- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.661
Aparati alabilen arkadaşlar kesinlikle vajinismus değiller, fobi deyin ,korku deyin ama vaji degil
Selen, sen yön konusunu artık hallettin, aparatı da aliyorsun bence 3,aparatla beraber penis denemeleri ne geçmelidir ama en uygun en sevfigin yada rahat olduğun pozisyonda
Doktor arkadaşımın dediğine göre biz kadınlar erkekler kadar zevk almıyormuşuz anatomik farklılıklarımızdan. Ama dediğin gibi vajinismus olmasa da insanların alışması 2-3ayı buluyor ama biz yendikten sonra o kadar uzun da sürmez bence baya çalışarak hallediyoruz kendimizi vücudumuzu tanıyoruz artık
Hahaha ohh iyi olucak ona kız bi de tam tersi olurmuş ne gülerim halime :))) heyecanliyim yarın için ne olacak ne dicek çok merak ediyorum ne yapacak acaba o kadar soru var ki kafamda hepsini sormak istiyorum :))
Bence kesinlikle 3 e basladigin anda edli denemeyede gecmelisin çünkü penis ile 3_4 numaranin arasinda çok fark olmaz
Herkes farklıdır, ama defalarca normlini yapip,hala aparat kullanmak biraz ilginç, penis normal üstü ise o başka ama,bence aparatı hayatından çıkarma vakti gelmişValla ben ne yalan diyim ben ilk üçünü aynı gün soktuğum için eşli denemede hala tırsaktım taaki 4 te rahat git gel yaptım aparatla ozaman eşimle oldu haa denemedik mi denedik 3. Aparatı aldığımda da eşimle denedim ama baskı olunca hemen zıplıyordum yataktan ama hala eşimden önce yatağa geliyorum aparatla egzersiz yapıyorum aparat iyice rahat rahat git gel sorunsuz olunca eşimi çağırıyorum sonra eşimle ilişkiye giriyoruz okadar ilişki yaşadık ama hala eşimden önce odaya girip aparat sokmak istediğimde bi anda girmiyor çok ufak ufak sokuyorum yavaş yavaş
hahah ay ınsallahh her noktasına kadar merak edıyorum dıyeceklerını ve esımın tepkisini :) o da bunaldı artık bunu dıle getırmesede davranıs bozukluklarından bunu farkedebılıyorum :) sert bır mızacı olmasına karsın bu gunlerde habıre gülüyor delıyorsun herhalde dıye takılıyorum ama ıcten ıce uzuluyorum haline o yüzden biran evvet yenmelıyım..Rahat ol seeen gayet iyi olucak bak gör ona da ders olsun doktorun anlattıkları egzersiz muttlaka diycek uzuun uzun anlatıcak ona da sana anlatırken ooh oh
Benım doktora bu kadar onem vermemın sebebı esımın baska bır agızdan duyup ogrenmesı ben ona aylardır dıl doktum gerek tatlı konustm gerek bagırdım ama o hıc anlamadı anlamak ıstemedı ama suan bu ısın ıcınde olan bırı ona olanı bıtenı sebebını vs herseyı adam akıllı anlatırsa önüme koydgu gereksız engelleri ortadan kaldırmıs olucak egzersıze ızın verecek belkı kafamdakı o stresı alacak bana destek olacaktır belkı ben doktorun sıhırlı degneği olmadıgının da şuan yaptıklarımızı anlatacagını da cok ıyı bılıyorum benım derdım esım onun bunu artık anlaması lazım bunun ıcınde son duragım doktor oldu umarım benım aylardır yapamadıgımı kendımı anlatamayısımı o bugun çözerde kafam rahat şekılde gızlı saklı olmadan egzerszler yaparımBence Dr a fazlada anlam yukleme, duyulmadik bilinmedik seyler duyacagini sanmam
Canım benım ekledıgım yazıyı okudun mu bılmıyorum ama orada yanls hatırlamıyorsam 15-20. ilişkide normale dönermiş herşey sen şuan bence doğru yapıyorsun ılk etapta aparatla yapmakla zaten sen aparata gerek kalmadıgını farkettgnde kendılıgınden bırakacaksın :)Valla ben ne yalan diyim ben ilk üçünü aynı gün soktuğum için eşli denemede hala tırsaktım taaki 4 te rahat git gel yaptım aparatla ozaman eşimle oldu haa denemedik mi denedik 3. Aparatı aldığımda da eşimle denedim ama baskı olunca hemen zıplıyordum yataktan ama hala eşimden önce yatağa geliyorum aparatla egzersiz yapıyorum aparat iyice rahat rahat git gel sorunsuz olunca eşimi çağırıyorum sonra eşimle ilişkiye giriyoruz okadar ilişki yaşadık ama hala eşimden önce odaya girip aparat sokmak istediğimde bi anda girmiyor çok ufak ufak sokuyorum yavaş yavaş
Gün gelecek 1 ve 2 ne kadar küçükmüş diyeceksin ve bu kadar uğraşmana gerek kalmadan alacaksın kuzum senin yöntemi bende mi denesem ben uyuşturup yapmayı aslında sevmıyordum ve bende 4ü spreyle almak çözüm olmadı şuan vazelınle denesemde 2 boğumdan ılerı gıtmıyor o yuzden ne kadar az uyusturmaya ıhtıyacı azaltırsak o kadar kalıcı oluyor bana göre 1 ve 2 de jel bile kullanmadım ben eşim sevmıyor böyle alışayım diye gerçekten de alıştım kı vazelın yada jelle sure daha hızlı işliyor sende çok güzel anlatıyorsun ve teknıgın hoşuma gitti inşallah daha iyi olucak herşey azimle yolumuza devam :)Gayet güzel gidiyor şükür. Anlatacaktım, madem yazayım şimdi. Üç gün üç kez birinci aparatı spreysiz tamamen almayı başarmıştım. Bugün ikinciye geçtim, birinciyi yaptığım gibi sprey sıktım çok hafif, ikinciyi tamamen aldım. Uyuşukluk gidene kadar içimde beklettim. Neredeyse bir saat. Sürekli git gel, çevirme, kegel yaptım. Uyuşukluk tamamen geçtiği için çok rahat hissediyordum aparatı. Bundan sonra spreysiz devam edicem. Sanırım bana en iyi gelen yöntem bu. Önce bi kez spreyle yapabildiğime inanıp sonra spreysiz devam ediyorum. Bu yöntem bende mükemmel işledi. İki şey keşfettim bugünkü egzersizde:
1) Önce birinciyi bi kez bi alayım sprey sıkmadan, bi kez daha deneyeyim dedim. İlk iki alışımdan çok daha rahattı, giderek kolaylaşıyor. Her zaman zorlandığım yere gelince bacaklarımı sonuna kadar açtım, saniyesinde girdi. Zorlandığınızda bacaklarınızı açmayı deneyin.
2) Geçen bi arkadaş yazmıştı. İtsem de gitmiyor sonu gelmiş gibi diye. O ne zaman oluyor biliyor musunuz, çat diye birden kuvvetlice itmeye kalkınca oluyor. Tek hamlede itmeye kalkınca oluyor. Yavaaaşça, kaydırarak ilerlettiğinizde kayıp gidiyor ama. Öyle hisettiğinizde yön değiştirip ilk girişinizdeki gibi yavaaaşça ilerletmeyi deneyin.
Bende bugünkü gelişmeler ve tavsiyeler bu şekilde :)
Her kelımene katılıyorum bak mesela ben spreyle 3 ve 4 ü alabıldım ama bunu henuz atlatmış değilim eşli denemede halen bastakı sorunlar yasıyorum demekkı benım ıcıme almakla ılgılı sorunum yok belkı heyecan belkı esımın ustumdekı etkısı sebep oluyor bunları zamanla çözücem ama 4ü aldım yendım olmuyormus ben 4ü alınca bu kabus bitecek sandım ama bitmedi 3ü spreysız alamadım sonuna kadar bu bende eksık ben onu da 1-2 gibi rahat almak ıstıyorum 4ü de 2 boğum kadar alıyorum bu şartlarda penısı alamamam bana normal gelıyor ne zamankı 3 ve 4 ü rahat alırım gır cık yaparım ıste o zaman cozdum dıcem şuan 4ü almış olmak bana sadece orası musaıt orada engel yok ıtersen gırıcek olucak msjı verdı o kadar benım ıcın onemlı olan spreysız uyusturucu kremsız onları almak. Dedıgın gıbı dereceler var ve şuan ne derecedeyız bılıncaltımızdakı asıl sebep ne bılmeden ılerlesekte kendı kendımıze burada bırbırımıze destek olarak cok ıyı yerlere geldık..Ben vajinismus hastasıydım, hala öyleyim. Parmağımın ucunu dahi alamıyordum. Şu an birinci boy aparatı alabiliyorum. Hatta ikiyi de. Kendiliğinden olmadı bu, egzersiz ve bilinçli bir çabayla ilerleme kaydettim. Fikrine saygı duyarım ama bence bu hala vajinismus, sadece giderek iyileşen bi vajinismus. Derecesi düşen bi vajinismus. Günlerce ter döküp cebelleşerek sıfırdan başlayıp aparat alacak noktaya gelince vajinismusun adı birden fobi ya da korku olmuyor. Vajinismusun bi sürü derecesi var en başta. Asla penis görmeye tahammülü olmayandan penise dokunabilenine, bacaklarını asla açamayandan sürtünme yoluyla ilişki yaşayabilinine, vajinasını görünce bile midesi bulunanından ilk egzersiz de üç aparat birden alan ama peniste zorlanına kadar derece derece bi hastalık bu. Birinin vajinismus hastalığını atlattığını söylemek ancak tek bir durumda mümkündür; kişi ağrısız ve acısız cinsel birliktelik sağladığında. Dediğim gibi fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
4ü yap kuzum ama yinede kendını test etmek amacıyla ılıskı denemesı yapabılırsın ama bence benım yasadıklarımdan anladıgım kadarıyla 4te rahat olmadan ılıskı cok sağlıklı olmuyor modum duşmez ben bır denıyım dersen dene ama benım gıbı modunu dusureceksen deneme derımÖnce ikide tamamen rahat olmak istiyorum. Daha bugün ilk kez denedim ikiyi. O da spreyle. Birkaç kez spreysiz almak istiyorum, rahat ettiğimi görünce üçe geçicem. Dördü de denemeyeyim mi? Üçten sonra hemen penise mi geçilmeli?
Benım gönülden istediğimde bu kuzum benı strese sokan eşimin tavrı o bı yok olsa bu işi daha hızlı çzeceğimden eminim çünkü kafam bi nevi rahatlıyacak herseyı anlatıcam sorularınızı da sorucam fırsat yaratıp :)İnşallah ilk görüşmen çok güzel geçer ve içine siner. En önemlisi sizin için bi dönüm noktası olur bu adım da gerisi çorap söküğü gibi gelir. Haberlerini bekliyoruz kuzum.
Bence 3 4e göre baya küçük ki penis 4e daha yakın bir ebatta bence söylediğin çokta mantıklı değil canım :)Bence kesinlikle 3 e basladigin anda edli denemeyede gecmelisin çünkü penis ile 3_4 numaranin arasinda çok fark olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?