- 11 Nisan 2017
- 118
- 19
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.081
Yaa bunu söylemen çok iyi oldu. Çünkü son iki egzersizde aparatı bolca jellememe rağmen içimden kupkuru çıkıyor, git gelde de hissediyorum kuruluğu. Halbuki on gün önce ilk başladığımda öyle olmuyordu. Reglime az kaldı. Demek ki bu sebepten. Ben de gerginlikten kuruyorum diye endişelenmiştim.
Canım onu ben geçemediğim o yerde yapıyorum hızlı nefes alıp verince 3te gayet rahat geçmiştim ordan ama yeni bir his 4un ordan geçmesine yaklaşması önerilerini dikkate alıp birde o şekilde.denicem ki bugün spreyle alıp senin yaptığın gibi uyuşukluk geçene kadar gel git sok çıkar yapicam çünkü oraya hissederek 1 kere girdiğinde gerisi daha kolay oluyor mesela dün 3u denedim başta inat etti zorlandım almakta o yerde takildim güçlü nefes alıp verince aktı gitti bi de el alışıyor artık susun 3 bana küçük gelio şuan aslında büyük görünüp korkuyoruzZehra kegel yapmayı ve çiş başlatır gibi kasları bırakmayı deniyor musun? Onlar bende çok işe yarıyor o yarısında. Büyük aparatlarda da aynısını yapmayı deneyeceğim.
Bi de yatarak yapıyorsan hafifçe vajina girişini yukarı kaldırır gibi yapmayı dene. Karın kaslarını sıkarak vajina girişini kendine doğru çekiyormuşsun gibi. İkinci aparat tamamen içindeyken (onda artık çok rahatsın diye ikinciden örnek verdim) daire çizmeyi bi denesene ne dediğimi anlayacaksın. Ağırlığını tamamen popoya, altına koyduğun yastığa verirsen daire çizerken çatı kemiği mi artık neyse onu hissediyorsun üst duvarda. Tam bir daire olmuyor gibi. Sağ sola güzel açılıyor ama üst altta daha dar kalıyor. Popo yastıktan kalkmadan çook hafif hemen bi tık vajina girişini kaldırınca, ağırlığını yükünü biraz popodan çekince o zaman aşağı yukarı da rahat hareket ediyorsun. Kocaman bi daire rahat çiziliyor. Üst duvardaki çatı kemiği mi her ne ise sana engel olmuyor. Popo tamamen kalkmayacak çünkü o zaman popoyu yukarıda tutmak için otomatikman kalça kasları geriliyor, giriş zorlaşıyor. Umarım net anlatabilmişimdir. Aparat büyüdükçe o yarıda kalma artıyor sanırım çünkü oraya tamamen yüklenince yani tüm vücut yükünü altımızdaki yastığa bırakınca üstten yolu hafif bastırıyoruz sanırım. Yani dördüncü aparatta deneyimlemedim, sadece çıkarım yapıyorum ikinci boyla egzersizlerimden. Git gel de sorun yok, tüm ağırlığını popo altındaki yastığa bıraksan da bi şey olmuyor ama ilk giriş için vajina girişini çok hafif kaldırmayı da bi dene, bir de bacakların açık olmasına dikkat et.
Ek olarak bizim eşlerimiz aparat gibi yada bizim gibi hergun denemeye.musait olmuyor ki keyfine bağlıyor yorgunluğuna bağlıyorlar ve ertelemeyi asıl onlar.surduruyorlar penisle de yenilir ama esin hergun bıkmadan usanmadan deneyelim demesiyle olur asama asama ucunu alsak çıkarsa yine ucunu alsak. Sonra ki gün ucundan ileri gitmeye çalışsak gibi gibi ama bu neredeyse imkansız çünkü erkekler boyle şeye gelemiyor benimki hayatta yapmaz bu düşüncemi ama yapan varsada bizim suanki penislede olcakmi endişemizi taşımaz orada erkek önemli onun sabri önemli aparat gibi olsalar keşke:) Canım ne zaman isterse alıyorum.deniyorum sıkılınca bırakıyorum sonra yine alıyorum.ne.nazi var ne kaprisi var nede rahatlatma derdi var yorgunum demez yarın.deneriz demez :)) bu konu egzersizle geçiyor penis olur aparat olur biseye.denemeden oturdgmz yerden malesef geçmiyorKüçük bir not: Vajinismus rahatsızlığı olanların direkt olarak penisle deneme yapmasını cinsel terapistler asla önermez. Hatta parmak ya da aparat egzerisizi bitene kadar eşle deneme sıkı şekilde yasaktır. Buna tamamen katılıyorum. Çünkü emeklemeden yürümeye kalkınca hayal kırıklığı yaşama olasılığı artar, motivasyon düşer, vajina hazır olmadığı için acı yanma gibi şeyler hissedilir bu da ilişkiden acı beklentisini artırır, işler kısır döngüye girer, eşin de motivasyonu düşer, eşle iletişim sorunlarına sebep olabilir vs. Yapabiliyor olsak zaten yapardık, elli kere denemişiz penisle olmamış, usul usul kasları alıştıyoruz. Yoksa kimse meraklı değil içine plastik sert aparat sokmaya, kendini parmaklamaya falan.
İlk denemede olmadı, ikide olmadı, üçte penisi alan zaten ya yalnızca ilk gece korkusuna sahiptir ya da en en basit seviyede vajinismustur. Yani vajinismus bile denmiyordur bence. Ama kaç kez uğraşıp yapamadıysan, korkuların olduğunu kendini kastığını düşünüyorsan en doğru yol adım adım gitmektir. Herkes kendini bilir zaten :)
Canım onu ben geçemediğim o yerde yapıyorum hızlı nefes alıp verince 3te gayet rahat geçmiştim ordan ama yeni bir his 4un ordan geçmesine yaklaşması önerilerini dikkate alıp birde o şekilde.denicem ki bugün spreyle alıp senin yaptığın gibi uyuşukluk geçene kadar gel git sok çıkar yapicam çünkü oraya hissederek 1 kere girdiğinde gerisi daha kolay oluyor mesela dün 3u denedim başta inat etti zorlandım almakta o yerde takildim güçlü nefes alıp verince aktı gitti bi de el alışıyor artık susun 3 bana küçük gelio şuan aslında büyük görünüp korkuyoruz
Ek olarak bizim eşlerimiz aparat gibi yada bizim gibi hergun denemeye.musait olmuyor ki keyfine bağlıyor yorgunluğuna bağlıyorlar ve ertelemeyi asıl onlar.surduruyorlar penisle de yenilir ama esin hergun bıkmadan usanmadan deneyelim demesiyle olur asama asama ucunu alsak çıkarsa yine ucunu alsak. Sonra ki gün ucundan ileri gitmeye çalışsak gibi gibi ama bu neredeyse imkansız çünkü erkekler boyle şeye gelemiyor benimki hayatta yapmaz bu düşüncemi ama yapan varsada bizim suanki penislede olcakmi endişemizi taşımaz orada erkek önemli onun sabri önemli aparat gibi olsalar keşke:) Canım ne zaman isterse alıyorum.deniyorum sıkılınca bırakıyorum sonra yine alıyorum.ne.nazi var ne kaprisi var nede rahatlatma derdi var yorgunum demez yarın.deneriz demez :)) bu konu egzersizle geçiyor penis olur aparat olur biseye.denemeden oturdgmz yerden malesef geçmiyor
Günaydın kızlar doktor bana mantar için krem vermişti sabah akşam sürüyorum ancak ben yine aparatlar la deniyorum bu süreci uzatır mi eşim.mantar geçmeden penisle deneme taraftarı değil kaşıntı geçer diye korkuyor galiba
Aynen haklısın erkek ıcın 'bak yine olmuyor' psikolojisi oluyor kadını rahatlatması gerekırken kendisi de inanmadığı ıcın o konuda da eksik kalıyor hele bir de erkekte heyecanlanıp sertlesemezse baslı basına sorun erkek bunu ya ııcne kapanarak ya da dusa vurarak kapatmaya calısoyor benim esim gunletdır arastrmıstı mesela bana hissettirmeden bana sonradan soylediBen sanmıyorum hiç bi erkek o kadar sabırlı değildir. Yani sabırlı olsa bile, nasıl anlatayım, penisi aparat gibi kullanmak aradaki cinsel çekimi zedeler gibi geliyor bana. Egzersizlerde öyle kendini olaya kaptıramıyorsun ki zevk alasın, zevk yaşatasın. Taktik teknik işliyor o anda. E bunu da sürekli eşle denemek eşin gözünde cinsel cazibenin azalmasına sebep olur sanırım. Acıttım mı acıtacak mıyım doğru mu ittim yönü mü yanlış oldu vs. Biri gerilecek, bişi diyecek, diğeri alınacak üzülecek. Yatak odasına yansıyacak bunlar birikip birikip. Karşılıklı tatsızlık bence, gerek yok. Alışana kadar aparatla rahatlayıp sonra eşi çağırmayı da bu yüzden çok mantıklı buluyorum.
Tamam canım çok sağolBaşlarda normal canım bende oldu ama gerçekten gün aşırı denersen kendin bile farkediyosun baskıların nasıl azaldığını üstte daha rahat bence ilişki kontrol sende olduğu için kendini iyi hissediyosun
Çoğunda haklısın, ama 4 boy aparatı cok rahat alabilen hatta, 1 aydan fazla sadece 4. Aparatla çok rahatlıkla çalışabilen ama ondan daha küçük penisi alamiyanda görduk.Ben sanmıyorum hiç bi erkek o kadar sabırlı değildir. Yani sabırlı olsa bile, nasıl anlatayım, penisi aparat gibi kullanmak aradaki cinsel çekimi zedeler gibi geliyor bana. Egzersizlerde öyle kendini olaya kaptıramıyorsun ki zevk alasın, zevk yaşatasın. Taktik teknik işliyor o anda. E bunu da sürekli eşle denemek eşin gözünde cinsel cazibenin azalmasına sebep olur sanırım. Acıttım mı acıtacak mıyım doğru mu ittim yönü mü yanlış oldu vs. Biri gerilecek, bişi diyecek, diğeri alınacak üzülecek. Yatak odasına yansıyacak bunlar birikip birikip. Karşılıklı tatsızlık bence, gerek yok. Alışana kadar aparatla rahatlayıp sonra eşi çağırmayı da bu yüzden çok mantıklı buluyorum.
Katılıyorum sanaYani ben belki tam olarak anlatamıyorum, bu rahatsızlık , sadece vajinaya penisin girmemesi ebat, büyüklük, vajinanin alışması, genişlemesi olayı değildir, eğer öyle olsaydı zaten 4 aparat, birer haftadan olsa 1 ayda biterdi, kastim su ki 2 . Aparat hadi 3. Olsun giriyorsa kesinlikle eşli deneme olmalı
Hiç korkma.canim gerçekten senin tekniğinle çok kolay alacaksın ben inanıyorum.Ben de 3e geçeceğim, gözümde büyümüyor değil ama sen böyle söyledikçe rahatlıyorum. Bi de gerçekten 1. boy bile dağ gibiydi gözümüzde, nasıl alıştık, bunlara da yapa yapa öyle alışacağız.
Beni anlayan biri çıktı sonunda,burada tam yazıya dokemiyorum. Fizyolojik bir hata yoksa ki, yüzde 99 umuzda yok, kesinlikle kocalar ile beraber çözülecektir, sizin kadar onlarinda sorunu budur, kocalariniz 15 yıl sonra erken bosalma, ereksiyon sorunları başlayınca ki kesin başlayacaktır, o zaman onlar gidip kendi başına mı çözüm arayacak, sanmayin ki öyle olur.Katılıyorum sana
Çok haklısın kuzum insan ufacık gelişmede bile umutlanıyor çünkü o kadar umutsuzduk ki ihtiyacımız vardı o ışığa. Burda yenmekten ya da ilerlemekten kastımız zaten çok zevk almak mükemmel ilişkiler yaşamak falan değil önce bi onu anlaması lazım o arkadaşların. Biz burda vajinaya bakmayı bile bilmeden bakamadan yapamadan geçen zamanlardan sonra içine aparat alabildiğimiz sonra penise geçtiğimiz uzuun bi yolculuktan bahsediyoruz. Evet bunu yapan bi gecede de yapıyor ama bu bizi ilgilendiren bir durum değil. Doktorun bana dediği gibi 100de 10luk kısım bunu yaşayan e onda da biz olmuşuz Allah bize de sınav olarak bunu vermiş biz de elimizden geleni yapıyoruz. Birbirimize de desteğiz ben en çok burda rahatlıyorum. Yenmeden önce de böyleydi şimdi de böyle. Reglim gecikti eşimle konuşuyoruz bişeyler soruyorum bilemediği yerde canım ben net bilmiyorum gruptakilere sor bi istersen daha net olur diyor. Ona bile nasıl anlatmışsam burayı. O yüzden burası bizim özgürlük alanımız ama kimseyi rahatsız etmiyoruz lütfen bu bahsettiğimiz arkadaşlar da buna dikkat etsin artık.Arkadaşın bir tanesi bana sen yenmiş sayılmazsın demişti o günüm hem bana hem eşime zindan olmuştu. Vajililer bu konuda ço k hassas ve narin kesinlikle düşünmeden konuşmayalım burda Ego tatmin etmiyoruz sana kolay gelen bana zor gelir. Sen üstte yaparsın ben altta artık pazarlık yapmayı bırakalım arkadaşların beynine değil kalbine dokunalım. Bu hastalık geçici Canlar bundan emin olalım ve birbirimizi kırmadan sürekli yapıcı olalım. Bu sitede kimse kimsenin annesi ablasıı değil . Höd höd konuşmak yerine daha uysal bir konuşma tarzı seçelim unutmayalım ki bir sözümüzle dünyalarını değiştirecek insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?