- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.581
Ben umutluyum yaa zamanla geçecek aparatı eşim istemedi zamana bırak dedi onu dinleyeceğim şimdilikBizim kaçarımız yok galiba aparat mecbur
Hayır sonra hiç sıkıntı olmadan giriyorPeki aparatla deniyorsun sonra eşinle deneyene kadar geçen süre oluyor mesela yine de sıkıntı yaşamıyor musun
Git gellede ilerleyebilir . Aparatla daha hızlı olur amaBu arada ben bugün sprey sıkmadan denedim sıkıntı olmadı eşim git gel yaparken de biraz daha ilerleme kaydettik tamamı girmese de ilerleme oldu
Var öyle saçma doktorlar en iyisi kendi kendimizin doktoru olmak bende onu diycektim sprey yüzünden olsa gerek hala yanma var gecmediO doktor bence iyi bir doktor değilmiş baksana direk korkutmus seni çok kanar bilmem ne bu arada ben egzersizleri o burda konusulan uyuşturucu spreyi skıp denedim onun bir faydası oldumu hic anlamadim açıkçası ama hiç yanma falan hissetmedim şuan yanma var o neden bilmiyorum
Canim yariya kadar girdikten sonra bence itmek onemli guclu bir itis olucak ve kasmamamiz lazim aparatla benim anladgm buBu arada ben bugün sprey sıkmadan denedim sıkıntı olmadı eşim git gel yaparken de biraz daha ilerleme kaydettik tamamı girmese de ilerleme oldu
Eşime şimdilik senin istediğin olsun ama Zamanka ilerlemezse benim dediğim olacak dedimm tamam dediGit gellede ilerleyebilir . Aparatla daha hızlı olur ama
İnşallah canım bende suan 2 yi ve 3 u rahat alıp eşli denemeye gecmek istiyorum inşallah olurBu mutlulukla insallah esinle denerken basari saglarsin canim tamm gaz devam durma ara ara yap yine bende basladim 1.yi artik cozmusum de 2de nedense zorlandim biraz ara verip devam edim bari :)
Yaa eşim de öyle diyor azıcık sabretmeye ne dersin dedi hatta bugün ama bana iyi bir fikir gibi gelmediCanim yariya kadar girdikten sonra bence itmek onemli guclu bir itis olucak ve kasmamamiz lazim aparatla benim anladgm bu
Hadi bu gece bitir bu işiİnşallah canım bende suan 2 yi ve 3 u rahat alıp eşli denemeye gecmek istiyorum inşallah olur
Kuzum senin zar duruyor muydu benimki de 2 gün sızladı spreyin etkisi çok devam etmiyor zar zedelenmiş olabilirVar öyle saçma doktorlar en iyisi kendi kendimizin doktoru olmak bende onu diycektim sprey yüzünden olsa gerek hala yanma var gecmedi
Bilemedim balım ya eşime dur bi bakıyım dedim p.. üst kısmını gördüm çok afedersiniz git gel yapıp boşaldı spermlerin çoğu içerdeydi derinlere gitmese dışarı akardı değil mi? Aklımı kurcalayan ittikçe neden acı duyuyorumKızlar herkeste müthiş ilerleme var maşallah herkese umay ya gitgel bile yapıyorsa giriyordur tamamı yaa çünkü yarım girse en ufak harekette çıkar o dışarı acaba tam girdi de hani sen tam girmed gibi mi hissediyorsun çünkü ilk başlarda ben de girmedi sanırım diyordum penisin hala dışarda olan yerini görüyoeum diye ama hayır eşim dedi tamamı giriyor ki artık kasmadığımdan penis vajina yoluna girdiğinde direk hissediyorum tamamı girdi diyorum
Canım yaa yarım falan değil müjde sen yenmişsin haberin yok tamamı giriyordur imkansız yarım girse git gel yapsa bi de boşalsa çıkar dışarı buyüzden için rahat olsun eşimin p.nisi ben de görüyorm bakınca normal o onun dışında sırt üstü yatarken eşin git gel yapınca ben de de bir baskı oluyordu ama üste geçince kendim girgelbyaptım hatta keyif aldım oyuzden bir de öyle dene farkı göreceksinBilemedim balım ya eşime dur bi bakıyım dedim p.. üst kısmını gördüm çok afedersiniz git gel yapıp boşaldı spermlerin çoğu içerdeydi derinlere gitmese dışarı akardı değil mi? Aklımı kurcalayan ittikçe neden acı duyuyorum
Canım kan falan gelmedi zar duruyor ama sızlama var bide şuan deniyim dedim spreysiz yapamadim cok yanma hissettim bıraktımKuzum senin zar duruyor muydu benimki de 2 gün sızladı spreyin etkisi çok devam etmiyor zar zedelenmiş olabilir
Evet canım haklısın aynen kalkınca akıyor Da hani tam girmese hemen akardı diyorum. Buna da şükür tabi ama eşim de diyor ki tam girmiyor diye kanalım o kadar desem herkes vajina p... tamamını alır diyor ilk hedefim alabildiğim kadarıyla alıp zevk duymaya bakmak ben ay of dedikçe eşim de zevk alamıyor ve rahatsız oluyor. Zaten 4 senedir bekliyor bir kere bile kalbimi kırmadı ilişkiyi en güzel şekilde yaşatmak istiyorumBu arada spremin içeri girmesi önemli değil bir uzmandan dinlemiştim vajina bir depo değil spermler girince gerekli olan sperm gider yumurtayı döller kalanı ki bu büyük çoğunluğu geri akar vajinadan dökülür yani içerde döllenme olsa bile fazla olan sperm sen kalkınca geri dökülür içerisi tabak gibi düşün uzanınca kase doluyor ayağa kalkınca dökülür oyüzden hamile kalmak isteyenlere sırtüstü az bekleyin hemen kalkmayın derler aklında olsun bunlar
Sen çok uğraştın bugün yoruldun Da dinlen yarın devam edersinCanım kan falan gelmedi zar duruyor ama sızlama var bide şuan deniyim dedim spreysiz yapamadim cok yanma hissettim bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?