Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nerede bu doktor

Kizlar size bisey sormak istiyorum biz bu aksam.spreyle deneme yapicz ancak ben cumartesiden beri hemen hemen hic 4le calisamadm diyorum ki bugun eve erken gtsem otursam calissam bikmadan esim gelince 2 3 saat sonra anca denerz de bana bu calismann faydasi olur mu olmaz mi sizce ona gore bahane bulup erken cikmak isticm 1 saat bile olsa

Canım çalış bence de ama o kadar saat geçmesin tuvalete banyoya girdiğinde oturarak yapsan bile yeter denemeden hemen önce girip bikaç kere de olsa çalışsan faydası olur sana

Olur canım olmazmı hiç muhakkak çalış

1 16brs Bir aksilik olmazsa bizde spreyle bu aksam denıcez ınsallah banada yendım demek nasıp olur tam onu yazıyordum kı senın yazını okudum gerçekten cok sevındım ya :)
Çok yakın senin de o mesajı yazman burası olmasa bana da hayal gibi geliyordu ama oluyormuş kuzum dene sadece dene cesaret ve itmeyle hepsi oluyor

Cidden öyle zamanı gelince olur derdi hep beni bunaltmazdı ama ben rahatsızdım olmamasından. Çok garip hissetti o da şokumuzdan saat 4e kadar oturduk cips falan yedik gecenin bi körü inşallah yapa yapa alışıcam heralde ya orta bölgede var baskı tam yarıya girince oluyor git gellerde

Acıdı penisle ya:) ama canı tatlı olan ben dayandıysam diğer canı tatlı kardeşlerim siz de dayanırsınız azim edince o kadarına katlanılıyor. Eşim dursaydı belki yine yarım kalcaktı ama durmadı demek ki oluyormuş acıdan hastanelik olmadım ben öyle bi paniktim ki sanırsın komaya giricem

Canım çalış bence de ama o kadar saat geçmesin tuvalete banyoya girdiğinde oturarak yapsan bile yeter denemeden hemen önce girip bikaç kere de olsa çalışsan faydası olur sana
Dustayken ve lavaboya gidip aparatla ekstra yapicm ama once calismam.gerek gibi geliyor bana canim o yuzdn izin alsam iyi olck 1 saatte 1 saattr :)

Çok araştırdım canım dediğin gibi cm cm yazmış doktorlar aşağı inmesi yukarı çıkması ama her durumda tüm vajinalar p.. alabilecek yapıdadır diyor. Ben istem dışı kasıyorum sanırım

Canım çok tebrik ederim Allah mutluluğunu daim etsin inşallah:) darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…