Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yeni gelen arkadaşlar, siz ne durumdasınız? Aparata yeni başlayanlar vardı aramızda, 1. boylar bitti mi? :)
Bende onlardan biriyim bir gün oldu , sonraki gün olmayınca moralim bozuldu denemedim dün tekrar denedim yine aldım sonuna kadar ama acaba yanlış yerdenmi itiyorum diye kararsız kaldım çünkü pek fazla hissedeniyorum birşey girdiğini sizde öyle oluyor muydu ? Acaba girdi mi diye sürekli bir kontrol :/ öyle olunca da başardım mı kararsız kaldım en küçük olduğu için mi acaba? Birde herkesin aparatı dört boy herhalde benimkisi slikon şeklinde üç boy eşim almıştı o yüzden ikiye geçmekte kararsızım birde istiyorum ki rahat rahat git çık yapsın bileyim tam içimde olduğunu öyle geçeyim..

Kolay gelsin, ebatları nasıl, 1 numara 7 cm var mı? Giriyorsa ve fazla hissetmiyorsan bu güzel iste 2 numaraya geç bence

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ona o kadar kızgındım ki dün hiç konusmadm bir tek ağrı içindeyken herşeyi demisim aşkımlar falan eve geldk ondan birşey beklemedigimi gösterircesine kendi işimi görmeye çalıştım bana uzak davranıyordu neyse yatma vaktine kadarmış onun bu hali benim böyle olmam bana sinirle vurması herşeye nasıl üzüldüğünü anlattı ben ona kiyamamakta çokmu abartıyorum bilmiyorum dayanamıyorum.hiç şu küsme yada kırgınlık neyse uzatamıyorum şuan belki günlerce konusmamam gerekirken ben hala onu sayikliyorum. Ustume o kadar düşüp vicdan yaptı ki bunu her dokunusundan okudum. Tuhaf bir çift olduk ne onla ne onsuz derler ya şuan tam o durumdayız inşallah düzeliriz ve normal evliler gibi oluruz.

Zehra çok geçmiş olsun. Ama sana nacizane birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum ben fazla feminist bir insanım ve şiddetn her türlüsünde kan beynime sıçrıyır ve tokat bence baya baya şiddet ha tokat atmış ha tekme tokat dövmüş ha küfredp hakaret etmiş hepsi şiddet ama bunkar benim fikrim tabi. Sana şiddet uyguladıysa bence ileriki tartışmalarda da buna meyilli olduğunu gösterir bu yüzden sakın taviz verme yaptıpının cok büyk bir yanlış oldupunu anlasın ki birdaha asla yeltenmesin ama burda bize de görev düşüyor eşlerle aramızdaki saygıyı kaybetmeyelim kızlar çok kızsakta çok üzülsekte ağzımıza geleni saymayın kızlar kalp kırıklığı geçmez barışsanda aklında ve içinde kalır. Bu yüzden ağzıma ne gelsyse saydım diyorsun ya onu yapma eskiden yaptıysanda artık bırak yıpratmayın birbirnixi ne sen laf sayarsın ne o şifdet uygular

Aynadan bakarsan girdiği belli olur zaten orda gidebileceği başka bir alan yok girmiştr hissetmemen daha güzel bir büyk boya geç 3 aparat 4 aparat farketmez amaç senin aşama aşama onları sokman oyüzden ona takılma devam et çalışmaya

Bpanghol krem daha iyi kizlar

Gittiğim iki kadın doğumcu da vazelin bebe yağı bepantol gibi kremleri kullanma, en nihayetinde kimyasal dediler. Ve onları kullanırken sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordum. En temiz içerikli ürün su bazlı vajinal kayganlaştırıcılar. Çünkü bu amaçla üretilmiş vajina florasına zarar vermeyen ürünler. Tercih sizin.

Evet tabii ki, penise geçince hemen her şey muhteşem olmayacak. Ben de şimdiden eşime izah ettim böyle bi süreç olacağını. Çok güzel anlatmışsın, eline sağlık. O aşamalara gelince takıldığım bi yer olursa yine sorarım :)

Doğru diyorsun ben o kadar doluydum ki annesi kurana zahmet edip gelmedi onu soran misafirlere yalan söylemek zorunda kaldım.ki gelmemesine sasirmadim nişanımıza bile gelmediler kız istemeye gelmediler benle alakalı bir durum mu var hala.cozemedim ama eşimin babası çok aksi bir adam.galiba oğlu da çekmiş ona karısını dışarı bile bırakmaz bakkalı bırak camdan bakamıyor kadın hergun evde işlerini evden yapıyor adam. O kavgada bunlarida söyledim zaten önceki gece hamile olanlar için benim.neden hala basaramadgmi.vs anlatıp ağlamıştım bende birşeyler birikti ondan da bekledigim ilgi alakayı görmeyince o da maça gtcem diyip ayakkabında dayanamadım.benim yaptığım yanlıştı her ağzıma geleni söylememem gerekiyordu ben çok sivri dilli biriyim icime sinmeyen bişeyde imalar.eder.dururum.ama bak bana hiç faydası yok.ailesi.gelip.gtmez.hep.biz gideriz birgün dememiştim ama o kuranda.gelmesini istiyordum ele.gune karşı dosta düşmana karşı gelmeliydi o gelmeyince beni gelin olarak görmediklerini düşünüyorm.haliyle ki bunu eşime dedim kızarak onada sende.beni karin olarak görmüyorsun kendin söylemiştin dedim

Görmemiş ya da hatırlamıyor olabilirim canım, işin en başında insan o aşamaya gelebileceğini hayal bile edemiyor ya, belki dikkat etmemişimdir. Elinin ortasıyla bastırmak fikri mantıklı, ben de deneyeyim bi dahakine. Ben de daireler çiziyorum ve minik git geller yapıyorum. Bi de bol bol kegel. Kegel yapınca iyice içeriye yerleşiyor gibi oluyor aparat, hem fiziken hem zihnen aparatı kabulleniyorsun.

Silikon olduğu içindir belki, aslında en güzeli. İçindeyken kegel yaparsan hissedersin nerede olduğunu. En kötü ayna yardımıyla bakabilirsin. Ben kendi adıma rahat gir çık yapabildiğime ikna oldukça bi sonraki boya geçtim hep. Şimdiye kadar da memnunum kendi sürecimden. Emin adımlarla ilerlemek bana iyi hissettiriyor.

Ağzına sağlık ... kuzum sizlerin takıldığı yer tam olarak neresi bilemedim ama ben santimsel olarak konuşayım eşimin p.. ortalama 20 cm karışımla ölçmeye çalıştım 10 cm kadar giriyor sonra git gel yaparken 3-5 cm daha ilerliyor sonrası duvar ittiğimiz zaman canım acıyor kegel falan hakgetire

Benim bahsettiğim yer işaret parmağında ikinci boğum sonuna takabül ediyor. Yani takılmıyorum hep geçtim orayı şimdiye kadar ama bi sene boyunca takılmıştım, geçememiştim, yanlış yönde ittiğim içinmiş. Bi de daha hassastı oradaki doku. Şimdi dokununca eskisi kadar hassas değil, o batmamsı his olmuyor şükür. Ama biraz zorluyor orası hala. Direkt geçip gidemiyorum, bi çaba gerektiriyor. Yok yönü yok kegel yok bacak aç falan, uğraşıyorum bi. Orayı geçince kayıp gidiyor zaten, anlıyorsun geçtiğini.

Acaba öyle olduğuna şartlandığın için kasıyor olabilir misin? Malum, bi boğum bile sokamazken de duvar gibi diyorduk. Aparat yapmış mıydın sen, yaptıysan onda son boyda nasıldın?

Kızlar batma hissi nasil ve ne zamana kadar sürer acaba Bendede batma hissi var şuanda.siz nasıl geçirdiniz yani ?

Kızlar batma hissi nasil ve ne zamana kadar sürer acaba Bendede batma hissi var şuanda.siz nasıl geçirdiniz yani ?
Nasıl bir batma hissi penis girdikten sonra olan baskıdanmı bahsediyorsun şahsen o geçti artık öyle baskı olmuyor ilk 3 seferde olmuştu baskı azalarak bitti sadece içimdeyken ekstra bi hareket yaparsa anlık bi baskı hissediyorum o da anlık oluyor okadar kendini sıkmayı bırakırsan emin ol ki baskı batma hiçbirşey kalmıyor

Evet cnm o his.kendimi sıkmıyım yani oda hemen olmiyor işte ben kayganlasmadan hemen p.. geçemiyorum :) canım ilk zamanki gibi acır mi diye biraz cekiniyorum sadece.

Selen resmen vajina giriş kısmını söylüyorsun aynen benimde parmak egzersizi yerine aparatı seçme nedenim orası ,ürküten hep o yoğun kaslı kısım kimi zaman yumuk oluyor kimi zaman parmak ucu büyüklüğünde açıklık aparratta direk duvar dediğim ve denemelerimde beni sinir eden yer orası ki ordan sonrası vajina yolu uzunluğu 10cm gibi ama esneyip uzayabilen yer..Bende denemelerimde orayı geçtiğimi düşününce rahatlıyorum ama bazen o kadar sinir bozucu şekilde yumuk ve sert oluyor ki kaldırıp atıyorum aparatı

Evet cnm o his.kendimi sıkmıyım yani oda hemen olmiyor işte ben kayganlasmadan hemen p.. geçemiyorum :) canım ilk zamanki gibi acır mi diye biraz cekiniyorum sadece.
Canım ben kayganlastırı kullanıyorum sende kullan zerre agrı sızı olmaz emin olabilirsin hatta ultrason jeli aldım kayganlastırıcı niyetine kullanıyorum ikidir sıkıntı yaşamadım şimdilik o ilki gibi asla agrımaz emin ol o kas bi kere esnemeye başladı mı şükürki esnek kalıyor

Hah evet aynen. Ben şimdi oraya gelince bacak açma, popoyu hafifçe yukarı yöneltme ve kegel yapıyorum. Bi de yatarak yaptığımı düşün, yukarı kısma vajina ön duvarına doğru bastırarak kaydırıyorum. Daha önce görsel paylaşarak da anlatmıştım. Öyle yapınca kolay geçiyor. Yani peniste nasıl yapıcam öyle atraksiyonlar, onu bilmiyorum işte. Hep böyle cebelleşerek mi aşacağız orayı yoksa yön mön kasmadan da yavaşça tek seferde iteceğimiz günler gelecek mi? Bu kısmı aşan arkadaşlarım, yeri gelmişken bi diyverin bize

Bende şu mantar kremini sürerken farkettim ki bu durumda da aparatla çalışmaya devam.edebilirim. ben genelde.ne.olur ne olmaz diye gusül.alirdim sizce gerek var mı kızlar yarın önce 3 sonra 4te devam edicem.3te rahatlığımdan emin oldum.ama.ara verdim ya 4 hemen olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…