Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnş. Canım benim aynen bu grupla devam etmek istiyorum ben de bebek için istekler öneriler en kısa zamanda herkes bi kurtulsun Da o günler de gelecek Allah’ın izniyle

Arkadaşlar merhaba ben parmak egzersizine basladım işaret parmağımdan basladım sonra orta parmak ve ardından orta parmak ile osaret parmağını da birlikte aldım bunun hepsini yarım saat ıcunde yaptım bundan sonraki adımım ne olmalı bebe yagıyla yaptım tahmin ettıgm den daha kolay oldu

Merhaba ben de de senin gibi olmuştu ama penisi yinede alamıyordum parmak ileri gitmediği için yeterince beynim ikna olmamış demekki aparat aldım ilk 3 boyu rahat soktum 4 te biraz zorlandım o da sanırım gözüme büyük geliyordu burda itmiyorsun dediler bi iki uğraştan sonra ittim şükür sonrasında da yendim zaten

Ne kadar kasarsak okadar zor oluyor beyin okadar güçlü ki direk kilitliyor insanı egzersiz yaptıkca beyin rahatlıyor o yüzden sık sık denemeler yapmak lazım

Ne kadar kasarsak okadar zor oluyor beyin okadar güçlü ki direk kilitliyor insanı egzersiz yaptıkca beyin rahatlıyor o yüzden sık sık denemeler yapmak lazım
Dediklerin aklımda hep yarın sabah işe gitmeden en küçükten başlıyorum inşallah kolay olur da pes etmiyim artık

Dediklerin aklımda hep yarın sabah işe gitmeden en küçükten başlıyorum inşallah kolay olur da pes etmiyim artık
Kız sen 3 parmak bile yapmıssın ilk 2 boy sana çerez gelcek korkma ittir ittirince acaba nereue gidiyo deme o yolunu buluyor
kızçee nasıl gidiyor alıştınmı iyiceeee

Cevapladıgınız ıcın tesekkur ler peki biraz parmak egzersizine devam ettiniz mi ben ilk defa denedim de

Kız sen 3 parmak bile yapmıssın ilk 2 boy sana çerez gelcek korkma ittir ittirince acaba nereue gidiyo deme o yolunu buluyor

kızçee nasıl gidiyor alıştınmı iyiceeee
Ooo falloş oldu diyomuşum valla canım girişte hiçbir ağrı sızı baskı yok git gel de iyi gidiyor şimdilik sadece az daha hissizleşip zevk almaya bakmam lazım çünkü şuan hala psikolojikmen içime giren şeye alışıyorum ana diğeri de yakın inşallah senin ne alemde

Kuzum zevk işine zamanla bakarsın önce p... bi girsin de dene bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…