- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.301
Gerçekten ya bende bıkmaya başladım başlarda iyi niyetlidir kendi önerileri dedim ama yok ya kendi doğrusunu da savunmuyor penis es başka dediği yok bizde biliyoruz eşin önemli olduğunu şuan da bile eşimle olcak mi diye düşünüyorum ama malesef ki kimsenin eşi o aparatlar gibi sabır gösteremez ben şahsen eşimin keyfine göre hareket etseydim.aman eşimle deniyim o ne derse o seseydim.4u almayı bırak daha 1i bile almaktan korkan kız olurdum eşim hergun gel deneyelim mi diyecekti tabiki hayır olmayınca onlarda istemiyor moralleri bozuluyor ama ben ne.zamanki aparatin 2.sinde rahat oldum o zaman penisin ucunu daha rahat aldım 3e geçtim penis ucundan azcik fazlasını aldım bu bile.esime yansıdı olacak demeye başlamıştı ama.ben yerimde saysam onla deneriz penisle.yenerim desem içi dahi giremeyecekti biz onlarida yaşadık o ucu dahi girmiyordu kayıp duruyordu biz girdi sanınca yazmak çok.kolay keşke yazarkende böyle kolay olsa benim eşim sabırsız anlayissiz ama ben hala çabalıyorum hala bahane bulmadan devam.etkrye çalışıyorum.cunku herşeyin temeli bu sorun bana göre bu düzelse bizde duzelicez. O kadar doktor sayfasını okudum hepsinin cümlesi aynı herşeyin bizim.azmimize yenme isteğimize bağlıyorlar yani ben yenmeyi kafama koymadan istersem en süper doktora gidim olmaz o ödevleri yapmadan olmazz. Gittik doktora uzmanı diye ağzımıza etti resmen iki sözüyle bütün inancımız bitti oysa biz şuan kendimizi tedavi ederek hem başarınca daha çok inanıyoruz kendimize doktorla olsa kendimizden çok doktor başarısı derdik o olmasa yapamam derdik ama.biz yapabiliyoruz eşlerimizle de olucak zaman alick belki ama olacakN Navy1976 sus artık daral geldi yorumlarından bir sen biliyorsun her şeyi istediğimiz taktiği uygularız sana mı düştü ne doğru ne yanlış karar vermek sürekli sana yaptığın yorumlarla alakalı eleştiri geliyor ama kendini zerre düzelttiğin yok neden bu sayfadasın anlamış değilim canın sıkılıyorsa forumdaki diğer sayfalarda başkalarının başını şişir
yav hee hee sen süpersinDogru söyleyen her zaman yalnızdır,korkuları yoktur,hayatla ve kendisiyle yüzleşir, cesurdur.
Sadece seni dikkate alıyorum, çünkü diger ikisinin farklı sahihlerle hareket ettiğini biliyorum, sana önerim dayak yediğini forumlarda paylasmaZehra,yukarıda Allah var, Dr a fazla anlam yukleme diye ben söylemiştim, ayrıca eşin sana çok haksızlık, yapıyor,sendeki azmin onda biri eşinde olsaydı, bu sorun bitmişti, sana vurması, zaten adliyelik bir olay, SENİN burda yazdıklarına istinaden savcılığa versek, eğer inkar etmezsen eşin, ceza alır,evden uzaklastirilir
Canim ben söylediklerini inkar etmiyorum ki ve o sözlerine katılıyorum ki bende sana şunu demek istiyorum ben eşimle uzlaşamıyorum aparatla yapmasam ne olurdu tahmin ediyor musun daha çok ezilirdim eşim tarafından değil kendi düşüncelerim beni ezerdi ben buraya yazarkende kendime çok çok.guvenen biri değildim.esim destek olmuyordu hala olmuyor. Ama.ben öncesi gibi değilim.daha bilincliyim buradaki çoğu kişinin ustumde emeği var benim hatta.bizim sana kızma sebebimiz senin aparatla yapanlar boşa kürek çekiyor önemli olan es ve penis denemesi demen. Şimdi sen söyle ben bu kocayla bu dediğini nasıl yapım hergun deneyelim.desem.dener mi sence gel destek ol desem olur.mu sence ben daha adama dur yavaş it bekle komutları vermeye alıştıramadım destek vermeye nasıl alıştırayım. Bakarsan burada herkes bir teknik bulmuş selen spreyle deniyor önce sonra alışmaya geçiyor ben nefese ağırlık verip yapmaya başladım kimisi parmakla yenmiş kimisi başka şey deniyor hepimiz bize fayda veren şeyi yazıyoruz gerek denemek isteyene cesaret vermek için gerekse kendimize hatırlatıcı olması için ben ilk günden beri yazdıklarımı okuduğumda şuana şaşırıyorum 1de o kadar olmuyor demisim ki şimdiyse 1 küçük geliyor gozume.Zehra,yukarıda Allah var, Dr a fazla anlam yukleme diye ben söylemiştim, ayrıca eşin sana çok haksızlık, yapıyor,sendeki azmin onda biri eşinde olsaydı, bu sorun bitmişti, sana vurması, zaten adliyelik bir olay, SENİN burda yazdıklarına istinaden savcılığa versek, eğer inkar etmezsen eşin, ceza alır,evden uzaklastirilir
Ben eşimden şikayetçi olmadigim sürece sorun yok.canım ki bende kızgınlık anında ona tokat atmıştım bu tıp şeyleri belki buraya.yazmak.yansitmak doğru değildir kabul ediyorum.ama.o.kadar doluyor ki insan birilerine anlatmak paylaşmak istiyor biz burada birlik olduk dışarıda arkadaşım kankam dediklerimin bilmediklerini buradaki sizler biliyorsunuz en özelimizi paylaşıyoruz birbirimize.destek oluyoruz. Kimse 4 4luk hayat yaşamıyor ben zaten eşimin bunu sürekli yapacağını yada o düşünceye sahip oldugnu bilsem bu kadar şeye rağmen bu evde durmam ama benim icim nasıl hergun yanıyorsa onun içide öyle yanıyor bundan ufacık bile şüphem yok. Yoksa gitmek şikayet etmek kolay şeyler ben zoru başarmak istiyorum ben onunla cinsellik için evlenmedim yada hiç aramızda bu tıp şeyler olmaz diyede evlenmedim. Aramızda bizi gitgide dibe çeken bir sorun içindeyiz ve bu sorun yüzünden biz kendimize gelemedik.. Ben çırpınıyorum çıkmama az kaldı biliyorum ve çıktığımda bu sorunlar yok olacak onu da biliyorum. Neden dersen sadece ucu bile girdgnde o adamın gözündeki o parıltıyı o sevinci gören benim takmıyor gibi görünmeye çalışsa da benden daha çok takıyor benden daha çok istiyor. Kocamdır doverde severde gibi saçma bir sözü elbette kullanmicam ama şuan durumumuz o kadar farklı ki ben anneme bile hemen ofkeleniyorum alakasız bisey dediğinde ben ona bu konudan bahsedince başka şeylerle üstüne gidince olan bişeydi haklı demiyorum ama bende haklı değildim onu o gün kışkırtan ben oldumSadece seni dikkate alıyorum, çünkü diger ikisinin farklı sahihlerle hareket ettiğini biliyorum, sana önerim dayak yediğini forumlarda paylasma
Ben ne dedim canım ben 3u aldım denedik ucundan azcik fazlası girdi ve gecen 4u denerken eşimle takıldıgım.yeri geçerken acayip yanma oldu sonrakinde o yanma azaldı yani demekki 3ten sonra penise geçmek herkeste ise yaramıyor. Sana şöyle örnek verim calistigim yerdeki kadının kardeşide bu dertle uğraşmış bir zaman. Doktora falan.gitmemis eşi 1 parmak ardından 2 parmak denemesi yapms peşine penisle denemiş ve olmuş banada bunu tavsiye ettiler ki ben daha 1 parmak bile alamamıştım bir anda ki hala 2 parmak.alan biri değilim.hic denemedik.denemedimde. her yöntem.herkeste işe yaramıyor misal.1.aparatı alıp ardından da eşle denedik olur diye olmadı 2den sonrada denedik olmadı sadece biraz ilerleme kaydettik algı olabilir sorun ben mesela geç anlayan.biriyim birseyi anlat ben onu kendim.yapmadan.basarmadan asla tam anlamam. Benim golgesinden bile korkan arkadsm var ya kızla dalga geçerlerdi evlenince ne yapicn diye o kız evlenmesine çok az zaman kala kendini beyin olarak hazırladı ve ilk gecesinde oldu. Ne parmak.ne.aparat ne korku düşünebiliyor musun kendi beynine hukmetti banada daha.nisanliyken anlattı ama.Ben o.kadar.kendimden.emindimki asla.korkmam.falan.diyordum ilk gece kesin olur diyordum içimden ne oldu 6 aydır olmadıZehra, seni çok iyi anlıyorum, ben aparat a karşı değilim, aparata karşı değilim, anlamayan varsa aparata karşı değilim, aparat oraya biseyin girdihini gösterir, 2_3 boy, Tamam, ondan esle deneme aslolan, tekrar edeyim mi , aparat okey, giriyorsa tamamdır, istersen aksama kadar yap, ha giriyor tamamdır, sonra aslolan eş. Tekrar yazıyorum 20 cm aparatı oyuncak gibi alabilen, ama 10 cm penisi alamiyanda var,
Merhaba elbette özelden mesajlasalim dilerseniz.Yaaa bende aynı dertten muzdaribim.sprey olmasan yağ olmadan falan yarıya kadar alıyorumm sonrası eşim itsede bi baskıı hissi... vemcain aldım ama regl oldum bitene kadar kullanım şeklini lütfen açıllarmısınız ???
Haklısın kuzum bu eşimle yeniyorum diyenlerin eşlerini merak ettim şimdi nasıl bir el ki gel deyince geliyor. Hemen etkileniyor deniyor olmayınca kalkıp gidiyor robot mübarekGerçekten ya bende bıkmaya başladım başlarda iyi niyetlidir kendi önerileri dedim ama yok ya kendi doğrusunu da savunmuyor penis es başka dediği yok bizde biliyoruz eşin önemli olduğunu şuan da bile eşimle olcak mi diye düşünüyorum ama malesef ki kimsenin eşi o aparatlar gibi sabır gösteremez ben şahsen eşimin keyfine göre hareket etseydim.aman eşimle deniyim o ne derse o seseydim.4u almayı bırak daha 1i bile almaktan korkan kız olurdum eşim hergun gel deneyelim mi diyecekti tabiki hayır olmayınca onlarda istemiyor moralleri bozuluyor ama ben ne.zamanki aparatin 2.sinde rahat oldum o zaman penisin ucunu daha rahat aldım 3e geçtim penis ucundan azcik fazlasını aldım bu bile.esime yansıdı olacak demeye başlamıştı ama.ben yerimde saysam onla deneriz penisle.yenerim desem içi dahi giremeyecekti biz onlarida yaşadık o ucu dahi girmiyordu kayıp duruyordu biz girdi sanınca yazmak çok.kolay keşke yazarkende böyle kolay olsa benim eşim sabırsız anlayissiz ama ben hala çabalıyorum hala bahane bulmadan devam.etkrye çalışıyorum.cunku herşeyin temeli bu sorun bana göre bu düzelse bizde duzelicez. O kadar doktor sayfasını okudum hepsinin cümlesi aynı herşeyin bizim.azmimize yenme isteğimize bağlıyorlar yani ben yenmeyi kafama koymadan istersem en süper doktora gidim olmaz o ödevleri yapmadan olmazz. Gittik doktora uzmanı diye ağzımıza etti resmen iki sözüyle bütün inancımız bitti oysa biz şuan kendimizi tedavi ederek hem başarınca daha çok inanıyoruz kendimize doktorla olsa kendimizden çok doktor başarısı derdik o olmasa yapamam derdik ama.biz yapabiliyoruz eşlerimizle de olucak zaman alick belki ama olacak
Valla bende merak ediyorum kuzum ben söz geçirmeyi başaramadım.basarana helal.olsun ne diyim.:))Haklısın kuzum bu eşimle yeniyorum diyenlerin eşlerini merak ettim şimdi nasıl bir el ki gel deyince geliyor. Hemen etkileniyor deniyor olmayınca kalkıp gidiyor robot mübarek
Biz yendik hallettik adama gel diyorum Yorgunum diyor. P.. alıp bi köşede deniyim bari eş ve p.. çok önemli sonuçta.Valla bende merak ediyorum kuzum ben söz geçirmeyi başaramadım.basarana helal.olsun ne diyim.:))
2 arkadaşa , hediye düşünüyordum, özelden irtibata geçelim de, ben alayım, onlar 4,te 7_8_910 ve 911 lazimBu arada kizlar dilatör almıştım kullanmak nasip olmadan yendim. İhtiyacı olana kutusunda uygun fiyata gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?