- 18 Ekim 2018
- 19
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.581
Bende şu an o durumdayım heryeri acıyor.Canım hepimiz öyleydik ben kesin bi sorun var okşasam bile acıyor derdim ama acı değilmiş psikolojikmiş sen cesaretini topla ve yazdıklarımı aşama aşama kaydet
İnş. Çözüm olur canım olmazsa da üzülme yeni gelen arkadaşıma yazdığım yöntemle yendim ben ben de çokcesaretdizdim. Yenmek 4. Senemize kaldı.Allah bu şekilde sınadı beni. Ana ertelediğim için bu zamana kaldım keşke daha çabuk harekete geçseydimYaptım aslında ondan sonra sadece 1 kere oldu . Daha sonrasinda aparatlarla birdaha çalışmadim ve bilmiyorum korku artarak devam etti . Ödev egzersiz vs öyle korkutucu geldi ki . Botoks yaptırdım. Onun da 15 gün bekleme süresi var. Iyileşip iyileşmedigimi daha bilmiyorum.günü gelince denicez. Zamana ihtiyacim yok bence 2.5 yıl oldu
Bunun egzersizden başka çözümü yok arkadaşım. Bir kere yapıp olmadı diye bırakma. Evet her egzersizin başına oturmak, ona zaman ayırmak, kendini kötü hissetmek zulüm gibi. Ama hepsi başına oturana kadar. Tek seferde bi günde her şeyi halledicem diye kendini zorlama. Parmağını sadece girişinde tutmaya alışman bile bi adım. O cesaret kendiliğinden gelmiyor, bunu unutma. Yapa yapa, bi cm bile ilerlediğine mutlu ola ola geliyor o cesaret. Alışana kadar sadece aynada izle, incele, kabullen. Sonra dokunmaya başla. Dokununca kötü hissetmeyinceye kadar birkaç gün yap bunu. Sonra serçe parmağını ya da işaret parmağını hangisiyle rahat hissedersen, sadece girişte bulundurma hissine alıştır. İtmene gerek yok hemen ilk seferde. İnternetten araştırıp kegeli hayatının parçası haline getir. Kegel vajina kaslarını kontrol etmeye yardımcı, kasılan kaslarını kendi kontrolünle gevşetmeyi öğrenirsin. Ben telefonuma alarmlar bile kurmuştum unutmayayım kegel yapmayı diye. Her egzersizinde çook yavaş, sabırlı, zaman tanıyarak hareket etmelisin. Derin nefesler, beklemeler olmalı aralarda.
İlk kez bir şey sokmaya çalıştığım gün içeriye bir milim bile girememiştim ve ağlaya ağlaya içim dışıma çıkmıştı. Şimdi birinci aparatın tamamını alabiliyorum. Bu işin sırrı kendine zaman vermek ve her gün düzenli egzersize zaman ayırmak. Ben yapamıyorum diye pes etme. Eninde sonunda bu işi sen yapacaksın. Doktora da gitsen, uyuşturarak da yapsan. Eninde sonunda sen alacaksın vajinana bir şeyleri. Madem öyle, erteleme. Adım adım ilerleyeceğini unutma. Bebek doğar doğmaz yürüyo mu? Bu iş de aynen öyle. İnan bana, sen vajinanla her gün düzenli olarak ilgilendikçe kendin bile inanamayacaksın nasıl ilerlediğine. Dediğim gibi başına oturana kadar eziyet ama bir milim bile ilerleyip kalkarsan başından, dünyalar senin oluyor, psikolojin düzeliyor. Tek yapman gereken motivasyonunu yüksek tutup işin üstüne gitmen, hırs yapman. Sonra gelip yazacaksın gelişmeleri, gör bak :)
Vemcaine uyuşturucu sprey canım gayet etkiliVemcaine nasıl ? Dr bana sxtiva diye bi jel verdi. Acaba bu da aynı etkiyi görür mü daha kullanmadım.
Yok canımben bilmiyorum biz de int. Aldık su bazlı bi jel.Kızlar yazdım ama gözden kaçmış sanırım:
Son iki egzersizdir gleitgelen mi ne öyle bi vajinal kayganlaştırıcı kullanıyorum. Bepantolden falan daha iyi. Ama biraz pahalı. Bildiğiniz bi su bazlı özel olarak vajina için üretilmiş bi jel var mı? Market ürünleri hariç ama onları sevmiyorum. Son gittiğim jinekolog bebe yağı, krem vs kullanma kimyasal en nihayetinde demişti. Normal ultrason jeli al demişti. Onlar da medikallerde satılıyor herhalde. Eczaneden öyle koca şişe falan alınıyor mu biliyor musunuz?
Selenkegelin etkisi çok mu ben de o an yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım nefes verirken it diyorum eşime ama sonuç alamıyoruzYok canımben bilmiyorum biz de int. Aldık su bazlı bi jel.
Yüzümü guldurdun inanki cook güzel anlatmissin. Inşallah biyerden başlamak gerekiyor yani :)
Yok canımben bilmiyorum biz de int. Aldık su bazlı bi jel.
haha aynen benımkı de dun bıle uyusmus hala soruo canın yandı mı dıye yok dıyorum anlamıyor her denemede acıyor dedıgım ıcın aklına kazınmıs adamın onu da anlıyorum kolay degıl ama dedıgın cok dogru ısteseler bıze kıya kıya acıta acıta yaparlardı ama onlar hep kıyamadı aslında gercekten cok sanslıyız :)tabiki öyle benim eşim bir ara denemiyordu kızdım neden denemiyoruz diye eskiden daha çok yanaşırdın bana diye işte deneyince olmuyor sen de üzülüyorsun ağlıyorsun kıyamıyorum bunu yaşamanı istemiyorum oyüzden acelesi yok bilmem ne konuşmaya başladı tabi ben buna kızdım yinesana ne hem ağlar hem yaparım sen niye kaçıyorsun deneye deneye başarıcaz şükür ki yendim ama aparata borçluyum bunu eşime de değil ben ııhh dediğim an kalkıp gidiyordu canımı yakmaktan korkuyordu. Kızlar bence eşlerimiz konusunda çok şanslıyız onlarda bu duruma bizle beraber sabredip göğüs gerdiler asla olsun die bir tecavüzcü gibi yaklaşmadılar. Aksine üzülmeyelim diye uzaklaştılar. Yazık kız kıymayın eşlerinize. Ben ilişkiye giremiyor diye 1 ayda boşanan çift biliyorum sonrada neden dediler büyü yapılmış bize oldu o yüzden demem o ki eşleri siz zorlayın ama bıkmayın bu konuda yenene kadar arsız olun yendikten sonra zaten onlar tırım tırım yanaşıorlar
Yok kuzum normal boy viaxi su bazlı diye aldıkİsmi ne? Büyük mü? Ben baya koca kavanoz gibi bişi istiyorum, doktorlarda oluo ya ultrason jeli.
Selenkegelin etkisi çok mu ben de o an yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım nefes verirken it diyorum eşime ama sonuç alamıyoruz
Aslında bilmediğimiz için de bu durumdayız. Bir kere denedim parmagimla 2 3 cm girdi sonra tıkandı aşağı doğru mu yukarı doğru mi gitmek gerekiyor bilmiyorum. Bilincsizlikten de biraz kaynaklanıyor mu acabaKesinlikle öyle. Ben 15 aylık evliyim. Erteledikçe erteledim. İlerlemiyor dedim bıraktım, meşgulüm dedim bıraktım, zamanım yok dedim. Çünkü sorunu çözme hırsım yokmuş aslında. Motivasyonum yokmuş. Yapabileceğime inancım yokmuş. Herkesinki oluyor benimki olmuyor, bende bir sorun var diyordum. Aylarca iki boğumda takılı kaldım. Doktora gitmek üzereydim ki çarenin tükenmediğini fark ettim. Aşamadığım yeri vemcainle aşıp, anatomik bi sorunum olmadığını görünce, uyuşuk halde baktım ne soksam gidiyor, içim rahatladı. Şimdi spreysiz adım adım ilerliyorum. Gerilere dönüp okuyabilirsin, 3-4 denemedir yönünden pozisyonuna kullandığım şeylere kadar detaylıca yazıyorum. Buraya üye olman da harika bi adım, ben ne zamanki üye oldum o zaman bu işle ciddi ilgilenmeye başladım.
İşin tek ama tek püf noktası her gün başına oturman. Hiç bişi yapasın gelmezse bile bi on dk incelemek için zaman ayır. En kötü bunu yap ya başlangıçta. Gerisi tıkır tıkır gelecek. Çok geçmeden yeni gelenlere sen nasıl ilerlediğini anlatacaksın. Kimse öyle bi deli cesaretiyle yapıp bitirmedi, sor burdaki herkese. Hepsi adım adım olacak.
Sen aştın gittin zaten canım bizde arkandan gelıyoruz adım adımolur olur ben ilk 3 aparatı cok rahat almıştım da 4 te zorlanmıştım hatırlarsan ama işte o da oluyor şuan da da pozisyon deniyorum düşünbaskı kalmadı
Merhaba canıım akşamdn beri bakamadım aklım burdaydı valla tek tek baktım geçen sayfalaraAslında bilmediğimiz için de bu durumdayız. Bir kere denedim parmagimla 2 3 cm girdi sonra tıkandı aşağı doğru mu yukarı doğru mi gitmek gerekiyor bilmiyorum. Bilincsizlikten de biraz kaynaklanıyor mu acaba
Aynen canım tam ortada hissediyorum acıyıtamamı girdiğinde baskı var ama acı yok mesela o baskı da alışık olmadığımdan muhtemelen ama git gel yapınca ortadan her geçtiğinde acıyor. Senin dediğin o benceCanım acı dediğince tam p.. yarısında mı oluyor? Benim kaldığım yer olabilir orası
Kararlı olmakla başlıyor her şey ben onu anladım uykusuzum demedim yorgunum demedim her seferinde çalıştım uğraştım öyle olunca da ne yolladıysam gitti içeri :) buranın rolü inanılmaz bende burda öğrendim bi çok şeyi en önemlisi motive olabilmeyi. O yüzden sizde artık kolayladınız bence sonuçlar yakın ilk aparatta rahatsın artık geç ikiye korkma ben bile hiç denemeden bi günde yaptıysam siz de yaparsınız cidden zor değil sadece iste ve it:)Aynen öyle, yapa yapa vajina kendisine dokunulma hissine alışacak zamanla. İşin çook büyük bi kısmını bitirdin bile, kendinle gurur duymalısın artık :)
Herkesin öyle bi bunalma eşiği var. Ben aşırı yoğun iş temposunu bahane edip neredeyse adam gibi egzersiz yapmamıştım, hatta öyle ki bi ara eşime “ben bu yoğunlukta deneme falan yapamam, bu süreç bitene kadar uğraşmıcam” deyip bi 5-6 ay hiç ilgilenmedim. Yaptığım zamanlarda da bi yerde takılıp olmadı deyip hemen bırakıveriyodum. Sözde denedim diye vicdanımı rahatlatıyordum. Hem evlilikte bir seneyi doldurmak hem de eşimin “ben artık istiyorum” demeleri artınca kendimi buraya attım. İyi ki üye olmuşum. Konuştukça, paylaştıkça yüküm hafifledi. Kendimi daha bi sorumlu hissettim. Hayatımın odak noktası bu oldu. Burası sayesinde disiplinlice ilgilenmeye başladım. Paylaşan, yardımcı olan herkesin emeğine sağlık bi kez daha :)
evet cok şükür yendimSiz yendinizmi ?
Aslında bilmediğimiz için de bu durumdayız. Bir kere denedim parmagimla 2 3 cm girdi sonra tıkandı aşağı doğru mu yukarı doğru mi gitmek gerekiyor bilmiyorum. Bilincsizlikten de biraz kaynaklanıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?