Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir de ben vajinal değil klitoral zevk alıyorum şu anda yani eşim içimdeyken bir şey hissetmiyorum deneme öncesi bitmiş oluyorum onunla ilgisi olabilir mi

Zehra o kadar güçlüsün ki , yani cesaretin emeğin uğraşların .. kimse başaramamış olsa şu dünyada bu işi sen başarırsın o derece güveniyorum sana çünkü senin moralini bozacak çok şey oluyor ve sen pes etmiyorsun daha da güçleniyorsun bilmiyorum belki de güçlenip hırslanıp daha iyisini başarman için böyle imtihanların oluyor .. Diyorum ya herşeyde bir hayır vardır bu kadar ilerlemişken eşimle olmaz diye kendi kafana tabu yaratma o kocaman 4.boy aparatın girdiğini gördün başardın bunu tabiki kolay olmadı yavaş yavaş girdi ama girdi değil mi :) eşinle de yaparsın, hadi bizlere moral olmaya devam (!) :)

Çok sıkıcı ama ben 4u aldım bu adamın aklını başına getiremedim ona yanarım o değişmeden ben 4te rahat olsamda olmaz gibime geliyor
Çoğu kişi beni anlamiyor, ben bunu kastediyorum sen 25 cm lik aparatı alsan ne olur,bu sorun eşle hallolacak en az senin kadar o da sahiplenmeli ve emek vermeli, inşallah eşine bu durumu anlatabilir ikna edebilirsin

Ben gardımı alana kadar ne his kalıyor ne ıslaklık hem sevişme hem girme işi şu an için imkansız cup diye girmiyor çünkü bakalım zamanla belki ne kadar yenmiş olsam da henüz korkusuz değilim

Alışmamız lazım kızlarım zamanla olucak bence. Daha çok başındayız. Bunu başardıysak alışması hayli hayli olur siz merak etmeyin. Ben de bu akşam istiyorum bakalım. Var mı son dakika tavsiyeleriniz canlarım

Keşke bende güçlü olduğuma inansam.. aksama kadar uyudu kalktı maça gtcem dedi kavga ettim benle vakit geçirmemek için uyudun kaç kerede uyandrdm yinede uyudu geçte yatmadi aynı saatte yattık çok kizdirdim onu aslında aparat denemek için gitmesini de istiyordum yinede ne bilim şeytan mi vesvese verdi ne olduysa ona olmadık şeyler söylemeye başladım defol dedim o da öyle bir vurdu ki yüzüme neye uğradığımı şaşırdım hazmedemedim o tokati bende ona vurmaya çalıştım ama kolum boşluğuna mi geldi ne olduysa kolum çok ağrıdı hastaneye gttk kolum çıkmıştı taktılar şimdi raporluyum sağ kolum olduğu için bi nevi ona muhtaç oldum

Cok gecmıs olsun cok üzüldüm şimdi nasılsın

Kuzum hani şu hepimizin bahsettiği, ne olduğunu tam anlayamadığımız ama neyi kastettiğimizi anladığımız bi yer var ya. Hani orayı geçince rahatlıyoruz, orada aparat vs kalırsa rahatsız hissettiriyor. Heh, orayı geçiyor musun peki hissedebiliyor musun onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…