- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.261
Canım eşim aparat yapmamamı kibarca istedi kıramadım tek parmak iki parmak sonra p.. oldu. Söylediğin yer benimkiyle bağdaşmıyor. Bilemiyorum kasıyor muyum o nokta hissizmiş aslında kasmamam gerekir. Bugün fikir olur diye üstte denedik ama ne yalan söylüyüm bi faydasını göremedim o yerde yine acı ve batma oldu. Belki de vajina kanalım o kadar. Ayrıca üst pozisyonu hiç sevmedim acayip efor sabrettik ayrıca eşim etkilenmekte zorlandı. Pozisyonu değiştirdik. Ucunu koydum yerleştirdim yavaş yavaş oturdum benim için hikaye ayrıca tamamı da girmedi yineBenim bahsettiğim yer işaret parmağında ikinci boğum sonuna takabül ediyor. Yani takılmıyorum hep geçtim orayı şimdiye kadar ama bi sene boyunca takılmıştım, geçememiştim, yanlış yönde ittiğim içinmiş. Bi de daha hassastı oradaki doku. Şimdi dokununca eskisi kadar hassas değil, o batmamsı his olmuyor şükür. Ama biraz zorluyor orası hala. Direkt geçip gidemiyorum, bi çaba gerektiriyor. Yok yönü yok kegel yok bacak aç falan, uğraşıyorum bi. Orayı geçince kayıp gidiyor zaten, anlıyorsun geçtiğini.
Acaba öyle olduğuna şartlandığın için kasıyor olabilir misin? Malum, bi boğum bile sokamazken de duvar gibi diyorduk. Aparat yapmış mıydın sen, yaptıysan onda son boyda nasıldın?
Benimki geçmedi canım seninki tam olarak ne zaman batıyor ortalama kaç cm?Kızlar batma hissi nasil ve ne zamana kadar sürer acaba Bendede batma hissi var şuanda.siz nasıl geçirdiniz yani ?
Canım şimdi anladım nereyi söylediğini p.. ilk kez oraya dokununca tedirgin oluyorsun aşırı gerilme hissi sonra eşin milim milim itsin sen de o arada kasmamaya çalış . O andaben genelde tamam bırak girmeyecek diyorum eşimde yooo girdi ki diyor o kadarcık bir his yani acı değil kesinlikle gerilme hissi. Ben hala eşimin p.. gördükçe bu nasıl sığacak yaa diyorum garip ama sığıyorHah evet aynen. Ben şimdi oraya gelince bacak açma, popoyu hafifçe yukarı yöneltme ve kegel yapıyorum. Bi de yatarak yaptığımı düşün, yukarı kısma vajina ön duvarına doğru bastırarak kaydırıyorum. Daha önce görsel paylaşarak da anlatmıştım. Öyle yapınca kolay geçiyor. Yani peniste nasıl yapıcam öyle atraksiyonlar, onu bilmiyorum işte. Hep böyle cebelleşerek mi aşacağız orayı yoksa yön mön kasmadan da yavaşça tek seferde iteceğimiz günler gelecek mi? Bu kısmı aşan arkadaşlarım, yeri gelmişken bi diyverin bize
Canım ultrason jeli su bazlımı benim jelim de bitmek üzere biz çok yoğun kullanıyoruz ,o jelden alsam diyorum .Canım ben kayganlastırı kullanıyorum sende kullan zerre agrı sızı olmaz emin olabilirsin hatta ultrason jeli aldım kayganlastırıcı niyetine kullanıyorum ikidir sıkıntı yaşamadım şimdilik o ilki gibi asla agrımaz emin ol o kas bi kere esnemeye başladı mı şükürki esnek kalıyor
Evet canım n11 den su bazlı jel aldım birde şey yazmışlar hem ultrason hem ekg çekimi için kullanılan jelden olsun demişler benimkide öyle zaten 5 liraydı 5 lirada kargo bu ultrason jelleri uygun fiyatlı zaten kayganlıpı da çok iyiCanım ultrason jeli su bazlımı benim jelim de bitmek üzere biz çok yoğun kullanıyoruz ,o jelden alsam diyorum .
Canım eşim aparat yapmamamı kibarca istedi kıramadım tek parmak iki parmak sonra p.. oldu. Söylediğin yer benimkiyle bağdaşmıyor. Bilemiyorum kasıyor muyum o nokta hissizmiş aslında kasmamam gerekir. Bugün fikir olur diye üstte denedik ama ne yalan söylüyüm bi faydasını göremedim o yerde yine acı ve batma oldu. Belki de vajina kanalım o kadar. Ayrıca üst pozisyonu hiç sevmedim acayip efor sabrettik ayrıca eşim etkilenmekte zorlandı. Pozisyonu değiştirdik. Ucunu koydum yerleştirdim yavaş yavaş oturdum benim için hikaye ayrıca tamamı da girmedi yine
Canım şimdi anladım nereyi söylediğini p.. ilk kez oraya dokununca tedirgin oluyorsun aşırı gerilme hissi sonra eşin milim milim itsin sen de o arada kasmamaya çalış . O andaben genelde tamam bırak girmeyecek diyorum eşimde yooo girdi ki diyor o kadarcık bir his yani acı değil kesinlikle gerilme hissi. Ben hala eşimin p.. gördükçe bu nasıl sığacak yaa diyorum garip ama sığıyor
Canım eşim aparat yapmamamı kibarca istedi kıramadım tek parmak iki parmak sonra p.. oldu. Söylediğin yer benimkiyle bağdaşmıyor. Bilemiyorum kasıyor muyum o nokta hissizmiş aslında kasmamam gerekir. Bugün fikir olur diye üstte denedik ama ne yalan söylüyüm bi faydasını göremedim o yerde yine acı ve batma oldu. Belki de vajina kanalım o kadar. Ayrıca üst pozisyonu hiç sevmedim acayip efor sabrettik ayrıca eşim etkilenmekte zorlandı. Pozisyonu değiştirdik. Ucunu koydum yerleştirdim yavaş yavaş oturdum benim için hikaye ayrıca tamamı da girmedi yine
Evet canım n11 den su bazlı jel aldım birde şey yazmışlar hem ultrason hem ekg çekimi için kullanılan jelden olsun demişler benimkide öyle zaten 5 liraydı 5 lirada kargo bu ultrason jelleri uygun fiyatlı zaten kayganlıpı da çok iyi
Bende şu mantar kremini sürerken farkettim ki bu durumda da aparatla çalışmaya devam.edebilirim. ben genelde.ne.olur ne olmaz diye gusül.alirdim sizce gerek var mı kızlar yarın önce 3 sonra 4te devam edicem.3te rahatlığımdan emin oldum.ama.ara verdim ya 4 hemen olmayabilir
Valla yine bu sitedeydi sanırım cinsel ilişkide ultrason jeli diye aratınca çoook yorum çıkmıştı biri öyle yazmıştı ama zaten tamamı o şekildeymiş farklı birşey yazanı görmedimNerede yazmışlar o bilgiyi?
Valla yine bu sitedeydi sanırım cinsel ilişkide ultrason jeli diye aratınca çoook yorum çıkmıştı biri öyle yazmıştı ama zaten tamamı o şekildeymiş farklı birşey yazanı görmedim
O yanma 3te çok az ilk yaptgmda bendede oldu ama sonrasında olmadı canım en çok yanmayı 4te hissettim ben yarın deneme yapicam Allahın izniyle rahat olcak mi merak ediormKuzum 3. aparatı ikidir uyuşturmadan alabiliyorum. Zorlandığımız yeri geçince bi yanma oluyor, 1-2 dk kegel yaparak bekliyorum geçiyor. Sende de oluyor mu? Zamanla kayboldu mu?
Canim eger islklik olursa tek seferde pit diye kayip gidiyor merak etmeHah evet aynen. Ben şimdi oraya gelince bacak açma, popoyu hafifçe yukarı yöneltme ve kegel yapıyorum. Bi de yatarak yaptığımı düşün, yukarı kısma vajina ön duvarına doğru bastırarak kaydırıyorum. Daha önce görsel paylaşarak da anlatmıştım. Öyle yapınca kolay geçiyor. Yani peniste nasıl yapıcam öyle atraksiyonlar, onu bilmiyorum işte. Hep böyle cebelleşerek mi aşacağız orayı yoksa yön mön kasmadan da yavaşça tek seferde iteceğimiz günler gelecek mi? Bu kısmı aşan arkadaşlarım, yeri gelmişken bi diyverin bize
bende senin dediğin gibi eşimle denemeye çalışıyorum. Hem birbirimize daha yaklaşıyoruz hemde penis daha kolay olur diye düşünüyorum sonuçta plastik değil şekil alıyorÇoğu kişi beni anlamiyor, ben bunu kastediyorum sen 25 cm lik aparatı alsan ne olur,bu sorun eşle hallolacak en az senin kadar o da sahiplenmeli ve emek vermeli, inşallah eşine bu durumu anlatabilir ikna edebilirsin
Zaten yaradılışi ona gore, iki organ birbiri icin yaradilmis, hemde eşler arası uyum mutluluk v.s v.s canım en dogrusu senin yolun, zamanla anlayacaksinbende senin dediğin gibi eşimle denemeye çalışıyorum. Hem birbirimize daha yaklaşıyoruz hemde penis daha kolay olur diye düşünüyorum sonuçta plastik değil şekil alıyor
Tebrikler, uzun süre aparat ile ugrasmamaniz, çok iyi spreyle kolaylaştıran çok kişi duymuştum, mutluluk larVajinusmus beni değil ben vajinusmusu yendim!
Vebcain Spreyle başlayan mücadelem dün spreysiz mutluluğa erişti. Buraya "bu muydu?" diyeceksiniz diye yazanları gördükçe; inşallah bende bir gün böyle diyebilirim demiştim. Şükür ki dedim. Kızlar korkacak bir şey yok. İnanın yok. Sadece kendinize inanın ve kesinlikle ertelemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?