- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.321
Hahaha akşam akşam guldurdun beni :)) benimki daha garip kolum çıktı adam vicdan mi yaptı naptiysa habire denemek istiyor:)) dün 3 kere denedik hoş sonuç değişmedi ama olsun dedim.bak kolum.iyilesincede.böyle ol :)) olursa tabi :))Biz yendik hallettik adama gel diyorum Yorgunum diyor. P.. alıp bi köşede deniyim bari eş ve p.. çok önemli sonuçta.
Hanımlar herkese merhaba.
Bu sıkıntılı sürece bende dahil oldum.
Yaklaşık bir ay önce evlendim.
Korkum vardı seansla yendim ama bu defa girişe gelince müthiş bir yanma ve hafif yolluda olsa kasılmalar başlıyor. 8-5 mesaim nedeniyle de devlet hastanesinde tedavi olamıyorum. Özeller ateş pahası. Burada bu illeti yenen arkadaşların mesajlarını okuyunca bir umut doğdu. Yanma normal mi? Birde bir arkadaş maksimum 3 saniye acıyor demiş bu acı durumu ne kadar sürüyor? Teşekkür ederim. İçinde bulunduğum sıkıntıdan tez zamanda kurtulmam için dua ediniz..
Kizlar size bir sorum olacaktı ? Bende ilişki sirasisır isteksizlik oluyor bazen öylece bakakaliyorum. Bunun sebebi bu rahatsızlıktan mı hormonal midir ? Aynı durumu yaşayan var mı
P
Kendi kendimizi tedavi etmeye calısmamız bile ne kadar güçlü oldugumızın kanıtı doktora gitme kararımda esim heo destekledi beni ama doktoru bırakıp kendi kendime doktordan daha cok aşama kaydetmemi de taktir etti her fırsatta soyler. Demem o ki ıs sonuc olarak klişe olacak ama bizde bitiyor ve bu kadar ilerlememiz gercekren beni mutlu ediyor. Cogumuz kendi vajınamızı görmeye bile katlanamazken esımızı de yormadan bu noktalara geldık çok şükür Kasım ayı bizim ayımız olsun :)))
Eşle aşmak kolay olmuyor cunku onlarda insan sabırsızlanıyolar sertlik kayboluyor veya sinirleniyolar kendilerini yetersiz hissediyolar bu durumdan nasıl aşılır?
Bence 4. Aparatı rahatca alıp git gel yaptıgınız an eşle sorunsuz olucak kızlar egzersize devamm
Egzersiz yaprken de aparat ilerlemezse aparatı degil kendınızı yönlendirin ki eşke deneyincede aynısını yapabilesiniz. Ayrıca aparatta denerken bacakları hep acın asla kapatmayın
Eşle denerken ben yatak ucunda bacaklarım açık eşim ayakta bu şekilde kolay oluyor hala
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Bende zar zor egzersizlere başladım. Ayna kegel derken şimdi işaret parmagimla deneme yaptım. Bunu hep okuyordum uygulamada çok şaşırdım .yani kegel egzersizi yapıp kendini sıkınca açılma oluyor ve nefes verirken içeri doğru giriyor.ya şuan inanamıyorum.Dunden beri kendi kendime nasıl mutlu olup anlatıyorum .yaa bak görüyor musun orda bir boşluk varmış falan :) yani buna normal insanlar sevinmez ama bizim için tam moral deposu .Dusundukce mutlu oluyorum.beynim oraya bir şeyin girmesini algılayamiyordu. Adet olmak üzereyim biraz ağrım var o yüzden egzersizi bıraktım ama kegele devam.Rabbim hepimize yenmeyi nasip etsin.
Bu topikteki sorunu öğrenebilir miyim lütfen?
Ortada bir reklam mı var? Bir merkeze, doktora, bir ürüne yönlendirme mi var? Nedir aranızdaki sorun?
Mesajıma karşılık verip yanıtladığınız ve topikteki durumu anlattığınız için asıl ben teşekkür ederim, fikir belirtmesi değil de bu fikri dayatıp kendisinin yöntemlerini uygulamayanların motivasyonunu düşürüp moral bozuyor diye özetleyebiliriz durumu sanırım, kendisine de bir soralım müsaadenizle.Topikteki sorun şu: Navy1976 takma adlı arkadaş topikteki huzuru bozuyor. Burada herkes kendi deneyimlerini paylaşarak, en ince detaylarına kadar yönlendirmeler yaparak birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyor. Bu arkadaş sürekli ama sürekli yalnızca tek bir cümleyi tekrarlayıp duruyor (üstelik cinsel terapistlerce yanlış bulunan bir düşünce, yani herkesi yanlış yönlendiriyor). Birkaç kez çoğunluk olarak düşüncesine saygı duyduğumuzu ama onaylamadığımızı, tercih etmediğimizi söylememize rağmen ısrarla ve sürekli her fırsatta kendi yönteminin doğruluğunu savunuyor. Herkes fikrini belirtmekte özgür ve birbirimize saygımız sonsuz. Sorun şu ki bu arkadaş kendi yöntemini tercih etmeyenlerin beyhude çaba harcadığı ve başarısız olacakları yönünde imalı ve iğneleyici paylaşımlarda bulunuyor. Pek çok kişinin bu şekilde yorumlar yapmasının moral bozduğunu, motivasyon düşürdüğünü söylemesine rağmen arkadaş her fırsatta aynı üslupla konuşmaya devam ediyor. Mevzu hassas bir mevzu, buraya herkes motivasyonu canlı tutmak, zorlanılan yerlerde destek almak ve diğerlerine yardımcı olmak için yazıyor. Bu arkadaş belli birkaç şeyi anlamsız yere sürekli tekrar ediyor ve motivasyon kırıyor. Kendisini anladığımızı güzellikle ifade etmemize rağmen dalga geçer gibi her fırsatta aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. Kendi deneyimini paylaşma, yönlendirme adına hiçbir şey yapmıyor, topiğe hiçbir katkı sağlamıyor. Yalnızca büyük bir çoğunluğu kızdırıyor. Herkes uzun uzun dil döktü, meramını anlattı, bu arkadaş anlamamakta ısrarcı. Buraya zaman öldürmek için gelmiş sahte bir hesap olabileceği konusunda şahsım adına şüphelerim var. Çünkü işin özü bu arkadaş topikte sadece “trollük” yapıyor, başka bir şey değil. Son birkaç günü biraz incelerseniz siz de göreceksiniz. İlginiz için teşekkürler.
2 arkadaşa , hediye düşünüyordum, özelden irtibata geçelim de, ben alayım, onlar 4,te 7_8_910 ve 911 lazim
Mesajıma karşılık verip yanıtladığınız ve topikteki durumu anlattığınız için asıl ben teşekkür ederim, fikir belirtmesi değil de bu fikri dayatıp kendisinin yöntemlerini uygulamayanların motivasyonunu düşürüp moral bozuyor diye özetleyebiliriz durumu sanırım, kendisine de bir soralım müsaadenizle.
N Navy1976 topikte diğer yöntemleri deneyen, aparat kullanan hemcinslerinizin yöntemlerinin başarısız olacağına dair söylemleriniz mi oldu?
Mesela şu yorumunuz sizin yorumlarınızı makul bulmayan, belki sürtüşme yaşadığınız ve aparat kullanan bazı arkadaşlara bir gönderme niteliğinde bir yazı mı yoksa burada samimiyet kurduğunuz kişilere gönderilecek birer hediye mi gerçekten?
Sizlere direkt topikte sorma amacım ne ortalık kızıştırmak, ne de haklı haksız ayrımı yapıp sizleri birbirinize kırdırmak, topikteki bu gergin atmosferin son bulmasını rica etmek ve topikte başlayan atışmanın yine topikte son bulması için geldim.
Biz aranızdaki meseleyi derinlemesine bilemeyiz, yaşanan gerginliğin nereden sonra patlak verdiğini de.
Ama şu bir gerçektir ki bu topikte toplanan kadınların hepsi aynı sorunla başa çıkmaya çalışan, vajinismusu yenebilmek için çabalayan insanlardır,
Birinin yöntemi diğerinde işe yaramayabilir, her insanın korku ve acı eşiği farklıdır, evliliği, cinselliğe bakış açısı farklıdır, olası bir cinsel sorunda eşinin tavrı, yaklaşımı farklıdır.
Hepsi kendine uygun olan yöntemi deneme yanılma yoluyla bulacak, birinize yanlış gelen yöntem diğerinin doğru yöntemi olabilir, biri aparatla çalışmayı dener, psikolojik olarak kendini öyle daha rahat hissediyordur, diğeri eşli çalışır, insanların bu sorunu yenmeye çalışırken dört duvarları içinde neler yaşadığını bilemeyiz, ki her ne kadar topiğinizi sürekli takip etme imkanımız olmasa da, aranızda vajinismusla yıllarca uğraşmak zorunda kalan, aylarını yıllarını bu sorunu atlatabilmek için harcayan, yaşadığı sıkıntıyı çevresinde kimseye anlatamadığı için vajinismusu yenemeden bebek sahibi olup sorun yok mesajı verebilmek için uğraşan, neden yenemiyorum diyerek psikolojisi alt üst olan kadınlar olduğunu biliyorum, hepiniz için zor, her bakımdan yıpratıcı, bu sebeple rica ediyorum burada uygulanan yöntemleri küçümsemek, başarısız olacağı mesajıyla moral bozmak, birbirinizi kırmak, yöntemlerinizi yanlış bulmak yerine yapıcı ve motive eden yazılar yazınız, zaten hepsi yaşadıkları bu sıkıntının psikolojik olduğunu biliyor, çözebilmek için çabalıyorlar, etrafta dertleşecek, kader arkadaşlığı yapacak kimse bulamadıklarından topiğe belki dertlerine deva olur düşüncesiyle gelirken birde burada gerilip üzülmesinler lütfen.
Duygu birikimi olmus sizde ne güzel :)Günaydın kızlar dün bahsetmiştim ya eşim vicdan mi ne yaptı bilmiyorum ama sürekli denemek istiyor :) oncekilerinde yuzeysel şeyler yaşadık ama dün gece bende de istek oluştu oncekilerinde bu denli birşey yoktu neyse deneme faslına geçtiğimizde pe. Yarisina kadar aldım bir ara eşim bana yarışı girdi demişti ama dünkü gibi içimde hissetmiyordum belki o zaman beni gaza getirmek için söylemiş olabilir çünkü dün hissettim tıpkı aparatla takildgm yerdeki gibi hissettim icime tamamen girmesine azcik kalmıştı o yeri itip gecsek tamamdı ama dün bende aparatla yapamadım bilmiyorum regl ile gerçekten bu kadar alakası var mı çünkü regl zamanı ilişki yaşamak isteyen çiftler.bile olabiliyor o zaman o ağrılı mi olmak zorunda. Yarısının girmesine rağmen eşim git gel yapabildi ve o zaman elimle kontrol etmek istedim çünkü eşim girdi der gel git yapınca çıkardı ama dün olağan-üstü hal yaşadık resmen:) küçük bir gelişme ama çok büyük etki yaratıyor onun yüzündeki o gülümseme aglamama sebep oldu o kadar zaman sonra yarısının girmiş olması çok güzel bir duygu acı vs olmadı sadece eşim gel git yapınca garip hissettim bir ara kasiyrum sandim ondan tam girmedi herhalde.dedim.nefes alıp verdim popomu kaldırmaya çalıştım hatta bir an ne olcaksa olsun artık diyip.kendimi o kadar serbest bırakmama rağmen tamamen girmedi. Inşallah bu yarısını alma durumum başa sarmaz ve tamamını da alabilirim şuan o kadar mutlu o kadar karmasıgim ki uzun zaman sonra böyle mutlu uyuduk:)
zehra tebrik ederim valla cok sevindim bu çok güzel bi ilerleme ama enazından yarısı da olsa girdiğini görmüş oldun artık tamamı da girer korkma ve ben hala diyorum yarısı girdiyse yanlış yöne itmiş olma ihtimali var bir dahaki sefere poponu sağa sola yönlendirerek penisin kaymasına belki tam yerine yerleşmesine yardımcı olursun bu işte burda biter :) :)Günaydın kızlar dün bahsetmiştim ya eşim vicdan mi ne yaptı bilmiyorum ama sürekli denemek istiyor :) oncekilerinde yuzeysel şeyler yaşadık ama dün gece bende de istek oluştu oncekilerinde bu denli birşey yoktu neyse deneme faslına geçtiğimizde pe. Yarisina kadar aldım bir ara eşim bana yarışı girdi demişti ama dünkü gibi içimde hissetmiyordum belki o zaman beni gaza getirmek için söylemiş olabilir çünkü dün hissettim tıpkı aparatla takildgm yerdeki gibi hissettim icime tamamen girmesine azcik kalmıştı o yeri itip gecsek tamamdı ama dün bende aparatla yapamadım bilmiyorum regl ile gerçekten bu kadar alakası var mı çünkü regl zamanı ilişki yaşamak isteyen çiftler.bile olabiliyor o zaman o ağrılı mi olmak zorunda. Yarısının girmesine rağmen eşim git gel yapabildi ve o zaman elimle kontrol etmek istedim çünkü eşim girdi der gel git yapınca çıkardı ama dün olağan-üstü hal yaşadık resmen:) küçük bir gelişme ama çok büyük etki yaratıyor onun yüzündeki o gülümseme aglamama sebep oldu o kadar zaman sonra yarısının girmiş olması çok güzel bir duygu acı vs olmadı sadece eşim gel git yapınca garip hissettim bir ara kasiyrum sandim ondan tam girmedi herhalde.dedim.nefes alıp verdim popomu kaldırmaya çalıştım hatta bir an ne olcaksa olsun artık diyip.kendimi o kadar serbest bırakmama rağmen tamamen girmedi. Inşallah bu yarısını alma durumum başa sarmaz ve tamamını da alabilirim şuan o kadar mutlu o kadar karmasıgim ki uzun zaman sonra böyle mutlu uyuduk:)
İnşallah, dahada iyi olacak,olay bu işte,esin böyle devam etse 1 ayda olur biter,onu motive et, anlarsın yaGünaydın kızlar dün bahsetmiştim ya eşim vicdan mi ne yaptı bilmiyorum ama sürekli denemek istiyor :) oncekilerinde yuzeysel şeyler yaşadık ama dün gece bende de istek oluştu oncekilerinde bu denli birşey yoktu neyse deneme faslına geçtiğimizde pe. Yarisina kadar aldım bir ara eşim bana yarışı girdi demişti ama dünkü gibi içimde hissetmiyordum belki o zaman beni gaza getirmek için söylemiş olabilir çünkü dün hissettim tıpkı aparatla takildgm yerdeki gibi hissettim icime tamamen girmesine azcik kalmıştı o yeri itip gecsek tamamdı ama dün bende aparatla yapamadım bilmiyorum regl ile gerçekten bu kadar alakası var mı çünkü regl zamanı ilişki yaşamak isteyen çiftler.bile olabiliyor o zaman o ağrılı mi olmak zorunda. Yarısının girmesine rağmen eşim git gel yapabildi ve o zaman elimle kontrol etmek istedim çünkü eşim girdi der gel git yapınca çıkardı ama dün olağan-üstü hal yaşadık resmen:) küçük bir gelişme ama çok büyük etki yaratıyor onun yüzündeki o gülümseme aglamama sebep oldu o kadar zaman sonra yarısının girmiş olması çok güzel bir duygu acı vs olmadı sadece eşim gel git yapınca garip hissettim bir ara kasiyrum sandim ondan tam girmedi herhalde.dedim.nefes alıp verdim popomu kaldırmaya çalıştım hatta bir an ne olcaksa olsun artık diyip.kendimi o kadar serbest bırakmama rağmen tamamen girmedi. Inşallah bu yarısını alma durumum başa sarmaz ve tamamını da alabilirim şuan o kadar mutlu o kadar karmasıgim ki uzun zaman sonra böyle mutlu uyuduk:)
canım başa dönmek diye bir şey olmaz merak etme yanlış itmiştir baskı olunca çekmişsindir kendini öyle olduğu zamn hemen pes etme elinle kendin yerleştir penise o iterken sen poponu sağ sol yap yerleşir birde bu aşamalarda kayganlaştırıcıya devam et bence 2 aydır bunu aşanlar bile kullanıyor ek bir kayganlaştırıcı bundan korkmaKızlar dün akşam çok rahatsız oldum ben ya aşırı bir acı duydum ve devam edemedim ve şu an müthiş derecede moralim bozuk neden böyle oldu ya.. Ama bu kez yağ kullanmadım onu da belirteyim. Kendi sıvısı ywter diye denemek istedi eşim sonra acıyınca son anda piyasadaki bildiğiniz jellerden vardı onu sürdüm ama işe yaramadı. Başa mı dönüyorum ben şimdi
Çok şükür canım:)Duygu birikimi olmus sizde ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?