Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eczanede varsa direk ordan alayım satılıyor mu medikal dışında eczanede de? Aparat da bişey yapmıyor aslında ama hazırlıyoruz herhalde kendimizi kontrol bizdeyken muhtemelen o rahatlatıyor sonrası kolay geliyor

Eczanede varsa direk ordan alayım satılıyor mu medikal dışında eczanede de? Aparat da bişey yapmıyor aslında ama hazırlıyoruz herhalde kendimizi kontrol bizdeyken muhtemelen o rahatlatıyor sonrası kolay geliyor
eczanede varmı bilmiyorum. ama evet aparat o ilk gerginlik hissini alıyor ve kayganlaştırıcıyı en arkaya kadar ulaşmasını sağlıyor bu yüzden penis rahat giriyor içerisi her türlü hazır olmuş oluyor ama tabi eşimi bu sekılde rahata alıştırmaya hiiç ama hiç niyetim yok bu sadece ben alışana kadardı bi zahmet ilişkiye girmek için beni hazırlasın gerek ön sevişmeyle gerekse başka sekılde uyararak şimdi hazır uyarılmış vajinaya direk zorlanmadan giriyor ohh hayat ona güzel ama ona dedim bunu bırakcam normale döneceğiz hiççç kusura bakma ozman baya uğraşman gerekecek (naz manasında)

Nelere kadirmis

Normal doğum yaparsin inşallah, bakarsin ondan sonrada vajina genişliğinden rahat girer o zamanda keşke zor girseydi derler

Aa evet bak jelin aparatla sonuna kadar gitmesi çok mantıklı öyle düşünmemiştim ay azıcık da uğraşsınlar yahu her şeyi biz yapıyoruz zaten ama o zaman da benim akşam yaşadığım gibi oluyor huff sanki hiç bi zaman kendim uyarılıp da çalışmadan penisi alamıcakmışım gibi geliyor

Biraz alıştır kocani, sonra kendini ozlet o seni hazırlamasını, bilir tadı damaginda kalsin misali.

3u 1 kez daha alabilsem veda edecektim alamayınca inat ettim canım 4te rahat olunca eşle olacağına artık daha çok inandım:) tek elle yeterince kuvvet mi veremiorm ki öncekinde sağ elimle de bastırırdım ben banada olması lazım gibi geliyor çünkü regl bitisime doğru denemistim gecen3 sefer ve sorun yaşamamıştım

Ohoo doğru ya o zaman bırak onu artık vakit kaybetme 4le devam et bence de çok etkilemez it sen olucaktır o olmazsa da takılma zaten az kaldı
Yine sizi dinlicem kuzum :) moral hiç.bozmuyorum burada.bir arkadaş.bana acılarından gucleniyorsun gibi bir.cumle kurmuştu galiba.bende öyle bir durum var olmasada inadına deniyorum.:))

Biz kadınlar çok fenayiz ya :)) tam rahata kavuşup seviniyorlar yeni bir aksiyona atıyoruz onları ama.olsun dediğin doğru çabalama sırası onda naz yapmaya bizim de hakkımız var bunca zaman zaten naz yapmadgmz halde naz yapıor damgası yedik eee şimdi hazır.olayı çözmüşken naz yapmalıyız:)))

Yine sizi dinlicem kuzum :) moral hiç.bozmuyorum burada.bir arkadaş.bana acılarından gucleniyorsun gibi bir.cumle kurmuştu galiba.bende öyle bir durum var olmasada inadına deniyorum.:))
Eşin öyle davranınca yani o kendi çabalamaya başlayınca sen daha da pozitif olmuşsun kuzum ben burdan bile hissettim söylemeden edemicem:) bana da bulaştır azıcık:)

N Navy1976 olurda çocugum olursa insallh normal dogum olur. Eşime gelince asla sen aparatla çalış esnette sonra ben rahatca ugrasmadan girim tarzı bir yaklasımda olmadı ben sadece kendim rahat agrısız ilişki yaşamak için ön hazırlık yaptım onun dısında normal dogumda yapsak esnek orası eşim tutupta şimdi genişlesb sonrada daha dar olsa keske tarzı bir yaklasımda bulunmaz. Sanmaki ben aparat denerken eşimle denemedik ben sürekli deniyordum ama ne yapsamda girmiyordu canım yanıyordu bildigin taa ki 4. Aparat girdi peniste girdi öyüzdende tavsiyem hep ilk xamanlar aparat kullanmaktan yana

Eşin öyle davranınca yani o kendi çabalamaya başlayınca sen daha da pozitif olmuşsun kuzum ben burdan bile hissettim söylemeden edemicem:) bana da bulaştır azıcık:)
Mutluluk bulaşıcıdır canım bi yerden bulaştırırm ben :)) etkiledi gerçekten hiç boyle.davranmazdi hoşuma gidiyor tabi öğlen.olanlardan sonrada yanaşır mi bilemiyorum:))) esin desteği işte tam da bu bana göre başından beri böyle olsaydı ne olurdu :))

Merhaba kızlar banada yardim eder misiniz? 2 yıllık evliyim ve daha eşimle bir birleşme olmadi cok sinir bozucu bişey.. ama şu var ben iki parmagimida sonuna kadar icime alabiliyorum ve bunu yapinca cok seviniyorum sonra tamam diyorum bu sefer yaparim artik ama eşimle beraber tam penise gelince sıra sanki yine bi duvar var olmuyoooo

Bizde parmak yapabiliyorken bu dilatör setlerinden alıp onlarla devam ettik canim cogu arkadss oyle yapıyor sana da tavsiye ederim ben şahsen

Bizde parmak yapabiliyorken bu dilatör setlerinden alıp onlarla devam ettik canim cogu arkadss oyle yapıyor sana da tavsiye ederim ben şahsen

Haklısın canım bide öyle deniyim bari inşallah yenebilirim cok stres yapiorum artik son zamanlarda.. Birde internet üzerinden degilde normal olarak nerden alabilirim bu seti her eczane veya medical lerde vardır dimi..

Canım

C
Canım parmakla ben o kadar deneme yapmadım sadece içeriyi anlamaya ve oraya dokunmaya eşime dokundurmaya alışmak için denedim ve bence sen çok çabuk yeneceksin 2 parmak almak çok güzel.birsey parmağın uzunluğu bir yere kadar sende alışma sağlıyor eşinle denediğinde senin parmakla.ulasamadigin yerlere penis ulaştığı için böyle hissetmen gayet normal kendine internetten dilator seti alabilirsin ve emin ol parmaktan daha rahat gelecek sana çünkü sen yönü vs çözmüşsün sadece hiç hissetmedigin kısımlar sana yabancı geliyor hepsi bu ben öyle şeyler.almiyim dersen de allık fırçası gibi şeylerle de deneyebilirsin ama boyut olarak penise yakın olduğu için dilator setlerini tavsiye ederim çok çabuk yeneceğini düşünüyorum

Haklısın canım bide öyle deniyim bari inşallah yenebilirim cok stres yapiorum artik son zamanlarda.. Birde internet üzerinden degilde normal olarak nerden alabilirim bu seti her eczane veya medical lerde vardır dimi..
Eczane ve medikalde yok canim ben çok yere sordum ama bulamamıştım eczacı sipariş ederim istersen demişti yine de sor istersen ama ben rabir dilator diye bir markadan aldım ve 1 günde geldi ve utanma sıkılma yaşamadan aldım:)

Ben İnternet uzerınden aldım ıkı gınde geldi oarmagı alabiliyorsan ilk ikisini rahat halledersin ınsallah bende 1 yıldır aynı sorunu tasıyorm son bir aydır parmak ve aparatları hallettim eminim sende yaparsın

Sana başka tavsiyemde etkenlerin parmakları hem bize göre daha uzun ve kalın senin yaptığın işlemi eşine de yaptirabilirsin hem kendini rahat hissetmen acısından da iyi olabilir yine de bu bir seçenek en temel dilator ben mesela dilator ve buradaki arkadaşlara borçluyum kendime olan inancımı o yüzden basaricaz unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…