- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.001
Valla ilk defa duydum bunu peki oldu mu işe yaradı mı sende ? Ve o iğne yapılınca nasıl oluyor ilişkiye nasıl giriyorsun ?Işte ben de onu sordum da bi ben mi denedim kimseden ses seda yok :)
Canım 3 olmuş işte geç bu gece 4 e yarın 3-4 yaparsın4u de denedim ama 2 boğumdan ileri gitmedi değişim.bir his veriyor acı yanma değil ama degisik içine girdiğini hissediosn 3u şuan çok rahat sokup cikariorm takılma.olmuyor yarın 3u 1 2 kere yapıp 4e geçicem bu gece eşim gelene kadar.3e iyice alıştırcam kendimi :)
Bence 4 dene 4 de bugun olsun madem izin aldın devam et ıkı bogumfan fazlası da girer emin ol4u de denedim ama 2 boğumdan ileri gitmedi değişim.bir his veriyor acı yanma değil ama degisik içine girdiğini hissediosn 3u şuan çok rahat sokup cikariorm takılma.olmuyor yarın 3u 1 2 kere yapıp 4e geçicem bu gece eşim gelene kadar.3e iyice alıştırcam kendimi :)
Valla ilk defa duydum bunu peki oldu mu işe yaradı mı sende ? Ve o iğne yapılınca nasıl oluyor ilişkiye nasıl giriyorsun ?
Tamam kızlar sizi dinlicem ve yarıda kalan arkadaşlar bence aparat yapın ben 4te eşimle deneyipte alabildgm kadarını anca aldım şuan ama denicem yeniden eşim gelene kadarCanım 3 olmuş işte geç bu gece 4 e yarın 3-4 yaparsın
Allah kolaylık versin olacaktır Allahın izniyleTamam kızlar sizi dinlicem ve yarıda kalan arkadaşlar bence aparat yapın ben 4te eşimle deneyipte alabildgm kadarını anca aldım şuan ama denicem yeniden eşim gelene kadar
Inşallah canım ama şuan 3 bile beni o kadar mutlu etti ki hiç olur diye başlamamıştım aslında denemekte istemiyordum yarın başlarım şimdi ev işi yapım dedim ama olmadı merak varya merak çok fena bisey :)) ama aparatlar gerçekten etkili bir yol bir olmuo iki olmuo hatta çok zaman harcıyoruz yeri geliyor ama sonunda oluyor ben 24 eylülde doğru dürüst başlamışım aparata ki bunun çoğu seferi ertelemekle geçti kızlar kızıyordu bahane üretme diye halılarmış hergun en az 10 dk bile denesek bize faydası oluyormusAllah kolaylık versin olacaktır Allahın izniyle
Kesınlıkle oyle 'yapabilirim' sinyalini beyine gondermekle alakalıymıs bende yeni ogrendım. Ve anladım ki adım adım gitmek gerekmiis damdan düser gıbı hadı girsin mantığı cok yanlısmıs bende yaklasık bir aydır uzerınde duruyorum cok sıkur hepimiz ıyı ilerliyoruz. Tebrik ederim devamı gelir ınsallah :)Inşallah canım ama şuan 3 bile beni o kadar mutlu etti ki hiç olur diye başlamamıştım aslında denemekte istemiyordum yarın başlarım şimdi ev işi yapım dedim ama olmadı merak varya merak çok fena bisey :)) ama aparatlar gerçekten etkili bir yol bir olmuo iki olmuo hatta çok zaman harcıyoruz yeri geliyor ama sonunda oluyor ben 24 eylülde doğru dürüst başlamışım aparata ki bunun çoğu seferi ertelemekle geçti kızlar kızıyordu bahane üretme diye halılarmış hergun en az 10 dk bile denesek bize faydası oluyormus
Kesınlıkle oyle 'yapabilirim' sinyalini beyine gondermekle alakalıymıs bende yeni ogrendım. Ve anladım ki adım adım gitmek gerekmiis damdan düser gıbı hadı girsin mantığı cok yanlısmıs bende yaklasık bir aydır uzerınde duruyorum cok sıkur hepimiz ıyı ilerliyoruz. Tebrik ederim devamı gelir ınsallah :)Inşallah canım ama şuan 3 bile beni o kadar mutlu etti ki hiç olur diye başlamamıştım aslında denemekte istemiyordum yarın başlarım şimdi ev işi yapım dedim ama olmadı merak varya merak çok fena bisey :)) ama aparatlar gerçekten etkili bir yol bir olmuo iki olmuo hatta çok zaman harcıyoruz yeri geliyor ama sonunda oluyor ben 24 eylülde doğru dürüst başlamışım aparata ki bunun çoğu seferi ertelemekle geçti kızlar kızıyordu bahane üretme diye halılarmış hergun en az 10 dk bile denesek bize faydası oluyormus
Inşallah kuzum olucak olucak hepimiz yenicez Allahın izniyle :) aynen hemen olmuyormuş ki ben 3te ne kadar zorlandım şimdi küçük geliyor bu durum komik geliyor bana ve şaşırıyorum nasıl boyledusunuyorum diye 1.aparat bile gözüme kocaman gelirdi smdi işe minnacık geliyor :)Kesınlıkle oyle 'yapabilirim' sinyalini beyine gondermekle alakalıymıs bende yeni ogrendım. Ve anladım ki adım adım gitmek gerekmiis damdan düser gıbı hadı girsin mantığı cok yanlısmıs bende yaklasık bir aydır uzerınde duruyorum cok sıkur hepimiz ıyı ilerliyoruz. Tebrik ederim devamı gelir ınsallah :)
Inşallah kuzum olucak olucak hepimiz yenicez Allahın izniyle :) aynen hemen olmuyormuş ki ben 3te ne kadar zorlandım şimdi küçük geliyor bu durum komik geliyor bana ve şaşırıyorum nasıl boyledusunuyorum diye 1.aparat bile gözüme kocaman gelirdi smdi işe minnacık geliyor :)
Amin arkadaşım inşallah hepimiz kurtuluruz azimli olmaktan.baska şansımız yok malesef :) ama çok şükür emek verdiğimizde karşılığını geçte olsa öyle.beklenmedik zamanda görüyoruz ki çok şükür bunlarada otursaydık zamanla geçer deseydik bu aşamaya gelemezdikAzmine hayran kaldım :) bence olucak senin. Devammm. Allah hepimize yardim etsin inşallah tez zamanda :)
Senin adına da çok çoook sevindim zaten en başından beri inanıyorum sana , yaşadığın zorluklarla güçleniyorsunnn canım benim :)Amin arkadaşım inşallah hepimiz kurtuluruz azimli olmaktan.baska şansımız yok malesef :) ama çok şükür emek verdiğimizde karşılığını geçte olsa öyle.beklenmedik zamanda görüyoruz ki çok şükür bunlarada otursaydık zamanla geçer deseydik bu aşamaya gelemezdik
Canım altta bana rahat geliyor üstte yapmışsın bana göre en zoru o altta hayli hayli yaparsın. Doktorda tedavi sırasında aparat verdi mi sana genelde benim bildiğim alt pozisyonda o aparat çalışmalarını yaptırıyorlar sonra farklı pozisyonda oluyor. Altta yapman gereken popona yastık koyman böyle ne çok havada olsun ne çok alçakta güçlü nefes alıp ver kendini o nefesler sayesinde sakın ve kasılma olmadığını gördüğünde daha rahat hissedeceksin eğer esin aparat gibi düşünüp içine senin yerlestir mene izin veriyorsa giriş dahil her anda o penis tamamen girene kadar nefes al ver al ver uzun nefes al güçlü şekilde uzun olarak muma üfler gibi ver nefesini. Eğer esin öyle kabul etmiyorsa yine nefesi yap ve burak o halletsin. Sen en zoru başarmışsın arkadaşım bunu da yaparsın sadece kendine güven ve aparat yap kendine dedigim şekilde kendinde deneyebilirsinKızlar bende 1 yıl çektim vajinismusu.Doktora tedavi oldum ve yendim sayılır ben üstteyken rahat oluyo ilişkim ama ben altta yapamıyorum bacaklarım tirtir titriyo eşimde o pozisyonu istiyo ama ben yapamıyorum az önce denedik ama mümkün diil altta yapamıyorum ve eşim çok kızdı çok ağladım yardım edin altta nasıl üstteki gibi yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?