Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biraz ani oldu aslında hazırlık yapamadım yastık falan koyamadım ne zamandır deneyemedim diye ben istedim ama hızlı gelişince de olmadı işte ha bi de aparatla çalışmadım tabi öncesinde ani olunca ondan mı acaba ama o klasik jeller işe yaramıyor bence bana hiçbir faydası olmuyor sen hangisine geçmiştin en son

Çok teşekkür ederim canım aa bak doğru diyorsun ben sağ solu akıl edemedim havaya kaldırdım çünkü altında yastık falan yoktu denerken
Bi dahakine dediğini yapicam canım :))

Bence başa dönme ihtimalim yok böyle düşünüp bozma moralini kuzum kayganlaştırıcı kullan kendi sıvısı yetsin yetmesin kendini rahat hissettigin alistigin şekilde devam et herşey zamanla rayına zaten oturucak hiç ikilemde bırakma kendini bunu ilk defa yaşamadın sen başardın unutma bunu hatırla egzersizlerde ara verince başa döndün mu dönmedin dimi ilk zorlandansa diğer denemede oldu benim tavsiyem böyle bir durumda penise kayganlaştırıcı sürüp yeniden itmeyi denemek.

Kızlar ya bizde ne var hala anlamadım suanki halimize eşimle gülsek mi ağlasak mi bilemedik :) dünkü malum durumdan sonra sabah duş alırım dedim ama uyanıp geri uyduğum için 1 saat önce almaya çalıştım meğer bizim kombi bozulmuş ayarlicam diye nasıl başardıysam kombiye su aldırıp iyice doldurmuşum kapatmaya calisiorm olmuo falan evin bir kısmını şu bastı kolumdan dolayı bişeyde yapamadım annem babam eşim çıka geldi o savaştan kurtardılar beni :) annemler gidince eşime diyorum bu bile bize yasak bak ağız tadıyla bir sevinemedim bile yine olay olduk ) başımızda birşey mi var nedir hiç işlerimiz rast gitmiyor bu ev bize iyi gelmedi mi bizde mi bi anormallik.var olacağı mi vardı da oldu bilmiyorum

Kızlar ben jel kullanıyorum kullanmaya da devam edeceğim bir de eşim girmeden önce mutlaka parmak egzersizi yapıyorum şimdi de ultrason jeli alacağım

ben en son ultrason jeli aldım ya diğeri bitince. belkide öncesinde hazırlık yapmamanın verdiği psikolojiyle kendini kastın bak o bence daha yüksek bir ihtimal ama yavaş yavaş aparatla ön hazırlık yapmadan sadece ön sevişme sonrası birliktelik yaşamaya başlamak lazım moral bozma o da olur

eşini çokmu seviyorsun

Ya bide sonra gitti yattı sinirlendim gece gece yanına bile gitmedim. Çok sinir oluyorum böyle olunca sanki suçluyumuşym gibi afra tafralar... Ama dediğin doğru kuzum yeterince kaygan değildi e öncesinde aparatla da çalışmamıştım olmadı tabi. Sinirlenince umudum kayboluyor benim ya

Nerden aldın ben de alayım sipariş vereyim bunlarla olmuyor bebe yağı iyiydi ama korktum ondan da biraz en azından sağlıklı olsun istiyorum. Aparatla çalışmadan deneyebiliyor musun sen artık canım

Öyle yapmayın o gidince sen de peşinden git küs kalmayın hele.bu konu için hiç kalmayın. Bu konu o kadar hassas ki esin sabirsiz demiyim.de işte biran da olcak gözüyle bakıyorlar dün mesela biz denedik planlı olmadı aniden gelişen bişeydi bisey zaten sürmez beyim neyse denedik yarisina kadar girdi devamı gelmedi he şimdi biliorm.ben 3u dünden beri almaya çalışıyorum.alamiorm regl öncesi rahîm aşağı iniyor deniliyordu ondan mı olmuo emin değilim ama insanın günü de gününü tutmuyor o yüzden oldu olmadı lafina kanıp aranızı bozmayın özellikle sende acele eden taraf olma kuzum evet istiyoruz heyecan yapiorz merak ediorz olucak.mi diye ama önce hazırlık sonra ilişki bir süre boyle olmali

Ben yine 3u denedim ama olmadı galiba regl öncesi cidden rahîm aşağı iniyor olmalı o kadar zorlamaya rağmen girmeliydi

Evet bende de panik var biraz alışayım olsun artık rahatça diye ama acele etmeden hazırlıklı olmak lazım evet aslında her gün aynı olmuyor ama 3ü biraz daha itsene kuzum ya az bi gayret daha

Nerden aldın ben de alayım sipariş vereyim bunlarla olmuyor bebe yağı iyiydi ama korktum ondan da biraz en azından sağlıklı olsun istiyorum. Aparatla çalışmadan deneyebiliyor musun sen artık canım
valla n11 de rasgele bi mağazadan aldım fiyat olarak uygun zaten neblm bizzat kadın doğumcu tavsıye etmıs diince almış oldum. Ben aparat akabinde eşle denedim diğer türlüsüne henüz cesaret edemedim niyeyse ama suan regl dönemindeyim inşallah bitince aparatsız deniycem

Evet bende de panik var biraz alışayım olsun artık rahatça diye ama acele etmeden hazırlıklı olmak lazım evet aslında her gün aynı olmuyor ama 3ü biraz daha itsene kuzum ya az bi gayret daha
Ben 3u de 4ude spreysiz aldm ama ara vermek zorunda kaldım eşim pazar ve p.tesi evde diye dün hazır o yokken deniyim.dedm.baktm olmadı sonra takvime baktm bugün regl olma ihtimalim olduğu yazıyordu acaba ondan mı değil.mi derken yine çabaladım.ama.gitmio

zehra adet donemınden hemen önceki gün denedım aparatta sıkıntı yaşamadım cok rahat girdi hatta baya baya rahat girdi sonuna kadar normalde sonuna kdr sokmak için kegel yaparım onu bile yapmadan girdi düşün ama eşimle yapınca ufak bi yanma hissettim işte orda dedim kesin hastalığım yakın ondan ve hakkatende hasta oldum bence aparatı rahat sokarsın özellikle 3ü ve bence artık 3 le zaman kaybetme çünkü sen 4 ü aldın artık direk 4 le girmeye çalışıp onun üzerine yoğunlaşabilirsin.

Ohoo doğru ya o zaman bırak onu artık vakit kaybetme 4le devam et bence de çok etkilemez it sen olucaktır o olmazsa da takılma zaten az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…