- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.141
Yoksa bebiş mi geliyor :) hiç anlamıyorum aslında hamilelik belirti sinden :) aklıma ilk gelen oldu inşallah güzel haber alırız canım çünkü enteresan olmuş test yaptin miSen bi alış 4e sonra gerisi gelir zaten merak etme. Ya bilmiyorum üstüne görme olmasından falan şüphelendim hem gecikti hem de hemen bitti kesildi kahverengiye döndü anlamadım
Arkadaşımla konuştum bi doktora görün dedi o da sizin orda doktor:) test yaptım negatif çıktı ama çok anlamıyorum ben de ya bi problem olmasın da bilemedim canım. Nasıl çocuk yapıyo bu insanlar bilmiyorumYoksa bebiş mi geliyor :) hiç anlamıyorum aslında hamilelik belirti sinden :) aklıma ilk gelen oldu inşallah güzel haber alırız canım çünkü enteresan olmuş test yaptin mi
Haha valla bende anlamıyorum canım evlenmeden önce çocuk çocuk derdim şimdi tırsıyorum ama özendim.bugun ya eşim.geldi adama sarılıp ağladım ne oldu diyip durdu anlatamadimdaArkadaşımla konuştum bi doktora görün dedi o da sizin orda doktor:) test yaptım negatif çıktı ama çok anlamıyorum ben de ya bi problem olmasın da bilemedim canım. Nasıl çocuk yapıyo bu insanlar bilmiyorum
Çok sevindim.senin adına canım ben doktoru kendim icim hiç istemedim hep eşim için istedim çünkü bana destek olan bana yol gösteren biri olmadı tam tersi her önerimi red eden biri ben onu doktora götürünce fikri değişir beni anlar falan sandim.ama.olmadi karşıma.kotu doktor.cikti.ve.herseyi zorlaştırdı ama iyi yani eşim daha sakin bana karşı daha ılımlı sadece mantarm oldu diye önlem.almaya çalışıyor. Sen ne güzel yenmişsin inşallah bizde yenicez burada çok.cabalayan insan.var ki terapi bile yapıyoruz resmen benim.karsima.dogru doktorlar.cikmadi malesef en son gittgm kadın iyidi de bana tahammül.edemedi yinede bana katkısı oldu :) 3 kere deneyip sorun yaşamadıysan o büyük ihtimal regl yaklaştığı için veya arkadaşın diğer yazdığı vajina kurur ibareside etkilemiş olabilir canim
Tebrikler, cok doğru yoldasınız, boşa zaman kaybetmeden aslolan eşli deneme
Bizim de olcaaak ya ne kaldı ki neler atlattık burda biz :) çatır çatır yapıyor insanlar valla ama olsun merak etme sen artık üzülmelerimiz biittiiiiHaha valla bende anlamıyorum canım evlenmeden önce çocuk çocuk derdim şimdi tırsıyorum ama özendim.bugun ya eşim.geldi adama sarılıp ağladım ne oldu diyip durdu anlatamadimda
Canım senin ilişkideki ağrın azaldı mıBizim de olcaaak ya ne kaldı ki neler atlattık burda biz :) çatır çatır yapıyor insanlar valla ama olsun merak etme sen artık üzülmelerimiz biittiiii
Canım çok devam edemedim hemen regl olduğum için hatta olcam diye o ara denemek istemiştim özellikle ve o zaman yendim:) ama azalıcak gibi geliyor ya korktuğum gibi değilmiş. Sen ne durumdasın ben kaçırmışımCanım senin ilişkideki ağrın azaldı mı
Benim ağrım Yok ama ilerdeki batma geçmedi eşim o noktaya geldiği zaman içim acıyor ve bir anda dayanılmaz bir acı oluyor çok istiyorum geçmesiniCanım çok devam edemedim hemen regl olduğum için hatta olcam diye o ara denemek istemiştim özellikle ve o zaman yendim:) ama azalıcak gibi geliyor ya korktuğum gibi değilmiş. Sen ne durumdasın ben kaçırmışım
Canım ben tedavi olmuştum yendim ama şöyle benim durumum üstte rahatım ama altta ilişkiye giremiyorum panikliyorumCanım çok devam edemedim hemen regl olduğum için hatta olcam diye o ara denemek istemiştim özellikle ve o zaman yendim:) ama azalıcak gibi geliyor ya korktuğum gibi değilmiş. Sen ne durumdasın ben kaçırmışım
Canım yaa üstte tam olarak nasıl bir yöntem deniyorsun. Ben de altta ilişki yaşıyorum ama tamamı girmiyor üstte deneyip hepsini alabilecek miyim merak ediyorumCanım ben tedavi olmuştum yendim ama şöyle benim durumum üstte rahatım ama altta ilişkiye giremiyorum panikliyorum
Tabiki aparat olmalı ama herseyi aparata endekslemek çok yanlış bu hstaya düşenler de zamanla anlyacaklar, seni tebrik ediyorumEMinim sen de yenecekdin canim. Ben aparatlarla falan calismadim hatta o dusunceyi hala kabullenemem korkarim ama sen yapabiliyorsun bu muhtesem bi cesaret penisi hayli hayli yaparsin emin ol ve guven kendinee
Tabiki aparat olmalı ama herseyi aparata endekslemek çok yanlış bu hstaya düşenler de zamanla anlyacaklar, seni tebrik ediyorum
Canım inan ki üst daha kolay yani bence öyle.Çünkü kontrol sende oluyo ani hareketler yapamıyo eşin başlarda çok iyi diildim ama şimdi iyiyim eşima altta da olsun diyo üstle yetinmiyo :) eşim penisi vajina girişinde tutuyo sonra ben kendi elimdentutup yavaşça oturuyorum bazen de eşime çok hafif it diyorum nefes teknikleriyle ilerliyo ve şunu söylüyorum başı girdikten sonra kegel yaparak bi bakıyorum sonuna kadar gitmiş şaşıp kalıyorum kuzum inan ki üst çok rahat.Bende altta yapamıyorum bana ne önerirsin canım yaCanım yaa üstte tam olarak nasıl bir yöntem deniyorsun. Ben de altta ilişki yaşıyorum ama tamamı girmiyor üstte deneyip hepsini alabilecek miyim merak ediyorum
Ay ne güzel dedim balım ya vallahi okurken bıkkınlık geldi bu arkadaşın yorumlarını kendi söylüyo kendi onaylıyo bu nasıl bişey yaYa arkadaşım sen şaka mısın? Sanki bizim tek gayemiz dördüncü boy aparatı alıp sonsuza kadar penise elimizi sürmemek. Derdimiz gücümüz aparatlar, penis falan değil amacımız, sadece aparat girsin diye bu çaba (!) İki durup bi durup iğneleyici yorum yazıyorsun burada. Herkes illa ki penise geçecek. Kimisi ister direkt penisle dener, kimisi 1. boyu alınca penise geçer, kimisi 2yi, kimisi 3ü, kimisi de 4ü. Yani buradaki çoğunluk günlerdir “4 alışınca penis denemeyi doğru buluyorum” diye yazıyor, ısrarla gelip can sıkıyorsun yanlış bi şey yapmıyormuşuz gibi. Bi gram da katkı sağlayan bi şey dediğin yok, bi bellemişsin penis de penis. Sen öyle yapmışsın, sen başarı elde etmişsin iyi aferin bravo. Çoğumuz bunu tercih etmiyoruz görmüyor musun, sürekli neden tedirgin ediyorsun huzursuz ediyorsun insanları ya. Daraldım yemin ederim günlerdir. Yani ya bi teknik tüyo bi şey ver ya da yazma bu nedir ya. 3te penise geçin, illa penise geçin, hemen penise geçin demekten başka bi şey yaptığın yok.
Canım ben yatağın uç kısmına yatıp popomun altına yastık koyuyorum. Eşim bazen ayakta bazen diz çökerek giriş yapıyor. Kendimi savunmasız hissetmiyorum çünkü eşim hızlı hareket etmiyor dur it dur it diyerek girişi yapıyoruz ama hepsi girmiyor işteCanım inan ki üst daha kolay yani bence öyle.Çünkü kontrol sende oluyo ani hareketler yapamıyo eşin başlarda çok iyi diildim ama şimdi iyiyim eşima altta da olsun diyo üstle yetinmiyo :) eşim penisi vajina girişinde tutuyo sonra ben kendi elimdentutup yavaşça oturuyorum bazen de eşime çok hafif it diyorum nefes teknikleriyle ilerliyo ve şunu söylüyorum başı girdikten sonra kegel yaparak bi bakıyorum sonuna kadar gitmiş şaşıp kalıyorum kuzum inan ki üst çok rahat.Bende altta yapamıyorum bana ne önerirsin canım ya
Canim bacaklarini tam acarsan girer korkma birsey yokCanım ben yatağın uç kısmına yatıp popomun altına yastık koyuyorum. Eşim bazen ayakta bazen diz çökerek giriş yapıyor. Kendimi savunmasız hissetmiyorum çünkü eşim hızlı hareket etmiyor dur it dur it diyerek girişi yapıyoruz ama hepsi girmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?