Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Deneyeceğiz bakalım canım inş. Zamanla geçer o kadar çaba sarfettim ki artık tahammülüm kalmadı . En büyük aparat 13 cm falan heralde aslında aparata ikna edeceğim eşimi ama p.. daha büyük kalıyor benim yenmem için yetmeye bilir evdeki fırçanın şapı Da o kadar uzun değil bakalım ne olur . Eşim de Yorgunum diyor şimdi deneyemedik birkaç gündür inş. Kasılmadandır ve bir an önce öğrenirim kasmamayı moralim müthiş bozuk

Bozulmasın moralin kuzum yaa. Penis daha büyük evet haklısın ama kızların geçende dedikleri gibi vajina genişlemiyor ama sen nasıl kabul edeceğini nasıl ilerleteceğini öğreniyorsun penistense aparat daha rahat daha stressiz oluyor

Yapıyorum mutlaka, azıcık da olsa yapıyorum. Gaz var gibi de oluyor evet aynen. Senin ne kadar oldu penisin tamamını alma aşamasını geçeli? Sende nasıl ilerledi sonrası süreç? Penisi bi kere alınca sonraki birleşmeler kolay geçti mi? Girdin mi çıktın mı acıdı mı diye düşünmeden kendini olaya kaptırma boyutuna ne kadar sürede geçtin? Ay çok sordum :)

Sen baya güzel ilerlemişsin maşallah. Hepimize o cesaretten diliyorum :) Ne güzel tanımlamışsın. Aynen öyle. Yani bi nahoş bişi hissedeceksin ama geçip gidecek onu da biliyosun. Diyorum ya, saniyelik bi cesaret işi aslında.

Bunalmıştım artık ya doktora da gidemiyordum artık yeter dedim galiba bu sayfadan sonra aparatlar milat oldu bana orda daha da gaza geldim. Aynen öyle bi his ya daha zevk falan yok tabi ama gir çık yapabilmesi beni çok rahatlattı yarıdayken acıyor ama acısa da öldürmez derler ya:) aynı öyle zamanla o da olmiycak muhtemelen öyle diyorlar. Yani o acı katlanılabilirmiş hep aklınızın köşesinde bu olsun

Aynen öyle, yapa yapa vajina kendisine dokunulma hissine alışacak zamanla. İşin çook büyük bi kısmını bitirdin bile, kendinle gurur duymalısın artık :)

Herkesin öyle bi bunalma eşiği var. Ben aşırı yoğun iş temposunu bahane edip neredeyse adam gibi egzersiz yapmamıştım, hatta öyle ki bi ara eşime “ben bu yoğunlukta deneme falan yapamam, bu süreç bitene kadar uğraşmıcam” deyip bi 5-6 ay hiç ilgilenmedim. Yaptığım zamanlarda da bi yerde takılıp olmadı deyip hemen bırakıveriyodum. Sözde denedim diye vicdanımı rahatlatıyordum. Hem evlilikte bir seneyi doldurmak hem de eşimin “ben artık istiyorum” demeleri artınca kendimi buraya attım. İyi ki üye olmuşum. Konuştukça, paylaştıkça yüküm hafifledi. Kendimi daha bi sorumlu hissettim. Hayatımın odak noktası bu oldu. Burası sayesinde disiplinlice ilgilenmeye başladım. Paylaşan, yardımcı olan herkesin emeğine sağlık bi kez daha :)

Dün egzersiz yapamamıştım. Bugün ikinci kez (sprey kullanmadan) birinci aparatın tamamını aldım. Korktuğum başıma gelmedi :) Aksine ilkine nazaran çook daha kısa sürede ve çok daha rahat ittim. Hemencecik girdi. Hatta birkaç kez tamamen çık gir yaptım. Yön konusunda haklıymışım, geçen günlerde paylaştığım şekilde yukarıdan popoya doğru girişi sağlayıp girdikten sonra içteki uç biraz daha yukarı bakacak şekilde ilerletince çok kolay giriyor. Ha evet yine o “bi yerden geçme” hissi oldu, o biraz korkutuyor hala ama muhtemelen boğum falan geçiyoruz orada. İkinciyi de denedim ne kaybederim diye, yarısından biraz fazlası girdi ama zorlamadım. Birde tamemen rahat hissetmek istiyorum önce.

Son iki egzersizdir gleitgelen mi ne öyle bi vajinal kayganlaştırıcı kullanıyorum. Bepantolden falan daha iyi. Ama biraz pahalı. Bildiğiniz bi su bazlı özel olarak vajina için üretilmiş bi jel var mı? Market ürünleri hariç ama onları sevmiyorum. Son gittiğim jinekolog bebe yağı, krem vs kullanma kimyasal en nihayetinde demişti. Normal ultrason jeli al demişti. Onlar da medikallerde satılıyor herhalde. Eczaneden öyle koca şişe falan alınıyor mu biliyor musunuz?

Kızlar vajinaya botoks uygulaması hakkında bilgi sahibi olanınız var mı. Ben bu aparatlarla yenemedim vajinismusu.

Canım acı dediğince tam p.. yarısında mı oluyor? Benim kaldığım yer olabilir orası

Günaydın kızlar aksam eşimin isteği üzerine denedik önce sade vazelinle denedik olur gibi oldu ama penis çıktı olmadı hadi spreyle deneyelım dedım bu sefer tam takır hazırlandım abuk subuk yerelere degse de hıssetmedıgım ıcın kasılma sorunu yasamadım tam ıcıne yerlestırır gıbı oldum esıme ıt dedım ıttı bana ılerledı gıbı gelırken esım penısınden elını cekıp oyle ıtmeye calısınca yıne cıktı ben artık sorunun benm kasılmam dısına tastıgını kavramıs bulunuorm esımın sertlıgı o gırıs anında daha gırmeden ucup gıdıyor ılac vs mı alsan dedıgımde sus deyıp kestırıp atıyor halbukı ben daha uzun sure ugrasırsak kolaylık olsun dıye demıstım. dun o yokken 4.aparatı denedim spreysiz o hisse alışmadan ben adepte olamıyorum yani spreyle alışmak istmiyorum nasıl 1 ve 2 yi jelsiz alabıldıysem 3 ve 4ü de oyle almak ıstıyorum. 4ü sadece 2 boğum olucak kadar alabıldım sadece vazelın surdum ustune orada kalıyor gıbı oluyor ve sankı bısey etrafını sarmısta gecmesıne ızın vermıyor gıbı bır hısse kapıldım tuhaf hıssettım onu denerken bu aksamda maç varmıs aparatlara ağırlık verıcem yarın zaten doktora gıdıcez. ben esımın o sorununu nasıl dıle getırebılırım hem esımı orada mahcup etmeden hemde ıstedgmın olmasnı saglayarak o sertlıge bır cozum bulmamz lazım uyusturdm sonucta olması gerekırdı. parmagını denedi uyustugu ıcın hıssetmedım kuzu kuzu durunca sasırdı acımıyor mu dedı hıssetmıyorm bıle dedım ama o an cok tuvaletım varmıs gıbı geldı ne kadarı gırdı dedım sonuna kadr aldın dedı ne var sunu da alsan dıye mızmızlandı :)

canım sokmaya çalışırken onlarda geriliyor bir süredir yaptıkları ve olmadığı için ister istemez sertliği azalıyor onun eşinin durumuyla alakası yok bence yani bir sorunu yoktur ama o da muhtemelen gerildiği için adaptasyonu gidiyor ve sönüyor. Bence senin şuan tam ihtiyacın olan şey 4. aparatla egzersiz yapıp kendini gevşetince eşinin girmesi. o takılan yer olur o daha da ilerlemediğinde ne yapacaksın biliyor musun ben de de hemen sokar sokmaz tamamı girmedi yani o sırada gözünü kapatıp cinsel manada hoşuna giden şeyleri düşünüp klitorisinle oynayınca ve diğer elinle ufak ufakta onu itince cumburlop tamamının girdiğini göreceksin. o tamamı girince de artık istediğin gibi git gel yapabilirsin esniyor artık hemen akabinde de eşin girsin asla sönmeden girecektir rahat rahat

Katılıyorum kesinlikle bizi hatırlarsınız eşim sertleşmiyordu şimdi hiç sorunu kalmadı saniyede oluyor

tabiki öyle benim eşim bir ara denemiyordu kızdım neden denemiyoruz diye eskiden daha çok yanaşırdın bana diye işte deneyince olmuyor sen de üzülüyorsun ağlıyorsun kıyamıyorum bunu yaşamanı istemiyorum oyüzden acelesi yok bilmem ne konuşmaya başladı tabi ben buna kızdım yine sana ne hem ağlar hem yaparım sen niye kaçıyorsun deneye deneye başarıcaz şükür ki yendim ama aparata borçluyum bunu eşime de değil ben ııhh dediğim an kalkıp gidiyordu canımı yakmaktan korkuyordu. Kızlar bence eşlerimiz konusunda çok şanslıyız onlarda bu duruma bizle beraber sabredip göğüs gerdiler asla olsun die bir tecavüzcü gibi yaklaşmadılar. Aksine üzülmeyelim diye uzaklaştılar. Yazık kız kıymayın eşlerinize. Ben ilişkiye giremiyor diye 1 ayda boşanan çift biliyorum sonrada neden dediler büyü yapılmış bize oldu o yüzden demem o ki eşleri siz zorlayın ama bıkmayın bu konuda yenene kadar arsız olun yendikten sonra zaten onlar tırım tırım yanaşıorlar

Deneme sırasında kullanilan herturlu krem v.s penis hassasiyetini azaltabilir yani hissizlestirir

Merhaba bende yeni katıldım araniza bana da yardımcı olurmusunuz. 3 buçuk aylık evliyim. Cikmazdayim. Elimden bisey gelmiyor 3 aydır döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok

Resmen nizi anlattın benimki de öyleydi yenmede yardımcı olmadı ama çok sabretti hep tamamcıydı hiç ısrarcı olmadı. Şimdi de o ısrar ediyor sabret itivereyim hepsini diyor ama bu sefer de ben yanaşamıyorum ben parmak sayesine aştım eşim durumu kabullenmişti denemelerde uzun süre sertleşme sorunu yaşadık şimdi de ben rahat bırakmıyorum adamı biraz zevke gelip itmek istese hemen azarlıyorum çok üzülüyorum onun adına klitorisle oynama ve pozisyon değişikliğine gideceğim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…