- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.201
Yaa çok geçmiş olsun canım benim. Ne desem bilemedim ama çok üzüldüm. Sadece yanında olduğumuzu bil diyebiliyorumKeşke bende güçlü olduğuma inansam.. aksama kadar uyudu kalktı maça gtcem dedi kavga ettim benle vakit geçirmemek için uyudun kaç kerede uyandrdm yinede uyudu geçte yatmadi aynı saatte yattık çok kizdirdim onu aslında aparat denemek için gitmesini de istiyordum yinede ne bilim şeytan mi vesvese verdi ne olduysa ona olmadık şeyler söylemeye başladım defol dedim o da öyle bir vurdu ki yüzüme neye uğradığımı şaşırdım hazmedemedim o tokati bende ona vurmaya çalıştım ama kolum boşluğuna mi geldi ne olduysa kolum çok ağrıdı hastaneye gttk kolum çıkmıştı taktılar şimdi raporluyum sağ kolum olduğu için bi nevi ona muhtaç oldum
Çoğu kişi beni anlamiyor, ben bunu kastediyorum sen 25 cm lik aparatı alsan ne olur,bu sorun eşle hallolacak en az senin kadar o da sahiplenmeli ve emek vermeli, inşallah eşine bu durumu anlatabilir ikna edebilirsin
Arkadaslar hersey esimizde bitiyor bundan emin olun
Keşke bende güçlü olduğuma inansam.. aksama kadar uyudu kalktı maça gtcem dedi kavga ettim benle vakit geçirmemek için uyudun kaç kerede uyandrdm yinede uyudu geçte yatmadi aynı saatte yattık çok kizdirdim onu aslında aparat denemek için gitmesini de istiyordum yinede ne bilim şeytan mi vesvese verdi ne olduysa ona olmadık şeyler söylemeye başladım defol dedim o da öyle bir vurdu ki yüzüme neye uğradığımı şaşırdım hazmedemedim o tokati bende ona vurmaya çalıştım ama kolum boşluğuna mi geldi ne olduysa kolum çok ağrıdı hastaneye gttk kolum çıkmıştı taktılar şimdi raporluyum sağ kolum olduğu için bi nevi ona muhtaç oldum
1000 sayfadan fazla okudum 2 haftadır, iyice emin oldum ki 2_3 aparattan sonra, kesinlikle eşli calisilmali ha illa aparatı birakamiyosaniz, oda bı auee devam etsin ama kesinlikle , eşleriniz ile OL MA Lİ, aksi halde. 1- evde huzursuzluk. 2_ erkekte mastürbasyon bağımlılığı 3_ erkekte erken boşalma sorunları v,s v,s
Onda sikinti yok canim tabi esinde sikinti varsa yapacagi birsey yok bnmkide oyleydi ama yoluna gelmek zorundaCanım eşimizde bittiğini biliyoruz ama müsaade edelim de eşin ne zaman devreye gireceğine karı-koca herkesin kendi ilişkisi karar versin.
Onda sikinti yok canim tabi esinde sikinti varsa yapacagi birsey yok bnmkide oyleydi ama yoluna gelmek zorunda
Kızlar en son 3ü ilk
Ben yendim ama rahat tam degil halen aci ve ynma varYeni gelen arkadaşlar, siz ne durumdasınız? Aparata yeni başlayanlar vardı aramızda, 1. boylar bitti mi? :)
Canım bence artık alışıyorsun o yüzden kolay geliyor 4e geçme vaktin geliyor artık. Ama kuruma meselesine gelince sen ne kullanıyorsun kayganlık için bide çıkardığında üzerinde kalan vajinanın salgıladığı sıvı olabilir bence. Bide aparatın plastik olmasının da etkisi var o sert gelmesinde peniste onu hissetmiceksin gibime geliyorKızlar en son 3ü ilk defa spreyle almıştım. Bugün spreysiz denedim. Biraz umutsuzdum aslında, çünkü spreyle bile zorlanmıştım. Kesin yine spreye ihtiyaç duyarım dedim ama düşündüğüm gibi olmadı. Hatta zorlanarak geçtiğim yeri ilk defa bu kadar minimum rahatsızlık hissiyle geçtim. 1 ve 2de bi yere dokunuyormuşum gibi olurdu, oraya değince batmamsı yanmamsı bi şey hissederdim. 3te öyle olmadı. Sadece biraz daha zaman aldı. Onun da sebebi hala itme konusunda çekincelerim vardı bence. Yoksa yönünü, nasıl rahat ilerlettiğimi falan iyice öğrenmişim şükür. Yine ve yine kegel bu egzersizin bir numaralı yardımcısıydı. Kegel yaptım bi iki sn bekledim çiş başlatır gibi hafif serbest bıraktım. Minik minik böyle ilerledi gitti. Ama işte son iki üç seferdir git gel yapmakta zorlanıyorum. Minik minik git gel yapabiliyorum sadece. Diğer türlü vajina kuruymuş da aparatı iyice sarmış, aparat içimde kaymıyor gibi oluyor. Anlamadım neden. Acaba girerken gerildiğim için kurutuyor muyum napıyorum. Çünkü çıkardığımda aparat çevresinde hala jel kalmış oluyor, elimde çok güzel kayıyor aslında.
Ben yendim ama rahat tam degil halen aci ve ynma var
Canım bence artık alışıyorsun o yüzden kolay geliyor 4e geçme vaktin geliyor artık. Ama kuruma meselesine gelince sen ne kullanıyorsun kayganlık için bide çıkardığında üzerinde kalan vajinanın salgıladığı sıvı olabilir bence. Bide aparatın plastik olmasının da etkisi var o sert gelmesinde peniste onu hissetmiceksin gibime geliyor
Canım o değişiyor ya bende bazen 4. Aparat en dive kadar girerken yani tırtık olmasa komple girer o dereceEvet tabii ki öyle, biz zaten emek harcıyoruz fazlasıyla, eşler de uyum sağlamak ve bi süre konforlarından feragat etmek zorundalar. Hiç birimiz isteyerek maruz kalmadık. Onlar da anlayışlı olmak durumundalar.
Hepsini ypiyorum ama olmuyo esjmde erkn bosalmada var
Amaminj aliyorum sadece ilk giriste sikinti git gel faln olunca rahtliyomTamamını alabiliyor musun peki? Yani nerede sorun yaşıyorsun tam olarak. Git gel mi yapamıyorsun? Şimdi ben penise geçmediğim için yanlış yönlendirmek istemem ama aparatlardan bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
Evet canım kesinlikle kabulleniyorsun artık bu hastalık dediğin gibi bundan kaynaklanıyor zaten. Jelden memnun musun bu arada ben de bi arayıştayım bebe yağından korktum biraz mantar falan denilinceEvet kuzum, ben de zihnen çok kabullendiğimi hissediyorum artık. Aslında acımadığına, orada enine de boyuna da yer olduğuna ikna olduğum için umduğumdan daha kolay ilerliyorum. İşte hep diyoruz ya, tamamen psikolojik bu sorun. Kaslar aynı kas, vajina aynı vajina. Algı değişince her şey değişiyor.
Gleitgelen su bazlı vajinal kayganlaştırıcı kullanıyorum.
Olabilir, belki kendi sıvımdır bilemiyorum.
Ben de öyle düşünüyorum ya, peniste daha konforlu olacak kesinlikle.
Bpanthen ullanabilirsinizEvet canım kesinlikle kabulleniyorsun artık bu hastalık dediğin gibi bundan kaynaklanıyor zaten. Jelden memnun musun bu arada ben de bi arayıştayım bebe yağından korktum biraz mantar falan denilince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?