- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.561
Aşkolsun, burda herkes elinden geldigince yardımlasir ve dertlesirUzun zamandır okudum hepsini ama buraya katılmaya da cesaret edemedim.
Inşallah
kesinlikle senin o dediğin noktada yani parmak cok derine giremediği için parmak sonrası kısmı zorluyor dedim ya aparatta hemen girmiyor yarısı giriyor ben işte bişiler yapa yapa tamamını sokuyorum e ben içeriyi hazırladıktan sonra eşim girince de tamamı girmiş oluyor sen saç fırçasını falan peçeteyle kalınlaştır streçle bi de onla alıştırma yap bakalım ne kdr giricek sen parmaktan sonraki kısma henüz alışmadığın için eşin zorladıkça canın yanıyor gibi geliyorResmen nizi anlattın benimki de öyleydi yenmede yardımcı olmadı ama çok sabretti hep tamamcıydı hiç ısrarcı olmadı. Şimdi de o ısrar ediyor sabret itivereyim hepsini diyor ama bu sefer de ben yanaşamıyorum ben parmak sayesine aştım eşim durumu kabullenmişti denemelerde uzun süre sertleşme sorunu yaşadık şimdi de ben rahat bırakmıyorum adamı biraz zevke gelip itmek istese hemen azarlıyorum çok üzülüyorum onun adına klitorisle oynama ve pozisyon değişikliğine gideceğim bakalım ne olacak
Nerden basluyim bilmiyorum ki hiç cesasaretim yok. Kendimi bu olayın içinde bulduğum için hala soktayim. Kasiliyorum kesinlikle denemesine izin vermiyorum. Alıştı artıkOluruz tabi hemen anlat ne durumdasın sonra da msjları geriden başlayarak oku canım halledebiliriz üzülme
Evet farkındayım gördüm hepsini iyiki varsinizAşkolsun, burda herkes elinden geldigince yardımlasir ve dertlesir
Burda tehlike arz edecek hiçbir şey yok. Herkes kendi derdinde ve yardım etme çabasında . Özelden yazan kötü niyetliler varmış onlara cvp vermeyin yeter. Nedir durum derece?Uzun zamandır okudum hepsini ama buraya katılmaya da cesaret edemedim.
Inşallah
Tamam hepimizin içinde olduğu durum deneme dışında ne yaptınız. Parmak vs. Denedin mi?Burda tehlike arz edecek hiçbir şey yok. Herkes kendi derdinde ve yardım etme çabasında . Özelden yazan kötü niyetliler varmış onlara cvp vermeyin yeter. Nedir durum derece?
Moral olsun diye yazıyorum benim evliliğimde 4. Senem bitti. Ben daha yeni yeni alışıyorum hepsi bu grubun sayesinde oldu. Buradaki arkadaşlar bıkmadan usanmadan cvp veriyorlar sağ olsun ve bizim hikayemiz hep aynı başarılarımız da öyle çok yakın birbirineTamam hepimizin içinde olduğu durum deneme dışında ne yaptınız. Parmak vs. Denedin mi?
Daha yeniyiz zaten böyle bisey yasicagimi hiç tahmin etmezdim. Düğün sonrası hemen balayına gittik ve olmuyor ben daha denemeden korkmuştum. O yüzden izin vermiyorum. Bir kere çok canm yandı girdimi onu bile bilmiyordum hafif kan geldi. Sonra da asla izin veremiyorum oraya yaklasinca bana biseyler oluyor sanki kıyamet kopuyor. Çok cesaretsizim hep kendimi sucluyorrum 3 ay da yıprandım acayip kimseye de bisy anlatamıyorumBurda tehlike arz edecek hiçbir şey yok. Herkes kendi derdinde ve yardım etme çabasında . Özelden yazan kötü niyetliler varmış onlara cvp vermeyin yeter. Nedir durum derece?
Baktım aynayla parmagimla çok hafif denedim ama orayı hissedince kötü oldum. Bidaha da denemedim. Azıcık cesaret olsa bende cesaret sıfırÖnce ayna egzersizi yap bak oraya incele ıkın sık birazcık dokunmaya çalış. Sonra 1.parmağı itmeye çalış o tamamen girince 2. Geç sonra git gel yapmaya başla. Bu arada int. Dilatör set sipariş ver. Ben setle yenmedim parmakla yendim ama setle yenenler dahabaşarılı. Ben bir kısmını alamıyorum henüz. Sonra arkadaşım o seti kullan 4 boyu Da sabırla al içine git gel yapmaya çalış. 4. Boydan sonraki gün yeneceksin.Vemcaine sprey ve jel büyük yardımcı. Bu yazdıklarımı zamana yay 3 gün 1 ay 5 ay sana kalmış. Allah’ın izniyle yeneceksin
Yok canım sadece bu yöntemleri geçici çözüm diye duydum. Egzersiz neden yapamadın hangi noktada kaldın?Belki biraz daha zamana ihtiyacın vardır?
Önce ayna egzersizi yap bak oraya incele ıkın sık birazcık dokunmaya çalış. Sonra 1.parmağı itmeye çalış o tamamen girince 2. Geç sonra git gel yapmaya başla. Bu arada int. Dilatör set sipariş ver. Ben setle yenmedim parmakla yendim ama setle yenenler dahabaşarılı. Ben bir kısmını alamıyorum henüz. Sonra arkadaşım o seti kullan 4 boyu Da sabırla al içine git gel yapmaya çalış. 4. Boydan sonraki gün yeneceksin.Vemcaine sprey ve jel büyük yardımcı. Bu yazdıklarımı zamana yay 3 gün 1 ay 5 ay sana kalmış. Allah’ın izniyle yeneceksin
Anladım kuzum ben o zaman 4le denemeye devam edım kafamı temızleyıp baslasam daha ıyı sonuc alırım olucak ınsallah ta ugrastırıyor işte :)canım sokmaya çalışırken onlarda geriliyor bir süredir yaptıkları ve olmadığı için ister istemez sertliği azalıyor onun eşinin durumuyla alakası yok bence yani bir sorunu yoktur ama o da muhtemelen gerildiği için adaptasyonu gidiyor ve sönüyor. Bence senin şuan tam ihtiyacın olan şey 4. aparatla egzersiz yapıp kendini gevşetince eşinin girmesi. o takılan yer olur o daha da ilerlemediğinde ne yapacaksın biliyor musun ben de de hemen sokar sokmaz tamamı girmedi yani o sırada gözünü kapatıp cinsel manada hoşuna giden şeyleri düşünüp klitorisinle oynayınca ve diğer elinle ufak ufakta onu itince cumburlop tamamının girdiğini göreceksin. o tamamı girince de artık istediğin gibi git gel yapabilirsin esniyor artık hemen akabinde de eşin girsin asla sönmeden girecektir rahat rahat
olur olur ben ilk 3 aparatı cok rahat almıştım da 4 te zorlanmıştım hatırlarsan ama işte o da oluyor şuan da da pozisyon deniyorum düşünAnladım kuzum ben o zaman 4le denemeye devam edım kafamı temızleyıp baslasam daha ıyı sonuc alırım olucak ınsallah ta ugrastırıyor işte :)
Canım hepimiz öyleydik ben kesin bi sorun var okşasam bile acıyor derdim ama acı değilmiş psikolojikmiş sen cesaretini topla ve yazdıklarımı aşama aşama kaydetBaktım aynayla parmagimla çok hafif denedim ama orayı hissedince kötü oldum. Bidaha da denemedim. Azıcık cesaret olsa bende cesaret sıfır
Siz yendinizmi ?olur olur ben ilk 3 aparatı cok rahat almıştım da 4 te zorlanmıştım hatırlarsan ama işte o da oluyor şuan da da pozisyon deniyorum düşünbaskı kalmadı
Baktım aynayla parmagimla çok hafif denedim ama orayı hissedince kötü oldum. Bidaha da denemedim. Azıcık cesaret olsa bende cesaret sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?