- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.181
Canım zehram yaa seni alıp yaralarını sarasım varMalesef yaşıyorum ki bu eşimle sevgili olmaya başladığımızdan beri böyle tuhaf insanlarla karşılaştım eşimi seviyorum ama artık onun sevgisinden emin değilim herşeyin hayirlisi
Hem sevişip hem ilşki nasıl olacak ni yerden sonra diğerine geçmek zorunda kalıyoruzOn sevismeye devm edecksiniz cnm
Isten afedersin mesala opusmeye oksamaya devam edeceksin bir yndsn da iliskkye girmeyiBir de ben vajinal değil klitoral zevk alıyorum şu anda yani eşim içimdeyken bir şey hissetmiyorum deneme öncesi bitmiş oluyorum onunla ilgisi olabilir mi
Zehra o kadar güçlüsün ki , yani cesaretin emeğin uğraşların .. kimse başaramamış olsa şu dünyada bu işi sen başarırsın o derece güveniyorum sana çünkü senin moralini bozacak çok şey oluyor ve sen pes etmiyorsun daha da güçleniyorsun bilmiyorum belki de güçlenip hırslanıp daha iyisini başarman için böyle imtihanların oluyor .. Diyorum ya herşeyde bir hayır vardır bu kadar ilerlemişken eşimle olmaz diye kendi kafana tabu yaratma o kocaman 4.boy aparatın girdiğini gördün başardın bunu tabiki kolay olmadı yavaş yavaş girdi ama girdi değil mi :) eşinle de yaparsın, hadi bizlere moral olmaya devam (!) :)Canım sen eşten yana sansliymissin bak biz 6 aydır evliyiz ama bir haftasonu da demezki gel şuraya gidelim kafan dağılsın söz verir ama uygulamada yapmıyor yapsada sonradan ben onunla doğru dürüst bisey yasayamiyorum ki benim de cinsellik dışında normal bir evliliğim olsa bu kadar kafama takmam yada beni dinleyen bana yol gösteren bir adam olsa hiç konusunu bile açmıyor sertlik oluyor ama zor girdiği için hap al diyorum hiç umursamıyor sanki kötü bisey diyorum ona kendim 4te gördüm akip gitmiyor hemen ve ben eşimle panik oluyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor ıslanma yada onu arzulama artık olmuyor hele o böyle uzak kalmayı sectikce neden evlendim diyorum. Tek o da değil ne ailesi gelinim diye sahiplendi beni ne de eşim karım diye sahiplendi ilk ayımızın içinde seni karım olarak görmüyorum diyen biri için çabalıyorum ben ki beni karisi olarak görmediğine artık inanıyorum çünkü hiç benim istedgm gibi değil o yüzden ben 4te rahat bile olsam onunla bu ilişki olmaz çok zor
Çoğu kişi beni anlamiyor, ben bunu kastediyorum sen 25 cm lik aparatı alsan ne olur,bu sorun eşle hallolacak en az senin kadar o da sahiplenmeli ve emek vermeli, inşallah eşine bu durumu anlatabilir ikna edebilirsinÇok sıkıcı ama ben 4u aldım bu adamın aklını başına getiremedim ona yanarım o değişmeden ben 4te rahat olsamda olmaz gibime geliyor
Arkadaslar hersey esimizde bitiyor bundan emin olunÇoğu kişi beni anlamiyor, ben bunu kastediyorum sen 25 cm lik aparatı alsan ne olur,bu sorun eşle hallolacak en az senin kadar o da sahiplenmeli ve emek vermeli, inşallah eşine bu durumu anlatabilir ikna edebilirsin
Aninda kuruma olmaz siz on sevismeyi birakip mi iliskiye girmeye calisiyorsjnuz
Bni acik konusturmayin cnm bam yiycem ondan sonraYani pozisyon ayarlama vs derken kuruyor
Neyi cnm anlamadimBen gardımı alana kadar ne his kalıyor ne ıslaklık hem sevişme hem girme işi şu an için imkansız cup diye girmiyor çünkü bakalım zamanla belki ne kadar yenmiş olsam da henüz korkusuz değilim
Hem pozisyon ayarlican cnm yvas yavas da pozisyon ayarliycanYani pozisyon ayarlama vs derken kuruyor
Cok gecmıs olsun cok üzüldüm şimdi nasılsınKeşke bende güçlü olduğuma inansam.. aksama kadar uyudu kalktı maça gtcem dedi kavga ettim benle vakit geçirmemek için uyudun kaç kerede uyandrdm yinede uyudu geçte yatmadi aynı saatte yattık çok kizdirdim onu aslında aparat denemek için gitmesini de istiyordum yinede ne bilim şeytan mi vesvese verdi ne olduysa ona olmadık şeyler söylemeye başladım defol dedim o da öyle bir vurdu ki yüzüme neye uğradığımı şaşırdım hazmedemedim o tokati bende ona vurmaya çalıştım ama kolum boşluğuna mi geldi ne olduysa kolum çok ağrıdı hastaneye gttk kolum çıkmıştı taktılar şimdi raporluyum sağ kolum olduğu için bi nevi ona muhtaç oldum
Kolum sargıda ama.cok şükür ağrım klmadi sadece.moral falan kalmadı saol canım bnimCok gecmıs olsun cok üzüldüm şimdi nasılsın
Canım ben yatağın uç kısmına yatıp popomun altına yastık koyuyorum. Eşim bazen ayakta bazen diz çökerek giriş yapıyor. Kendimi savunmasız hissetmiyorum çünkü eşim hızlı hareket etmiyor dur it dur it diyerek girişi yapıyoruz ama hepsi girmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?