Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ve o aparatta o takıldıgım yeri aşınca kuş gibi hafifledim sanki :) vücut direk tepki veriyor 1.tepki rhatliyorsun sanki içine bisey girmesi hoşuma gidiyor.gibiydi 2.hissim.bu da.ne hemen çıksın gitsin içimden ben icimde bisey istemem.gibiydi aparati 2 kere denedim.2sind3 de bu durumu yaşadım girmesiyle.cikmasi bir oldu :)

Ya biri regl donemi yklasinca rahim asagiya dogru iniyor mu ne yazmisti ondan olabilir diye dusundum ben. Cunku ilk yaptigimizda hicbir problem yoktu yanma falan. Ama bu 3.deneme ve yanma oluyor surekli. Ben de ona bagladim. 2gunde 1 yapiyoruz belki ondan da olabilir sık yapmak gerekşyor olabilir. Ya benim gittiğim kadın doğum cok tatlıydı çok güzel anlattı beni cesaretlendirdi aslında yakınsan ona gidebilirsin. Psikoloğa da gittim 2 seans. Bişeyler izletecekti erotik şeyler yani ben de gitmedim rahatsız oldum kendim halledebileceğimi düşündüm buna inandırdım ve oldu. Ama sen gitmek istiyorsan ona da gidebilirsin. Çok tatlı çok iyi biriydi. Gençti de halimden anlamıştı her türlü konuda konuşabiliyordum

Zehra süpersin tek kelimeyle! Ay yerinde olmayı çok isterdim, ben de 3.yü denedim şimdi ilk kez. Anlatıcam bi sonraki postta. Hatta sana da sorularım var :) Yanma her zaman takılınan yerde değil de az daha ilerilerde mi oldu?
-Elini asla çekme aparattan rahatlayana kadar, tam gevşemediğimiz zaman vajina atıveriyor ileri.
-Sızlama normal. Ben üçünde de ilk girişten sonra hissettim. Üstüne oturunca falan bi garip oluyorum. Ama sonraki denemelerde gitti hep o sızlama. Şimdi de var bak ama sonraki denemelerde olmayacağını biliyorum.
-Tamam, şimdi olay dörde alışmakta. Bundan sonra aklına kazınacak tek şey bu son egzersizin olsun. “Geçen yaptın, yine yapacaksın” dediğin an tamamdır.
Tebrik ederim :)

Regl yaklaştıkça yanma olayıyla ilgili bikaç sayfa önce arkadaş doktordan aldığı bilgiyi paylaşmıştı. Yaklaştıkça kuruluk artıyormuş vajinada, normalmiş. Ben de aynı şeyi yaşıyorum.

Çok sevindim.senin adına canım ben doktoru kendim icim hiç istemedim hep eşim için istedim çünkü bana destek olan bana yol gösteren biri olmadı tam tersi her önerimi red eden biri ben onu doktora götürünce fikri değişir beni anlar falan sandim.ama.olmadi karşıma.kotu doktor.cikti.ve.herseyi zorlaştırdı ama iyi yani eşim daha sakin bana karşı daha ılımlı sadece mantarm oldu diye önlem.almaya çalışıyor. Sen ne güzel yenmişsin inşallah bizde yenicez burada çok.cabalayan insan.var ki terapi bile yapıyoruz resmen benim.karsima.dogru doktorlar.cikmadi malesef en son gittgm kadın iyidi de bana tahammül.edemedi yinede bana katkısı oldu :) 3 kere deneyip sorun yaşamadıysan o büyük ihtimal regl yaklaştığı için veya arkadaşın diğer yazdığı vajina kurur ibareside etkilemiş olabilir canim

Canım çok teşekkür ederim seninde 4e geçip aman bu da neymiş çocuk oyuncağı diyeceğin gün yakındır:) o yanma tamda takıldıgım yerde oldu canım 3te çok çok hafifti degisik bir boy alışırım dedim de bu seferki beni gerçekten zorladı sabahtan beri denedim ya yarim oldu ya sade 1 boğum oldu sonra ara verdim başka şeylere yöneldime.aksam eşim gelene kadar deniyim dedim ve ummadigim anda oldu istediğin zaman sor canım yardımcı olurum :) evet ya şimdi alışma zamanı şaka gibi geliyor herşey:)

3. boy aparatla ilk deneyimim: Biliyorsunuz ki ben ilk kez yeni boya geçince içime sprey sıkıp uyuşturarak yapıyorum ilkini. Yine aynı şekilde uyuşturdum. Uyuşukluğa rağmen 1 ve 2 kadar kolay olmadı. Çünkü zihnimde “ya bir yere zarar verirsem, hissetmiyorum da, bişi yapar da anlamazsam” düşüncesi vardı. Belki bi 20 dk uğraştım, yarısını alamadım, giren de geri kaydı çıktı durdu. Midem falan bulandı, kalbim ağzıma geldi, gereksiz bi panik yaşadım, sakinleşemedim :) Sonra bi tuvalet molası verdim, hafif bi çiş gelmiş hissi vardı, belki ondandır diye. Hem biraz da kafam dağılsın dedim. Sonra dönüp 2. boyla karşılaştırdım. Yanyana koydum “sadece bir cm daha uzun, içeride yer var biliyorsun ve bu kalınlık sana zarar vermez, penis bundan daha kalın, öyle olsa bütün kadınlar penisi alınca vajinalarına zarar verirdi” diye bizzat görerek kendimi ikna ettim. Sanırım faydalı oldu. “Olmak zorunda değil, sadece deniyorsun, olmadı yarın yaparsın” düşüncesiyle girdim. Sprey sıkalı yarım saati geçmişti ve aslında bu iyi oldu, çünkü ikinci girişimde ilki kadar hissiz değildim. Hissetmeye başlamıştım. Hatta acaba yapmasam mı dedim ama böyle hafif hissetmek daha iyi diye ilerledim. İlk ikide takıldığım yeri yine kegel ve çiş başlatır gibi bırakarak, sağ sol yaparak geçtim. Şimdi yazınca kolaymış gibi geliyor ama epey uğraştım, yine bi 10 dk gitmiştir. Orayı it it geçememişim gibi hissettim bu kez, sonu gelmedi sanki, “ay hadi bitmedi mi diyorum” yok bitmemiş, baya cebelleştirdi beni. Kısa ve sık aralıklarla kegel, kegeli gevşetirken hafif hafif ama çok yavaşça ilerleterek girdi. Orayı geçince gerçekten vücut bi “oh be” diyor, anlıyorsun geçtiğini.

İlerlemekte biraz zorlandım bu kez. Yani takılınan yeri geçince normalde rahatça iyice içlere iterdim, kayıp gidiverirdi, bu kez öyle olmadı @zehra1809 sende de böyle oldu mu? Ve diğer arkadaşlar, paylaşırsanız sevinirim.

Yine içimde bekletip, sağa sola daireler kegeller falan yarım saat de öyle beklettim. Vajinada doluluk hissi kesinlikle 3.boyda geliyor. Ama git gel yapamadım çok. Yanma hissettim. Yani diyorum ya normalde orayı geçince çok rahat büyük büyük git geller yapardım. Şimdi minik miniklerde bile yanma hissi oldu. Islak değildi içerisi çünkü yeterince, hissedebiliyorum o kuruluğu. İşte panikten mi regl yaklaşınca kuruluğun artmasından mı artık nedense.

3ün girebildiğini gördük, şimdi sıra spreysiz denemelerde. @zehra1809 3ü kaç denemede spreyle yaptın kaçıncıda spreysiz aldın?

Tebrikler, cok doğru yoldasınız, boşa zaman kaybetmeden aslolan eşli deneme

Canım aslında rahatca gidip geliyor bak ben nefesi güçlü alıp güçlü verince rahat gel git oldu bende ama kendimi kasınca yanma oldu. Ben 3u 2 kere spreyle aldım o da hem gireceğinden emin olmk hemde yönü anlamk için sonrasında spreysiz denedim ve 24une kadar alamiordm.o.aksm sadece nefese ağırlık verdim ve oldu sen 3te rahat olcksn 1 kere oldu ya gerisi kolay kuzum yanmada geçiyor ilk etapta bendede olmustu

Yine konuyla tam.alakasi olmayan sadece benim içimdeki sesin bana söylediklerini sesli düşünüyorum kızlar. Ben 24unde tamam dedim madem niyet ettim ben cumartesi ne olursa olsun kuranı okutucam sadece Allah için okutucam şart koşarak okutmuyacagim dedim. Ve nasıl desem sanki bana Allah daha çok yardim etti gibi geliyor ve sanki bu konuyla alakası var gibi geliyor 24unde bu kararı kafamda netlestirdim ve mac olduğunu bilmiyordum eşim oraya gidicem dediğinde sevindim dedim denerim olmazsa da sorun değil nasılsa tatildeyim dedim ve sadece vazelin sürdüm o nefes olayını ilk defa o şekilde yaptım doktorun itisi aklıma geldi ve yanması vardı ama yine de bana göre kolay girdi. Dün mesela o telefon konuşmasını yapmasaydım belki 4e bi kadar ağırlık vermeyecektim kuran için hazırlık yaptığım için ama birşey beni odaya gönderdi sanki çünkü baya uğraşıp yapamamıştım sonra kafam dağılsın diye başka şeyler yapmıştım. Neyse denedim tam cikaricaktm Allahim bana yardim et neden yapamadım dedim sonra çıkarmadan içinde gel git sağ sol hareketleri yaptım aparatı itmeden nefes alıp verdim çünkü kasıyordum ve o kasilmam geçince girdi yandı ama girmesi beni o kadar mutlu etti ki aslinda o anda o hamileleri düşündüm bugün ikisiyle de karşılaşacağım onlar adına çok.seviniyorum üzüldüğüm benim zorlandgm biseyi baskalarnn hiç zorlanmadan yapması. Kısaca ben doğru yada yanlış biseye inandım ki kalbini gerçekten Allaha açarsan ona şart koyar gibi davranmazsan ona verdiğin bir söz herhangi birseyi yapmaya bir adım dahi atsan o da sana çıkış yolu gönderiyor bunlar tesadüf mü derseniz ben pek inanmıyorum ama bu kadar zamanda 4e gececegimi bilseydim eşimi hiç dinlemez aparat alır denerdim 6 ay beklemezdik ama herseyde bir hayır.vardir

Tamam canım, teşekkür ederim :)

Vazelin sürüyorum canım eşim ona okey verdiği için yağ falan bana yaramadı kullandktnsonra mantar olduğunu dusunuyorum:) çok sağol sizlerin payı büyük bu başarıda:)
Biz sadece desteğiz sen kendin başarıyorsun ve dediğine katılıyorum verdiğin sözü tutman da yardım etti sana bence. Çok yakın inanıyorum hallediceksin sen bu işi

Biz sadece desteğiz sen kendin başarıyorsun ve dediğine katılıyorum verdiğin sözü tutman da yardım etti sana bence. Çok yakın inanıyorum hallediceksin sen bu işi
Inşallah kuzum ya bende artık daha çok inanıyorum olacağına:)) bu akşamda deneme yapicam 4le şuan misafir vs geleceği için hiç bulaşamadım:)

Inşallah kuzum ya bende artık daha çok inanıyorum olacağına:)) bu akşamda deneme yapicam 4le şuan misafir vs geleceği için hiç bulaşamadım:)
Olacak tabi yaa hah şöylee:) Allah kabul etsin kuzum inşallah bu arada. Benim de reglim bi tuhaf oldu ya iki günde bitti kahverengi oldu anlamadım. İlişki de deneyemiyorum kaldım öyle

Olacak tabi yaa hah şöylee:) Allah kabul etsin kuzum inşallah bu arada. Benim de reglim bi tuhaf oldu ya iki günde bitti kahverengi oldu anlamadım. İlişki de deneyemiyorum kaldım öyle
Amin canım:) valla üstümden bir yük kalktı sanki bugün 4e çalışamadım ya tam oldu şimdi de eşimin evde olacağı zamana denk geldi neyse moral bozmadan denemeye devam edicem 4 zor ama o olunca ılişki olucak diye düşünüyorum:)

Acaba vücut değişiyor mu benimde regl ilk zar yırtılınca 34.günde olmuştu ki 28di normalde sonra düzene girdi senin vücudunda belki alışma evresindedir canim

Sen bi alış 4e sonra gerisi gelir zaten merak etme. Ya bilmiyorum üstüne görme olmasından falan şüphelendim hem gecikti hem de hemen bitti kesildi kahverengiye döndü anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…