- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.981
Canım aparatta rahattım ben o his yoktu peniste yaşadım o durumu ama sanırım alışık olmadığımdan kaynaklanmış
Canım güzel yazmışsın haklısın da ama ben zehrayı anlıyorum burda çok konuştuk biz bunu bütün bunları anlatsa da bazı erkekler anlamayabiliyor benim eşim de öyleydi aparatlara sonradan zar zor ikna oldu ama şimdi yendim bitti diye çöpe atmamı dört gözle bekliyor bu süreçte ben de çok sorun yaşadım aşana kadar onunla ama mecburen ona göre hareket ettim hem çalıştım egzersiz yaptım hem de olabildiğince onunla bunu tartışmamaya çalıştım çünkü biliyordum tartışsam modum düşecek canım istemeyecek e o da empati kuramıyor napalım mecbur dedim bu adamı seviyorum evlendim mutluyum da ya bunu aşıcam ya aşıcam dedim yoluma devam ettim sonu da Allahıma şükür güzel oldu. Zehra da böyle yapmalı yoksa eşiyle daha da zıt düşücek ki bu ikisini de yıpratır aralarında sevgi bağlılık var onu görebiliyorum o yüzden de daha fazla yıpratmamak lazım.
Sen yenmiştin dimi cnm ?Canım güzel yazmışsın haklısın da ama ben zehrayı anlıyorum burda çok konuştuk biz bunu bütün bunları anlatsa da bazı erkekler anlamayabiliyor benim eşim de öyleydi aparatlara sonradan zar zor ikna oldu ama şimdi yendim bitti diye çöpe atmamı dört gözle bekliyor bu süreçte ben de çok sorun yaşadım aşana kadar onunla ama mecburen ona göre hareket ettim hem çalıştım egzersiz yaptım hem de olabildiğince onunla bunu tartışmamaya çalıştım çünkü biliyordum tartışsam modum düşecek canım istemeyecek e o da empati kuramıyor napalım mecbur dedim bu adamı seviyorum evlendim mutluyum da ya bunu aşıcam ya aşıcam dedim yoluma devam ettim sonu da Allahıma şükür güzel oldu. Zehra da böyle yapmalı yoksa eşiyle daha da zıt düşücek ki bu ikisini de yıpratır aralarında sevgi bağlılık var onu görebiliyorum o yüzden de daha fazla yıpratmamak lazım.
Evet kuzum çok şükür atlattımSen yenmiştin dimi cnm ?
Eveeeet hemen cvp istiyorumNasıl pozisyonda duzelttiniz ki rahat oldu?
Herkes bir olmuyor. Evet zorlandım ama bana sürekli neden olmuyor insanlar çolul çocuğa karışıyor sen neden yapmıyorsun demesine ya da zorla bişeyler yapmaya ilişki yaşamaya çalışmasındansa böyle olmasını tercih ederim. Evlenmeden önce üç çocuğumuz olsun çok istiyorum diyen adam bu sorun çıkınca ben istemiyorum korkuyorum sorumluluktan falan demeye başladı. Ama şimdi reglim gecikince kesin hamilesin demelere başladı istiyor yani ama söylemiyordu istemiyor gibi davranıyordu. Herkesin bi karakteri var tabi farklı farklı. Ama onlar da bizim bi çok negatif huyumuza katlanıyorlar hal böyleyken isyan etmek de olmaz benceAma her şey karşılıklı değil mi? Tek taraflı olmaz ki bazı şeyler. Yani seven insan, bağlı olan insan hele ki böyle bi durumda eşini incitmekten kat kat kaçınmalı. Aksine sürekli yapıcı ve destekleyici konuşmalı. Eşi uğraşsın biraz da Zehra’yla ters düşmemek için. Neden hep Zehra kendinden ödün veriyor. Yani bu iş aparatla çözülüyorsa aparatla çözülecektir. Bunu yasaklamanın mantığını asla anlayamıyorum. Bu tür ilişkilerle sanırım empati kuramıyorum ben. Böyle bir insanla da asla yapamazdım herhalde. Benimki bana yetiyor, bi de seni mi pışpışlayacağım. Yani gaz vermek amaçlı söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, yazarken de endişeyle yazıyorum zaten. Kendi düşüncelerimi ifade ediyorum yalnızca.
Konuyu açmamaya çalışsam da aklımızda kuzum bende izin aldım hem haftasonu kuran okutmak hemde rahatca aparatla deneme yapmak için o yüzden evde bol zamanim olacakken ona bu konuyu acmicam inşallah bu günler de hepsini rahatca yaparım da bir daha olmuyor diye söylenmem burda :) yarim ilişkiye bile razıyım şuan:)))Canım güzel yazmışsın haklısın da ama ben zehrayı anlıyorum burda çok konuştuk biz bunu bütün bunları anlatsa da bazı erkekler anlamayabiliyor benim eşim de öyleydi aparatlara sonradan zar zor ikna oldu ama şimdi yendim bitti diye çöpe atmamı dört gözle bekliyor bu süreçte ben de çok sorun yaşadım aşana kadar onunla ama mecburen ona göre hareket ettim hem çalıştım egzersiz yaptım hem de olabildiğince onunla bunu tartışmamaya çalıştım çünkü biliyordum tartışsam modum düşecek canım istemeyecek e o da empati kuramıyor napalım mecbur dedim bu adamı seviyorum evlendim mutluyum da ya bunu aşıcam ya aşıcam dedim yoluma devam ettim sonu da Allahıma şükür güzel oldu. Zehra da böyle yapmalı yoksa eşiyle daha da zıt düşücek ki bu ikisini de yıpratır aralarında sevgi bağlılık var onu görebiliyorum o yüzden de daha fazla yıpratmamak lazım.
Botoks nasıl birşey cnm ? Hiç duymadım ?aynen öyle valla. ben şimdi artık son tedavi yöntemini de denedim botoks yaptırdım. bu da olmazsa başka seçeneğim kalmadı.
Ah gülüm ya benim eşim burnunun dikine giden bir tıp bisey dediyse o mutlak suretle doğrudur aksi asla olamaz onun için o yüzden şuan yaptiklarimi bilmediği için ona ilişki anında bile şöyle yap desem yapmio mesela bende penisi aparat gibi düşünüp almak istedim bunu spreyle yaptığımızda ama ona dokunur dokunmaz sertligi gidiyorAnlat , hayallerinizi anlat bunu aştıktan sonra yaşayacağınız mutluluğu anlat, evin huzurla dolacağını kırgınlıkların kavgaların bunun eksikliğinde olduğunu ve birlikte aşmanız gerektiğini anlat , izlediğim vajinusmus hastalarının iyileşme sürecinde tedavi merkezlerinin yöntemlerindeki esas noktanın eş desteğini olduğunu defalarca gördüm . Eş desteği de kesinlikle şu değil “ akışına bırakalım olur ben anlayışlıyım ne zaman hazır hissedersen” den ziyade “ne yapabiliriz öyle yada böyle ikimizde çabalıcaz sana güveniyorum yanındayım bahsettiğin yöntemle alışa alışa yapacaksın, durmak yok mücadele var “ gibi tabiki ince çizgi önemli ne pasif ne çok baskın .. Yani tabu olmamalı bu konu ne de tamamen kendini içine hapseden bir çıkmaz olmamalı bizim içinde öyle hepimiz için öyle kararlı olmamız lazım ve bununla daha iyi olacak eminim.zehra1809
Bak mesela biseye bozulmuş gibi maça gitti ama ne gidiyorum dedi ne nereye gittgni söyledi adam akıllı konuşmadık bile dünde eve böyle geldi hemen yattı bana mı bozuk biri mi canını sıktı bilmiyorum ama ben üstüme alınıyorum işteAma her şey karşılıklı değil mi? Tek taraflı olmaz ki bazı şeyler. Yani seven insan, bağlı olan insan hele ki böyle bi durumda eşini incitmekten kat kat kaçınmalı. Aksine sürekli yapıcı ve destekleyici konuşmalı. Eşi uğraşsın biraz da Zehra’yla ters düşmemek için. Neden hep Zehra kendinden ödün veriyor. Yani bu iş aparatla çözülüyorsa aparatla çözülecektir. Bunu yasaklamanın mantığını asla anlayamıyorum. Bu tür ilişkilerle sanırım empati kuramıyorum ben. Böyle bir insanla da asla yapamazdım herhalde. Benimki bana yetiyor, bi de seni mi pışpışlayacağım. Yani gaz vermek amaçlı söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, yazarken de endişeyle yazıyorum zaten. Kendi düşüncelerimi ifade ediyorum yalnızca.
Dokunma sende, ona bırak kendini ama konuşun ,her denemede 1_2 cm ilerlesin,bu gece olmalı diye sartlanmayin, isterse 3 ay sursun ama geti değil ileri gitsin hepAh gülüm ya benim eşim burnunun dikine giden bir tıp bisey dediyse o mutlak suretle doğrudur aksi asla olamaz onun için o yüzden şuan yaptiklarimi bilmediği için ona ilişki anında bile şöyle yap desem yapmio mesela bende penisi aparat gibi düşünüp almak istedim bunu spreyle yaptığımızda ama ona dokunur dokunmaz sertligi gidiyor
Dokunma sende, ona bırak kendini ama konuşun ,her denemede 1_2 cm ilerlesin,bu gece olmalı diye sartlanmayin, isterse 3 ay sursun ama geti değil ileri gitsin hep
Benimki de o konuda dengesiz bi çocuk istiyor bi istemiyor ama istediğini çok iyi biliyorum.sadece bu ikilem yaşadıklarımız onlarında duygularını alt üst ediyorHerkes bir olmuyor. Evet zorlandım ama bana sürekli neden olmuyor insanlar çolul çocuğa karışıyor sen neden yapmıyorsun demesine ya da zorla bişeyler yapmaya ilişki yaşamaya çalışmasındansa böyle olmasını tercih ederim. Evlenmeden önce üç çocuğumuz olsun çok istiyorum diyen adam bu sorun çıkınca ben istemiyorum korkuyorum sorumluluktan falan demeye başladı. Ama şimdi reglim gecikince kesin hamilesin demelere başladı istiyor yani ama söylemiyordu istemiyor gibi davranıyordu. Herkesin bi karakteri var tabi farklı farklı. Ama onlar da bizim bi çok negatif huyumuza katlanıyorlar hal böyleyken isyan etmek de olmaz bence
Ona bırakınca bazen yönü buluyor bazen bulamayıp başka yerlere çarpıyor öyle inat etmiyor ki dediğin gibi olsa hergun adım adım denesek zaten bende daha çok alışırdım penisle denemeye ama hergun denerdi başlarda ikiye düştü şimdi haftasonu anca deniorz haftaiçi olanlar genelde rahatlama amaçlı oluo artık sabah işe gitmek gerektiği icinDokunma sende, ona bırak kendini ama konuşun ,her denemede 1_2 cm ilerlesin,bu gece olmalı diye sartlanmayin, isterse 3 ay sursun ama geti değil ileri gitsin hep
Botoks nasıl birşey cnm ? Hiç duymadım ?
Bende ilk seferi atlattım çok şükür ama nasıl olur yani ikinci defa denemeye biraz cekiniyorum canım tekrar yanarmi diye sen nasil yaptin astin bu durumu ?Evet kuzum çok şükür atlattım
O nasıl işmiş kiz deneyeniz var mi ?Uyutuyolar 15 dk surüyor kaslara igne yapip kaslar kasilmiyor artik . Kasmayinca da vajen normal bir sekilde acısız agrisiz iliskiye hazir hale geliyormuş.
O nasıl işmiş kiz deneyeniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?