Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımm napıyorsun nasıl gidiyor zevk almaya başladın mı çok meraktayımm bide o geçişteki baskı hissi geçti mi ay çok soru sordum

İnşaallah en kısa sürede bu sorunu aşarak doğacak bebeklrrinizle mutlu huzurlu ömürler dilerim,buraya yazan, bu sorunla boğuşan herkese Allah kolaylık versin..

Canımm napıyorsun nasıl gidiyor zevk almaya başladın mı çok meraktayımm bide o geçişteki baskı hissi geçti mi ay çok soru sordum
Canım ben aparatla önce bikaç kere gir çık yapıyorum hemen sonra eşim giriyor baskı falan yok artık git gel yapınca da baskı yok zevk almak için ama özel oldu biraz eşim git gel yaparken ben de ufaktan klitorisi uyarıyorum ozaman ben de zevk alıyorum. Son ilişkimizde aparatı çok çok kolay soktum önceleri aparatı da sokarken geriliyordum 2. 3. Denemede rahatlıyordum son seferde ilkinde bile rahat girince artık aparatı bırakacağım. Direk ön sevişme jel ve eşle deneyeceğim aparatsız 3 gündür şehir dışındaydık deneyemedik artık size detayları yazarım yine ben bu yöntemle yendim valla oyüzden benim kurtarıcım aparat oldu şükür

Güldürdün gece gece Yok ya anormal yani, bi daha bi şey demicem, bezdim çünkü. Fikrine güvendiklerini ciddiye alıp geçmek lazım.

Aynen öyle, biz sadece kasılmayı adım adım nasıl azalttık anlatıyoruz ki belki bi de onu deneyen olur, işine yarar. Yoksa dediğin gibi, herkes farklı pozisyonda farklı yöntemle farklı durumlarda başarabiliyor.

Ben 3ün de tamamını iki seferdir alıyorum. İlerletmede bi sorun olmadı, bazen fazla geri çıkıyorum, dediğin gibi 4-5 cm girmiyor geri gibi oluyor, bi bakıyorum içeriyi sıkıyorum. Hemen çiş yapacakmış gibi gevşetiyorum, o zaman yine dibe kadar giriyor. Git gelde yeterince kayganlık olmaması biraz üzdü beni. Hani kayıverse, baya sık sık büyük git geller yapmak istiyorum. Neyse bugün daha ilk kez yaptım 3ü uyuşturmadan, sonrakilerde zihnen daha rahat olursam kuruluk hissi olmaz belki. Alışıp bu işi “su akar yolunu bulur” modunda yapmaya başlayınca otomatikman daha düzene girer. Vajinismus olmayan arkadaşlarımda bile bazen bahsettiğin sorunlar oluyor. Hazır hissetmek ve tamamen zevk odaklı olmakla alakalı sanırım.

Ha bu arada aparatla büyük büyük gitgeller olmuyor o artık eşinle neden dersen plastik olduğu için sanırım sadece ufak ufagı oluyor kuruluktan değil o bence tamamen aparat yapısı diye düşünüyorum

Peki ne kadar sürdü sende bu süreç? Yani 4. aparatı aldın, hemen penise geçtin mi ilk alır almaz yoksa 4e biraz alışmayı mı bekledin? Beklediysen ortalama kaç egzersiz?

Penise geçince peki? Önce aparatla rahatlatıp sonra penis alıyorsun anladığım kadarıyla. Dedin ya sonuncusunda aparatı bile ilk seferde çok kolay aldım, bu ne kadar zamanını aldı?

Ha bu arada aparatla büyük büyük gitgeller olmuyor o artık eşinle neden dersen plastik olduğu için sanırım sadece ufak ufagı oluyor kuruluktan değil o bence tamamen aparat yapısı diye düşünüyorum

Ya bunu söylemen süper oldu. Aynen evet, minik git gel oluyor 1-2 cmlik ama daha büyük geri çekip itemiyorum. İçim rahatladı. O zaman uğraşmayayım mı büyük git gel için, ufak yapsam yeter mi? Sen nasıl yapıyordun, diyelim aparatı tamamen aldın, bekletiyor muydun, daire çiz falan yapıyor muydun, git gelleri falan nasıl yapıyordun? Aslında bu sorum herkese. Nasıl gireceğimizi anlatıyoruz da girdikten sonra neler yapıyoruz onu hiç paylaşmadık.

Amaminj aliyorum sadece ilk giriste sikinti git gel faln olunca rahtliyom

Ama o çok normal. 4 yıllık cinsel birlikteliği olan arkadaşım “ilk girerken hep bi of pof diyorum, git gel yapınca rahatlıyorum” demişti aynı senin dediğin gibi. Bence zamanla o da azalır. Ama bence hiç bi zaman tamamen yok olmaz gibi o his bilemiyorum da. En azından ilk girerken hep bi tık temkinli ve nazik olmamız gerekir. Herkeste öyle çünkü.

Aynn cnm 4. Aparati 1 gun yaptjm ben hemen arksindan deneduk oldu biraktik aparati aparat sert geliyor canm

Evet canım kesinlikle kabulleniyorsun artık bu hastalık dediğin gibi bundan kaynaklanıyor zaten. Jelden memnun musun bu arada ben de bi arayıştayım bebe yağından korktum biraz mantar falan denilince

Jeli hem psikoloğum hem iki farklı jinekolog önermişti. Genel olarak memnunum, en azından içim rahat. Vazelinle bebe yağıyla ben de yaptım bi aralar ama huzursuz oluyordum zarar veriyor muyum acaba diye. O tedirginlik bile başarıyı etkiliyor. Sadece aparata sürünce çok fazla dışarıda bekletemiyırum, kurur gibi oluyor su bazlı olduğu için. Bi ara yine doktor tavsiyesiyle ultrason jeline geçecektim ama risk almayayım dedim. Eskiden biraz fazla sürüyormuşum bi de, aslında biraz alsan yetiyor. O yüzden uzun dayanıyor.

Bpanghol krem daha iyi kizlar

Canım 4 ü alır almaz penise geçtim ben ve başarılı oldu mesela ilk penis girdiğinde sadece girdi 10 saniye bekledi çıkarttım baskı hissinden asla gir çık yapmadık ikinci penis girdiğinde ufak ufak git gel yaptı baskı olunca yine bıraktık ama het seferinde dayanma gücüm dakika olarak artıyor tabi üçüncü denemede git gel yaptı hatta boşalmasına yetecek kadar gitgel yaptı ama baskı vardı hala sonra üste geçip deneyeyim dedim en dibe kadar girdi bi baktım baskı yok şaşırdım altta beden baskı oluyor üstte olmuyor diye dikkat ettimki kendimi sıkıyorum oyüzden yani tahmini 4 ve 5. İlişkide artık git gel yaparken baskı falan yok ilk girerken doğru yerleştirmeye çalışıyorum elimle okadar onun dışında sorunsuz giriyor ve git gel yapıyor bazen elimde olmadan sıkıyorum eşim artık direk anlıyor sıkıyorsun diyor demekki peniste hissediyor hemen salıyorum kendimi salınca baskı olmuyor. Yani penistede ilk seferde hemen git gel yaptık oo herşey harika değil tabiki onda bile aşama aşama baskı azaldı bende 5. Denemede ancak rahatladım

Hklisin cnm guzel aynisi bizdede oluyordu simdi sadece giriste sikiyormusum kndimi aci ve hnma oluyo

Yok daha önce de yazdım sen o sıralar sık girmiyordun sanırım ben aparat girdkten sonra çeviriyorum bildiğin yuvarlıyorum ufak ufak yarıya kadar bazen tamamını sok çıkar yapıyordum bazen elimin ortasını aparata koyup bastırıp bırakıyordum bu da çok iyi geliyordu hani penisle git gel yaparken baskı olacak dipte diye düşünerek kendim aparatı içeri doğru bastırıyordum acı baskı olmuyordu tabi rahattım hep çok nadiren hissediyordum

Geçmiş olsun cnmbnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…