- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.601
Aynen canım tam ortada hissediyorum acıyıtamamı girdiğinde baskı var ama acı yok mesela o baskı da alışık olmadığımdan muhtemelen ama git gel yapınca ortadan her geçtiğinde acıyor. Senin dediğin o bence
En kisa zamanda baslicam çalışmalaraÖyle tabii. Aslında cinsel birliktelik içgüdüsel bir şeydir. “Su akar yolunu bulur” misali kendiliğinden olur. Ama bizim bilinçaltımızdaki birtakım yanlış düşünceler bizi bu işten acı, yanma, sızı beklemeye itiyor. Bu sebeple vajinamıza giren şeyleri kontrol etme gereği hissediyoruz. Vajina kendini korumaya alıp kapatıyor, canımız yanmasın diye bizi koruyor bir nevi. Çünkü beynimiz bizden aldığı sinyallerle vajinaya “bak sana bir şey yaklaşıyor, hemen kapat kendini, canını yakacak” diyor. Aslında ya acı beklentimizden ya da çoğu zaman ne hissediceğimizi bilmediğimizden oluyor hepsi. Ben aylarca iki boğumda takıldım, aylarca. Sprey çok yardımcı oldu evet (bir iki kez kullandım), ama her takıldığım yerde (hala çok rahat değilim) kendime sürekli bu hissettiğim şeyin acı olmadığını telkin ettim. Alışık olmadığımız zamanla alışacağımız bi his. Beynimiz abartmaya meraklı olduğu için gözümüzde dağ gibi büyütüyoruz o hissi inan bana. Takıldığın yerde sabırla bekle, bu hissi abartıyor olabilir miyim, gerçekten dayanılmayacak bir şey mi diye bi düşün. Göreceksin, zihnin sana cevap verecek “yok beee, acımıyor aslında” diyecek :) Tek yapman gereken hissettiğin şeye çooook iyi odaklanmak. O histen kaçmamak, üzerine gitmek ama sabırla. Ve görselleştirme çok önemli egzersizlerde. Ben hep içime alırken oranın giderek genişlediğini, bana kocaman yer açtığını hayal ediyorum. “Ben ilerledikçe açılıyor, giderek genişliyor” diyorum kendime sakince. Gözümde vajinanın kocaman açıldığını hayal ediyorum. Bu da bir cinsel terapist tavsiyesiydi ve çok işe yarıyor.
selen bu kadar bilinçli olup bu hala yenmemiş olman :) valla birçok kişi bilmediğinden vajinismus olur ya sen ii biliyorsun maşallah yenmen yakındır ama az daha boyları büyütmen lazım1 de çok oyalanma 2 yi 3 ü zorlaİnanın hepimizde böyle. Tam ortada ve sadece geçene kadar acıtıyor gibi oluyor. Geçince hepsi bitiyor sadece içinde bir şey var hissi, baskı hissi. Ve git gellerde de dediğin gibi hissediyorsun orayı. Hepimizde öyle olduğuna göre bi sorun yok kızlar, alışana kadar böyle demek ki. İçimiz rahat egzersizlere devam öyleyse :)
Aparatta iyiydi gene ya ben gayet rahat git gel yapıyordum ama penis işin içine girincr rengi değişti dedim ya geçende eşime de dedim yaa dur aparat acımıyodu dur dur bırak yapma diye adamı da bezdirdim neyse ki beni dinlemediİnanın hepimizde böyle. Tam ortada ve sadece geçene kadar acıtıyor gibi oluyor. Geçince hepsi bitiyor sadece içinde bir şey var hissi, baskı hissi. Ve git gellerde de dediğin gibi hissediyorsun orayı. Hepimizde öyle olduğuna göre bi sorun yok kızlar, alışana kadar böyle demek ki. İçimiz rahat egzersizlere devam öyleyse :)
canım bebe yağı bende kaşınma yaptı ama mantar falan değil sadece kaşınma ben de şuan alternatif düşünüyorum sadece kayganlaştırıcı cabuk kuruyor ama alıştırayım kendimi ona da çünkü en güzeli aslında en doğalı da işte alışana kadar baakalım@nesyaaaaa canım sen bebe yağıyla mı devam ediyorsun hala?
En kisa zamanda baslicam çalışmalara
Parfümlü o falan diyorlar ya bende alternatif bişey mi kullansam diye düşünmeye başladım zararsız olan ama dediğin gibi kayganlaştırıcı da çabuk kuruyor bilemedim hiçcanım bebe yağı bende kaşınma yaptı ama mantar falan değil sadece kaşınma ben de şuan alternatif düşünüyorum sadece kayganlaştırıcı cabuk kuruyor ama alıştırayım kendimi ona da çünkü en güzeli aslında en doğalı da işte alışana kadar baakalım
selen bu kadar bilinçli olup bu hala yenmemiş olman :) valla birçok kişi bilmediğinden vajinismus olur ya sen ii biliyorsun maşallah yenmen yakındır ama az daha boyları büyütmen lazım1 de çok oyalanma 2 yi 3 ü zorla
sözde üstünde parfümsüz parabensiz yazıyor ama nihayetinde vazelin bebeyağı bunlar petrol türevi yağlarmış çok ta masum değillermiş o yüzden bende kaşıntı yaptı sanırım kullanmicam artıkParfümlü o falan diyorlar ya bende alternatif bişey mi kullansam diye düşünmeye başladım zararsız olan ama dediğin gibi kayganlaştırıcı da çabuk kuruyor bilemedim hiç
ben sana diyimmi 2 yi soktuktan sonra içinde rahatken direk 3 ü bile alabilirsin çünkü o an bir güven geliyor bir bakıyorsun o da girmiş bende hep öyle oldu.Teşekkür ederim kuzum :) Ben de aslında vajinismus olduğumu anladıktan sonraki cinsel terapilerde edindim bu kadar bilgiyi. Başta pek çok şeyi ya bilmiyor ya yanlış biliyormuşum. Ama dedim ya sonra taşındım ve yoğun iş temposu nedeniyle aylarca denemedim bile. Daha son bi haftadır ciddi şekilde üzerine düştüm diyebilirim. Bildiklerimi paylaşırken hem arkadaşlara yardımcı olmayı umuyorum hem de bilgilerimi tazeleyip kendimi de motive ediyorum. Bugünden itibaren ikinciye geçeceğim artık. Birkaç günde de onda rahatlarım inşallah :)
Aparatta iyiydi gene ya ben gayet rahat git gel yapıyordum ama penis işin içine girincr rengi değişti dedim ya geçende eşime de dedim yaa dur aparat acımıyodu dur dur bırak yapma diye adamı da bezdirdim neyse ki beni dinlemedi
Parfümlü o falan diyorlar ya bende alternatif bişey mi kullansam diye düşünmeye başladım zararsız olan ama dediğin gibi kayganlaştırıcı da çabuk kuruyor bilemedim hiç
ben sana diyimmi 2 yi soktuktan sonra içinde rahatken direk 3 ü bile alabilirsin çünkü o an bir güven geliyor bir bakıyorsun o da girmiş bende hep öyle oldu.
1 aydir aparat yapmiyodum dun yaptim ve 3 boyu da yapabildim gayet guzel oldu ama bacak acma problemim var ve esimle denemeye korkuyorum off cunku pozisyon ayarlayamiyoruz bi türlü üstee olmuyo altta da bacagimi rahat acamiyorum zaten 2 aydir hic penis denemesi yapmadik
Ultrason jelini internetten temin edebilirsin. Litresi 5-10 lira bir şey ve çok iyi kayganlaştırıyor. Yan etkisi de sıfır.İsmi ne? Büyük mü? Ben baya koca kavanoz gibi bişi istiyorum, doktorlarda oluo ya ultrason jeli.
Kullanılıyor tabii ki, jinekolog elindeki aleti ultrason jeline bulayıp daldırıyor içeri :)1 ltrelik ultrason jeline 5 lira yazıyor n11 de aaa sen diyince baktım bende nasıl işe yarıyormu ki o ben hiç bilmiyorum vajina içinde kullanılır mı onu hep dışa sürüyorlar eğer kullanılıyorsa hemen isteteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?