- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.061
Arkadan one dogru giris oluyodu cnm doğrudur ama tam olmamıştı yaniDaha ilk defamı oldu daha öncede sanki oluyordu sizin yanlısmı hatırladım
He yanma olursa sıkıntı değil çünkü arkadan öne yaparken de oluyordu ona alışmıştım.acı olur mu diye dedim yani ilk olduğu gibi.Sadece hafif yanma olur onuda azaltmak için bol kayganlaştırıcı
Özletme kendini kuzum:) o hisse alışmam lazım aynı ilk eşimle denerken olan yanma gibiydi dayanamicam sandim yön mu yanlış diye düşündüm her yeri denedim ama itmem lazım yarın spreyle denicem uyuşukluk geçene kadar gel git yapicam selen arkadaşımız gibi :)Yanma normal canm biraz dayanmaya calıs ve nefes verirken ittir nefes all verirken ittir bu önemli 4. Aparatın yarısı süpersin ya
Kaçgündğr bakamıyodum buraya aferm sana
En doğru yolda olan, eşinin penisi, o şekilde hallleden çok arkadaş varArkadan one dogru giris oluyodu cnm doğrudur ama tam olmamıştı yani
Canım üste deniyorum bende ama başaramadım nasıl yapıyorsun bi taktiğin var mıKızlar bende 1 yıl çektim vajinismusu.Doktora tedavi oldum ve yendim sayılır ben üstteyken rahat oluyo ilişkim ama ben altta yapamıyorum bacaklarım tirtir titriyo eşimde o pozisyonu istiyo ama ben yapamıyorum az önce denedik ama mümkün diil altta yapamıyorum ve eşim çok kızdı çok ağladım yardım edin altta nasıl üstteki gibi yapabilirim
Canım üste deniyorum bende ama başaramadım nasıl yapıyorsun bi taktiğin var mı
Penisle oluyordu cnm zaten arkadan on bölgeye geçiş ama artık öne geçiş yaptık ben sadece parmak egzersizi yaptım ve eşimle denemeler geçen günde önden yarisina kadar aldım çok şükür.En doğru yolda olan, eşinin penisi, o şekilde hallleden çok arkadaş var
Kızlar 4. Aparatı vazelinle almaya çalıştım yarisi girdi yarisi girmedi. Orada yanma hissediyorum nedense sanki aparat oradan geçemiyor.gibi garip bir his veriyor bana ne önerirsiniz ne yapmam lazım
Saol canm bende altta izin veremiyorum doktor üstte ol dedi denedik ama çok aşırı basınç hissettim ve girmedi sende de oldu mu ilk baştaCanım ben altta 1 2 kere filan deneyebildim ama çok verimli diildi yapamıyorum.Ben üste geçiyorum eşim penisini vajina girişine yerleştiriyo ben yavaşça oturuyorum burundan nefes alıp ağızdan uzunca veriyorum yavaşça giriyo.Ve şu çok işime yarıyo benim kegel yapmak.Penisin başı girdikten sonra sık bırak sık bırak yapıyorum bi bakmışım ki tamamına yakın girmiş.Başlarda hemen çok iyi olmadı tabi ama sürekli denedik biz ve alıştım artık baskı felan da kalmadı.Bende altta yapamıyorum bacaklarımı açamıyorum resmen
Sadece hafif yanma olur onuda azaltmak için bol kayganlaştırıcı
Daha önceki yazdıklarımı okumadiginiz için size öyle gelmiş olabilir diğer bir kaç arkadaş durumu biliyor ki onların tavsiyesi üzerine şuanda daha iyi bir duruma geldim tavsiyelerini yaptım yani.Beygova, seninki pozisyonda işin keyfi tadi tuzu, vajinusmusla bı bı alakasi yokki
Saol canm bende altta izin veremiyorum doktor üstte ol dedi denedik ama çok aşırı basınç hissettim ve girmedi sende de oldu mu ilk başta
Kızlar bide sizinle doktorumun söylediği bişeyi paylaşmak istiyorum.Adet öncesi yani 1 hafta öncesi vajinada kuruluk başlarmış içerisi neredeyse kupkuru olurmuş ve can yanması daha fazla olurmuş hassasiyet yükselirmiş.Bazı günler ilişkide,egzersizde acıyı bi tık daha fazla hissetmemiz bundan dolayı oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?