Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selen, sen yön konusunu artık hallettin, aparatı da aliyorsun bence 3,aparatla beraber penis denemeleri ne geçmelidir ama en uygun en sevfigin yada rahat olduğun pozisyonda

Bacaklarını açma konudunda sorun yaşamaktan cekiniyosan, sen üstte ve siryin dönük olarak ideal olur

Aparati alabilen arkadaşlar kesinlikle vajinismus değiller, fobi deyin ,korku deyin ama vaji degil

Ben vajinismus hastasıydım, hala öyleyim. Parmağımın ucunu dahi alamıyordum. Şu an birinci boy aparatı alabiliyorum. Hatta ikiyi de. Kendiliğinden olmadı bu, egzersiz ve bilinçli bir çabayla ilerleme kaydettim. Fikrine saygı duyarım ama bence bu hala vajinismus, sadece giderek iyileşen bi vajinismus. Derecesi düşen bi vajinismus. Günlerce ter döküp cebelleşerek sıfırdan başlayıp aparat alacak noktaya gelince vajinismusun adı birden fobi ya da korku olmuyor. Vajinismusun bi sürü derecesi var en başta. Asla penis görmeye tahammülü olmayandan penise dokunabilenine, bacaklarını asla açamayandan sürtünme yoluyla ilişki yaşayabilinine, vajinasını görünce bile midesi bulunanından ilk egzersiz de üç aparat birden alan ama peniste zorlanına kadar derece derece bi hastalık bu. Birinin vajinismus hastalığını atlattığını söylemek ancak tek bir durumda mümkündür; kişi ağrısız ve acısız cinsel birliktelik sağladığında. Dediğim gibi fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum.

Selen, sen yön konusunu artık hallettin, aparatı da aliyorsun bence 3,aparatla beraber penis denemeleri ne geçmelidir ama en uygun en sevfigin yada rahat olduğun pozisyonda

Önce ikide tamamen rahat olmak istiyorum. Daha bugün ilk kez denedim ikiyi. O da spreyle. Birkaç kez spreysiz almak istiyorum, rahat ettiğimi görünce üçe geçicem. Dördü de denemeyeyim mi? Üçten sonra hemen penise mi geçilmeli?

Aynen öyle canım benim, ben de öyle düşünüyorum. Ya diyorum ya, tabiri caizse çatır çatır ilişki yaşayan arkadaşım yemin ederim ne kegel biliyor, ne vajina boğumu, ne rahim ağzı nerede nasıl bişi, ne vajina anatomisi. Yani keşke biz de bu kadar uğraşmak zorunda kalmasaydık tabii ama dediğin gibi en azından vücudumuzu bilerek gidiyoruz. Bu yüzden kesinlikle daha çabuk alışıcaz.

Hahaha ohh iyi olucak ona kız bi de tam tersi olurmuş ne gülerim halime :))) heyecanliyim yarın için ne olacak ne dicek çok merak ediyorum ne yapacak acaba o kadar soru var ki kafamda hepsini sormak istiyorum :))

İnşallah ilk görüşmen çok güzel geçer ve içine siner. En önemlisi sizin için bi dönüm noktası olur bu adım da gerisi çorap söküğü gibi gelir. Haberlerini bekliyoruz kuzum.

Bence kesinlikle 3 e basladigin anda edli denemeyede gecmelisin çünkü penis ile 3_4 numaranin arasinda çok fark olmaz

Bence kesinlikle 3 e basladigin anda edli denemeyede gecmelisin çünkü penis ile 3_4 numaranin arasinda çok fark olmaz

İnşallah çok farklı olmaz dediğin gibi. Aparat çalışan diğer arkadaşlar, siz ne dersiniz? 3ten sonra 4e de alışmak için beklediniz mi yoksa hemen penis denemesi mi yaptınız? Çok fark oluyor mu? Ne kadar çok tecrübe dinlersek o kadar iyi :)

3_4 aparat ortalama penis boyu olan 14 e yakındır, ebat olarak hem bu esinle asilacsk bir durum penisin de hepsini birden Alman şart değil ki, çoğu arksdsa yön konusunda sorun yaşiyor, bunun çaresi de Uygun pozisyonlar

Valla ben ne yalan diyim ben ilk üçünü aynı gün soktuğum için eşli denemede hala tırsaktım taaki 4 te rahat git gel yaptım aparatla ozaman eşimle oldu haa denemedik mi denedik 3. Aparatı aldığımda da eşimle denedim ama baskı olunca hemen zıplıyordum yataktan ama hala eşimden önce yatağa geliyorum aparatla egzersiz yapıyorum aparat iyice rahat rahat git gel sorunsuz olunca eşimi çağırıyorum sonra eşimle ilişkiye giriyoruz okadar ilişki yaşadık ama hala eşimden önce odaya girip aparat sokmak istediğimde bi anda girmiyor çok ufak ufak sokuyorum yavaş yavaş

Herkes farklıdır, ama defalarca normlini yapip,hala aparat kullanmak biraz ilginç, penis normal üstü ise o başka ama,bence aparatı hayatından çıkarma vakti gelmiş

Rahat ol seeen gayet iyi olucak bak gör ona da ders olsun doktorun anlattıkları egzersiz muttlaka diycek uzuun uzun anlatıcak ona da sana anlatırken ooh oh
hahah ay ınsallahh her noktasına kadar merak edıyorum dıyeceklerını ve esımın tepkisini :) o da bunaldı artık bunu dıle getırmesede davranıs bozukluklarından bunu farkedebılıyorum :) sert bır mızacı olmasına karsın bu gunlerde habıre gülüyor delıyorsun herhalde dıye takılıyorum ama ıcten ıce uzuluyorum haline o yüzden biran evvet yenmelıyım..

Bence Dr a fazlada anlam yukleme, duyulmadik bilinmedik seyler duyacagini sanmam
Benım doktora bu kadar onem vermemın sebebı esımın baska bır agızdan duyup ogrenmesı ben ona aylardır dıl doktum gerek tatlı konustm gerek bagırdım ama o hıc anlamadı anlamak ıstemedı ama suan bu ısın ıcınde olan bırı ona olanı bıtenı sebebını vs herseyı adam akıllı anlatırsa önüme koydgu gereksız engelleri ortadan kaldırmıs olucak egzersıze ızın verecek belkı kafamdakı o stresı alacak bana destek olacaktır belkı ben doktorun sıhırlı degneği olmadıgının da şuan yaptıklarımızı anlatacagını da cok ıyı bılıyorum benım derdım esım onun bunu artık anlaması lazım bunun ıcınde son duragım doktor oldu umarım benım aylardır yapamadıgımı kendımı anlatamayısımı o bugun çözerde kafam rahat şekılde gızlı saklı olmadan egzerszler yaparım

Canım benım ekledıgım yazıyı okudun mu bılmıyorum ama orada yanls hatırlamıyorsam 15-20. ilişkide normale dönermiş herşey sen şuan bence doğru yapıyorsun ılk etapta aparatla yapmakla zaten sen aparata gerek kalmadıgını farkettgnde kendılıgınden bırakacaksın :)

Gün gelecek 1 ve 2 ne kadar küçükmüş diyeceksin ve bu kadar uğraşmana gerek kalmadan alacaksın kuzum senin yöntemi bende mi denesem ben uyuşturup yapmayı aslında sevmıyordum ve bende 4ü spreyle almak çözüm olmadı şuan vazelınle denesemde 2 boğumdan ılerı gıtmıyor o yuzden ne kadar az uyusturmaya ıhtıyacı azaltırsak o kadar kalıcı oluyor bana göre 1 ve 2 de jel bile kullanmadım ben eşim sevmıyor böyle alışayım diye gerçekten de alıştım kı vazelın yada jelle sure daha hızlı işliyor sende çok güzel anlatıyorsun ve teknıgın hoşuma gitti inşallah daha iyi olucak herşey azimle yolumuza devam :)

Her kelımene katılıyorum bak mesela ben spreyle 3 ve 4 ü alabıldım ama bunu henuz atlatmış değilim eşli denemede halen bastakı sorunlar yasıyorum demekkı benım ıcıme almakla ılgılı sorunum yok belkı heyecan belkı esımın ustumdekı etkısı sebep oluyor bunları zamanla çözücem ama 4ü aldım yendım olmuyormus ben 4ü alınca bu kabus bitecek sandım ama bitmedi 3ü spreysız alamadım sonuna kadar bu bende eksık ben onu da 1-2 gibi rahat almak ıstıyorum 4ü de 2 boğum kadar alıyorum bu şartlarda penısı alamamam bana normal gelıyor ne zamankı 3 ve 4 ü rahat alırım gır cık yaparım ıste o zaman cozdum dıcem şuan 4ü almış olmak bana sadece orası musaıt orada engel yok ıtersen gırıcek olucak msjı verdı o kadar benım ıcın onemlı olan spreysız uyusturucu kremsız onları almak. Dedıgın gıbı dereceler var ve şuan ne derecedeyız bılıncaltımızdakı asıl sebep ne bılmeden ılerlesekte kendı kendımıze burada bırbırımıze destek olarak cok ıyı yerlere geldık..

4ü yap kuzum ama yinede kendını test etmek amacıyla ılıskı denemesı yapabılırsın ama bence benım yasadıklarımdan anladıgım kadarıyla 4te rahat olmadan ılıskı cok sağlıklı olmuyor modum duşmez ben bır denıyım dersen dene ama benım gıbı modunu dusureceksen deneme derım

İnşallah ilk görüşmen çok güzel geçer ve içine siner. En önemlisi sizin için bi dönüm noktası olur bu adım da gerisi çorap söküğü gibi gelir. Haberlerini bekliyoruz kuzum.
Benım gönülden istediğimde bu kuzum benı strese sokan eşimin tavrı o bı yok olsa bu işi daha hızlı çzeceğimden eminim çünkü kafam bi nevi rahatlıyacak herseyı anlatıcam sorularınızı da sorucam fırsat yaratıp :)

Herkese merhaba, yaklaşık bir aydır bu topikte kimi zaman en baştan yüzlerce sayfa kimi zaman sondan yüzlerce sayfa okuyarak günlerimi geçiyorum çünkü aynı sorun bende de var , güzel hayallerin mutlulukların yerini bu kaygı aldı.. 2aylık evliyim ve 2ay resmen ölüm gibi geçti öncelikle bir sınav olarak bakıyorum bu rahatsızlığa üzerinden gelmemiz gereken bir sınav bu topikte bizim yardımcımız o kadar hayatlar okudum ki burda , başaranlar beni hep mutlu etti bende başarmak istiyorum tüm caba gösteren arkadaşlar gibi.. henüz dr vs gitmedim kendim aşmak istiyorum parmak egzersizi mi önerirsiniz yoksa aparat dilatör mü düşüncelerinizi bekliyorum her ikisi de zor bir yol benim için çünkü oraya bakarken bile ağlıyordum ama şi ama bir aydır okuduklarından cesaret aldım alıştım ve az çok yapısını kafamda şemaladım bir noktadan sonra ne bekliyor ilerde beni onu oturtmam lazım azmedersem üstesinden geleceğime inanıyorum eşim 10gün müddet verdi cesaretlenip yol katetmek için yoksa doktara gideceğiz dedi sizden önerilerinizi bekliyorum 10gün üzerine nasıl düşeyim bu durumun hangi yöntemle ? İyi günler şimdiden teşekkür ediyorum hepinize rabbim kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…