- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.281
Yaaa bende aynı dertten muzdaribim.sprey olmasan yağ olmadan falan yarıya kadar alıyorumm sonrası eşim itsede bi baskıı hissi... vemcain aldım ama regl oldum bitene kadar kullanım şeklini lütfen açıllarmısınız ???Vajinusmus beni değil ben vajinusmusu yendim!
Vebcain Spreyle başlayan mücadelem dün spreysiz mutluluğa erişti. Buraya "bu muydu?" diyeceksiniz diye yazanları gördükçe; inşallah bende bir gün böyle diyebilirim demiştim. Şükür ki dedim. Kızlar korkacak bir şey yok. İnanın yok. Sadece kendinize inanın ve kesinlikle ertelemeyin.
Önceki sayfaları okursan, en fazla 2 saatini alır,iİnşallah çare olurKızlarrr yardım lütfen ya 1 yıllık evliyim.eşimi çok seviyorum ilişkidende korkmuyorum ama denemelerimz hüsran.. aslnda şöyle. Bendeki kayganlık yetrli sanırım girişte bi problem yok ama sonra o baskı hissi varya ordan sonra kendmi serbestte bıraksam eşim itsede gitmiyo.
Eşimdede erken b.. sorunu başladı sanırım bu yüzdn sertliğini kaybttgi içn ilerleyemiyorz diyo..vemcaine sprey aldm regl oldum reglm bitene kadar şu spreyin nasıl kullanıldğnı iyice öğrenmem lazm kullanan arkdşlar.lütfen yardımcı olunn .
Siz kullandınızmı ?Önceki sayfaları okursan, en fazla 2 saatini alır,iİnşallah çare olur
Canım senin yöntemin süper hiç acele etmeden devam et. Benim çocuk biraz geç kaldı üzerimde müthiş bir baskı var. Uzun zamandır görmediğim Kişiler sarılma bahanesiyle karnımı yokluyor. O yüzden acele ettim ya değilse belki hepsini alabilirdim ama hiç ilişkiye giremezken bu kadar olması bile şükür sebebi. Eşim çok yardımcı olmuyor bu konuda . Artık çok sıkıldı. Çünkü her ilişki sonrası psikopat gibi sıkıştırıyorum onu. Kaç cm girdi nasıl girdi sen ne hissettin diye.Dün en son yeter artık bu soruları yasaklıyorum akışına bırak dedi. Haklı da ama ben de haklıyım neden hepsi girmiyor diye tasalanıyorum. Bizim ilişkide dümen eşimde oluyor o bitişi bulup yavaşça itiyor sadece git gelde bazen p.. çıkıveriyor o Da canım yanmadın diye eliyle tutup it çek yapıyor.Valla şu an ben de öyle diyorum, penisin yanında 3. boy ne ki diyorum ama iki hafta öncesine kadar daha 1i alamıyordum, adım adım oluyor işte :) Hissiyatı az çok tahmin ediyorum, şimdi aparatta boy büyüdükçe penis girse nasıl bişi olacak tahmin edebiliyorum. Ama hani aparatı rahatça kontrol edebiliyoruz, ay dur burada az yukarı alayım dur şurada biraz sağ sol yapayım rahat geçsin vs diye yönlendiriyoruz. Penisi de yönlendirmek böyle kolay olur mu acaba onu merak ediyorum aslında. O yüzden 4ü mümkün mertebe en rahat şekilde alabilecek kıvama gelene kadar egzersiz yapmak istiyorum. Örnek veriyorum 2. aparatı ilk alışım 15 dkda olduysa son yaptığımda 1-2 dkmı aldı. Son boya iyice alışınca peniste inşallah çok oyalanmadan halledebilirim.
Dün benim regl bitişimdi o yüzden çok özlemiştik birbirimizi önsevişme esnasında klitorisle benim uyarılmam son noktasına ulaştı. Çok afedersiniz boşalma yaşadım. Vajina içim de yeteri kadar ıslaktı. Bakın kızlar bu Da bir yöntem. Arkadaşım söylemişti önce sen bit sonra eşin demişti. Vajina o zaman doruk noktasına ulaşırmış. Ama yine de batma hissim geçmediO da bir yöntem, ben de başta öyle başladım ama parmakla devam edemedim o yüzden aparata geçtim. Yani evet, bana terapist vajinanın 1/3lük giriş kısmının yani yaklaşık ilk 4-5 cmlik kısmın kasma gevşeme işlevi görebildiğini, geri kalan kısımda böyle bi işlev olmadığını ve hissiz olduğuu söylemişti. Ben mesela gerçekten dipte sadece doluluk hissediyorum. Pozisyon değiştirmek çok kolay değil, ben hep yatarak başladım öyle alıştım ama yine de denemişsin ne güzel. Peki uyarılmış oluyor musun, yeterince ıslanıyor musun? Kadınlarda da erkeğe benzer şekilde uyarılınca vajina kaslarına kan pompalanır gibi olur, hani reglin en yoğun gününde orada bi ağırlık dudaklarda hafif bi sızı olur ya. Uyarılınca da benzer hissettirir. Böyle hissediyorsan içerisi de ilişkiye hazır hale gelmiştir, vajina uzamıştır, rahim yukarı çekilmiştir. Ben bi ara vajinam kısa diye tutturmuştum, terapistim yeterince uyarılıp da penisin tamamını almaya engel olacak şekilde hiç bi vajina kısa değildir demişti. Yani bu hiç bi zaman ilişkiye engel olabilecek bi sorun değil demişti.
Evet canım çok rahat hem de hatta keşke biraz daha uzun olsa diyordumBu arada parmak yaparken özellikle iki parmakta, tamamını dibine kadar alabiliyor muydun?
Canım bu kadar takılma sonuna kadar girmek zorunda değil esin zevk alıyor mu bu durumdan memnun mu memnunsa sorun etme zaten o memnun olmasa senden önce derdi keşke sonuna kadar girseydi diye erkekler bizim gibi değiller pat diye söylerdi sorun olsaydı. Bende 3u yeniden yapıp 4e geçim dedim ara verdim diyemi koluma baskı oluyor ondan mı bilmiyorum 3te yine aynı yerde takildim biktim şu takilmalardanCanım senin yöntemin süper hiç acele etmeden devam et. Benim çocuk biraz geç kaldı üzerimde müthiş bir baskı var. Uzun zamandır görmediğim Kişiler sarılma bahanesiyle karnımı yokluyor. O yüzden acele ettim ya değilse belki hepsini alabilirdim ama hiç ilişkiye giremezken bu kadar olması bile şükür sebebi. Eşim çok yardımcı olmuyor bu konuda . Artık çok sıkıldı. Çünkü her ilişki sonrası psikopat gibi sıkıştırıyorum onu. Kaç cm girdi nasıl girdi sen ne hissettin diye.Dün en son yeter artık bu soruları yasaklıyorum akışına bırak dedi. Haklı da ama ben de haklıyım neden hepsi girmiyor diye tasalanıyorum. Bizim ilişkide dümen eşimde oluyor o bitişi bulup yavaşça itiyor sadece git gelde bazen p.. çıkıveriyor o Da canım yanmadın diye eliyle tutup it çek yapıyor.
Kızlarrr yardım lütfen ya 1 yıllık evliyim.eşimi çok seviyorum ilişkidende korkmuyorum ama denemelerimz hüsran.. aslnda şöyle. Bendeki kayganlık yetrli sanırım girişte bi problem yok ama sonra o baskı hissi varya ordan sonra kendmi serbestte bıraksam eşim itsede gitmiyo.
Eşimdede erken b.. sorunu başladı sanırım bu yüzdn sertliğini kaybttgi içn ilerleyemiyorz diyo..vemcaine sprey aldm regl oldum reglm bitene kadar şu spreyin nasıl kullanıldğnı iyice öğrenmem lazm kullanan arkdşlar.lütfen yardımcı olunn .
Canım senin yöntemin süper hiç acele etmeden devam et. Benim çocuk biraz geç kaldı üzerimde müthiş bir baskı var. Uzun zamandır görmediğim Kişiler sarılma bahanesiyle karnımı yokluyor. O yüzden acele ettim ya değilse belki hepsini alabilirdim ama hiç ilişkiye giremezken bu kadar olması bile şükür sebebi. Eşim çok yardımcı olmuyor bu konuda . Artık çok sıkıldı. Çünkü her ilişki sonrası psikopat gibi sıkıştırıyorum onu. Kaç cm girdi nasıl girdi sen ne hissettin diye.Dün en son yeter artık bu soruları yasaklıyorum akışına bırak dedi. Haklı da ama ben de haklıyım neden hepsi girmiyor diye tasalanıyorum. Bizim ilişkide dümen eşimde oluyor o bitişi bulup yavaşça itiyor sadece git gelde bazen p.. çıkıveriyor o Da canım yanmadın diye eliyle tutup it çek yapıyor.
Aparat Yok diyen arkadaşlar insanları boşuna yanlış yönlendirmeyin. Bir insan bunu aparatsız egzersizdir yeniyorsa vajili değildir zaten. Ya neden inat ediyorsunuz anlamıyorum. Tam 4 sene yattım o yatağa ağlayarak kalktık eşimle beraber. 4 senedir niye yenemedim buna bir cevabınız var mı? P.... deniyorum neden olmadı. Psikolojik olarak alt üst oldum başka da bir işe yaramadı. Susun artık yeter yaaa penis de penis girmiyor arkadaş kıt mısınız yaaa yeter
Kendi kendimizi tedavi etmeye calısmamız bile ne kadar güçlü oldugumızın kanıtı doktora gitme kararımda esim heo destekledi beni ama doktoru bırakıp kendi kendime doktordan daha cok aşama kaydetmemi de taktir etti her fırsatta soyler. Demem o ki ıs sonuc olarak klişe olacak ama bizde bitiyor ve bu kadar ilerlememiz gercekren beni mutlu ediyor. Cogumuz kendi vajınamızı görmeye bile katlanamazken esımızı de yormadan bu noktalara geldık çok şükür Kasım ayı bizim ayımız olsun :)))Teşekkür ederim canım benim. Penise geçmiş olsaydım belki daha iyi anlardım seni. Ama şu kadarını biliyoruz ki ne kadar çok egzersiz o kadar çok kendini rahat bırakmayı öğrenme, ne kadar öğrenirsen o kadar kolay ilerleme. İnşallah en kısa zamanda tamamen kabullenir ve halledersin. Buraya kadar gelmişsin, müthiş bi cesaret ve müthiş bi başarı. Bundan sonrası mı olmayacak. Biz kadınlar çok güçlüyüz :)
Regl den kuzum regl bitimi dene şimdi zorlamaHala 3u alamadım şaka gibi :) Yarın regl olma zamanim tabi gecikme olmazsa onun bir etkisi olabilir mi çünkü 3u aynı teknikle defalarca yaptım ve ugrastirsa da sonunda almıştım hatta 4ude 2 kere aldım ama gel git yapamadan kendimi kasınca çıkmıştı 3 çok kolay giriyordu sizce neden böyle oldu kızlar
Bende de hiç şans yok kuzum :) kolumun çıkması belki iyi olur evde deneme.yaparim dedim.ama.olmadi yinede vazgecmicem kafamı dağıtıp yeniden denicem.olmazsa artık emin olcam ondan diye :)Regl den kuzum regl bitimi dene şimdi zorlama
En doğru yoldasınız, zamanla kimin haklı olduğunu anlayacaksın, gerçekten Tebrikler,cesaretli ve gerçekçi halin, mükâfatını almisVajinusmus beni değil ben vajinusmusu yendim!
Vebcain Spreyle başlayan mücadelem dün spreysiz mutluluğa erişti. Buraya "bu muydu?" diyeceksiniz diye yazanları gördükçe; inşallah bende bir gün böyle diyebilirim demiştim. Şükür ki dedim. Kızlar korkacak bir şey yok. İnanın yok. Sadece kendinize inanın ve kesinlikle ertelemeyin.
Tekrar tebrikler, bu sorun 2 kisinin ortak sorunu, aylarca kendi kendine birşeyler yapmaya calismaktansa gerçekçi olmuşsun, en doğru yolu secmissinbende senin dediğin gibi eşimle denemeye çalışıyorum. Hem birbirimize daha yaklaşıyoruz hemde penis daha kolay olur diye düşünüyorum sonuçta plastik değil şekil alıyor
Kızlar ciddiye alıp cevap bile yazmayın ya valla vakit kaybı yapıyorsunuz kendinize. Arkadaşın çok mutlu bir ilişkisi evliliği olsaydı burda bize habire laf yetiştirmeye çalışmazdı şahsi fikrim budur. Biz yolumuza bakalım“Zamanla anlayacaksın”, “sen en doğru yoldasın” bilmem ne bilmem ne. Oraya aparat kullanıp kullanmadığını bile yazmamış bi arkadaş, ona rağmen “aparata takılmaman çok iyi olmuş” falan demiş. Belki aylarca aparatla uğraştı ne biliyorsun. Normal değil ya. Sahte hesap olduğunu düşünüyorum ben, eli boş insan çok. Gelip burada zaman öldürüyor bence. Dikkate almak isteyen buyursun alsın kuzum, sen sıkma canını, üç beş sayfa okuyan zaten anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?