Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim çok sağol utanmadan bende hemen sipariş veriyim ozaman :) cok fazla zaman gecirdim zaten daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum bir an önce yenmek istiyorum bunu.. Yardimci oldugunuz icin sizlerede teşekkür ederim

Canim çok sağol utanmadan bende hemen sipariş veriyim ozaman :) cok fazla zaman gecirdim zaten daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum bir an önce yenmek istiyorum bunu.. Yardimci oldugunuz icin sizlerede teşekkür ederim
Rica ederim canım burada çok tecrübeli insanlar var kafana takılan birşey olduğunda çekinmeden sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz hepimiz istediği bu hastalığı yenmek ve yendirmek:)

3u bugün son kez denedim rahatlatıcı müzik açtım önce sonra nefes egzersizi yaptım biraz kendimi sakinlestirdim hem evde oturmaktan hem de dünkü aksiyondan dolayı pek tadım yoktu sonra zihnimi temizledigimi düşündüm aparata su bazlı kayganlaştırıcı sürdüm önce ama o çabuk kurudu gibi geldi o yüzden üstüne vazelin sürdüm yine o bölgede takildim durdum nefes aldım verdiğini kendimi çok rahat hissedene kadar yaptım o bölgeye gelince 4teki gibi yanma olacak sandim galiba itmedigim için gitmiyormus sağ kolumda biraz daha iyi oldu oradan da destek aldım ve ittim direk girdi orası nasıl biseyse girdiğini hissediyorum tıpkı fitil etkisi veriyor bana fitili atarsinda içine girdiğini hissedersin ya aynı öyle birşey hissediyorum regl öncesi olduğu için mi yine kendi kasmam dan mi bilmiyorum ama gel git hızlı yapamadım vajina sarmış gibiydi aparatı bugün biraz daha kolay git gel yapana kadar 3e devam.en azından bir yarim saat daha onunla alıştırma yapicam. Sonra 4e geçicem ve bir daha 3u elime almicam:)

Kendi actigim bir konuda denedigim ve neredeyse girdi ama yanma hissettiğim bir pozisyonu yazmışım aparata başladıktan sonra düşündüm de biz bunu hiç denemedik yatakta üstte olmayı sevemedigim için eşimi sandalyeye oturmuştum bende yüzüm ona dönük şekilde kucağına oturmuştum penisin o zamanda belli bir.kismi girmişti ancak acayip.yanma hissettiğim için kendimi bırakamamıştım şimdi 4le denedim onda da o yanmayı hissediyorum ancak daha hafif o zamanki acayip canimi yakmıştı okuyunca o ana gittim ve aslında o zamanda belli kısım alıyormuşum dayanamadıgim o.yanma hissiymis eşimle olurda denersek bu pozisyon aklımda kalsın diye hem kendime.hemde.belki bu şekilde denemek isteyenlere fikir amaclı yazdım

Kucagina sırtın dönük otursaydin cok daha iyi olurdu bence, yönü kolay olurdu yanmadan az olurdu belki

Hem çok seviyorum hem de çok seviliyorum bazı şeyler yaşamış kızgınlıkla istemedgmz şeyler yapıp yaşamış olsakta bu gerçek er ya da geç kendini gösteriyor
sorumu sakın yanlış anlama sen çok çabalıyorsun eşin uzaktan sadece seyretmekle mi yetiniyor yoksa yardım ediyormu tek başına mısın yoksa bu savaşta

çok zor bir pozisyonda denemişsin

sorumu sakın yanlış anlama sen çok çabalıyorsun eşin uzaktan sadece seyretmekle mi yetiniyor yoksa yardım ediyormu tek başına mısın yoksa bu savaşta
benım esımın aparatlardan haberı yok ılk aldığım zaman ona gosterdım ve dırek bana kızdı çöpe at dedı kı onları almadan once evde kendım allık fırçası vs ıle yaptığımda sesı çıkmazdı hoşnut degıldı ama sen çöz benı karıştırma derdı ama aparatlara penis şeklınde diye belkıde karsı çıktı hala haberı yok gızlı gızlı yapıyorum bnım esım ne destekcı ne desteksz o da bocalıyor bana göre ama kolum çıktığından beri ilgili hele penisin yarısı olunca olcak diye söylemeye başladı şuan ki gibi olsun bana yeter çokta destek ıstemem kafamı bunaltmasın kafi

Bu pozisyonu ağustosta denemişim çok zaman geçmş üstünden ama dediğin şekılde de denenebılır şu 4ü rahat aldıktan sonra pozisyonlara ağırlık verıcem :)
Oturduğunda yarisi girdiği zaman, bekleyebilsen, tamamen çıkarıp tekrar alabilsen, hem girişi iyice öğrenirsin hemde onlar kaynaşır.

Oturduğunda yarisi girdiği zaman, bekleyebilsen, tamamen çıkarıp tekrar alabilsen, hem girişi iyice öğrenirsin hemde onlar kaynaşır.
evet bir kere girse dediğin gibi çıkarıp tekrar alınca daha rahat olur ama o pozisyonu ancak 4e iyice alıştıktan sonra denemek ıstıyorum :)

Bugün önce 3 ile çalıştım ve artık onda rahatım git geli öncesine göre daha iyi yapmaya başladığım için 3e bu sefer vedamı gerceklestırdım biraz kafam dağılsın diye başka seyle meşgul oldum çünkü direk 4e geçince olmuyor bende sıkılıyorum hemen denemekten de ve gırmeyınce olmuyor dıye koseye atıyorum o yüzden zihnimi başka seylerle oyaladım bır sure geldim yıne 4ü almaya calıstım benım takıldığım daha doğrusu durma hıssıne kapıldığım yer hep aynı yer gbı geliyor bana 3te de oldu 4tede oldu mesela oraya geldgımı hıssedıyorum ve guclu nefes alıp verınce ve guclu sekılde ıtınce ıcımden gectıgını cok rahat hıssedıyorum doluluk hıssı mı dersınız oyle bırsey oluyor barız orayı gecınce dıger kısımları kayıp gidiyor en son eşimle denerken de orada kaldık ama bugün baktım belki biz yönü o anda değiştirmeliydik ya da nesyaa arkadaşımın dedıgı gıbı popomu sağa sola oynatmalıydım cunku 4te zorlandım sankı ılk defa alıyorum gıbı hıssettım acayıp bır hısse kapılıyorum acı yok agrı yok ama hafıf yanma var sankı orayı yırtıyorum gıbı geliyor bana dayanılmıcak bısey mı dıye cok duşundum o an hatta oraya gelıp gecınce hemen çıkardım bır daha aynısını yaptım sırf o hısse alışayım dıye ama her defasında aynı hıs oluştu azalmadı. ve 4ü yaparken yöne odaklandım nasıl ıtıyorum ne yapınca kolay gırıyor dıye popoyu hafıf kaldırmak ve guclu nefes alıp vermek ve ıtmek bunlardan 1i bile eksk olduğunda ben olmuyor gitmiyor demeye başlıyorum ve rahatlık kendımı rahat bırakınca daha hızlı ılerlıyor kastığımda o yanma artıyor. 4ü alıyorum sonuna kadar kac kere denedım hıc dıger aparatlardaki gıbı gel gıt yapamadım bunun sebebı ne sızce neden gel gıt olmuyor vajına sankı aparatı sokunca oh be dıyor sonunda gırdı ama ıcımde 2 sn fazla kalmıyor hemen dışarı atıyor gıbı bır tepkı verıyor sureklı denedım hep aynısı oldu uzun sure ıcımde tutamıyorum ben ıstıyorum kı hanı bıraz ıcınde kalsın dondureyım cevıreyım falan o benı etkıleyen kısım her neresıyse oraya doğru çıkarıp bır daha ıce ıteyım falan ama mumkun degıl vajına dışarı atıyor bu ondan mı kaynaklanıyor yoksa benım zıhnım mı hala kabullenmedı ondan mı olmuyor anlamadım ve aparatın ucuna hafif kan damlası bulaşmıştı regl yakın zaten 1 gun gecikti onun mu habercısı yok o zorlandığım kısımdan mı geldı bılemıyorum. Ben artık ne yapmalıyım sızce 4ü alıyorum ama dıger aparatlar gıbı olmuyor rahat degılım hıcbır sekılde o yanmaya dayanaraj ıtıyorum ama cok cabuk çıkıyor dışarı ve ben çıkarmak ıstemesemde ıcımde tuhaf bır hıs oluşuyor çıkarıyorum sonrasında bu yanma normal mı sızce ve ne öneriyorsunuz sımdıden sonra nasıl yol ızlemelıyım kaç egzersizden sonra esımle denemelıyım ve ben esımle denerken aparatla calısma sansım hıc olmucak o yüzden o hısse yöne herseye alışmam lazım. 4ü aldığıma falan bıle sevınemıyorum garıp bir durum bana göre ama şu gerçekki eşim aparatı kabul etse ve 4ü deneyip ardından onunla denesek çok rahat girecek cunku aparatı ılk alıstakı gıbı olmuıyor hem o hısse az cok adapte oluyorsun az çokta yönü kavrıyorsun ve sankı orası acık kalmış gıbı geliyor tık dıye gırıyor benım bu aparatı esıme kabul ettırmemle ılgılı fıkrı olan var mı adamla aramız o kadar seyden sonra duzeldı o duzeldı sımdı bu konuyu açıp onu eskı halıne getirmekten cekınıyorum açıkçası

Kızlar şöyle genel olarak okudumda bikaç bişe daha demek istiyorum öncelikle ben aşalı 2 ay oluyor nerdeyse gün aşırı ilişkimz oluyor ama kaygamlaştırıcıyı yeni bıraktım onun için acele etmeyin. Eşle ön sevişme uZun olursa rahat oluyor degilse hala basta az bi yanmam oluyor ama gir cıkdan sonra geçiyor
Bana göre hala en kolay pozisyon kucaga oturma veya üstte olmak
Ayrıca ben aparatla gel git cok rahat yapamadan eşimle olmustu yani zehra1809 bence tamamen olcak senin artık :)
@nesyaaaaa sende artık aparatı bırak eşin seni hazırlasın daha guzel olcak bak gör :)
Selen arkadaşın nixkini unuttum da sen naptın kaçıncıdasın ?

Tamamina katılıyorum, haftalardır,bunu anlatmaya çalışıyorum, sen daha güzel ifade etmişsin

inşallah kuzum regl oldum bende tam alışıyorum regl gırıyor araya neyse artık en azından 4 oldu ya o da olacaktır evet bızde zaten yeterlı ıslanma olmaması da yanmaya sebep oluyor bende bıle yenı yenı ıslanma başladı önceden olmazdı ya da penısın ucu vs temas edınce olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…