- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.161
Güçlü nefes alıp vermeyi dene kuzum şu tekniği bir ben eşime.ogretemedim dur it gibi söylemlerimi sevemediCanım ben yatağın uç kısmına yatıp popomun altına yastık koyuyorum. Eşim bazen ayakta bazen diz çökerek giriş yapıyor. Kendimi savunmasız hissetmiyorum çünkü eşim hızlı hareket etmiyor dur it dur it diyerek girişi yapıyoruz ama hepsi girmiyor işte
Çok sıkıcı ama ben 4u aldım bu adamın aklını başına getiremedim ona yanarım o değişmeden ben 4te rahat olsamda olmaz gibime geliyorErkekler hep oyle canim aynisini ben halen yasiuorum
Biz gectik onlari yendim ben am hlen ilk giriste zorlniyorum dur yvas bekle diyorum zar zor bekletiyorumÇok sıkıcı ama ben 4u aldım bu adamın aklını başına getiremedim ona yanarım o değişmeden ben 4te rahat olsamda olmaz gibime geliyor
Aslında hiç korkmuyorum sorun yok bacaklarımı da açıyorum ama girmiyor bir türlü. Git gel yapıyoruz eşim boşalıyor inş. Hamile kalabilirim. Dün eşimle konuşuyorduk Da dedi ki ben asla ilişkiye giremeyiz diyordum bu kadarına bile şükrediyorum dedi. Hiç bilmiyordum böyle düşündüğünü çünkü bana hep moral verirdi yaparız derdi. Meğer rol yapıyormuş. Şu anda tek duam hepimizin herkes gibi normal bir ilişki yaşayabilmesi. Ama şunu unutmayın kızlar beyinlerimiz farklı şeyleri kabul ediyor. Arkadaşım bana üst pozisyonu çok önerdi fakat ben alttayken yendim. Biri p... denerken diğeri aparatlarla yeniyor ben parmakla yendim ama bekli bu başka birine daha zor gelebilir . O yüzden o öyle yapmış ben de öyle yapıyım demek yerine ben bunu en kolay nasıl yenerim mi düşünürseniz her şey daha çabuk olurCanim bacaklarini tam acarsan girer korkma birsey yok
Canim hersey sadece korku ve kendimizi kasmadan dolayi birde on sevisme olmayinca islaklik olmuyor islaklik olmayinca p.... kayip gitmiyor oda bizkm canimizi acitiyor aciyinca bizde geri cekiliyruz ama git geli girdigi kadar yaparsak islaklik olusiyor birazAslında hiç korkmuyorum sorun yok bacaklarımı da açıyorum ama girmiyor bir türlü. Git gel yapıyoruz eşim boşalıyor inş. Hamile kalabilirim. Dün eşimle konuşuyorduk Da dedi ki ben asla ilişkiye giremeyiz diyordum bu kadarına bile şükrediyorum dedi. Hiç bilmiyordum böyle düşündüğünü çünkü bana hep moral verirdi yaparız derdi. Meğer rol yapıyormuş. Şu anda tek duam hepimizin herkes gibi normal bir ilişki yaşayabilmesi. Ama şunu unutmayın kızlar beyinlerimiz farklı şeyleri kabul ediyor. Arkadaşım bana üst pozisyonu çok önerdi fakat ben alttayken yendim. Biri p... denerken diğeri aparatlarla yeniyor ben parmakla yendim ama bekli bu başka birine daha zor gelebilir . O yüzden o öyle yapmış ben de öyle yapıyım demek yerine ben bunu en kolay nasıl yenerim mi düşünürseniz her şey daha çabuk olur
Canım aslında alttayken daha rahat geliyor bana üstte denedim ama olmadı alta geçtim. Evet hani kontrol onda oluyor ama acısa da çıkarmadan dur dedim beklettim ittim devam ettim ilerledi yapabilirsin benceCanım ben tedavi olmuştum yendim ama şöyle benim durumum üstte rahatım ama altta ilişkiye giremiyorum panikliyorum
Zehra hiç öyle şeyler düşünme. Yapacaksın arkadaşım ama acele etme bak ben 4 sene bekledim 1 ayda yendim demek ki kendime gelmem 4 senemi aldı. Çoğunuzun daha ilk senesi yavaş yavaş ilerleyerek bu sorunu çözeceksiniz. Sana tavsiyem ben artık tamamım bugün yapacağım dediğin gün dene. Ben bu şekilde ilk denememde yendim. Bir de çocuk için acele etme biraz kendinize vakit ayırın bu sorun olmadan 1-2 sene hayatınızı yaşayın vaktim olsa öyle yapardım biz 4 senedir eşimle günümüzü gün ettik ama bu illet hep ket vurdu mutluluğuma bir kanser gibi kemirdi yüreğimi ama bu süre içinde ben de büyüdüm ilişkim de bu sebeple kafanız rahatken birbirinizle güzel vakitler geçirin. Rabbim bebeği de verir inş. Bu bir abla bir kardeş tavsiyesi hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve hepinizin hayatında kendimi buluyorum. Neler çektiğinizi anlıyorum ve çok Eminim ki hepimiz çok çok mutlu olmayı hak ediyoruzÇok sıkıcı ama ben 4u aldım bu adamın aklını başına getiremedim ona yanarım o değişmeden ben 4te rahat olsamda olmaz gibime geliyor
Ya bence o daha alışamadığımız için oluyor daha sık mı denememiz lazım acabaBenim ağrım Yok ama ilerdeki batma geçmedi eşim o noktaya geldiği zaman içim acıyor ve bir anda dayanılmaz bir acı oluyor çok istiyorum geçmesini
Bence alisamadigimizdan ayrica tam islaklik olmadigindan canimYa bence o daha alışamadığımız için oluyor daha sık mı denememiz lazım acaba
Kuzum benim eşim çok sakin karakterli bir insan 1 saate yakın ön sevişme oluyor ben ıslanıyorum o zaman deniyoruz. Ama girişim dar olduğu için girme esnasında kasıyor olabilirim ıslanma saniyede geçebiliyormuşCanim hersey sadece korku ve kendimizi kasmadan dolayi birde on sevisme olmayinca islaklik olmuyor islaklik olmayinca p.... kayip gitmiyor oda bizkm canimizi acitiyor aciyinca bizde geri cekiliyruz ama git geli girdigi kadar yaparsak islaklik olusiyor biraz
Bizimkide sakin di ma iste tek sebebi o ben mesela tam iyice islanirsam hissetmeden yapiyorum ama tam islaklik olmazsa aciyor halenKuzum benim eşim çok sakin karakterli bir insan 1 saate yakın ön sevişme oluyor ben ıslanıyorum o zaman deniyoruz. Ama girişim dar olduğu için girme esnasında kasıyor olabilirim ıslanma saniyede geçebiliyormuş
Olabilir canım regl yorgunluk misafir derken bazen sık deneyemiyoruz o yüzden başa dönme oluyorYa bence o daha alışamadığımız için oluyor daha sık mı denememiz lazım acaba
Canım sen eşten yana sansliymissin bak biz 6 aydır evliyiz ama bir haftasonu da demezki gel şuraya gidelim kafan dağılsın söz verir ama uygulamada yapmıyor yapsada sonradan ben onunla doğru dürüst bisey yasayamiyorum ki benim de cinsellik dışında normal bir evliliğim olsa bu kadar kafama takmam yada beni dinleyen bana yol gösteren bir adam olsa hiç konusunu bile açmıyor sertlik oluyor ama zor girdiği için hap al diyorum hiç umursamıyor sanki kötü bisey diyorum ona kendim 4te gördüm akip gitmiyor hemen ve ben eşimle panik oluyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor ıslanma yada onu arzulama artık olmuyor hele o böyle uzak kalmayı sectikce neden evlendim diyorum. Tek o da değil ne ailesi gelinim diye sahiplendi beni ne de eşim karım diye sahiplendi ilk ayımızın içinde seni karım olarak görmüyorum diyen biri için çabalıyorum ben ki beni karisi olarak görmediğine artık inanıyorum çünkü hiç benim istedgm gibi değil o yüzden ben 4te rahat bile olsam onunla bu ilişki olmaz çok zorZehra hiç öyle şeyler düşünme. Yapacaksın arkadaşım ama acele etme bak ben 4 sene bekledim 1 ayda yendim demek ki kendime gelmem 4 senemi aldı. Çoğunuzun daha ilk senesi yavaş yavaş ilerleyerek bu sorunu çözeceksiniz. Sana tavsiyem ben artık tamamım bugün yapacağım dediğin gün dene. Ben bu şekilde ilk denememde yendim. Bir de çocuk için acele etme biraz kendinize vakit ayırın bu sorun olmadan 1-2 sene hayatınızı yaşayın vaktim olsa öyle yapardım biz 4 senedir eşimle günümüzü gün ettik ama bu illet hep ket vurdu mutluluğuma bir kanser gibi kemirdi yüreğimi ama bu süre içinde ben de büyüdüm ilişkim de bu sebeple kafanız rahatken birbirinizle güzel vakitler geçirin. Rabbim bebeği de verir inş. Bu bir abla bir kardeş tavsiyesi hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve hepinizin hayatında kendimi buluyorum. Neler çektiğinizi anlıyorum ve çok Eminim ki hepimiz çok çok mutlu olmayı hak ediyoruz
Ooo masaaallh sen epey hayat mucadelesi yasiyorsun yaCanım sen eşten yana sansliymissin bak biz 6 aydır evliyiz ama bir haftasonu da demezki gel şuraya gidelim kafan dağılsın söz verir ama uygulamada yapmıyor yapsada sonradan ben onunla doğru dürüst bisey yasayamiyorum ki benim de cinsellik dışında normal bir evliliğim olsa bu kadar kafama takmam yada beni dinleyen bana yol gösteren bir adam olsa hiç konusunu bile açmıyor sertlik oluyor ama zor girdiği için hap al diyorum hiç umursamıyor sanki kötü bisey diyorum ona kendim 4te gördüm akip gitmiyor hemen ve ben eşimle panik oluyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor ıslanma yada onu arzulama artık olmuyor hele o böyle uzak kalmayı sectikce neden evlendim diyorum. Tek o da değil ne ailesi gelinim diye sahiplendi beni ne de eşim karım diye sahiplendi ilk ayımızın içinde seni karım olarak görmüyorum diyen biri için çabalıyorum ben ki beni karisi olarak görmediğine artık inanıyorum çünkü hiç benim istedgm gibi değil o yüzden ben 4te rahat bile olsam onunla bu ilişki olmaz çok zor
Kuzum benim eşim çok sakin karakterli bir insan 1 saate yakın ön sevişme oluyor ben ıslanıyorum o zaman deniyoruz. Ama girişim dar olduğu için girme esnasında kasıyor olabilirim ıslanma saniyede geçebiliyormuş
Malesef yaşıyorum ki bu eşimle sevgili olmaya başladığımızdan beri böyle tuhaf insanlarla karşılaştım eşimi seviyorum ama artık onun sevgisinden emin değilim herşeyin hayirlisiOoo masaaallh sen epey hayat mucadelesi yasiyorsun ya
Kolay degil cnmMalesef yaşıyorum ki bu eşimle sevgili olmaya başladığımızdan beri böyle tuhaf insanlarla karşılaştım eşimi seviyorum ama artık onun sevgisinden emin değilim herşeyin hayirlisi
Başka nasıl olcak kiAninda kuruma olmaz siz on sevismeyi birakip mi iliskiye girmeye calisiyorsjnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?