- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.641
Selen’in bilgileri ışığında yola devam
Ultrason jelini internetten temin edebilirsin. Litresi 5-10 lira bir şey ve çok iyi kayganlaştırıyor. Yan etkisi de sıfır.
Yaa mantıklı da onu yapsa da penis bi başka geliyor insana :) biz zaten öyle diye aldık aparatları da sonra üstüme kaldı aparatları istemiyordu beraber yapmaya ikna etmiştim ama zaman bulamadık o yorgun geliyordu sabahları erken gidiyor benim daha çok vaktim vardı sonra sen yap madem dedi bende mecbur sabahları işe gitmeden çalıştım hep. Şimdi de birleşmeye alışıcaz artık bu kadar oldu ya ona şükrediyorum
O sonuç odaklılık değişmiyor burdaki herkes ilk etapta ona odaklı ama aşama aşama olacağını biliyoruz o bilinci kazandık burda paylaşa paylaşa. Bunu bi halledelim zevk almak alışmak sonra hallolur mantığındayız ki öyle de zaten ilk ilişkide zevk almak diye bişey yok bence bizim gibi bu dertten muzdarip olanlar için
Canım önce parmak deneyip bi içerdeki ortamı görüp tanıyıp vajinayı yani:) sonra aparatla çalışmıştım
Atlatmışsin galiba ne güzel:) ne kadar sürede peki . Ya benim aparatlarla çalışırken acıdan çok o garip his rahatsız etmişti birsey icinde olma hissi. Sonra zaten bıraktım. Olursa bundan sonra direkt eşli denicem.
Canım şu an elimde olanı hemşire bir arkadaşım hastaneden getirmişti üzerinde marka yazmıyor ama sordum markasının önemi yokmuş. Alacağın yerden veya siteden açıklamasını oku, su bazlı diyorsa sıkıntı yok.Aa ucuz yani. Ben uzun bi süre mantarla boğuştum. Bi süre de idrar yolu enfeksiyonuyla. Aşırı tırsıyorum hazır ilerleme kaydetmişken tekrarlamasın da araya zaman girmesin. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Markası falan var mı?
Var ya sabah uyandığımda bile ne kadar yorgun uykusuz da olsam içim kafam rahat güne başlıyorum. Aydınlığa çıkmış gibiyim. Hepiniz de böyle hissediceksiniz kesinlikleÖyledir mutlaka. Tabii canım delirdin mi, ne şükür hem de, koca bi yol katettin. Yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır burayı okuyan. Bundan sonrası kafan daha rahat ilerler inşallah :)
Doktor arkadaşımın dediğine göre biz kadınlar erkekler kadar zevk almıyormuşuz anatomik farklılıklarımızdan. Ama dediğin gibi vajinismus olmasa da insanların alışması 2-3ayı buluyor ama biz yendikten sonra o kadar uzun da sürmez bence baya çalışarak hallediyoruz kendimizi vücudumuzu tanıyoruz artıkVajinismus olmayanlar için de öyle aslında kuzum. Cinsellik öğrenilen bir şey demişti doktorum. Öyle filmlerdeki gibi ilk birliteliklerde kimse zevkten ölmüyor. Hep bi ne olacak nasıl olacak ne hissedicem telaşı. Vajinismus olmasaydık bile ilk bi iki ay belki de alışma süremiz olacaktı bizim de. Tek sorunumuz penisin tamamını ilk kez alana kadar. Onu hallettik mi vajinismus olmayanlarla hemen hemen denk bi konumda oluyoruz aslında.
Hahaha ohh iyi olucak ona kız bi de tam tersi olurmuş ne gülerim halime :))) heyecanliyim yarın için ne olacak ne dicek çok merak ediyorum ne yapacak acaba o kadar soru var ki kafamda hepsini sormak istiyorum :))Evet canım madem öyle yap doğru diyon eşin artık karışmıcak mecburrrr
Rahat ol seeen gayet iyi olucak bak gör ona da ders olsun doktorun anlattıkları egzersiz muttlaka diycek uzuun uzun anlatıcak ona da sana anlatırken ooh ohHahaha ohh iyi olucak ona kız bi de tam tersi olurmuş ne gülerim halime :))) heyecanliyim yarın için ne olacak ne dicek çok merak ediyorum ne yapacak acaba o kadar soru var ki kafamda hepsini sormak istiyorum :))
Bence Dr a fazlada anlam yukleme, duyulmadik bilinmedik seyler duyacagini sanmamHahaha ohh iyi olucak ona kız bi de tam tersi olurmuş ne gülerim halime :))) heyecanliyim yarın için ne olacak ne dicek çok merak ediyorum ne yapacak acaba o kadar soru var ki kafamda hepsini sormak istiyorum :))
Ayyy evet yaaa o günleri görürüz inş.Vajinismus olmayanlar için de öyle aslında kuzum. Cinsellik öğrenilen bir şey demişti doktorum. Öyle filmlerdeki gibi ilk birliteliklerde kimse zevkten ölmüyor. Hep bi ne olacak nasıl olacak ne hissedicem telaşı. Vajinismus olmasaydık bile ilk bi iki ay belki de alışma süremiz olacaktı bizim de. Tek sorunumuz penisin tamamını ilk kez alana kadar. Onu hallettik mi vajinismus olmayanlarla hemen hemen denk bi konumda oluyoruz aslında.
Benim terapistim kegel diyordu başka bir şey demiyordu, öyle söyleyeyim. İlk denemelerimde kaydettiğim gelişmeler bence kegel sayesinde. Şimdi eskisi kadar sık yapmıyorum günlük hayatımda, hatta hiç yapmıyorum maalesef, unutuyorum. Ama aparat egzersizinde mutlaka içimdeyken 5-10 kez nefes alırken 3-4 sn sıkıp nefes verirken gevşetiyorum. Terapistim de her parmak egzersizinde bunu yapmamı söylemişti.
Var ya sabah uyandığımda bile ne kadar yorgun uykusuz da olsam içim kafam rahat güne başlıyorum. Aydınlığa çıkmış gibiyim. Hepiniz de böyle hissediceksiniz kesinlikle
Senin nasıl gidiyor, müjde yakınmi?İnsanın modu nasıl yükseliyor di mi :) Kendine güveni geliyor. Ufacık ilerlemeler bile böyle hissettiriyor. İnşallah biz de en kısa sürede tamamına erdiririz.
Selen bu kegeli ben ara ara yapıyorum kasları caliştirdiğini biliyorum fakat ilişkide ne işe yarıyor?
Senin nasıl gidiyor, müjde yakınmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?