Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım eşim aparat yapmamamı kibarca istedi kıramadım tek parmak iki parmak sonra p.. oldu. Söylediğin yer benimkiyle bağdaşmıyor. Bilemiyorum kasıyor muyum o nokta hissizmiş aslında kasmamam gerekir. Bugün fikir olur diye üstte denedik ama ne yalan söylüyüm bi faydasını göremedim o yerde yine acı ve batma oldu. Belki de vajina kanalım o kadar. Ayrıca üst pozisyonu hiç sevmedim acayip efor sabrettik ayrıca eşim etkilenmekte zorlandı. Pozisyonu değiştirdik. Ucunu koydum yerleştirdim yavaş yavaş oturdum benim için hikaye ayrıca tamamı da girmedi yine

Canım şimdi anladım nereyi söylediğini p.. ilk kez oraya dokununca tedirgin oluyorsun aşırı gerilme hissi sonra eşin milim milim itsin sen de o arada kasmamaya çalış . O andaben genelde tamam bırak girmeyecek diyorum eşimde yooo girdi ki diyor o kadarcık bir his yani acı değil kesinlikle gerilme hissi. Ben hala eşimin p.. gördükçe bu nasıl sığacak yaa diyorum garip ama sığıyor

Canım ultrason jeli su bazlımı benim jelim de bitmek üzere biz çok yoğun kullanıyoruz ,o jelden alsam diyorum .

Canım ultrason jeli su bazlımı benim jelim de bitmek üzere biz çok yoğun kullanıyoruz ,o jelden alsam diyorum .
Evet canım n11 den su bazlı jel aldım birde şey yazmışlar hem ultrason hem ekg çekimi için kullanılan jelden olsun demişler benimkide öyle zaten 5 liraydı 5 lirada kargo bu ultrason jelleri uygun fiyatlı zaten kayganlıpı da çok iyi

O da bir yöntem, ben de başta öyle başladım ama parmakla devam edemedim o yüzden aparata geçtim. Yani evet, bana terapist vajinanın 1/3lük giriş kısmının yani yaklaşık ilk 4-5 cmlik kısmın kasma gevşeme işlevi görebildiğini, geri kalan kısımda böyle bi işlev olmadığını ve hissiz olduğuu söylemişti. Ben mesela gerçekten dipte sadece doluluk hissediyorum. Pozisyon değiştirmek çok kolay değil, ben hep yatarak başladım öyle alıştım ama yine de denemişsin ne güzel. Peki uyarılmış oluyor musun, yeterince ıslanıyor musun? Kadınlarda da erkeğe benzer şekilde uyarılınca vajina kaslarına kan pompalanır gibi olur, hani reglin en yoğun gününde orada bi ağırlık dudaklarda hafif bi sızı olur ya. Uyarılınca da benzer hissettirir. Böyle hissediyorsan içerisi de ilişkiye hazır hale gelmiştir, vajina uzamıştır, rahim yukarı çekilmiştir. Ben bi ara vajinam kısa diye tutturmuştum, terapistim yeterince uyarılıp da penisin tamamını almaya engel olacak şekilde hiç bi vajina kısa değildir demişti. Yani bu hiç bi zaman ilişkiye engel olabilecek bi sorun değil demişti.

Valla şu an ben de öyle diyorum, penisin yanında 3. boy ne ki diyorum ama iki hafta öncesine kadar daha 1i alamıyordum, adım adım oluyor işte :) Hissiyatı az çok tahmin ediyorum, şimdi aparatta boy büyüdükçe penis girse nasıl bişi olacak tahmin edebiliyorum. Ama hani aparatı rahatça kontrol edebiliyoruz, ay dur burada az yukarı alayım dur şurada biraz sağ sol yapayım rahat geçsin vs diye yönlendiriyoruz. Penisi de yönlendirmek böyle kolay olur mu acaba onu merak ediyorum aslında. O yüzden 4ü mümkün mertebe en rahat şekilde alabilecek kıvama gelene kadar egzersiz yapmak istiyorum. Örnek veriyorum 2. aparatı ilk alışım 15 dkda olduysa son yaptığımda 1-2 dkmı aldı. Son boya iyice alışınca peniste inşallah çok oyalanmadan halledebilirim.

Bu arada parmak yaparken özellikle iki parmakta, tamamını dibine kadar alabiliyor muydun?

Kuzum 3. aparatı ikidir uyuşturmadan alabiliyorum. Zorlandığımız yeri geçince bi yanma oluyor, 1-2 dk kegel yaparak bekliyorum geçiyor. Sende de oluyor mu? Zamanla kayboldu mu?

Valla yine bu sitedeydi sanırım cinsel ilişkide ultrason jeli diye aratınca çoook yorum çıkmıştı biri öyle yazmıştı ama zaten tamamı o şekildeymiş farklı birşey yazanı görmedim

Bana da son jinekolog önerdi, internette araştırdım ama ekg için falan deyince korktum belki bi zararı olur diye. Daha pahalı jeller de var. Hani farkı var mı bilemedim. Yine gleitgelen aldım devam ediyorum. Almak isteyenler için: içinden 5-6 küçük tüp çıkıyor yumuşak plastik şeklinde, serçe parmak kadar bi şey. Tek kullanımlık diyor ama ben iki egzersiz çoğunlukla üç egzersiz de bi tanesini anca bitiriyorum. Bi 15-16 egzersiz rahat yeter bi paketi.

Şimdi 3. boyu ikinci kez denedim. Tamamını sorunsuz alabildim yine şükür. Yeni başlayan arkadaşlarım, boy büyüdükçe takılınan yeri aşmak daha kolay oluyor inanın. Küçük aparatlar daha çok takılıyor boğumlara. Benden önde gidenlere sorum var: 3ün tamamı girince bikaç dk yanma oluyor, biraz bekliyorum geçiyor. Bu hep böyle mi olacak?

Kuzum 3. aparatı ikidir uyuşturmadan alabiliyorum. Zorlandığımız yeri geçince bi yanma oluyor, 1-2 dk kegel yaparak bekliyorum geçiyor. Sende de oluyor mu? Zamanla kayboldu mu?
O yanma 3te çok az ilk yaptgmda bendede oldu ama sonrasında olmadı canım en çok yanmayı 4te hissettim ben yarın deneme yapicam Allahın izniyle rahat olcak mi merak ediorm

Canim eger islklik olursa tek seferde pit diye kayip gidiyor merak etme

Çoğu kişi beni anlamiyor, ben bunu kastediyorum sen 25 cm lik aparatı alsan ne olur,bu sorun eşle hallolacak en az senin kadar o da sahiplenmeli ve emek vermeli, inşallah eşine bu durumu anlatabilir ikna edebilirsin
bende senin dediğin gibi eşimle denemeye çalışıyorum. Hem birbirimize daha yaklaşıyoruz hemde penis daha kolay olur diye düşünüyorum sonuçta plastik değil şekil alıyor

Vajinusmus beni değil ben vajinusmusu yendim!
Vebcain Spreyle başlayan mücadelem dün spreysiz mutluluğa erişti. Buraya "bu muydu?" diyeceksiniz diye yazanları gördükçe; inşallah bende bir gün böyle diyebilirim demiştim. Şükür ki dedim. Kızlar korkacak bir şey yok. İnanın yok. Sadece kendinize inanın ve kesinlikle ertelemeyin.

bende senin dediğin gibi eşimle denemeye çalışıyorum. Hem birbirimize daha yaklaşıyoruz hemde penis daha kolay olur diye düşünüyorum sonuçta plastik değil şekil alıyor
Zaten yaradılışi ona gore, iki organ birbiri icin yaradilmis, hemde eşler arası uyum mutluluk v.s v.s canım en dogrusu senin yolun, zamanla anlayacaksin

Tebrikler, uzun süre aparat ile ugrasmamaniz, çok iyi spreyle kolaylaştıran çok kişi duymuştum, mutluluk lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…