Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen bi alış 4e sonra gerisi gelir zaten merak etme. Ya bilmiyorum üstüne görme olmasından falan şüphelendim hem gecikti hem de hemen bitti kesildi kahverengiye döndü anlamadım
Yoksa bebiş mi geliyor :) hiç anlamıyorum aslında hamilelik belirti sinden :) aklıma ilk gelen oldu inşallah güzel haber alırız canım çünkü enteresan olmuş test yaptin mi

Yoksa bebiş mi geliyor :) hiç anlamıyorum aslında hamilelik belirti sinden :) aklıma ilk gelen oldu inşallah güzel haber alırız canım çünkü enteresan olmuş test yaptin mi
Arkadaşımla konuştum bi doktora görün dedi o da sizin orda doktor:) test yaptım negatif çıktı ama çok anlamıyorum ben de ya bi problem olmasın da bilemedim canım. Nasıl çocuk yapıyo bu insanlar bilmiyorum

Haha valla bende anlamıyorum canım evlenmeden önce çocuk çocuk derdim şimdi tırsıyorum ama özendim.bugun ya eşim.geldi adama sarılıp ağladım ne oldu diyip durdu anlatamadimda

EMinim sen de yenecekdin canim. Ben aparatlarla falan calismadim hatta o dusunceyi hala kabullenemem korkarim ama sen yapabiliyorsun bu muhtesem bi cesaret penisi hayli hayli yaparsin emin ol ve guven kendinee

Merhabalar ben bu sorunu tamamen bu site sayesinde yendim diyebilirim. Teşekkür etmek için buraya yazmak istedim. Gerçi benim sıkıntım çok derin değildi. Ben hiç ilişkiye giremiyor değildim. Bazen çok rahat bir şekilde buna izin verirken bazen de saçma bir şekilde kendimi kasıyordum. Kasılınca da doğal olarak canım yandığı için bir süre ilişkiden korkuyor sonra yine kasıyordum. Bir ara verip kendimi ikna ettikten sonra yine başarılı olabiliyordum. Önce sorunu inkar ettim. Ben zaman zaman başarabiliyorum hasta olsam başaramazdım diye düşünüyordum. Fakat aslında bu da hafif formda bir vajinismustu. Buradaki kadınlara bilmeden ettikleri yardım için teşekkür ederim

Haha valla bende anlamıyorum canım evlenmeden önce çocuk çocuk derdim şimdi tırsıyorum ama özendim.bugun ya eşim.geldi adama sarılıp ağladım ne oldu diyip durdu anlatamadimda
Bizim de olcaaak ya ne kaldı ki neler atlattık burda biz :) çatır çatır yapıyor insanlar valla ama olsun merak etme sen artık üzülmelerimiz biittiiii

Benim ağrım Yok ama ilerdeki batma geçmedi eşim o noktaya geldiği zaman içim acıyor ve bir anda dayanılmaz bir acı oluyor çok istiyorum geçmesini

Canım ben tedavi olmuştum yendim ama şöyle benim durumum üstte rahatım ama altta ilişkiye giremiyorum panikliyorum

EMinim sen de yenecekdin canim. Ben aparatlarla falan calismadim hatta o dusunceyi hala kabullenemem korkarim ama sen yapabiliyorsun bu muhtesem bi cesaret penisi hayli hayli yaparsin emin ol ve guven kendinee
Tabiki aparat olmalı ama herseyi aparata endekslemek çok yanlış bu hstaya düşenler de zamanla anlyacaklar, seni tebrik ediyorum

Tabiki aparat olmalı ama herseyi aparata endekslemek çok yanlış bu hstaya düşenler de zamanla anlyacaklar, seni tebrik ediyorum

Ya arkadaşım sen şaka mısın? Sanki bizim tek gayemiz dördüncü boy aparatı alıp sonsuza kadar penise elimizi sürmemek. Derdimiz gücümüz aparatlar, penis falan değil amacımız, sadece aparat girsin diye bu çaba (!) İki durup bi durup iğneleyici yorum yazıyorsun burada. Herkes illa ki penise geçecek. Kimisi ister direkt penisle dener, kimisi 1. boyu alınca penise geçer, kimisi 2yi, kimisi 3ü, kimisi de 4ü. Yani buradaki çoğunluk günlerdir “4 alışınca penis denemeyi doğru buluyorum” diye yazıyor, ısrarla gelip can sıkıyorsun yanlış bi şey yapmıyormuşuz gibi. Bi gram da katkı sağlayan bi şey dediğin yok, bi bellemişsin penis de penis. Sen öyle yapmışsın, sen başarı elde etmişsin iyi aferin bravo. Çoğumuz bunu tercih etmiyoruz görmüyor musun, sürekli neden tedirgin ediyorsun huzursuz ediyorsun insanları ya. Daraldım yemin ederim günlerdir. Yani ya bi teknik tüyo bi şey ver ya da yazma bu nedir ya. 3te penise geçin, illa penise geçin, hemen penise geçin demekten başka bi şey yaptığın yok.

Canım yaa üstte tam olarak nasıl bir yöntem deniyorsun. Ben de altta ilişki yaşıyorum ama tamamı girmiyor üstte deneyip hepsini alabilecek miyim merak ediyorum
Canım inan ki üst daha kolay yani bence öyle.Çünkü kontrol sende oluyo ani hareketler yapamıyo eşin başlarda çok iyi diildim ama şimdi iyiyim eşima altta da olsun diyo üstle yetinmiyo :) eşim penisi vajina girişinde tutuyo sonra ben kendi elimdentutup yavaşça oturuyorum bazen de eşime çok hafif it diyorum nefes teknikleriyle ilerliyo ve şunu söylüyorum başı girdikten sonra kegel yaparak bi bakıyorum sonuna kadar gitmiş şaşıp kalıyorum kuzum inan ki üst çok rahat.Bende altta yapamıyorum bana ne önerirsin canım ya

Ay ne güzel dedim balım ya vallahi okurken bıkkınlık geldi bu arkadaşın yorumlarını kendi söylüyo kendi onaylıyo bu nasıl bişey ya

Heves kalmadı ya. Buranın amacını anlamayan gelmesin bi zahmet gerçekten. Keyifle başladık ilerliyoruz çabalıyoruz, millet ne güzel en ince detayına kadar neyi nasıl yapabildiğini paylaşıyor, yöntem öğretiyor, el uzatıyor. Birileri geliyor neredeyse dövecek dediğini yapmıyoruz diye. Herkes deneyimini paylaşır, uygun bulan yapar, bulmayan yapmaz. Ne bu “en doğrusu benim yöntemim” diye fikrini kabul ettirme çabası, sanki geri kalan herkes hata yapıyor. Bu işin hassasiyeti elli kere konuşuldu son günlerde. Hassas olamayan gelmesin ya, bi de size mi laf anlatıcaz.

Canım ben yatağın uç kısmına yatıp popomun altına yastık koyuyorum. Eşim bazen ayakta bazen diz çökerek giriş yapıyor. Kendimi savunmasız hissetmiyorum çünkü eşim hızlı hareket etmiyor dur it dur it diyerek girişi yapıyoruz ama hepsi girmiyor işte

Canim bacaklarini tam acarsan girer korkma birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…