- 30 Eylül 2016
- 552
- 113
- 103
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.461
nerede bu doktorYrd.Doç.Dr. Ayten OLGUN
KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI Vajınusmus,labıoplasti ,vajınoplasti,hymenoplasti laparaskopi Gebelik takibi ve Doğum ınstagramdan baktım da duzgun bırıne benzıyor :) umarım Allah karsıma yanlıs ınsanı cıkarmamıstır :)
Oelyde oleyyyy tebrik ederim canm benmGünaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
Esenler medipol de canimnerede bu doktor
Canım çalış bence de ama o kadar saat geçmesin tuvalete banyoya girdiğinde oturarak yapsan bile yeter denemeden hemen önce girip bikaç kere de olsa çalışsan faydası olur sanaKizlar size bisey sormak istiyorum biz bu aksam.spreyle deneme yapicz ancak ben cumartesiden beri hemen hemen hic 4le calisamadm diyorum ki bugun eve erken gtsem otursam calissam bikmadan esim gelince 2 3 saat sonra anca denerz de bana bu calismann faydasi olur mu olmaz mi sizce ona gore bahane bulup erken cikmak isticm 1 saat bile olsa
Olur canım olmazmı hiç muhakkak çalışKizlar size bisey sormak istiyorum biz bu aksam.spreyle deneme yapicz ancak ben cumartesiden beri hemen hemen hic 4le calisamadm diyorum ki bugun eve erken gtsem otursam calissam bikmadan esim gelince 2 3 saat sonra anca denerz de bana bu calismann faydasi olur mu olmaz mi sizce ona gore bahane bulup erken cikmak isticm 1 saat bile olsa
Çok yakın senin de o mesajı yazman burası olmasa bana da hayal gibi geliyordu ama oluyormuş kuzum dene sadece dene cesaret ve itmeyle hepsi oluyor
Cidden öyle zamanı gelince olur derdi hep beni bunaltmazdı ama ben rahatsızdım olmamasından. Çok garip hissetti o da şokumuzdan saat 4e kadar oturduk cips falan yedik gecenin bi körüO baskı ilkinde bende de oldu 2. Denememde hemen alışmışım nerdeyse hiç olmadı zamanla o baskı da gidiyor ve dediğin gibi adamların yüzü gülmeye başladı ne kadar önemli değil acelesi yol deselerde o işi yapınca oo keşke daha önce olsaymış diyorlar
Acıdı penisle ya:) ama canı tatlı olan ben dayandıysam diğer canı tatlı kardeşlerim siz de dayanırsınız azim edince o kadarına katlanılıyor. Eşim dursaydı belki yine yarım kalcaktı ama durmadı demek ki oluyormuş acıdan hastanelik olmadım ben öyle bi paniktim ki sanırsın komaya giricemAparatta da orası hissediliyor. Orayı geçince rahatlıyorsun dediğin gibi. Oraya dokununca da dediğin gibi hafif baskı artıyor, ben acı değil de böyle nahoş, gıcık edici bişi hissediyorum. Çişimi getiriyor gibi oluyor.
Sağol canım inşallah hakediyoruz bunu burdaki herkes artık onca çabamız varÇok tebrik ederim darısı tüm sabredenlere olsun
Sağol canım yaa ne rahatlıkmış vallahi. İyi ki dinledim sizi buraya yazdığım bulduğum günlere şükrediyorum sürekliOelyde oleyyyy tebrik ederim canm benm
Etkilemez mi gozum hep saatte sakin kafayla yapamiorm ki o gec geldgnde falan rahatca yapiormEmin ol o eşim gelecek vaktimi ayarlamalıyım düşüncesi bile seni etkiliyordur. Kısıtlı zamanda, aklında başka şeyler varken yapınca zor oluyor. Tecrübeyle sabit :/
Dustayken ve lavaboya gidip aparatla ekstra yapicm ama once calismam.gerek gibi geliyor bana canim o yuzdn izin alsam iyi olck 1 saatte 1 saattr :)Canım çalış bence de ama o kadar saat geçmesin tuvalete banyoya girdiğinde oturarak yapsan bile yeter denemeden hemen önce girip bikaç kere de olsa çalışsan faydası olur sana
Sizi dinlicem kizlar 1 saat erken cikmk icin izin isticm insallah bugun hersey yolunda giderOlur canım olmazmı hiç muhakkak çalış
Insallah canim bende sona gelmeyi istiorm artk :)Çok yakın senin de o mesajı yazman burası olmasa bana da hayal gibi geliyordu ama oluyormuş kuzum dene sadece dene cesaret ve itmeyle hepsi oluyor
İnşallah :)))))
Çok araştırdım canım dediğin gibi cm cm yazmış doktorlar aşağı inmesi yukarı çıkması ama her durumda tüm vajinalar p.. alabilecek yapıdadır diyor. Ben istem dışı kasıyorum sanırımİnternette rahim boynu ya da serviks yazarak bi araştırma yapar mısın. Rahim boynu rahimle vajina arasındaki bölüm. Yani rahmin vajinaya açıldığı kısım. O bölüm aylık regl döngümüze göre zaman zaman yukarı çekiliyor, zaman zaman aşağı iniyor, bazen sert bazen yumuşak oluyor dokununca. Kimi kadın parmakla hissedebilirken bazısınınki parmakla erişilmeyecek kadar derinde olabiliyor. Ülkemizde yaygın değil ama yurtdışında menstrual yani adet kapları var. Silikon, huni gibi. Onlar da tampon gibi boy boy. Kadınlar vajina yollarının uzunluğunu ölçmek için parmaklarıyla rahim boynunun nerede başladığını keşfediyorlar ve ona göre adet kabı seçiyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam reglden sonra rahim yukarı çekildiği için vajina yolu çok az da olsa uzamış gibi oluyor ama mesela yumurtlama döneminde bi tık aşağı iniyor. Yani tam tersi de olabilir emin değilim, üşendim şimdi doğrusuna bakmaya :) Belki dönemlik bir şeydir, bunun gibi bi sebepten ötürü olabilir. Bi araştırabilirsin, benim aklıma bu geldi.
Canım çok tebrik ederim Allah mutluluğunu daim etsin inşallah:) darısı başımızaAcıdı penisle ya:) ama canı tatlı olan ben dayandıysam diğer canı tatlı kardeşlerim siz de dayanırsınız azim edince o kadarına katlanılıyor. Eşim dursaydı belki yine yarım kalcaktı ama durmadı demek ki oluyormuş acıdan hastanelik olmadım ben öyle bi paniktim ki sanırsın komaya giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?