Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

En son gittiğim kadın iyiki aparatla bana deneme yapmış:) keşke kadına büyük boy aparatı vereydin bu akşam onun tekniğini uyguladım sırtıma yastık koydum ve tıpkı çatı denilen o oturaktaki gibioturdum öne kaydım azcik popomu biraz kaldırdım kadın bana güçlü nefes al güçlü ver demişti ve ben nefesimi güçlü verirken o çok hızlı ve güçlü şekilde içe itmişti o kadar hızlı soktu ki bana hızlı sokup hızlı çıkar yavaş olmaz demişti. Bende oturdum aynı o pozisyonda denedim güçlü nefes aldım baya güçlü ve güçlü nefes verdim dudaklarımı muma üfler şekilde yapıp ve aparatı olabildigince hızlı ve güçlü ittim durmadan nefes egzersizini yapınca kasılma olmuyor ve aparat takılmadan takılsa bile yönünü buluyor. Ilke boyl3 denedim rahat ve hızlı girdi takılır gibi oldu daha güçlü nefes alıp verdim hani hep takiliyorum.dedigim yerde kendimi kasıyormuşum onu fark ettim sonra normal şekilde deneyim.dedim.yavas ve normal nefesle ne çok güçlü ne de çok yavaş şekilde ve aynı yerd3 takildim az önce yine kadının öğrettiği şekilde yaptım daha hızlı girdi. Gir cik yaparkende nefes alıp vermeyi bırakmadım çıkarırken zorlanma falanda olmadı boyle çok.rahatmis ya ve rahtltici müzik buldum dalga sesi şu sesi gibi onlarda mutluluk verdi sanki :)
 
Çok sevindim oh be 3e veda ettim sonunda :)) eşle denerken bu nefes olayı da işe yarar mı kasılma sıfır takılma.yok.olsa.bile güçlü bir nefesle bitiyor burada benim nefes alip vermeyi unutmamak cunku nefes alip vermek kasilmayi azaltmiyor resmen yok.ediyor ve anladigim o rahatlığı bozmayınca aparat iceriye akip gidiyor bize dusen nefes ve itmek :) su kadin bana azcik daha sabretseydi keşke sözde vajinismus uzmanına göre daha çok faydası dokundu bana bisey sormak istersen çekinme gel.demisti gidip teşekkür edesim var :)) 4u de bu teknikle alırsam gtcem yanına ))
 
4u de denedim ama 2 boğumdan ileri gitmedi değişim.bir his veriyor acı yanma değil ama degisik içine girdiğini hissediosn 3u şuan çok rahat sokup cikariorm takılma.olmuyor yarın 3u 1 2 kere yapıp 4e geçicem bu gece eşim gelene kadar.3e iyice alıştırcam kendimi :)
 
Canım 3 olmuş işte geç bu gece 4 e yarın 3-4 yaparsın
 
Bence 4 dene 4 de bugun olsun madem izin aldın devam et ıkı bogumfan fazlası da girer emin ol
 
Valla ilk defa duydum bunu peki oldu mu işe yaradı mı sende ? Ve o iğne yapılınca nasıl oluyor ilişkiye nasıl giriyorsun ?

Daha bekleme sürecindeyim. 15 gündü bekleme . Kaldı 7 günüm. Haberdar ederim simdilik ben de bilmiyorum sonucu:) yani aparat egzersiz vs yapamayanlara alternatif tedavi işte.
 
Denedim ama olmadı devam mı edim öyleyse ben 3u aldım diye kutlama yapıyordum:)) Ben eşimle deneyip başarılı olursam adamı öylece bırakır oynarım kesin:)) spreyle de yaptım ama basardgma inanmamstm boyle jel yada vazelin gibi şeyle almak daha çok mutlu ediyor :) Eşim gelmeden deniyim o halde mac geç bitse bari :))
 
Allah kolaylık versin olacaktır Allahın izniyle
Inşallah canım ama şuan 3 bile beni o kadar mutlu etti ki hiç olur diye başlamamıştım aslında denemekte istemiyordum yarın başlarım şimdi ev işi yapım dedim ama olmadı merak varya merak çok fena bisey :)) ama aparatlar gerçekten etkili bir yol bir olmuo iki olmuo hatta çok zaman harcıyoruz yeri geliyor ama sonunda oluyor ben 24 eylülde doğru dürüst başlamışım aparata ki bunun çoğu seferi ertelemekle geçti kızlar kızıyordu bahane üretme diye halılarmış hergun en az 10 dk bile denesek bize faydası oluyormus
 
Kesınlıkle oyle 'yapabilirim' sinyalini beyine gondermekle alakalıymıs bende yeni ogrendım. Ve anladım ki adım adım gitmek gerekmiis damdan düser gıbı hadı girsin mantığı cok yanlısmıs bende yaklasık bir aydır uzerınde duruyorum cok sıkur hepimiz ıyı ilerliyoruz. Tebrik ederim devamı gelir ınsallah :)
 
Kesınlıkle oyle 'yapabilirim' sinyalini beyine gondermekle alakalıymıs bende yeni ogrendım. Ve anladım ki adım adım gitmek gerekmiis damdan düser gıbı hadı girsin mantığı cok yanlısmıs bende yaklasık bir aydır uzerınde duruyorum cok sıkur hepimiz ıyı ilerliyoruz. Tebrik ederim devamı gelir ınsallah :)
 
Inşallah kuzum olucak olucak hepimiz yenicez Allahın izniyle :) aynen hemen olmuyormuş ki ben 3te ne kadar zorlandım şimdi küçük geliyor bu durum komik geliyor bana ve şaşırıyorum nasıl boyledusunuyorum diye 1.aparat bile gözüme kocaman gelirdi smdi işe minnacık geliyor :)
 

Azmine hayran kaldım :) bence olucak senin. Devammm. Allah hepimize yardim etsin inşallah tez zamanda :)
 
Kızlar bende 1 yıl çektim vajinismusu.Doktora tedavi oldum ve yendim sayılır ben üstteyken rahat oluyo ilişkim ama ben altta yapamıyorum bacaklarım tirtir titriyo eşimde o pozisyonu istiyo ama ben yapamıyorum az önce denedik ama mümkün diil altta yapamıyorum ve eşim çok kızdı çok ağladım yardım edin altta nasıl üstteki gibi yapabilirim
 
Azmine hayran kaldım :) bence olucak senin. Devammm. Allah hepimize yardim etsin inşallah tez zamanda :)
Amin arkadaşım inşallah hepimiz kurtuluruz azimli olmaktan.baska şansımız yok malesef :) ama çok şükür emek verdiğimizde karşılığını geçte olsa öyle.beklenmedik zamanda görüyoruz ki çok şükür bunlarada otursaydık zamanla geçer deseydik bu aşamaya gelemezdik
 
Ve akşam egzersizimi ilk boy aparatı 2kez tam olarak alarak bitirmiş bulunuyorum, küçük emin adımlar hepsinden iyi , demorilize olmadan :)
Yapamayan henüz başlayamayan arkadaşlar varsa en ufak adım bile sizi ileri götürecektir biri ilişkiye rahatça girer biri 4ünü rahatça yapar biri 3.aparatta aaa ben bakamıyorum dokunamıyorum ben hiçbirşey yapamıyorum herkes nasıl ilerliyor demek yerine sadece kendinizle yarışın.. Bakamadın mı önce bakmaya alış, sonra dokunmaya ve orada kalabilmeye ama göreceksin ki ilerleyeceksin (!) :)
 
Senin adına da çok çoook sevindim zaten en başından beri inanıyorum sana , yaşadığın zorluklarla güçleniyorsunnn canım benim :)
 
Canım altta bana rahat geliyor üstte yapmışsın bana göre en zoru o altta hayli hayli yaparsın. Doktorda tedavi sırasında aparat verdi mi sana genelde benim bildiğim alt pozisyonda o aparat çalışmalarını yaptırıyorlar sonra farklı pozisyonda oluyor. Altta yapman gereken popona yastık koyman böyle ne çok havada olsun ne çok alçakta güçlü nefes alıp ver kendini o nefesler sayesinde sakın ve kasılma olmadığını gördüğünde daha rahat hissedeceksin eğer esin aparat gibi düşünüp içine senin yerlestir mene izin veriyorsa giriş dahil her anda o penis tamamen girene kadar nefes al ver al ver uzun nefes al güçlü şekilde uzun olarak muma üfler gibi ver nefesini. Eğer esin öyle kabul etmiyorsa yine nefesi yap ve burak o halletsin. Sen en zoru başarmışsın arkadaşım bunu da yaparsın sadece kendine güven ve aparat yap kendine dedigim şekilde kendinde deneyebilirsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…