Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle öyle burada yenen yada benden daha iyi durumda olanlara bakıp hiç öyle cümle kurmadım kurmakta doğru değil dediğin gibi kendimizle yarışmalıyız sen 1 günde olayı kavrar çözersin ben aylarca cozemeyebilirim herkes aynı değil anlama şeklimiz anlamayı uygulamaya dökme şeklimiz aynı değil.kimisi vardır olayı kavrar aparat vs kullanmadan direk eşiyle dener ve olur yani kimseyle yarışmaya gerek yokki çok şükür burada öyle ortamda yok tam.tersi yenen arkadaşlarımızın çoğu havalanıp gitmiyor tam tersi burada bizlerede elinden geldiğince yetişmeye çalışıyor çok güzel.bir zincirleme var burda sen 1.aparatı başardın ve hiç yapamayan birine faydan olacak ben 3.boyu bitirdim benimde faydam olucak bana 4u rahat yapanlarin yenenlerin faydası olcak bazen delirip olmuyor diye söylendigimde daha hiç başlamamış kişiler de yardim edici sözlerle moral veriyor bu kadar güzel insanı istesek böyle toplayamazdık he :) sanki herşeyimiz aynı eşlerimizin tavırları bile aynı yaşadıklarımız hissettiklerimiz ayni

Senin adına da çok çoook sevindim zaten en başından beri inanıyorum sana , yaşadığın zorluklarla güçleniyorsunnn canım benim :)
Kocama inat yenicem der misin:))) sende çok güzel ilerliyorsun canım 1e iyice alıştır kendini hatta ben dün her giriş yerinde aralıklı olarak durdum ve gel git yaptım sağ sol esnetme hareketi yaptım bunu tamamen sokana kadar yaptım başta biraz rahatsız etti sonra alıştım ve mümkün olduğunca hızlı sokup çıkarmaya alıştır kendini öyle daha kolay geliyor insana

4 numara yarıya kadar oldu, diyosund ya, 4 numara kalınlık olarak zorlamadi yani ilk girişte

Kızlar aparatın en büyüğü kaç cm? Eşim girmeye çok az kalıyor diyor. Bence eşimin p... normalden uzun ve benim takıldım dediğim yer orası kafayı Yiyeceğim. Sanırım takılma Yok orası son nokta . Akşam saatlerce video izledim uyarılmış vajina bile 18 cm geçmiyormuş. Ve vajinanın ilk 3-4 cm hisliymiş düşünsenize kasmış olsam bile sonrasında his yok bunu hissetmemek gerekir. Ben acıdan ölüyorum lütfen

Aynen öyle kuzum , biz burda birbirimiz için varız ve tecrübelerimizden en ufak kelimelerimizden etkileniyoruz bize bir artı oluyor hepsi çünkü en iyi biz anlıyoruz birbirimizi aynı yollardan geçtiğimiz için bu sayfaya üye olmadan kendi kendime konuşur anlatırdım o zaman bir nebze rahatlardım ama buraya üye olduktan sonra sizlerle paylaşmak canlı yaşayan örnek kişilerle iletişim kurmak daha da rahatlatıp hız kazandırdı bana , egzersiz yaparken gözlerimi kapattığımda burada konuştuklarımız geliyor aklıma , inşallah bende birinci aparata iyice alışacam öyle ikiye geçicem iki üç gün bununla devam edip tüm tedirginliğimi atmak istiyorum, Allah’ın izniyle :)

4 numara yarıya kadar oldu, diyosund ya, 4 numara kalınlık olarak zorlamadi yani ilk girişte
Girişte zorlamadı canım 2 boğum kadar çok rahat girdi ama orada galiba kastigim için yine gitmediğini düşündüm ama olucak hatta o da gözümüze küçük gelecek ben eşimle en son denememzde de 2 boğum gibi bisey aldım ileri gidememiştik ben zaten şu aparat olayını cozsem eşimle olcak gibi

Dün bende öyle hem burada duyduklarim aklıma geldi hemde o son gittiğim kadın doğumcunun bana öğretme çabası sonra benle ugrasamayacagni söyleyip terslemesi dank ettirdi kafama kadın bana orada ne yapmam gerektiğini göstermeye çalışıyor bense çocuk gibi uslu duramadım:) hepimiz yeneceğiz ben inaniorm.

Canım benimki 13.5 cm ama spreyle denediğimde kaydı gitti sonuna kadar takılma oldumu pek anlamadim

“Küçük emin adımlar hepsinden iyi”. Kesinlikle katılıyorum. Ben bir kez bir boyu alınca hemen bi sonrakini denemeyi de doğru bulmuyorum. Zaten terapistler de önce o boyu tamamen rahat şekilde gir çık yapmayı öğrendikten sonra bi sonraki boya geçmeyi öneriyorlar. Seni de çok tebrik ederim :)

Bende ilk seferi atlattım çok şükür ama nasıl olur yani ikinci defa denemeye biraz cekiniyorum canım tekrar yanarmi diye sen nasil yaptin astin bu durumu ?
Şu an regli oldum ben de canım ama ondan bile çekinmiyorum bi kere olduysa devamı da olur. Tamamı girdi mi bitti mi senin de?

Ve ölçü konusunda erkekler çok hassas bir iki cm bile fazla söyleme ihtimalleri var büyük olması önemli sanıyorlar:)))

Canım o senin elinde olan bisey değil ki tamamı sonuna kadar giricek diye bir kuralda yok o yüzden bu kadar skma canını o uzunsa senin ne suçun var yarım giriyor deme artık bak bitti bu iş senin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…