- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.901
Cevapladıgınız ıcın tesekkur ler peki biraz parmak egzersizine devam ettiniz mi ben ilk defa denedim deMerhaba ben de de senin gibi olmuştu ama penisi yinede alamıyordum parmak ileri gitmediği için yeterince beynim ikna olmamış demekki aparat aldım ilk 3 boyu rahat soktum 4 te biraz zorlandım o da sanırım gözüme büyük geliyordu burda itmiyorsun dediler bi iki uğraştan sonra ittim şükür sonrasında da yendim zaten
Ooo falloş oldu diyomuşum valla canım girişte hiçbir ağrı sızı baskı yok git gel de iyi gidiyor şimdilik sadece az daha hissizleşip zevk almaya bakmam lazım çünkü şuan hala psikolojikmen içime giren şeye alışıyorum ana diğeri de yakın inşallah senin ne alemdeKız sen 3 parmak bile yapmıssın ilk 2 boy sana çerez gelcek korkma ittir ittirince acaba nereue gidiyo deme o yolunu buluyor
kızçee nasıl gidiyor alıştınmı iyiceeee
Kuzum zevk işine zamanla bakarsın önce p... bi girsin de dene bence artıkOoo falloş oldu diyomuşum valla canım girişte hiçbir ağrı sızı baskı yok git gel de iyi gidiyor şimdilik sadece az daha hissizleşip zevk almaya bakmam lazım çünkü şuan hala psikolojikmen içime giren şeye alışıyorum ana diğeri de yakın inşallah senin ne alemde
Öyle mi dersinKız sen 3 parmak bile yapmıssın ilk 2 boy sana çerez gelcek korkma ittir ittirince acaba nereue gidiyo deme o yolunu buluyor
kızçee nasıl gidiyor alıştınmı iyiceeee
Canım penis giriyor artık o konuyu aştık şükür oyüzden bi ileri levele geçeyim diyorumKuzum zevk işine zamanla bakarsın önce p... bi girsin de dene bence artık
Ayyy oh bee iyi o zaman hepinizi aklımda tutamıyorum kusura bakma ben de aparatı yaptın sandımCanım penis giriyor artık o konuyu aştık şükür oyüzden bi ileri levele geçeyim diyorum
Haa yok yok şükür kızlara destek için yazıyorum ben deAyyy oh bee iyi o zaman hepinizi aklımda tutamıyorum kusura bakma ben de aparatı yaptın sandım
Sprey mi daha etkili emla mi cnm acaba bilen var mı kızlar?Öyle mi dersinPekii sprey sıkayım mı kızlar ne dersiniz
Bence ikisiylede yapmayın vallahi acı yok yeterki aparatları boy boy sokmaya alıştırın şimdi ağzının içi boş değil mi sımsıkı dudaklrını kapat bak bişi sokmaya çalış sokamazsın vajina da öyle içi boş ama biz ağzını sıkıyoruzSprey mi daha etkili emla mi cnm acaba bilen var mı kızlar?
O zaman ben sorumu sorayım sanaHaa yok yok şükür kızlara destek için yazıyorum ben de
evet tamamı giriyor ve çok rahat giriyor sadece git gel yaparken sırt üstü daha kasıyorum hala kendimi buyüzden bi baskı oluyor kasmaktan yorulup kasmayı bırakıyorum bu kez bakıyorum baskı falan yok. Ama net bi şekilde en rahat olduğum pozisyon ben üstteyken eşim uzanıyorken o zaman sıfır kasma sıfır baskıO zaman ben sorumu sorayım sanatamamı rahat şekilde giriyor mu canım,bir de hangi pozisyonda daha rahatsın
Sağ ol kuzumevet tamamı giriyor ve çok rahat giriyor sadece git gel yaparken sırt üstü daha kasıyorum hala kendimi buyüzden bi baskı oluyor kasmaktan yorulup kasmayı bırakıyorum bu kez bakıyorum baskı falan yok. Ama net bi şekilde en rahat olduğum pozisyon ben üstteyken eşim uzanıyorken o zaman sıfır kasma sıfır baskı
Sprey emladan daha fazla uyuşturuyorSprey mi daha etkili emla mi cnm acaba bilen var mı kızlar?
Kozlar ben spreye çok bel bağladım sıkıp sıkıp girdim ilişkiye meğer uyuşma gerçekleşmeden deniyormuşum. Son denemede spreysin deneyelim dedik gene aynı duygu oldu yani acısı o kadarcıkmış haa ama bana cesaret verdi mi verdi.Sprey emladan daha fazla uyuşturuyor
Ben sevmiyorum uyuşturmayı rahatsız bi his veriyor ama isteyen kullabilir etkili oluyorKozlar ben spreye çok bel bağladım sıkıp sıkıp girdim ilişkiye meğer uyuşma gerçekleşmeden deniyormuşum. Son denemede spreysin deneyelim dedik gene aynı duygu oldu yani acısı o kadarcıkmış haa ama bana cesaret verdi mi verdi.
Bi de aparatın ucunda plastiğin birleşme yeri var o zarar vermiyor dimiBebe yağı çok iyi kurumuyor bir zararı da yok paraben falan içermiyor kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor ilk girişte cok işe yarıyor ama aparatı sok çıkar yapınca kuruyor gerçi ozmanda vajina kendi sıvısını salgılıyor aslında da ben yinede garantiye alıyorum
Üstte ben cesaret edemiyorum yaa sanki daha fazla yanacak gibi geliyor banaevet tamamı giriyor ve çok rahat giriyor sadece git gel yaparken sırt üstü daha kasıyorum hala kendimi buyüzden bi baskı oluyor kasmaktan yorulup kasmayı bırakıyorum bu kez bakıyorum baskı falan yok. Ama net bi şekilde en rahat olduğum pozisyon ben üstteyken eşim uzanıyorken o zaman sıfır kasma sıfır baskı
Ya bazen deneme yaparken spreysiz parmak 'la yapmaktan daha rahat geliyor p.. le yapmak yani tamam yanıyorum başı girsede ama parmak daha çok can yakıyor sanki..Kozlar ben spreye çok bel bağladım sıkıp sıkıp girdim ilişkiye meğer uyuşma gerçekleşmeden deniyormuşum. Son denemede spreysin deneyelim dedik gene aynı duygu oldu yani acısı o kadarcıkmış haa ama bana cesaret verdi mi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?