Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen neyle çalışıyorsun ben orayı kaçırmışım

Teşekkür ederim bu özenli cevabından ötürü bu mesaj dahi umutlandırdı beni bir basamak daha :)) gerçekten söylediğin ana nokta çok önemli daha önce o kadar yazı okudum böyle düşünmemiştim bizler parmağımızı ya da herhangibir aparatı korkarak canımız yanacak diye alırken bu rahatsızlığı olmayan insanlar bu duygunun merakıyla yaşıyor Ve o zaman herşey normalinde gidiyor onlar için bende bu bakışla ve merak hissi ile çalışmalarıma başlayacam bugün eşim aparatları aldı, bende parmakla tanıma ve keşfetme aşamasından itebilme aşamasına geldikten sonra 1.boy aparattan başlıcam ara ara gelişmelerden haberdar ederim buradan iyi akşamlar

Teşekkür ederim sizin yardımlarınıza ihtiyacım olacak bundan sonraki süreçlerde inşallah bende ve yenemeyen tüm arkadaşlar burda destek alıp yeneceğiz :))

Sen neyle çalışıyorsun ben orayı kaçırmışım
Ben parmak ya da aparat egzersizi yapmıyorum canım psikoloğa gidiyorum 1 haftadır hipnoz falan yapıyo dün sprey ve jel önerdi 5 gün dememizi istedi aradım bu noktaya gelebildiğim için tebrik etti bırak zorlamayı değdirince kötü oluyordum

Hipnoz falan.nasıl bi uygulaması var bilemiyorum canım ama iş yine sende bitiyor kalıcı çözümler olsun yöntemlerinde ki bi daha yaşamayasın o daha hayal kırıklığı olur. Zaten sen de bunu aşabilirsin bak nasıl ilerlemişsin bile

Canım ne kadar zorladınız hiç girmedi mi?ilk ilişki sonrası benim de çok sızlamam oldu o anda da kan gelmişti. Zar yırtılmış meğer. 3 gün acıdı geçti

Ne kadar süre geçti senin penise geçmenden bu yana? Eşten önce 4le mi yapıyorsun egzersizi?
Suan evet yaklasık 2 bucuk hafta falan oldu yeneli ama her allahın günü yapmıyoz yani bişiler akışında gidiyor canımız ne zaman isterse yani ben dün bile önce aparat sonra eşimle yaptık çünkü aparatı ilk soktugumda bile hafif kasıyorum kendimi buyüzden o kasılma kısmını aparatla atıp eşimle direk birleşme kısmını bırakıyorum iyide oluyor.

Canım ne kadar zorladınız hiç girmedi mi?ilk ilişki sonrası benim de çok sızlamam oldu o anda da kan gelmişti. Zar yırtılmış meğer. 3 gün acıdı geçti
Spreyi sıktıktan sonra ben baya zorladım ama yoğun bi basınç hissi vardı senin ilk ilişkinde oldu mu öyle bişey .kan falan gelmedi yani o kadar zorlamama rağmen giriş olmadı ama kasları mı zedeledim naptım çok sızlıyor

Spreyi sıktıktan sonra ben baya zorladım ama yoğun bi basınç hissi vardı senin ilk ilişkinde oldu mu öyle bişey .kan falan gelmedi yani o kadar zorlamama rağmen giriş olmadı ama kasları mı zedeledim naptım çok sızlıyor

Spreyi sıktıktan sonra ben baya zorladım ama yoğun bi basınç hissi vardı rahatsız edici senin ilk ilişkinde oldu mu öyle bişey .kan falan gelmedi yani o kadar zorlamama rağmen giriş olmadı ama kasları mı zedeledim naptım çok sızlıyor

Hımm tamam canım evet başlarda fazlaca acı baskı oluyordu şimdi geçti o gece de zarım yırtılmıştı

Çok iyi ya benim eşim dokunuyordu ama ben dokunamıyordum parmağı bende yaptım aparat ta da iyi seviyedeym de esimle deneme konusunda hala kararsızım
Yani oraya bir şey girdiğini gördüğüm ilk gün yeneceğime inandım ben eşim Yanımda olmadığı için deneyememiştik o sırada 2 parmağı da yaptım boş durmuyum diye vakit kaybetmeden denedik ve girdi şundan emin olabilirsin yine yapamayacağım hissi oluyor ama üzerine gidersen bi sonraki aşama p.. giriş yapması o andanirazcık sık dişini

Insallah bende en kısa zaman da yendim diye yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…