- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.501
Kızlar uyarılmış vajina 11 cm civarındaymış eşime sordum o kadarı giriyor mudur diye evet dedi . Çok çok afedersiniz ama eşlerimizin p.. uzunlukları farklıysa acaba tamamını almama fizyolojik unsurlarım mı izin vermiyor. Ben eşime utandım sormaya sonra dayanamadım sordum . Mesela kısa olanlar rahat alırken uzun olanlar zorlanır mı
Ne biliyim canım çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım. İnt. Okumuştum az önce ilişki sırasında baskı acı olması p... rahim duvarına çarpmasıyla olur yazıyor. Acaba mı dedimBu tamamen senin kendini olaya kaptırmanla alakalı bence. İlişki yaşayan arkadaşım “eğer moda girdiysem vajinama ne soksam girer mantığında oluyorum çok rahat oluyorum ama tam hazır değilsem konforsuz oluyor” diye anlatır. Bu arada uyarılmış vajina kişiden kişiye değişmekle beraber 11cmden çok daha fazla esneme kapasitesine sahip. Uyarılmamışken bile dördüncü boyu alabilecek kadar esnediğini söylüyor kızlar baksana :)
Arkadaşlar vajina boyu,penis boyu v.s takilmayin şunu düşünün 6 cm den 30 cm ye kadar ortalama penis olur, tukiye ortalaması 14 cm yani vajina boyunun onemi yok vajina 6 yida alir, 30 uda, yaradan böle yaratmış, ya anlayın artık olay size dusuyor, eger 1 boy aparat, yada serçe parmak aliyosaniZ, sizde VAJİ yok, anlayın lutfen yuzlerce kez şahit oldumBu tamamen senin kendini olaya kaptırmanla alakalı bence. İlişki yaşayan arkadaşım “eğer moda girdiysem vajinama ne soksam girer mantığında oluyorum çok rahat oluyorum ama tam hazır değilsem konforsuz oluyor” diye anlatır. Bu arada uyarılmış vajina kişiden kişiye değişmekle beraber 11cmden çok daha fazla esneme kapasitesine sahip. Uyarılmamışken bile dördüncü boyu alabilecek kadar esnediğini söylüyor kızlar baksana :)
Canım tamam da strestedir dedik 3-4 deneme tamam. Sonra stres Yok korku yok denedik yine olmadı .Arkadaşlar vajina boyu,penis boyu v.s takilmayin şunu düşünün 6 cm den 30 cm ye kadar ortalama penis olur, tukiye ortalaması 14 cm yani vajina boyunun onemi yok vajina 6 yida alir, 30 uda, yaradan böle yaratmış, ya anlayın artık olay size dusuyor, eger 1 boy aparat, yada serçe parmak aliyosaniZ, sizde VAJİ yok, anlayın lutfen yuzlerce kez şahit oldum
O acı bende de oldu canım ya her girişte. Bi süre öyle olcakmış gibi geliyor. Tam ortadayken zor geçiyormuş gibi bi acıCanım tamam da strestedir dedik 3-4 deneme tamam. Sonra stres Yok korku yok denedik yine olmadı .
Yeneli 1 ay oldu ister istemez düşünüyorum sorun ne diye ıkın rahat bırak her taktiği denedim olmuyor aynı yerde aynı acı hiç değişmiyor
Geçse razı olcam canım benimki geçmiyor oraya takılıp kalıyor 10-11cm dahası yokO acı bende de oldu canım ya her girişte. Bi süre öyle olcakmış gibi geliyor. Tam ortadayken zor geçiyormuş gibi bi acı
O zaman kesin kendini kasıyorsun sen kuzum başlarda öyle değildi çünkü dimiGeçse razı olcam canım benimki geçmiyor oraya takılıp kalıyor 10-11cm dahası yok
İnanın bu sekilde, hayat akip gidiyor elimizde olan imkanları iradeyi kullanalım, hem kendimizi hem sevdiklerimizi uzmeyelimArkadaşlar vajina boyu,penis boyu v.s takilmayin şunu düşünün 6 cm den 30 cm ye kadar ortalama penis olur, tukiye ortalaması 14 cm yani vajina boyunun onemi yok vajina 6 yida alir, 30 uda, yaradan böle yaratmış, ya anlayın artık olay size dusuyor, eger 1 boy aparat, yada serçe parmak aliyosaniZ, sizde VAJİ yok, anlayın lutfen yuzlerce kez şahit oldum
Arkadan olması ön için iyi oluyor hissettiriyor bana en azından girdiğini hissediyorum yani.mesela dünde aynı şekilde yaptık bebe yağıyla bu sefer anlamadım nasıl girdi çıktı ama arkadan şekilde.Canım sağolasınn. Senin zaten oldu olacak gibi bişey zoru başarıyorsun aslında bence arkadan daha zor
Canım hiç tamamen aldın mı? Yoksa hep böyle yarım mıydı? Yani yendim diyorsun da yarısını alınca yendim mi saydın kendini, korkumu mu yendim demek istiyorsun? Hiç anlamadım.Canım tamam da strestedir dedik 3-4 deneme tamam. Sonra stres Yok korku yok denedik yine olmadı .
Yeneli 1 ay oldu ister istemez düşünüyorum sorun ne diye ıkın rahat bırak her taktiği denedim olmuyor aynı yerde aynı acı hiç değişmiyor
Günaydın arkadaşlarım kardeşleriim geceden beri size haber vermek için sabırsızımm. Ben akşam eşimle denedim veee bu derdi yenmişiiiimmmm
Canım benim merhaba. 8 yıl çok uzun bir süreArkadaşlar merhaba vajinusluyum tabiki sprey ve bebeyagı ile deniorum 2 seferdir ama olmuo yani penisin başını biraz alabiliyorum biraz daha ilerliycekken baskı hissediorum korkuorum uyuşma olsa bile algılıorum galiba bu baskıdan sonramı kızlık zarına ulaşılıo biraz daha mı dişimi sıkmam lazım ne olur yenen arkadaşlar bişeyler yazın artık kafayı yiycem bu arada 8 yıllık evliyşm ve ilk defa 2-3 seferdir penisi deniorum parmak egzersizi fln yaptım .. tşk
Canım sen aparat neden denemiyorsun cok merak ettim gerçekten. Korkuyormusun eşinmi izin vermiyor ?Ne biliyim canım çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım. İnt. Okumuştum az önce ilişki sırasında baskı acı olması p... rahim duvarına çarpmasıyla olur yazıyor. Acaba mı dedim
Aparatla çalışmadan önce parmakla denerken benimde yarıda kalıyordu ve acı cekiyordum. Ama aparattan sonra yarıda kalmadımYarıda kalanlar için senin taviseyelerin var mı? Ne bileyim aşağı it, yukarı it, çevir, şu pozisyonda dene vs gibi?
O noktayı hiç geçemedim ben canım sadece bazen az acıyor bazen çok ama orayı geçmiyor geçmezse dr. A gideceğim ne yapıyım yaa yendiğime sevinemedim arkadaşımla konuştum yarıya kadar girsin ne olacak diyor. Ama şöyle düşünün onoktaya dokununca acı sinir başgösteriyor o zaman da eşime eziyet ediyorum ya değilse yarım tam zevk umrumda bile değil şu an içinO zaman kesin kendini kasıyorsun sen kuzum başlarda öyle değildi çünkü dimi
eşim gerek Yok bu kadar olduysa o Da olur acele etme diyor ama ben buna alışıp hayatıma böyle devam etmekten korkuyorumCanım sen aparat neden denemiyorsun cok merak ettim gerçekten. Korkuyormusun eşinmi izin vermiyor ?
B
Canım hiç dokunamayan biri için p.. girmesi git gel yapması içine boşalması büyük aşama ben yarısından çoğu girdiğinde yendim yazdım ki kızlar da zamanla hepsi girer dediler ha bana sorarsan yine de yendim sadecece bir sorunum var o kadarCanım hiç tamamen aldın mı? Yoksa hep böyle yarım mıydı? Yani yendim diyorsun da yarısını alınca yendim mi saydın kendini, korkumu mu yendim demek istiyorsun? Hiç anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?