- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.481
vajina boyunun ilişkiye engel olacağını yada ağrıya sebep olacağını sanmıyorum sonuçta geriye doğru da sağa sola doğru da esneyen bir organ her türlü esniyordur haydar dümen sönmüş balon gibi düşünün diyordu içine girerse onun boyutunda esner diyordu yoksa siyahi erkekler beyaz kadınlarla evlenemezdiÇok araştırdım canım dediğin gibi cm cm yazmış doktorlar aşağı inmesi yukarı çıkması ama her durumda tüm vajinalar p.. alabilecek yapıdadır diyor. Ben istem dışı kasıyorum sanırım
Anlatırım tabiki. Yeter ki ışık olsun bu derdin karanlığındakilere ben çok kaldım karanlıkta iyi biliyorum. Ben 16 aylık evliyim evlendiğimde vajinanın neresi olduğunu bulduramıyordum eşim gösterirdi hayır orası acıyor senin yanlışın var diye direnirdim. İlk zamanlar balayında falan yarım da olsa oluyordu ama müthiş acı öyle böyle değil. Zamanla denemelerimiz azaldı eşim yaklaşsa kaçıyordum sanki çünkü sürekli aynı şey oluyordu heveslen arzula iste sonra fos sonuç yok. Hem ona üzülüyordum hem kendimi suçluyordum bunaldığımda onu da suçladığım oldu hatta. O da ben de üzülüyorduk ben kendime sinir oluyordum. Zamanla iyice soğuduk o işten aylar geçiyordu denemediğimiz oluyordu. En sonunda doktora gittim ama onu da eşim istemedi dedim bu sayfaya yazıcam madem kendin yen diyorsun. Tamam dedi o da. İlk önce parmakla başladım iki parmağı bi günde aldım eşli deneyeyim dedim yarısı girdi ama baya acıdı bi daha denemedim. Sonra istemiyordu ama beraber yapıcaz diye eşim ikna oldu aparat aldım denemeye başlamam iki üç haftayı buldu beraber yapamadık o istemedi sonra izin verdi sen yap dedi başladım bi seferde sırayla dördünü de alabildim. Sonra gün gün üçten başlayıp dörtle devam ettim en son sadece 4le çalışıyordum rahattım dün de eşimle denedim ve sonuç oldu bitti çok şükür.Teşekkür ederiz, inşallah :) Aslında kısaca bi anlatabilirsen iyi olur. Ben senin sürecini tam bilmiyorum, üye olmadan okuyanlara ya da yeni yeni takip edenlere de faydası olur. Ne zamandır uğraşıyordun? Parmak mı aparat mı kullandın? Sprey, kayganlaştırıcı nasıl kullandın? Hangi pozisyonda deniyordun? Eşli denemeye hangi aşamada geçtin? Zorlandığın aşamaları nasıl aştın? Vaktin olunca yazarsan süper olur :)
Darısı başınıza canım sağolasın ama çözülmeyecek dert değilmiş bundan eminim artık ve hepimiz için geçerli bu sizde de öyleCanım çok tebrik ederim Allah mutluluğunu daim etsin inşallah:) darısı başımıza
Kuzum sen yarım olayını aparatla çözüceksin kendin yap bi aparat biraz çalış 1 günde bile rahat olcak bak kaçtır diyorum zaman akıp gidiyor neden canın acısın boşunaÇok araştırdım canım dediğin gibi cm cm yazmış doktorlar aşağı inmesi yukarı çıkması ama her durumda tüm vajinalar p.. alabilecek yapıdadır diyor. Ben istem dışı kasıyorum sanırım
Canım gözünaydın... Hangi pozisyonda denediniz? ve tamamen girmesi ne kadar zaman aldı? Aynı aparattaki gibi bekleyip nefes filan aldın mı veya ıkındın mı?Anlatırım tabiki. Yeter ki ışık olsun bu derdin karanlığındakilere ben çok kaldım karanlıkta iyi biliyorum. Ben 16 aylık evliyim evlendiğimde vajinanın neresi olduğunu bulduramıyordum eşim gösterirdi hayır orası acıyor senin yanlışın var diye direnirdim. İlk zamanlar balayında falan yarım da olsa oluyordu ama müthiş acı öyle böyle değil. Zamanla denemelerimiz azaldı eşim yaklaşsa kaçıyordum sanki çünkü sürekli aynı şey oluyordu heveslen arzula iste sonra fos sonuç yok. Hem ona üzülüyordum hem kendimi suçluyordum bunaldığımda onu da suçladığım oldu hatta. O da ben de üzülüyorduk ben kendime sinir oluyordum. Zamanla iyice soğuduk o işten aylar geçiyordu denemediğimiz oluyordu. En sonunda doktora gittim ama onu da eşim istemedi dedim bu sayfaya yazıcam madem kendin yen diyorsun. Tamam dedi o da. İlk önce parmakla başladım iki parmağı bi günde aldım eşli deneyeyim dedim yarısı girdi ama baya acıdı bi daha denemedim. Sonra istemiyordu ama beraber yapıcaz diye eşim ikna oldu aparat aldım denemeye başlamam iki üç haftayı buldu beraber yapamadık o istemedi sonra izin verdi sen yap dedi başladım bi seferde sırayla dördünü de alabildim. Sonra gün gün üçten başlayıp dörtle devam ettim en son sadece 4le çalışıyordum rahattım dün de eşimle denedim ve sonuç oldu bitti çok şükür.
Bunu okuyan burayı takip eden yazmaya çekinen arkadaşlarım kardeşlerim varsa yazın arkadaşlar yazın biz burdayız konuşmadan bu dert bitmiyor ben 16 aydır her olmayışında ağlayarak uyudum ve bunu ailenize anlatabilseniz de yaşamayan sizin kadar anlamıyor anlayamaz da.onlara da kızmayın gelin burda konuşalım anlatalım paylaşalım çözülsün yeter ki mutsuz olmayı haketmiyoruz hallolmayacak bişey değilmiş Allah dermansız hastalık vermesin yeter ki paylaşın doğru insanlarla konuşun. Ben buraya gelmeseydim hala erteleyip gidiyor olacaktım. Nolur üzmeyin güzel canlarınızı...
Çok araştırdım canım dediğin gibi cm cm yazmış doktorlar aşağı inmesi yukarı çıkması ama her durumda tüm vajinalar p.. alabilecek yapıdadır diyor. Ben istem dışı kasıyorum sanırım
Anlatırım tabiki. Yeter ki ışık olsun bu derdin karanlığındakilere ben çok kaldım karanlıkta iyi biliyorum. Ben 16 aylık evliyim evlendiğimde vajinanın neresi olduğunu bulduramıyordum eşim gösterirdi hayır orası acıyor senin yanlışın var diye direnirdim. İlk zamanlar balayında falan yarım da olsa oluyordu ama müthiş acı öyle böyle değil. Zamanla denemelerimiz azaldı eşim yaklaşsa kaçıyordum sanki çünkü sürekli aynı şey oluyordu heveslen arzula iste sonra fos sonuç yok. Hem ona üzülüyordum hem kendimi suçluyordum bunaldığımda onu da suçladığım oldu hatta. O da ben de üzülüyorduk ben kendime sinir oluyordum. Zamanla iyice soğuduk o işten aylar geçiyordu denemediğimiz oluyordu. En sonunda doktora gittim ama onu da eşim istemedi dedim bu sayfaya yazıcam madem kendin yen diyorsun. Tamam dedi o da. İlk önce parmakla başladım iki parmağı bi günde aldım eşli deneyeyim dedim yarısı girdi ama baya acıdı bi daha denemedim. Sonra istemiyordu ama beraber yapıcaz diye eşim ikna oldu aparat aldım denemeye başlamam iki üç haftayı buldu beraber yapamadık o istemedi sonra izin verdi sen yap dedi başladım bi seferde sırayla dördünü de alabildim. Sonra gün gün üçten başlayıp dörtle devam ettim en son sadece 4le çalışıyordum rahattım dün de eşimle denedim ve sonuç oldu bitti çok şükür.
Bunu okuyan burayı takip eden yazmaya çekinen arkadaşlarım kardeşlerim varsa yazın arkadaşlar yazın biz burdayız konuşmadan bu dert bitmiyor ben 16 aydır her olmayışında ağlayarak uyudum ve bunu ailenize anlatabilseniz de yaşamayan sizin kadar anlamıyor anlayamaz da.onlara da kızmayın gelin burda konuşalım anlatalım paylaşalım çözülsün yeter ki mutsuz olmayı haketmiyoruz hallolmayacak bişey değilmiş Allah dermansız hastalık vermesin yeter ki paylaşın doğru insanlarla konuşun. Ben buraya gelmeseydim hala erteleyip gidiyor olacaktım. Nolur üzmeyin güzel canlarınızı...
Kuzum sen yarım olayını aparatla çözüceksin kendin yap bi aparat biraz çalış 1 günde bile rahat olcak bak kaçtır diyorum zaman akıp gidiyor neden canın acısın boşuna
Sağolasın canım. Ben altta olduğum pozisyonda da denedim üstte de denedim ikisinde de girdi ama hangisi rahat dersen alttayken daha rahat üstü tam anlayamadım ama ikisinde de giriyor ama tabi git gelleri boşalması falan ben alttayken oldu. Bi yarım saat falandır heralde en fazla hazırlanması girmesiydi derken o civarda olmuştur bide ben paniğim acıdı da başta bi yarıdayken ama sonrası ilerledi tabi git gelle falan daha uzuyor. Aynen öyle nefes önemli hiç ıkınmadığım kadar güçlü ıkındığımı gördüm mesela kendimde ama ayarlıyor vücut kendini zaten nefesi ıkınmayıCanım gözünaydın... Hangi pozisyonda denediniz? ve tamamen girmesi ne kadar zaman aldı? Aynı aparattaki gibi bekleyip nefes filan aldın mı veya ıkındın mı?
Çok erteleyince gözümü kararttım heralde bu kadar hızlı ilerleyeceğimi ben de beklemiyordum. Valla spreyi bi kere aldığımda kullandım o zaman daha aparatlara başlamamıştım sanırım parmak denedim iyiydi hissetmemiştim hiç ama aparata başlarken dedim bebe yağıyla deniyim en olmadı spreyi sıkarım ama baktım hiç gerek kalmadı ki öyle uzun saatlerim de yoktu 9u geçerek başladım 10u geçerek işe gidiyorum zaten en fazla 45 dakikam falan vardı ama hepsini sadece yağla alabildim. Eşimle denerken de sprey sıksam mı kendimi rahatlatmak için dedim dün de kızlara sordum hatta ama sonra dedim bi böyle deniyim gerek kalmadı sıkmadan da oldu gerçi yarıda biraz acıdı ama geçiyor tamamı girince bitiyor acı öylece spreysiz oldu bittiEllerine sağlık, sağ olasın. Sen aslında başladıktan sonra çok hızlı gelişme kaydetmişsin. Demek ki çok ağır bi vaka değildin sadece motivasyon beklemişsin. Bi günde tüm boy aparatları almışsın ki bu çok güzel bişi. Peki uyuşturdun mu hiç yoksa hep hissederek mi yaptın?
Bizde bir iki aydır o durumda yapıyoruz işte cnm arkadan dediğim öyleydi yani ucu giriyor tamamen o zaman.Benimki de oyle dun aradi isyerindeyken evdede yakin davrandi deneme bile yaptik nasil desem kontrolu ona biraktim girisi bu sefer buldu ama denedgmz pozisyon o arkamda benm sirtim donuk sekildeydi cok olmadi ama kendmi olabildgnce serbest birakmama ragmen ucu anca girer gibi oldu gaz verdm oluo iste dogru yerdesin gbi gbi hosuna gitti o penisi kaymasa olucakti yatarken bi kerede benm dedgm sekilde deneyelm sprey kullanalm o zaman kesin olck dedm tamam dedi de bakalm aksam ne olck :)
Ayyy çok sevindim canım hadi gözün aydın. :))darısı başımızaGünaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
O deli cesareti bana da arada geliyor ama yanıyorum diye kasıyorum kendimi :)Cidden öyle zamanı gelince olur derdi hep beni bunaltmazdı ama ben rahatsızdım olmamasından. Çok garip hissetti o da şokumuzdan saat 4e kadar oturduk cips falan yedik gecenin bi körüinşallah yapa yapa alışıcam heralde ya orta bölgede var baskı tam yarıya girince oluyor git gellerde
Canım sağolasınn. Senin zaten oldu olacak gibi bişey zoru başarıyorsun aslında bence arkadan daha zorAyyy çok sevindim canım hadi gözün aydın. :))darısı başımıza
Kağıtlar yenı aklıma geldı kızlar bende okuyup uygulucam bu aksam :)
Çok erteleyince gözümü kararttım heralde bu kadar hızlı ilerleyeceğimi ben de beklemiyordum. Valla spreyi bi kere aldığımda kullandım o zaman daha aparatlara başlamamıştım sanırım parmak denedim iyiydi hissetmemiştim hiç ama aparata başlarken dedim bebe yağıyla deniyim en olmadı spreyi sıkarım ama baktım hiç gerek kalmadı ki öyle uzun saatlerim de yoktu 9u geçerek başladım 10u geçerek işe gidiyorum zaten en fazla 45 dakikam falan vardı ama hepsini sadece yağla alabildim. Eşimle denerken de sprey sıksam mı kendimi rahatlatmak için dedim dün de kızlara sordum hatta ama sonra dedim bi böyle deniyim gerek kalmadı sıkmadan da oldu gerçi yarıda biraz acıdı ama geçiyor tamamı girince bitiyor acı öylece spreysiz oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?