Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama her şey karşılıklı değil mi? Tek taraflı olmaz ki bazı şeyler. Yani seven insan, bağlı olan insan hele ki böyle bi durumda eşini incitmekten kat kat kaçınmalı. Aksine sürekli yapıcı ve destekleyici konuşmalı. Eşi uğraşsın biraz da Zehra’yla ters düşmemek için. Neden hep Zehra kendinden ödün veriyor. Yani bu iş aparatla çözülüyorsa aparatla çözülecektir. Bunu yasaklamanın mantığını asla anlayamıyorum. Bu tür ilişkilerle sanırım empati kuramıyorum ben. Böyle bir insanla da asla yapamazdım herhalde. Benimki bana yetiyor, bi de seni mi pışpışlayacağım. Yani gaz vermek amaçlı söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, yazarken de endişeyle yazıyorum zaten. Kendi düşüncelerimi ifade ediyorum yalnızca.

Sen yenmiştin dimi cnm ?

Herkes bir olmuyor. Evet zorlandım ama bana sürekli neden olmuyor insanlar çolul çocuğa karışıyor sen neden yapmıyorsun demesine ya da zorla bişeyler yapmaya ilişki yaşamaya çalışmasındansa böyle olmasını tercih ederim. Evlenmeden önce üç çocuğumuz olsun çok istiyorum diyen adam bu sorun çıkınca ben istemiyorum korkuyorum sorumluluktan falan demeye başladı. Ama şimdi reglim gecikince kesin hamilesin demelere başladı istiyor yani ama söylemiyordu istemiyor gibi davranıyordu. Herkesin bi karakteri var tabi farklı farklı. Ama onlar da bizim bi çok negatif huyumuza katlanıyorlar hal böyleyken isyan etmek de olmaz bence

Konuyu açmamaya çalışsam da aklımızda kuzum bende izin aldım hem haftasonu kuran okutmak hemde rahatca aparatla deneme yapmak için o yüzden evde bol zamanim olacakken ona bu konuyu acmicam inşallah bu günler de hepsini rahatca yaparım da bir daha olmuyor diye söylenmem burda :) yarim ilişkiye bile razıyım şuan:)))

Ah gülüm ya benim eşim burnunun dikine giden bir tıp bisey dediyse o mutlak suretle doğrudur aksi asla olamaz onun için o yüzden şuan yaptiklarimi bilmediği için ona ilişki anında bile şöyle yap desem yapmio mesela bende penisi aparat gibi düşünüp almak istedim bunu spreyle yaptığımızda ama ona dokunur dokunmaz sertligi gidiyor

Bak mesela biseye bozulmuş gibi maça gitti ama ne gidiyorum dedi ne nereye gittgni söyledi adam akıllı konuşmadık bile dünde eve böyle geldi hemen yattı bana mı bozuk biri mi canını sıktı bilmiyorum ama ben üstüme alınıyorum işte

Dokunma sende, ona bırak kendini ama konuşun ,her denemede 1_2 cm ilerlesin,bu gece olmalı diye sartlanmayin, isterse 3 ay sursun ama geti değil ileri gitsin hep

Cokk şükür ilk denemede vazelin sürerek 3.u aldım içimde hala bekletiorm çok tuhaf 2de bu kadar içimde bisey oldugnu hissetmemiştim evet benm eşimin gelmeyecegndn emin olmam lazimmis :))))

Içimde baya bekletim sonra git gel şeklinde hızlı hızlı sokup çıkarım dedim.ama kastım galiba kendimi ve aparat attı kendini icimdede tuhaf birşey hissettim galiba penislede boyle oluyor o sakınlık bozulunca geri itiyoruz farkında olmadan

Benimki de o konuda dengesiz bi çocuk istiyor bi istemiyor ama istediğini çok iyi biliyorum.sadece bu ikilem yaşadıklarımız onlarında duygularını alt üst ediyor

Dokunma sende, ona bırak kendini ama konuşun ,her denemede 1_2 cm ilerlesin,bu gece olmalı diye sartlanmayin, isterse 3 ay sursun ama geti değil ileri gitsin hep
Ona bırakınca bazen yönü buluyor bazen bulamayıp başka yerlere çarpıyor öyle inat etmiyor ki dediğin gibi olsa hergun adım adım denesek zaten bende daha çok alışırdım penisle denemeye ama hergun denerdi başlarda ikiye düştü şimdi haftasonu anca deniorz haftaiçi olanlar genelde rahatlama amaçlı oluo artık sabah işe gitmek gerektiği icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…