- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.441
Olur olur hepsi aşama aşamaNe güzel, darısı başımıza :)
Sağol canım ihmal etmem mümkün değil hep buralardayım elimden ne geliyorsa da yaparım burası moral kaynağım benimTebrikler :) Buraları ihmal etme ama, yenenlere ihtiyacımız var :)
Yaa nasıl rahatladım anlatamam dediğiniz gibi oldu hakkatenWoowwwww şükür beee artık çatlamıştıkdedik sanaa yendin sen diye oleyy
Adam ohhh be dünya varmış, demiştirVajinismus
Yaa nasıl rahatladım anlatamam dediğiniz gibi oldu hakkatengit gel yaptı sonra içime boşaldı hatta ama git gelde zorlanmam var hala. Hatta bi ara dur dedim ara sıra durdu bekledi sonra yine durdurcaktım acıyo diye de o durmadı iyi ki de durmamış oldu bitti
Kuzummm yaaa tamamı girdi miSağol canım ihmal etmem mümkün değil hep buralardayım elimden ne geliyorsa da yaparım burası moral kaynağım benimdarısı başınıza az kaldı zaten
işte buuGünaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
Evet canım girdi valla yaa :) Senin dediğini düşündüm o an yarım girdiğinde acıyor ama ilerletince gerisi rahat oluyor o yarıda bi geçiş boğum var muhtemelen aparatta öyle olmuyor ama penis de onu hissettim tamamı içerdeyken rahat ama git gel yapınca tabi her seferinde ordan tekrar geçerken baskı gibi acı gibi bişey oluyorKuzummm yaaa tamamı girdi mi
Sağol canım ihmal etmem mümkün değil hep buralardayım elimden ne geliyorsa da yaparım burası moral kaynağım benimdarısı başınıza az kaldı zaten
Bakmışsın 1 ay sonra o da geçer hep diyorum çok az da olsa giriş saglayabilen, tüm vaktimi eş li denemeye ayirsinEvet canım girdi valla yaa :) Senin dediğini düşündüm o an yarım girdiğinde acıyor ama ilerletince gerisi rahat oluyor o yarıda bi geçiş boğum var muhtemelen aparatta öyle olmuyor ama penis de onu hissettim tamamı içerdeyken rahat ama git gel yapınca tabi her seferinde ordan tekrar geçerken baskı gibi acı gibi bişey oluyor
Evet canım girdi valla yaa :) Senin dediğini düşündüm o an yarım girdiğinde acıyor ama ilerletince gerisi rahat oluyor o yarıda bi geçiş boğum var muhtemelen aparatta öyle olmuyor ama penis de onu hissettim tamamı içerdeyken rahat ama git gel yapınca tabi her seferinde ordan tekrar geçerken baskı gibi acı gibi bişey oluyor
Evet kuzum yaa iyi ki dinledim valla yoksa ben o kafayla daha bişey yapamazdım. Cidden az kaldı senin de son aparatı aldın mı iş bitiyor penis ayrı bi olaymış ama önemli olan o kalınlığı alabildiğini bilmek bana o cesaret verdi hep akşam. Başta acıyınca yaa dur ya aparatta böyle değildi acımıyordu dedim ağlandımKızlar bıgün bir aksılık olmazsa
işte buubiz sana demıstık sen dene dıye bak bosa dememısız dımı canım darısı basıma yahu
Az da olsa alabiliyosan dende vaji değilsin yani en azından ..ne bilim ne denilir ama Ufak bilincli bi hayret ile halleder sinAparatta da orası hissediliyor. Orayı geçince rahatlıyorsun dediğin gibi. Oraya dokununca da dediğin gibi hafif baskı artıyor, ben acı değil de böyle nahoş, gıcık edici bişi hissediyorum. Çişimi getiriyor gibi oluyor.
Evet benımde aparatla denerken takılı kaldgm yer orası dun 3ü alayım dedım bu sefer yıne orada kaldı ben anlamıorm bır rahat oluyor bır takılıyor acaba kasmadan mı oluyor kı spreyle o sorun yasanmadım belkıde anlamadımAparatta da orası hissediliyor. Orayı geçince rahatlıyorsun dediğin gibi. Oraya dokununca da dediğin gibi hafif baskı artıyor, ben acı değil de böyle nahoş, gıcık edici bişi hissediyorum. Çişimi getiriyor gibi oluyor.
Ben aparatla deneyemedım hıc en son c.tesi denedım sonrası yarım yamalak oldu hıc adam akıllı calısmıorm bır bahane uretıp ısten kaytarmam lazımEvet kuzum yaa iyi ki dinledim valla yoksa ben o kafayla daha bişey yapamazdım. Cidden az kaldı senin de son aparatı aldın mı iş bitiyor penis ayrı bi olaymış ama önemli olan o kalınlığı alabildiğini bilmek bana o cesaret verdi hep akşam. Başta acıyınca yaa dur ya aparatta böyle değildi acımıyordu dedim ağlandımbide öncesinde onu çağırmadan aparatla bi yarım saat falan çalışmıştım hemen olur sandım olmadı olmayacak gene bu dedim ama sonra biraz alışınca it dedim it gitsin artık yeter baktım giriveriyor
O baskı ilkinde bende de oldu 2. Denememde hemen alışmışım nerdeyse hiç olmadı zamanla o baskı da gidiyor ve dediğin gibi adamların yüzü gülmeye başladı ne kadar önemli değil acelesi yol deselerde o işi yapınca oo keşke daha önce olsaymış diyorlarVajinismus
Yaa nasıl rahatladım anlatamam dediğiniz gibi oldu hakkatengit gel yaptı sonra içime boşaldı hatta ama git gelde zorlanmam var hala. Hatta bi ara dur dedim ara sıra durdu bekledi sonra yine durdurcaktım acıyo diye de o durmadı iyi ki de durmamış oldu bitti
Evet benımde aparatla denerken takılı kaldgm yer orası dun 3ü alayım dedım bu sefer yıne orada kaldı ben anlamıorm bır rahat oluyor bır takılıyor acaba kasmadan mı oluyor kı spreyle o sorun yasanmadım belkıde anlamadım
O telkinler gercekten cok ise yariyor orada cikarmamak cozum zaten o hisse alisinca tik diye gidiyor iceri bunu 2. Aparatta yasamistim ama benm vaktm cok kisitli oluo evde sadece yarim saat bana kalio spreyle deneyemiorm direk yaglayip deniyim diorm o da yarida yada yaridn biraz fazla oluo saate bakiorm esimin gelme saati yaklasnca cikarmk zorunda kaliorm arkamda delil birakmamak icin erken bitiriorm malesef gorurse guveni yerle bir olurTakıldığın zaman minik minik sağ sol yapmayı dene orada ve mümkün mertebe sakin kalıp ne hissettiğine odaklan. Hissettiğin şeyin acı değil de sadece alışık olmadığın yeni bi his olduğu konusunda kendine sürekli telkinde bulun. Telkinler kasılmaları minimuma indiriyor. Ve bence ne hissettiğine odaklanmak çok mühim. Dün ben bunu gördüm. Bi senedir çok uzun aralıklarla egzersiz yaptım. Ama sözde egzersiz. Haftada bi kere falan. Bazen onu da yapmıyordum. Takıldığım yere gelip al yine olmadı deyip bırakıyordum. Egzersiz amacım bi yerde takılı kalmak ve hemen geri çıkıp bırakmak olmuştu adeta. İşte sprey o takıldığım yerin arkasında hala kocaman boşluk olduğu fikrini kazanmama yardım etti. Hala öyle birden tamamını sokamıyorum aparatın. Ama oraya gelince bu kez “al işte olmuo” diye hemen çıkmıyorum. Çünkü olabildiğini biliyorum. Hissettiğim şeyi abarttığımı söylüorum kendi kendime ve çook sakince kendimi keşfeder gibi geziniyorum takıldığım yerde. Napabilirim diye bakıyorum, yönünü oynatıyorum falan. Aslında sakin kalıp hissetmeyi başarabilsek görücez ki aslında hissettiğimiz şey asla acı falan değil. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Ben eskiden çok sabırsızmışım onu görüyorum. İlerlemiyo deyip çıkıveriyordum, bırakıyordum hemen. Sabredip vücuduma odaklanınca çok daha kolay oldu.
O telkinler gercekten cok ise yariyor orada cikarmamak cozum zaten o hisse alisinca tik diye gidiyor iceri bunu 2. Aparatta yasamistim ama benm vaktm cok kisitli oluo evde sadece yarim saat bana kalio spreyle deneyemiorm direk yaglayip deniyim diorm o da yarida yada yaridn biraz fazla oluo saate bakiorm esimin gelme saati yaklasnca cikarmk zorunda kaliorm arkamda delil birakmamak icin erken bitiriorm malesef gorurse guveni yerle bir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?