- 28 Eylül 2018
- 63
- 17
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.681
Valla ben ne yalan diyim ben ilk üçünü aynı gün soktuğum için eşli denemede hala tırsaktım taaki 4 te rahat git gel yaptım aparatla ozaman eşimle oldu haa denemedik mi denedik 3. Aparatı aldığımda da eşimle denedim ama baskı olunca hemen zıplıyordum yataktan ama hala eşimden önce yatağa geliyorum aparatla egzersiz yapıyorum aparat iyice rahat rahat git gel sorunsuz olunca eşimi çağırıyorum sonra eşimle ilişkiye giriyoruz okadar ilişki yaşadık ama hala eşimden önce odaya girip aparat sokmak istediğimde bi anda girmiyor çok ufak ufak sokuyorum yavaş yavaş
Gün gelecek 1 ve 2 ne kadar küçükmüş diyeceksin ve bu kadar uğraşmana gerek kalmadan alacaksın kuzum senin yöntemi bende mi denesem ben uyuşturup yapmayı aslında sevmıyordum ve bende 4ü spreyle almak çözüm olmadı şuan vazelınle denesemde 2 boğumdan ılerı gıtmıyor o yuzden ne kadar az uyusturmaya ıhtıyacı azaltırsak o kadar kalıcı oluyor bana göre 1 ve 2 de jel bile kullanmadım ben eşim sevmıyor böyle alışayım diye gerçekten de alıştım kı vazelın yada jelle sure daha hızlı işliyor sende çok güzel anlatıyorsun ve teknıgın hoşuma gitti inşallah daha iyi olucak herşey azimle yolumuza devam :)
Bence aparatları tamamlayıp da geçmelisin canım aparatın mantığı o zaten kendini alıştırmak. Kaldı ki ben de @nesyaaaaa ya katılıyorum önce alıştırma yapmak iyi oluyor üstelik bence penise göre aparat hem şekil olarak hem boyut olarak daha farklı girişi de daha farklı oluyorİnşallah çok farklı olmaz dediğin gibi. Aparat çalışan diğer arkadaşlar, siz ne dersiniz? 3ten sonra 4e de alışmak için beklediniz mi yoksa hemen penis denemesi mi yaptınız? Çok fark oluyor mu? Ne kadar çok tecrübe dinlersek o kadar iyi :)
Her kelımene katılıyorum bak mesela ben spreyle 3 ve 4 ü alabıldım ama bunu henuz atlatmış değilim eşli denemede halen bastakı sorunlar yasıyorum demekkı benım ıcıme almakla ılgılı sorunum yok belkı heyecan belkı esımın ustumdekı etkısı sebep oluyor bunları zamanla çözücem ama 4ü aldım yendım olmuyormus ben 4ü alınca bu kabus bitecek sandım ama bitmedi 3ü spreysız alamadım sonuna kadar bu bende eksık ben onu da 1-2 gibi rahat almak ıstıyorum 4ü de 2 boğum kadar alıyorum bu şartlarda penısı alamamam bana normal gelıyor ne zamankı 3 ve 4 ü rahat alırım gır cık yaparım ıste o zaman cozdum dıcem şuan 4ü almış olmak bana sadece orası musaıt orada engel yok ıtersen gırıcek olucak msjı verdı o kadar benım ıcın onemlı olan spreysız uyusturucu kremsız onları almak. Dedıgın gıbı dereceler var ve şuan ne derecedeyız bılıncaltımızdakı asıl sebep ne bılmeden ılerlesekte kendı kendımıze burada bırbırımıze destek olarak cok ıyı yerlere geldık..
4ü yap kuzum ama yinede kendını test etmek amacıyla ılıskı denemesı yapabılırsın ama bence benım yasadıklarımdan anladıgım kadarıyla 4te rahat olmadan ılıskı cok sağlıklı olmuyor modum duşmez ben bır denıyım dersen dene ama benım gıbı modunu dusureceksen deneme derım
Bence aparatları tamamlayıp da geçmelisin canım aparatın mantığı o zaten kendini alıştırmak. Kaldı ki ben de @nesyaaaaa ya katılıyorum önce alıştırma yapmak iyi oluyor üstelik bence penise göre aparat hem şekil olarak hem boyut olarak daha farklı girişi de daha farklı oluyor
Canım merhaba. Öncelikle o korkuyu bi at oraya dokununca bişey girince yaralar kanamalar falan olmayacak aklına bunu yerleştir. Evet garip bi his ama acı gibi değil. Önce bi serçe parmağını almayı dene sırf oraya girebildiğini görmen açısından sana iyi gelecektir. Sonra iki parmak falan derken aparata geçersin ama ilk olarak tanımakla oraya parmak ve daha fazlasının girebileceğini kabullenmekle başla. Biz zatemin burdayız güzel bi yol çizeriz inşallah :) sen istersen her şey olurHerkese merhaba, yaklaşık bir aydır bu topikte kimi zaman en baştan yüzlerce sayfa kimi zaman sondan yüzlerce sayfa okuyarak günlerimi geçiyorum çünkü aynı sorun bende de var , güzel hayallerin mutlulukların yerini bu kaygı aldı.. 2aylık evliyim ve 2ay resmen ölüm gibi geçti öncelikle bir sınav olarak bakıyorum bu rahatsızlığa üzerinden gelmemiz gereken bir sınav bu topikte bizim yardımcımız o kadar hayatlar okudum ki burda , başaranlar beni hep mutlu etti bende başarmak istiyorum tüm caba gösteren arkadaşlar gibi.. henüz dr vs gitmedim kendim aşmak istiyorum parmak egzersizi mi önerirsiniz yoksa aparat dilatör mü düşüncelerinizi bekliyorum her ikisi de zor bir yol benim için çünkü oraya bakarken bile ağlıyordum ama şi ama bir aydır okuduklarından cesaret aldım alıştım ve az çok yapısını kafamda şemaladım bir noktadan sonra ne bekliyor ilerde beni onu oturtmam lazım azmedersem üstesinden geleceğime inanıyorum eşim 10gün müddet verdi cesaretlenip yol katetmek için yoksa doktara gideceğiz dedi sizden önerilerinizi bekliyorum 10gün üzerine nasıl düşeyim bu durumun hangi yöntemle ? İyi günler şimdiden teşekkür ediyorum hepinize rabbim kolaylık versin.
Spreyle anlayamıyor insan canım hissi anlamak istiyorsan jelle falan denemelisin ama deniyorsan spreyle acımaz zaten rahatça alırsın ha bi de şu var ben üstteyken çok rahat edemiyorum altta daha rahat oldu belki sende de öyledirKızlar eşli deneme yapanlar yardımcı olabilir mi dün deneme yaptık ben uyuşturucu sprey sıktım üste geçtim girmesi için çok zorladım ama acayip bi basınç hissi oluyo rahatsız edici normal mi siz de de oluyor mu ?ona rağmen zorladım ama girmedi
Herkese merhaba, yaklaşık bir aydır bu topikte kimi zaman en baştan yüzlerce sayfa kimi zaman sondan yüzlerce sayfa okuyarak günlerimi geçiyorum çünkü aynı sorun bende de var , güzel hayallerin mutlulukların yerini bu kaygı aldı.. 2aylık evliyim ve 2ay resmen ölüm gibi geçti öncelikle bir sınav olarak bakıyorum bu rahatsızlığa üzerinden gelmemiz gereken bir sınav bu topikte bizim yardımcımız o kadar hayatlar okudum ki burda , başaranlar beni hep mutlu etti bende başarmak istiyorum tüm caba gösteren arkadaşlar gibi.. henüz dr vs gitmedim kendim aşmak istiyorum parmak egzersizi mi önerirsiniz yoksa aparat dilatör mü düşüncelerinizi bekliyorum her ikisi de zor bir yol benim için çünkü oraya bakarken bile ağlıyordum ama şi ama bir aydır okuduklarından cesaret aldım alıştım ve az çok yapısını kafamda şemaladım bir noktadan sonra ne bekliyor ilerde beni onu oturtmam lazım azmedersem üstesinden geleceğime inanıyorum eşim 10gün müddet verdi cesaretlenip yol katetmek için yoksa doktara gideceğiz dedi sizden önerilerinizi bekliyorum 10gün üzerine nasıl düşeyim bu durumun hangi yöntemle ? İyi günler şimdiden teşekkür ediyorum hepinize rabbim kolaylık versin.
Katılıyorum canım ben de zaman zaman düşünüyorum tam yenemedim mi diyeBen vajinismus hastasıydım, hala öyleyim. Parmağımın ucunu dahi alamıyordum. Şu an birinci boy aparatı alabiliyorum. Hatta ikiyi de. Kendiliğinden olmadı bu, egzersiz ve bilinçli bir çabayla ilerleme kaydettim. Fikrine saygı duyarım ama bence bu hala vajinismus, sadece giderek iyileşen bi vajinismus. Derecesi düşen bi vajinismus. Günlerce ter döküp cebelleşerek sıfırdan başlayıp aparat alacak noktaya gelince vajinismusun adı birden fobi ya da korku olmuyor. Vajinismusun bi sürü derecesi var en başta. Asla penis görmeye tahammülü olmayandan penise dokunabilenine, bacaklarını asla açamayandan sürtünme yoluyla ilişki yaşayabilinine, vajinasını görünce bile midesi bulunanından ilk egzersiz de üç aparat birden alan ama peniste zorlanına kadar derece derece bi hastalık bu. Birinin vajinismus hastalığını atlattığını söylemek ancak tek bir durumda mümkündür; kişi ağrısız ve acısız cinsel birliktelik sağladığında. Dediğim gibi fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
Net olarak vajinismus arkadaşlar yani aksini söylemek çok da mantıklı değil açıkçası ha ilerleme kaydetmişsin denir az kaldı denir yeneceksin denir ama karşımızda duran şey alenen vajinismus yani kabul ediyoruz bunu zaten. Dediğin gibi dereceleri var ama hepsinin adı ortak ilişkiye girmemeyle başlayıp acıdan korkmayla ertelemeye dönüşen bir süreçBen vajinismus hastasıydım, hala öyleyim. Parmağımın ucunu dahi alamıyordum. Şu an birinci boy aparatı alabiliyorum. Hatta ikiyi de. Kendiliğinden olmadı bu, egzersiz ve bilinçli bir çabayla ilerleme kaydettim. Fikrine saygı duyarım ama bence bu hala vajinismus, sadece giderek iyileşen bi vajinismus. Derecesi düşen bi vajinismus. Günlerce ter döküp cebelleşerek sıfırdan başlayıp aparat alacak noktaya gelince vajinismusun adı birden fobi ya da korku olmuyor. Vajinismusun bi sürü derecesi var en başta. Asla penis görmeye tahammülü olmayandan penise dokunabilenine, bacaklarını asla açamayandan sürtünme yoluyla ilişki yaşayabilinine, vajinasını görünce bile midesi bulunanından ilk egzersiz de üç aparat birden alan ama peniste zorlanına kadar derece derece bi hastalık bu. Birinin vajinismus hastalığını atlattığını söylemek ancak tek bir durumda mümkündür; kişi ağrısız ve acısız cinsel birliktelik sağladığında. Dediğim gibi fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
Jel de kullandım canım acı hissi yoktu ama ben zorladıkça basınç oluştu sanki patlayacak gibi ama yine de girmedi şuanda o bölgede sızlama var spreyden mi çok zorladığımdan mı bilemedimSpreyle anlayamıyor insan canım hissi anlamak istiyorsan jelle falan denemelisin ama deniyorsan spreyle acımaz zaten rahatça alırsın ha bi de şu var ben üstteyken çok rahat edemiyorum altta daha rahat oldu belki sende de öyledir
Sızlama ondandır spreyle hissetmiyorsun ama zorlama oluyor ister istemez. Jel kullandım dediğin hep sprey hem jel dimiJel de kullandım canım acı hissi yoktu ama ben zorladıkça basınç oluştu sanki patlayacak gibi ama yine de girmedi şuanda o bölgede sızlama var spreyden mi çok zorladığımdan mı bilemedim
Hem sprey kullandım hem jel çok zorladım heralde yürürken bile rahatsız ediyorSızlama ondandır spreyle hissetmiyorsun ama zorlama oluyor ister istemez. Jel kullandım dediğin hep sprey hem jel dimi
Canım sprey psikolojik olarak rahatlatıyor ama spreysiz de deneyebilirsin hissedersen canın yanmayacak zorlanmayacak şekilde ilerlersin aslında yürürken zorluyorsa sen baya baskı yapmışsınHem sprey kullandım hem jel çok zorladım heralde yürürken bile rahatsız ediyor
Sprey evet psikolojik olarak acımayacak diye düşündürdüğünden çok rahatlattı tabi doktorumun telkinleri de rahatlattı bayağı ki ben 1 yıldır bunların hiç birini yapamıyordum zorlama aşamasına bile geldim ama bi yerde yanlış yapıyorum sanki o basınç hissi çok kötü zorlamadan nasıl nasıl girecek ki şaştım valla ya:/ zorlayıncada basınç oluyorCanım sprey psikolojik olarak rahatlatıyor ama spreysiz de deneyebilirsin hissedersen canın yanmayacak zorlanmayacak şekilde ilerlersin aslında yürürken zorluyorsa sen baya baskı yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?