- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.521
Ben o anda nasıl durmam gerektıgını pek kestiremedim aklım yöne takıldı o yuzden ucu dısında gırıs olamadı malesefBizde bir iki aydır o durumda yapıyoruz işte cnm arkadan dediğim öyleydi yani ucu giriyor tamamen o zaman.
Canım ben senın aparatla o sorunu asacagını dusunuyorum belkı hıssettıgın sey oraya temas edılmedıgı ıcın yenı yenı alıstıgın ıcınde olabılır bır kere denesen zaten faydasını goreceksın ılla ozel bırsey almana gerekte yok esın yokken olculere uygun bır aparat yap ve dene ne kaybedeceksn kıCanım hiç dokunamayan biri için p.. girmesi git gel yapması içine boşalması büyük aşama ben yarısından çoğu girdiğinde yendim yazdım ki kızlar da zamanla hepsi girer dediler ha bana sorarsan yine de yendim sadecece bir sorunum var o kadar
Canım benim kızlar demiş zaten ama bence de aparatla alışırsan peniste daha rahat edersin benim de baskı ve biraz acı hissim var ama hepsini alabilmeyi aparatla öğrettim beynimeO noktayı hiç geçemedim ben canım sadece bazen az acıyor bazen çok ama orayı geçmiyor geçmezse dr. A gideceğim ne yapıyım yaa yendiğime sevinemedim arkadaşımla konuştum yarıya kadar girsin ne olacak diyor. Ama şöyle düşünün onoktaya dokununca acı sinir başgösteriyor o zaman da eşime eziyet ediyorum ya değilse yarım tam zevk umrumda bile değil şu an için
Kuzum sendin bana sen ona bakma tartışırsın geçersin çalış uğraş devam et egzersizlere diyen şimdi bu umutsuzluk sana hiç yakışmıyor. Hemen toparla kendini. Bugün öyle olmuştur kızarız yarın geçeriz ama lütfen sen böyle mutsuz umutsuz olma. Bu imkansız bişey değil bak artık ben de anladım. Sen sadece sakin ol vakit bulduğunda çalışmana bak tabi kafan rahat olsun ki sonuç alabil. Hele de o üçü falan spreyle alamaman söz konusu bile olamaz bu ilerlemenden sonra. Zaten doktora gittiğinizde daha da rahatlıycaksın emin ol. Benim eşim doktora da karşıydı biliyorsun. Ve sen buraya o mesajı yazacaksın yendim diyeceksin bu mesajım da burda dursun yendiğinde hatıela bunu ya da ben hatırlatırımBuraya yendım yazmayı cok ıstemıstım ama olmadı dun erken cıktım spreyle denememe ragmen 3 ve 4 ü alamadım buna ınanarak yaptım mı hayır aklımın hep köşesinde denesem ne olcak aksam gelınce kesın denemekten kacıcak sozlerı dondu durdu kendımı hıc veremedım ıtmem gereken yerlerde ıtemedım ve gercekten de geldıgınde yarın denerız senı dınlıcem dıyen adam gıtms sessz sessz oturan aman agzını acıp su konuyu acmasa dıyen bırı vardı bende hıc oralı olmadım konusmadım da cunku bırseyı yapmayacaksan bana soz verme ben umutlanıorm dememe ragmen aynı seyı yapıyor yorgun olabılır hasta gıbı bı halı vardı hadı o bahane olsn ama en azından benm sormama gerek bırakmadan yorgunum ama musaıt anımızda denıcez baska sey dusunme falan ama yok ben agzımla kusta tutsam onun sabıt fıkırlerı ve bu hallerı degısmıyor cumartesı gununun gelmesını o kadar cok ıstıyorum kı o kadına cok bel bagladım dun ınstagramdan baya kurcaladım hera klınıgındekılerıde tanıyor tabı tanısmadan konusmadan gercekte ne dusuncede bılemem ama sankı benım ıcın dogru doktoru buldm dıyecegm gıbı gelıyor zaten tek ıstedgm esımın artık bırseylerı farketmesı egzersız yapmama ızın vermesı benm deneyelım dedklerıme ıtıraz etmemesı ondan gızlı saklı yapmak hem vıcdanen rahatsz edıyor hemde sureklı gozum saatte oluyor stres altında oluyorum yapacagım varsa da olmuyor ama o gec gelecekse vs o zaman ıste rahatlıorm ve gozumu karartıp herseyı yapabılıorm gece ağlamaktan uyuyamadım sabah kalktım basım donuyor mıdem bulanıo gıbı garıpce oldum suan bıle hıc ısyerınde olmak ıstemıorm sadece uyumak ıstıorm aklımdakı dusuncelerın su yasadıgım tum gunlerın sılınmesını o kadar cok ıstıyorum kı sankı o kadar hayalı kuran evlenecegız dıye sevınen herseye gogus geren bız degılmıs gıbıyız bu durum askla saygı veya sevgı ıle de alakalı degıl bırbrmzı sevıyoruz haddınden fazla sevıyoruz ama bu konu basımıza geldı gelelı aramız hep boyle oldu bır duvar o konu aramızda ne o asıp gelıyor ne ben asabılıyorum onunda beynının benm gıbı yandgnn farkındayım uzuldgnu de bılıyorm tek anlamadgm benm gıbı hıssedıosn madem acı cekıyorsn acı cekmem canını acıtıyor neden o zaman benm sozlerım benm fıkırlerm gormezden gelınıyor ben şundan emınım artık esımın halı tavrı degısmedıkce dusuncelerı degısmedıkce ben burada yendım basardım gıbı seyler yazamıcam
İnşallah dedıgın gıbı olur canım evet suan kızgınlıkla bunları soyledıgım doğru ama cumartesıden berı o kadar ınanmıstım kı olacagına falan sımdı boyle seyler yasamak agır geldı gerıye bakınca ne kadar yol aldgmı goruyorum yıne de umutlu olamıyorum tek ıstedgm cumartesının bıran evvel gelmesı ve hayatımı degıstırmesı cunku gercekten cok yoruldumKuzum sendin bana sen ona bakma tartışırsın geçersin çalış uğraş devam et egzersizlere diyen şimdi bu umutsuzluk sana hiç yakışmıyor. Hemen toparla kendini. Bugün öyle olmuştur kızarız yarın geçeriz ama lütfen sen böyle mutsuz umutsuz olma. Bu imkansız bişey değil bak artık ben de anladım. Sen sadece sakin ol vakit bulduğunda çalışmana bak tabi kafan rahat olsun ki sonuç alabil. Hele de o üçü falan spreyle alamaman söz konusu bile olamaz bu ilerlemenden sonra. Zaten doktora gittiğinizde daha da rahatlıycaksın emin ol. Benim eşim doktora da karşıydı biliyorsun. Ve sen buraya o mesajı yazacaksın yendim diyeceksin bu mesajım da burda dursun yendiğinde hatıela bunu ya da ben hatırlatırım
Tamam canım anlıyorum büyük başarı tabii ama mesajlarını tam anlamadığım için sordum. Bir bakıyorum yendim yazmışsın(öyle yazınca tamamen oldu herhalde diye düşünüyorum normal olarak) bir bakıyorum yarıda kaldı diyorsun. Yani bi olup bi olmuyo sandım ama şimdi tamam... Bak o noktaya geldiğinde kendini kuvvetlice sık, kaslarını iyice yor. Bir nevi kegel yani. Sonra bırak ve derin nefes al, verirken eşin hafif hafif itsin. Sıkmaktan yorulduğun için tekrar kasılamazsın ve olur inşaAllah. (Gerçi kendim yapamıyorum bunları ama sen belli bir aşama kaydetmişsin, yapabilirsin bence.)Canım ben senın aparatla o sorunu asacagını dusunuyorum belkı hıssettıgın sey oraya temas edılmedıgı ıcın yenı yenı alıstıgın ıcınde olabılır bır kere denesen zaten faydasını goreceksın ılla ozel bırsey almana gerekte yok esın yokken olculere uygun bır aparat yap ve dene ne kaybedeceksn kı
Rahat ol sen içini ferah tut olmaz diye bişey yok doktor da sana kısa bi zaman verecektir diye düşünüyorum. İlerledin artık sen ben doktora gittiğimde daha parmk bile yapnamışken iki buçuk üç hafta falan demişti düşünİnşallah dedıgın gıbı olur canım evet suan kızgınlıkla bunları soyledıgım doğru ama cumartesıden berı o kadar ınanmıstım kı olacagına falan sımdı boyle seyler yasamak agır geldı gerıye bakınca ne kadar yol aldgmı goruyorum yıne de umutlu olamıyorum tek ıstedgm cumartesının bıran evvel gelmesı ve hayatımı degıstırmesı cunku gercekten cok yoruldum
En rahat olduğun pozisyonda devam et bence haftada 2_3 kezKızlar sizce şimdi ben bu işi ne sıklıkla denemeliyim zaten tedirginim hala biraz daha cesaretlenenmem daha da alışabilmem için nasıl bi yol izlemem lazım beni bi aydınlatıverin
Kızlar sizce şimdi ben bu işi ne sıklıkla denemeliyim zaten tedirginim hala biraz daha cesaretlenenmem daha da alışabilmem için nasıl bi yol izlemem lazım beni bi aydınlatıverin
Bence gün aşırı denersen iyi olur canım. Her gün ara vermeden yapınca balayı sistiti olma riski filan varmış çünkü. Bir de eşinle denemeden önce en büyük aparatla kendini alıştırırsan sıkıntın olmaz gibime geliyor. Bize de dua et :)Kızlar sizce şimdi ben bu işi ne sıklıkla denemeliyim zaten tedirginim hala biraz daha cesaretlenenmem daha da alışabilmem için nasıl bi yol izlemem lazım beni bi aydınlatıverin
Bence gün aşırı denersen iyi olur canım. Her gün ara vermeden yapınca balayı sistiti olma riski filan varmış çünkü. Bir de eşinle denemeden önce en büyük aparatla kendini alıştırırsan sıkıntın olmaz gibime geliyor. Bize de dua et :)
Fazla ilişkiden sürtünmeden vajina girişinde uretrada tahriş olur sebep budurAa doğru diyorsun bak. Bi arkadaşım olmuştu ilk evlendiğinde. Neden oluyor acaba o ya, bilgin var mı? Ben mesela takıldığım yeri geçerken ya da git gel yaparken çişim varmış gibi hissediyorum sürekli. Pek çok kişi öyle. Direkt idrar yoluna baskı yapıyor orada da bir şeyler oluyor diye mi acaba? Vajina kadar çevredeki organlar için de yeni bi durum içeriye bi şey girmesi, malum :)
Canım bu çiş varmış gibi his aslında cogu kadını yaşayamadıgı vajinl orgazmın baslamasıymıs yani güzel bişeyms aslında ama biz bilmedigimz için garip geliyor. Egzersizden önce muhakkak cişini yap. Bende geçti o his mesela yok artık ama bendede gaz varmış gibi oluyor bazenAa doğru diyorsun bak. Bi arkadaşım olmuştu ilk evlendiğinde. Neden oluyor acaba o ya, bilgin var mı? Ben mesela takıldığım yeri geçerken ya da git gel yaparken çişim varmış gibi hissediyorum sürekli. Pek çok kişi öyle. Direkt idrar yoluna baskı yapıyor orada da bir şeyler oluyor diye mi acaba? Vajina kadar çevredeki organlar için de yeni bi durum içeriye bi şey girmesi, malum :)
Haftada 3 ideal bence biz baslarda gün aşırı deniyorduk ama o tedirginlik çok normal geçer zamanlaKızlar sizce şimdi ben bu işi ne sıklıkla denemeliyim zaten tedirginim hala biraz daha cesaretlenenmem daha da alışabilmem için nasıl bi yol izlemem lazım beni bi aydınlatıverin
Evet bana da günaşırı mantıklı geliyor ya. Yaa bence de o aparat iyi ama bizimki de artık onları kullanmazsın ha bak rica ettim ama falan diye alttan alta mesaj verdi napcam bilmiyorum :) merak etme canım hep dua ediyorum hepimiz için hep de edicemBence gün aşırı denersen iyi olur canım. Her gün ara vermeden yapınca balayı sistiti olma riski filan varmış çünkü. Bir de eşinle denemeden önce en büyük aparatla kendini alıştırırsan sıkıntın olmaz gibime geliyor. Bize de dua et :)
Canım yapabildiğini rahat olduğunu hissettiğin an hemen geç diğerine brn yazdım burda aparatları ilk elime aldım deniycem ilk üçünü yıkadım 4ü yıkamadım nasılsa alamam diye ama baktım hepsi giriyor kalktım işe geç kalcam demedim üşenmedim yıkadım oldu bitti hepsi o gün. Sistitten falan korktum şimdi günaşırı deneyebilirim gibi ama hala tedirginim tabi bide acıyo ya iğne olmak gibi bi his acıyor biliyorsun ama olup bitiyor halloluyor onu da biliyorsun garip bi durum:)Ben de birinci aparatın tamamını uyuşturmadan almayı başardım dünden önceki akşam. Dün yapmaya cesaret edemedim olmazsa mutluluğum kursağımda kalırsa diye. Çok saçma, tabii ki devam etmem lazım egzersizlere. Daha birinci boydayım. Ondan emin olup üstüne üç aparat ve bir de penis var daha. Ama insan başarsa bile sanırım alışana kadar o tedirginlik atılmıyor. Aslında her gün düzenli devam etmek gerekir bence. Tedirginliğini attığından emin olunca cinsel yaşamınız da bir rutine oturacaktır.
Yaa o çişim gelme hissi yendiğim akşam nasıl çok oldu var ya dedim yapıcam heralde ben altımaCanım bu çiş varmış gibi his aslında cogu kadını yaşayamadıgı vajinl orgazmın baslamasıymıs yani güzel bişeyms aslında ama biz bilmedigimz için garip geliyor. Egzersizden önce muhakkak cişini yap. Bende geçti o his mesela yok artık ama bendede gaz varmış gibi oluyor bazenbu daha korkunc :)
Haftada 3 ideal bence biz baslarda gün aşırı deniyorduk ama o tedirginlik çok normal geçer zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?