bi tadını çıkaramadım velhasıl
Bizim kaçarımız yok galiba aparat mecburCanım sen de bayağı uzmanlaşmıssın bizim yarıya kadar alabilmemize ne yorum getiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?