Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajina boyunun ilişkiye engel olacağını yada ağrıya sebep olacağını sanmıyorum sonuçta geriye doğru da sağa sola doğru da esneyen bir organ her türlü esniyordur haydar dümen sönmüş balon gibi düşünün diyordu içine girerse onun boyutunda esner diyordu yoksa siyahi erkekler beyaz kadınlarla evlenemezdi bence farkında olmadan kasıyorsun yoksa sen baya oldu yeneli alışmış olman gerekirdi ben de yüzde yüz rahatım diyemem bazı hareketlerde geriliyorum bakıyorum ki hemen bacak kaslarımı sıktım anlıyorum orda kastığımı eşim de diyor kasıyorsun diye hemen gevşetmeye çalışıyorum

Bahane bulamıyorum kızlar hastayım desem olmucak ne yalan atsam bılemedım :) yalan soylemeyı de sevmıyorum ama beyaz yalan olucak :)

Anlatırım tabiki. Yeter ki ışık olsun bu derdin karanlığındakilere ben çok kaldım karanlıkta iyi biliyorum. Ben 16 aylık evliyim evlendiğimde vajinanın neresi olduğunu bulduramıyordum eşim gösterirdi hayır orası acıyor senin yanlışın var diye direnirdim. İlk zamanlar balayında falan yarım da olsa oluyordu ama müthiş acı öyle böyle değil. Zamanla denemelerimiz azaldı eşim yaklaşsa kaçıyordum sanki çünkü sürekli aynı şey oluyordu heveslen arzula iste sonra fos sonuç yok. Hem ona üzülüyordum hem kendimi suçluyordum bunaldığımda onu da suçladığım oldu hatta. O da ben de üzülüyorduk ben kendime sinir oluyordum. Zamanla iyice soğuduk o işten aylar geçiyordu denemediğimiz oluyordu. En sonunda doktora gittim ama onu da eşim istemedi dedim bu sayfaya yazıcam madem kendin yen diyorsun. Tamam dedi o da. İlk önce parmakla başladım iki parmağı bi günde aldım eşli deneyeyim dedim yarısı girdi ama baya acıdı bi daha denemedim. Sonra istemiyordu ama beraber yapıcaz diye eşim ikna oldu aparat aldım denemeye başlamam iki üç haftayı buldu beraber yapamadık o istemedi sonra izin verdi sen yap dedi başladım bi seferde sırayla dördünü de alabildim. Sonra gün gün üçten başlayıp dörtle devam ettim en son sadece 4le çalışıyordum rahattım dün de eşimle denedim ve sonuç oldu bitti çok şükür.

Bunu okuyan burayı takip eden yazmaya çekinen arkadaşlarım kardeşlerim varsa yazın arkadaşlar yazın biz burdayız konuşmadan bu dert bitmiyor ben 16 aydır her olmayışında ağlayarak uyudum ve bunu ailenize anlatabilseniz de yaşamayan sizin kadar anlamıyor anlayamaz da.onlara da kızmayın gelin burda konuşalım anlatalım paylaşalım çözülsün yeter ki mutsuz olmayı haketmiyoruz hallolmayacak bişey değilmiş Allah dermansız hastalık vermesin yeter ki paylaşın doğru insanlarla konuşun. Ben buraya gelmeseydim hala erteleyip gidiyor olacaktım. Nolur üzmeyin güzel canlarınızı...

Kuzum sen yarım olayını aparatla çözüceksin kendin yap bi aparat biraz çalış 1 günde bile rahat olcak bak kaçtır diyorum zaman akıp gidiyor neden canın acısın boşuna

Kızlar benmde son zamanlarda ilişkide yumurtalıklarm ağrıyor ve kasıklarım Cuma doktora gidicem inş kötü bişe yoktur tedirginm sizinlede paylaşym dedm

Canım gözünaydın... Hangi pozisyonda denediniz? ve tamamen girmesi ne kadar zaman aldı? Aynı aparattaki gibi bekleyip nefes filan aldın mı veya ıkındın mı?

Muhtemelen öyledir. Bi gün bi diğerine bile uymuyor ki. Bi gün alabiliyorsun ertesi gün olmuyor falan.

Ellerine sağlık, sağ olasın. Sen aslında başladıktan sonra çok hızlı gelişme kaydetmişsin. Demek ki çok ağır bi vaka değildin sadece motivasyon beklemişsin. Bi günde tüm boy aparatları almışsın ki bu çok güzel bişi. Peki uyuşturdun mu hiç yoksa hep hissederek mi yaptın?

Kağıtlar yenı aklıma geldı kızlar bende okuyup uygulucam bu aksam :)

Eklentiler

• 20180803_092705.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 104
  • 20180803_093314.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20180803_093332.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 94
Canım gözünaydın... Hangi pozisyonda denediniz? ve tamamen girmesi ne kadar zaman aldı? Aynı aparattaki gibi bekleyip nefes filan aldın mı veya ıkındın mı?
Sağolasın canım. Ben altta olduğum pozisyonda da denedim üstte de denedim ikisinde de girdi ama hangisi rahat dersen alttayken daha rahat üstü tam anlayamadım ama ikisinde de giriyor ama tabi git gelleri boşalması falan ben alttayken oldu. Bi yarım saat falandır heralde en fazla hazırlanması girmesiydi derken o civarda olmuştur bide ben paniğim acıdı da başta bi yarıdayken ama sonrası ilerledi tabi git gelle falan daha uzuyor. Aynen öyle nefes önemli hiç ıkınmadığım kadar güçlü ıkındığımı gördüm mesela kendimde ama ayarlıyor vücut kendini zaten nefesi ıkınmayı

Çok erteleyince gözümü kararttım heralde bu kadar hızlı ilerleyeceğimi ben de beklemiyordum. Valla spreyi bi kere aldığımda kullandım o zaman daha aparatlara başlamamıştım sanırım parmak denedim iyiydi hissetmemiştim hiç ama aparata başlarken dedim bebe yağıyla deniyim en olmadı spreyi sıkarım ama baktım hiç gerek kalmadı ki öyle uzun saatlerim de yoktu 9u geçerek başladım 10u geçerek işe gidiyorum zaten en fazla 45 dakikam falan vardı ama hepsini sadece yağla alabildim. Eşimle denerken de sprey sıksam mı kendimi rahatlatmak için dedim dün de kızlara sordum hatta ama sonra dedim bi böyle deniyim gerek kalmadı sıkmadan da oldu gerçi yarıda biraz acıdı ama geçiyor tamamı girince bitiyor acı öylece spreysiz oldu bitti

Bizde bir iki aydır o durumda yapıyoruz işte cnm arkadan dediğim öyleydi yani ucu giriyor tamamen o zaman.

O deli cesareti bana da arada geliyor ama yanıyorum diye kasıyorum kendimi :)

Kızlar uyarılmış vajina 11 cm civarındaymış eşime sordum o kadarı giriyor mudur diye evet dedi . Çok çok afedersiniz ama eşlerimizin p.. uzunlukları farklıysa acaba tamamını almama fizyolojik unsurlarım mı izin vermiyor. Ben eşime utandım sormaya sonra dayanamadım sordum . Mesela kısa olanlar rahat alırken uzun olanlar zorlanır mı

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…