Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu tamamen senin kendini olaya kaptırmanla alakalı bence. İlişki yaşayan arkadaşım “eğer moda girdiysem vajinama ne soksam girer mantığında oluyorum çok rahat oluyorum ama tam hazır değilsem konforsuz oluyor” diye anlatır. Bu arada uyarılmış vajina kişiden kişiye değişmekle beraber 11cmden çok daha fazla esneme kapasitesine sahip. Uyarılmamışken bile dördüncü boyu alabilecek kadar esnediğini söylüyor kızlar baksana :)

Ne biliyim canım çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım. İnt. Okumuştum az önce ilişki sırasında baskı acı olması p... rahim duvarına çarpmasıyla olur yazıyor. Acaba mı dedim

Arkadaşlar vajina boyu,penis boyu v.s takilmayin şunu düşünün 6 cm den 30 cm ye kadar ortalama penis olur, tukiye ortalaması 14 cm yani vajina boyunun onemi yok vajina 6 yida alir, 30 uda, yaradan böle yaratmış, ya anlayın artık olay size dusuyor, eger 1 boy aparat, yada serçe parmak aliyosaniZ, sizde VAJİ yok, anlayın lutfen yuzlerce kez şahit oldum

Canım tamam da strestedir dedik 3-4 deneme tamam. Sonra stres Yok korku yok denedik yine olmadı .
Yeneli 1 ay oldu ister istemez düşünüyorum sorun ne diye ıkın rahat bırak her taktiği denedim olmuyor aynı yerde aynı acı hiç değişmiyor

O acı bende de oldu canım ya her girişte. Bi süre öyle olcakmış gibi geliyor. Tam ortadayken zor geçiyormuş gibi bi acı

İnanın bu sekilde, hayat akip gidiyor elimizde olan imkanları iradeyi kullanalım, hem kendimizi hem sevdiklerimizi uzmeyelim

Canım sağolasınn. Senin zaten oldu olacak gibi bişey zoru başarıyorsun aslında bence arkadan daha zor
Arkadan olması ön için iyi oluyor hissettiriyor bana en azından girdiğini hissediyorum yani.mesela dünde aynı şekilde yaptık bebe yağıyla bu sefer anlamadım nasıl girdi çıktı ama arkadan şekilde.

Canım hiç tamamen aldın mı? Yoksa hep böyle yarım mıydı? Yani yendim diyorsun da yarısını alınca yendim mi saydın kendini, korkumu mu yendim demek istiyorsun? Hiç anlamadım.

Aranızda sanırım eski olan benim. Düşünüyorum hala düşünüyorum arkadaşlar nasıl yapsam diye. Bir arkadaş burda hipnozla sanırım bu sıkıntıdan kurtulduğunu söylemiş.

Arkadaşlar merhaba vajinusluyum tabiki sprey ve bebeyagı ile deniorum 2 seferdir ama olmuo yani penisin başını biraz alabiliyorum biraz daha ilerliycekken baskı hissediorum korkuorum uyuşma olsa bile algılıorum galiba bu baskıdan sonramı kızlık zarına ulaşılıo biraz daha mı dişimi sıkmam lazım ne olur yenen arkadaşlar bişeyler yazın artık kafayı yiycem bu arada 8 yıllık evliyşm ve ilk defa 2-3 seferdir penisi deniorum parmak egzersizi fln yaptım .. tşk

Canım benim merhaba. 8 yıl çok uzun bir süre tüm hikayeni bilmiyorum ama bir hekime görünmüşsündür diye düşünüyorum. Sende de benim gibi cesaret yok anladığım kadarıyla. Rabbim yardımcımız olsun. Ona sığınır ondan yardım dileriz. Elbet vardır vakti zamanı. Birkaç sayfa önce Zehra'nın paylaştığı 3 sayfalık bir yazı var. Bir göz at istersen, çok aydınlatıcı.

Ben de 2.5 yıldır vajinismus hastasiyim. Çok zor bir sey gercekten . Allah yardımcımız olsun kızlar. Bir cok tedavi denedim ben de. Gitmedigim doktor kalmadi. En son artık yeni duyduğum bi yöntemi yaptırdım. Eğer olumlu sonuç alırsam sizinle paylasirim.

Yarıda kalanlar için senin taviseyelerin var mı? Ne bileyim aşağı it, yukarı it, çevir, şu pozisyonda dene vs gibi?
Aparatla çalışmadan önce parmakla denerken benimde yarıda kalıyordu ve acı cekiyordum. Ama aparattan sonra yarıda kalmadım
Ve hala ben üstteyken çok açılıyor vjina buna inanıyorum

O zaman kesin kendini kasıyorsun sen kuzum başlarda öyle değildi çünkü dimi
O noktayı hiç geçemedim ben canım sadece bazen az acıyor bazen çok ama orayı geçmiyor geçmezse dr. A gideceğim ne yapıyım yaa yendiğime sevinemedim arkadaşımla konuştum yarıya kadar girsin ne olacak diyor. Ama şöyle düşünün onoktaya dokununca acı sinir başgösteriyor o zaman da eşime eziyet ediyorum ya değilse yarım tam zevk umrumda bile değil şu an için

Canım hiç tamamen aldın mı? Yoksa hep böyle yarım mıydı? Yani yendim diyorsun da yarısını alınca yendim mi saydın kendini, korkumu mu yendim demek istiyorsun? Hiç anlamadım.
Canım hiç dokunamayan biri için p.. girmesi git gel yapması içine boşalması büyük aşama ben yarısından çoğu girdiğinde yendim yazdım ki kızlar da zamanla hepsi girer dediler ha bana sorarsan yine de yendim sadecece bir sorunum var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…