Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba ben aparat denemelerinde bugun gectım daha onceden parmak egzersizi yaptığın ıcın ilk ikisini gayet rahat aldom üçüncüyü de tereddut yasadım ama onu da almayı basardım sonuncu yu yarın deneyecektm ama merak ettim bunları alabiliyorsam bunu da alabilir miyim acaba diyerek denedim ve onu da yarısından biraz fazlasını aldım ancak ne kadar itsem de bir türlü ılerleuemedım acı yok ama sanki sonuna gelmişim de yer kalmamış gibi giris kısmında hafıf acı oldu ama oda ilerlemesine engel olmadı ben sadece bebe yagı kullandım uyıstrucu sprey faln kullanmadan. Bu asamadan sonra sizce ne yapmalıyım nasıl ılerlemelıyım. Bu arada aparatları ıcımdeuken kegel yaptım simdiden tesekkur ler

dediğim gibi daha öncede yazdım 4. aparat cup die tamamı bi kerede girmiyor yarısını soktuktan sonra ufak ufak sok çıkar it sağ sol ileri geri kasıl bırak ıkın her seferinde biraz daha it sonra tamamı giriyor.

Tesekkur ederim yine deneyecegım peki bu egzersizlerden sonra ne kadar süre de esli denemeye gecerim aksam eşimle de aparat egzersizi yapıcaz bu kez o yerrlestrcek ara mi vermeliyim yoksa

Tesekkur ederim yine deneyecegım peki bu egzersizlerden sonra ne kadar süre de esli denemeye gecerim aksam eşimle de aparat egzersizi yapıcaz bu kez o yerrlestrcek ara mi vermeliyim yoksa
valla benim eşim aparat falan yapmadı hiç benle ben kendim denedim 4. aparatı sokmayı başarınca içimde beklettim ama sonuna kadar soktum tabi sonra eşim geldi hazırlandı ve girdi direk hemde hiç zorlanmadan bende okadar şaşkındımkı tamamı girdi mi gerçekten girdi mi diyip durdum düşün okadar ki acısız sızısız oldu ama içinde bir doluluk duygusu oluyor o da zamanla geçiyor hatta bi süre sonra o doluluk hissi kadına zevk verirmiş oyle okudum bir yerde

Cok ıyı ya ınsallah bizde de oyle olur bugub izin aldım sırf bunlara baslayauom diye yarın esim le baslarım ınsallah ben elimi bile degdrmek istemezdim kendi vajınamdan rahatsız olduğum zamanlar da oldu bugünümr cok sukur hersey ocın insanlar ıcın kımse önyargılı olmasın parmağı alan penısı de alır derdim ben oyle degilmıs parmak penıse giden yolmus ınsallah yavas yavas bende yenecegım bu hastalığı

Yaa mantıklı da onu yapsa da penis bi başka geliyor insana :) biz zaten öyle diye aldık aparatları da sonra üstüme kaldı aparatları istemiyordu beraber yapmaya ikna etmiştim ama zaman bulamadık o yorgun geliyordu sabahları erken gidiyor benim daha çok vaktim vardı sonra sen yap madem dedi bende mecbur sabahları işe gitmeden çalıştım hep. Şimdi de birleşmeye alışıcaz artık bu kadar oldu ya ona şükrediyorum

Ne güzel farketmişsin kendini ne güzel anlatmışsın canım bu bile bir aşama zaten. Parmak aparat penis bu sırada olup bitiveriyor her şey sen zaten çözmüşsün işi:)

Ne güzel farketmişsin kendini ne güzel anlatmışsın canım bu bile bir aşama zaten. Parmak aparat penis bu sırada olup bitiveriyor her şey sen zaten çözmüşsün işi:)
İnşallah evliliğimin ilk aylarında hep sonuc odaklıydım görevmiş gibi sanki bana verilen bir sorumlulukmıs esıme karsı kötü hissediyordum 4 seanslıl bir terapi aldm beni kendime getirdi terapiye devam edemedim maddi nedenlerden dolayı sonra arastrmaya basladım inanın yap boz gibi ınsallah bende sonuca ualsıırm bu saatten sonra da zaten ertelenen Allah herkesın gönlüne göre versin :)

Kızlar size birşey danışmak istiyorum.ben karar veremedim benim 4 gün izin hakkım var senelik izinden kalan. Bu izinleri kullanıp aparata ağırlık vermek istiyorum ama izni bslatacgm güne karat veremedim c.tesi doktora gidicem ne dicek meçhul egzersiz verir mi bilmiorm iznimi p.tesi baslatsam diorm sonra hafta ortası mi baslatsam iyi olur diorm 29 ekim falanda olunca 6 güne cikio evde olduğum zaman tek kötü yani regl olma ihtimalim ay sonu daha yüksek ne yapsam bilemedim benmde 4te ilerlemem lazım.bi kere aldm ama onu bi kere almak ilişkiye yeşil ışık yakmadı malesef

Canım doktor ilk günden egzersiz vermez bence ben gittiğimde bi saatlik görüşmeden sonra çıktık randevu alırsın asistanımdan dedi istediğin güne veriyorlardı sende ertesi güne falan alırsan eğer iznini pazartesi falan başlatırsan biraz çalışır alışmış olursan randevuna öyle gidersin

O sonuç odaklılık değişmiyor burdaki herkes ilk etapta ona odaklı ama aşama aşama olacağını biliyoruz o bilinci kazandık burda paylaşa paylaşa. Bunu bi halledelim zevk almak alışmak sonra hallolur mantığındayız ki öyle de zaten ilk ilişkide zevk almak diye bişey yok bence bizim gibi bu dertten muzdarip olanlar için

Aynen oyle neyse ki çözülebilir bir sorunumuz var cok şükür

Zaten egzersiz verirse eşimde otomatikmen duymuş ve mecbur izin verecek o yüzden doktora bi gidim bakım ne dicek ona göre izni başlayın canım.dedgn de doğru:)

Burda Herkes aparat ve kegel mi çalışıyor kızlar şimdi ben de burda yeniyim de . Allah hepimize kolaylık versin .

Doktora sordum direkt ultrason jeli kullanabilir miyiz yani diye. E bak biz burada vajinal muayenede kullanıyoruz, vazelin bebe yağı vs hep kimyasal dedi. Hatta elime sıktı bolca anlayayım diye, baya iş görecek gibi duruyordu. 5 lira da çok ucuz değil mi ya, bi bit yeniği mi var işin içinde acaba bak şimdi emin olamadım ucuz olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…